News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Tadić primio Depa!!!

Started by Nocobdija, January 12, 2010, 11:27:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nocobdija

Dakle, ovo je totalno ludilo  :x

Džoni Dep doputovao u Srbiju
12. januar 2010. | 15:57 -> 19:15 | Izvor: B92, Tanjug  
Beograd -- Džoni Dep je doputovao u Srbiju. Poznatog holivudskog glumca primio je predsednik Srbije Boris Tadić.
Depa je na aerodromu Surčin sačekao veliki broj novinara, kojima nije želeo da daje izjave. Pre nego što se, kako bi ih izbegao, sklonio u VIP salon, Dep je opsovao na srpskom jeziku. U VIP salonu poznatog glumca sačekao je reditelj Emir Kusturica, čiji je gost povodom sutrašnjeg otvaranja festivala Kustendorf na Mokroj gori. Dep se danas sastao sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=01&dd=12&nav_category=12&nav_id=403536

Emir Kusturica, Boris Tadić i Džoni Dep (Tanjug)

Inače mu Kusturica (valjda) podigo spomenik na Mećavniku koji će ovaj  svečano da otvori.  :cry:  :o   :x

Hate mail

Ej, znas sta: ovo je mnogo bolje od devedesetih. Stvarno.

Bolje ovo (pishijada) nego "najbolji studenti Ratka Markovica".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

I jos: uz pomoc Depa buducnost je lepa.  :mrgreen: :?:

Nocobdija

Quote from: Hate mail on January 12, 2010, 11:29:07 PM
Ej, znas sta: ovo je mnogo bolje od devedesetih. Stvarno.

Bolje ovo (pishijada) nego "najbolji studenti Ratka Markovica".
E, xjap PIŠIJADA! TOOO! Čista definicija.

Pijanista

Secate li se kad je ona sto je glumila Kasandru bila u Srbiji? Corax napravio karikaturu, Sloba i ona na kanabeu. Uh sto je dobro....

Nocobdija

Stalno kačim neku muziku, pa bi bila greota da ne stavim nešto baš prikladno ovde, ali molim vas - obavezno slušati drugi deo gde Dobrila navodi razloge...  xrofl

No Smoking Orchestra --- Dobrila

http://www.youtube.com/watch?v=VXdLNqD75jU

E

Ok a zasto je ovo totalno ludilo ?
Kad se jedan Barak Obama slika i golfuje sa Tiger Woodsom, za kojeg se malo posle toga saznaje da je sex addict i da ga je zena polupala ko pisaljku kad je saznala , that's not such a big of a deal, a kad se Tadic slika sa Dzoni Depom  to je onda dno ? Vama ljudi nikad nista ne valja . Samo nesto kukate

Pijanista

Ajde nabroj strane zemlje koje je Dep posetio i u kojima su ga sefovi drzava primali.

Barak i Woods su kao Tadic i Djokovic, niko se ne bi smejao kad bi Tadic popricao sa Djokovicem.

Hate mail

Pa jes'. Quod licet... never mind. Ma nije cak ni to: ovo ti je SDPR Kusta, ogranak ZU-a fino izlistanog na onom drugom topicu, Ljubov mali (a i sire). "Nije to bez vraga", sto bi rekao Oliver Mlakar. To je ono sto hvali s ovu stranu okeJana da bi simetrija (o, opet ta (super)simetrija...) radila.

Hate mail

Quote from: Pijanista on January 12, 2010, 11:45:29 PM
Ajde nabroj strane zemlje koje je Dep posetio i u kojima su ga sefovi drzava primali.

Barak i Woods su kao Tadic i Djokovic, niko se ne bi smejao kad bi Tadic popricao sa Djokovicem.

Niko se nije smejao ni kada je Kostunica popricao (i spominjao porijekla/podrijetla)...

tarana

Quote from: E on January 12, 2010, 11:41:52 PM
sa Tiger Woodsom, za kojeg se malo posle toga saznaje da je sex addict

to sex addict, u moje vreme nije postojalo...
steta.
"nisam teo da te privarim, al' eto, ja sam tesko bolesan coek.."

Pijanista

QuoteNiko se nije smejao ni kada je Kostunica popricao (i spominjao porijekla/podrijetla)...

Podsetime, o cemu se radi...?

Nocobdija

Quote from: E on January 12, 2010, 11:41:52 PM
Ok a zasto je ovo totalno ludilo ?
Kad se jedan Barak Obama slika i golfuje sa Tiger Woodsom, za kojeg se malo posle toga saznaje da je sex addict i da ga je zena polupala ko pisaljku kad je saznala , that's not such a big of a deal, a kad se Tadic slika sa Dzoni Depom  to je onda dno ? Vama ljudi nikad nista ne valja . Samo nesto kukate
Ma kakav Obama, pa i taj je komedijaš ko i ovi pre njega, a ako je tebi normalno da nam precednik prima Depa po hitnom postupku, odmah, da mu lepo da se slika sa njim, pa ti onda razumeš i to što naš predsednik ide na koncert Miroslava Ilića i navija sve u šest a propušta istovremenu priliku da sluša Stefana Milenkovića (konkurencija čini svoje). Sad će onaj Ivan_D da ripi od sreće, jer ovo samo pokazuje da smo neozbiljna država, sa golemim problemima, koje predsednik ne može stalno da rešava, nego, eto malo, opustio se čovek. Neka je, ali nije morao da se slikuje i likuje ko da je ovaj slepac (Dep) neka mustra. Inače sam dotičnog predsednika jako gotivio, ali nešto se mnogo kliza  na suvom, mora malke da bude ozbiljniji, zajebanata bar imamo previše.

E

Dodushe Barak Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir  xrofl, sto je sigurno mnogo smesnije nego to sto je Tadic primio Dzoni Depa. Ovaj Tadicev potez je inace vrlo vrlo pametan, ko se iole razume u politiku .

Pijanista

Obami je nagrada dodeljena a on ju je vrlo kulturno primio, s obzirom na okolnosti, a Tadic nije morao da prima (od) Depa.

Nocobdija

Čak i ovo mogu da prihvatim ali onog Depa -  NIKAKO! Možda je cool što pcuje na srpskom.  :roll:

Nocobdija

Quote from: E on January 12, 2010, 11:53:03 PM
Dodushe Barak Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir  xrofl, sto je sigurno mnogo smesnije nego to sto je Tadic primio Dzoni Depa. Ovaj Tadicev potez je inace vrlo vrlo pametan, ko se iole razume u politiku .
Ja se ne razmem, pa molim objašnjenje.

Pijanista

Zamisli HM Queen Elizabeth II prima Depa na audijenciju. A posle kod Sarkozija, pa malo sa Berluskonijem da vataju konobarice, pa do sveckog kralja. Jebemti, koja faca ovaj nas Kusta, sa kime se druzi!

Pijanista

Pa Obama je prvo zasro, ovo je bio vrlo dobar potez. Uostalom, obojica u toj prici su cenjeni americki drzavljani.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 12, 2010, 11:56:58 PM
Zamisli HM Queen Elizabeth II prima Depa na audijenciju. A posle kod Sarkozija, pa malo sa Berluskonijem da vataju konobarice, pa do sveckog kralja. Jebemti, koja faca ovaj nas Kusta, sa kime se druzi!
:?: :?: :?:  :roll: :) :D xrofl

Deda

Ajde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!  xfuck5
I onda je normalno da popriča s Tadićem i njegovim teenage ćerkama.  :|

Nocobdija

Quote from: Deda on January 12, 2010, 11:58:46 PM

Ajde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!  xfuck5
I onda je normalno da popriča s Tadićem i njegovim teenage ćerkama.  :|
Nisam ukapirao, da li ovo braniš ili napadaš predcednika ti partije i države?  :roll:

E

Ne Queen Elizabeth prima Mik Dzegera , i od skora Lady Gagu , for your info

Pijanista

QuoteAjde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!
Engleski, Francais i Srbski.

Pijanista

Quote from: E on January 13, 2010, 12:00:45 AM
Ne Qeen Elizabeth prima Mik Dzegera , i od skora Lady Gagu , for your info

Kojom prilikom? Krenula Ledi Gaga u Manchester, i HM je pozvala da se slika sa njom? Kraljica prima razne ljude, i to tako sto se tim facama uruci poziv da dodju.

Nocobdija

Quote from: E on January 13, 2010, 12:00:45 AM
Ne Queen Elizabeth prima Mik Dzegera , i od skora Lady Gagu , for your info

Jel? Da nije ovaj naš avanzovao  xkoenig

E

Dzoniju su preci izmedju ostalog i Chiroki indijanci i Irci
Sve znam , ko matora  xnerd

Pijanista

QuoteDzoniju su preci izmedju ostalog i Chiroki indijanci i Irci

Pa neka ga primaju Dzeronimo i Bono.

Hate mail

Quote from: Pijanista on January 12, 2010, 11:49:58 PM
QuoteNiko se nije smejao ni kada je Kostunica popricao (i spominjao porijekla/podrijetla)...

Podsetime, o cemu se radi...?

Pa ono, tom Djokovicu je tata crnogorac (a mama hrvatica...) a drug Kostunica mu taj put onako iznebuha pomenu, nekako valjda bilo pred crnogorsko odcepljenje, da on zna da je ovome otac crnogorac... misssim, totally uncalled for...

Nocobdija

Quote from: E on January 13, 2010, 12:03:09 AM
Dzoniju su preci izmedju ostalog i Chiroki indijanci i Irci
Sve znam , ko matora  xnerd
Ajde,onda je logično da će da skine skalp Kusturici dok pije crno pivo  xrofl

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 13, 2010, 12:04:19 AM
QuoteDzoniju su preci izmedju ostalog i Chiroki indijanci i Irci

Pa neka ga primaju Dzeronimo i Bono.
:| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: xrofl

Hate mail

Al Boze moj, covek sedi u svom radnom studiju ceo dan, nikud ne ide, nikog ne voli, nosi one sakoe sa koznim elipsama na rukavima, cita Cosica, prica i rucava s njim, sta da ocekujes od ludaka...

E

I da , u neko davno vreme kad je Srbija bila u sastavu SFRJ nismo bili u NATU ali smo se lepo druzili

Pijanista

QuoteDjokovicu je tata crnogorac (a mama hrvatica...) a drug Kostunica ......

jao da, secam se. koji dziberluk. Mislim da se jednom nesto desilo nekom fuzbaleru iz Sandz ... ovaj Raske oblasti.

Hate mail

Ne samo to nego smo koristili i NATO avione i tenkove.

Sta sam americkih  M-18 tenkova video po ratistima, iha...

Pijanista

Imao je Tito i boljik slika. Onu sa sisom....

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 13, 2010, 12:08:54 AM
Imao je Tito i boljik slika. Onu sa sisom....
Ma to je slika sa cvećem. ;)

E

Zasto se ne vidi slika, prevelika je ?

E

Hate mail

Ta je bila montirana, nije stvarna.

vbo man

The light at the end of the tunnel is the train.

Nocobdija

Quote from: E on January 13, 2010, 12:10:11 AM
Zasto se ne vidi slika, prevelika je ?
Jok nego loše linkovana evo je sad

Pijanista

Deda

Quote from: Nocobdija on January 13, 2010, 12:00:26 AM

Ajde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!  xfuck5
I onda je normalno da popriča s Tadićem i njegovim teenage ćerkama.  :|
Nisam ukapirao, da li ovo braniš ili napadaš predcednika ti partije i države?  :roll:

Ni jedno ni drugo.
Sve je na svom mestu, pa čak i onaj smrda Kusta.

Deda

Quote from: Pijanista on January 13, 2010, 12:00:50 AM
QuoteAjde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!
Engleski, Francais i Srbski.

U, yebotee, isto k'o ti!  :|

Nocobdija

Quote from: Deda on January 13, 2010, 12:22:32 AM
Quote from: Nocobdija on January 13, 2010, 12:00:26 AM

Ajde, ti nabroj jezike na kojima lepi Džoni pcuje!  xfuck5
I onda je normalno da popriča s Tadićem i njegovim teenage ćerkama.  :|
Nisam ukapirao, da li ovo braniš ili napadaš predcednika ti partije i države?  :roll:

Ni jedno ni drugo.
Sve je na svom mestu, pa čak i onaj smrda Kusta.
Al mi odgovori, svaka ti čast  :o :shock:  xyxy xyxy xyxy

Pijanista

Ja ne znam da psujem na francuskom  :(

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 13, 2010, 12:28:01 AM
Ništa ostaje ti Kraljica Elizabeta  xrofl

Deda

Quote from: Pijanista on January 13, 2010, 12:28:01 AM

Nema veze, imam ja u još preostalih predrasuda o Kenjađanima.  :!: