News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

srbija je fakat propala

Started by tempo, September 02, 2012, 08:36:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tempo

crna gora ih nakantala 10 koseva razlike, u situaciji kad ima 6:0 u grupi, a srbija 4:2.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Daisy

Loše odrađena smena generacija (još pre 3-4 godine) ... ovi nikako da se sastave ...

a u međuvremenu neke druge ekipe su napredovale ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

jebo im ja mater retardiranu. evo gube od estonije.

Daisy

QuoteEstonci u poslednjoj rundi dočekuju Island i Srbiji je potrebna pobeda nad Izrealom sa 19 poena razlike jer ako Estonija pobedi Island napraviće se trougao i Srbiji je potrebna ubedljiva pobeda Izraelcima da bi imala veći koš količnik od Izraela.
... kaže novinar ... http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=08&nav_id=641464

valjda koš razlika, a ne koš količnik ...

idu dalje i 4 (od 6) trećeplasirane
(u slučaju da našii slepci pobede Izrael sa manje od 19 poena)
... a te 4 će najverovatnije biti Švedska, Latvija, Belgija i Turska
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

pravila, pravila ...

The first criteria to be used to determine order of finish between the teams that finish third in their respective groups, will be Win/Loss percentage.

Should this be the same, the next criteria is the goal average (points scored/points conceded) for teams.

http://www.fibaeurope.com/coid_55ZNUp0kITgQxrIqGVKE20.articleMode_on.html

Najverovatniji trećeplasirani Latvija, Belgija i Turska imaće win/loss 5/3 = 1.67

Azerbejdžan ako pobedi Nemačku takođe 5/3, ali to je malo verovatno

Srbija ako pobedi Izrael imaće 6/4 = 1.5
(i prolazi kroz iglene uši)

Izrael je praktično već obezbedio prolaz

pravila, pravila ...

Riblja čorba - Pravila, pravila

Daisy

tempo

jeste, jeste, karaju ih. gledam u kombinovanom prenosu.

Daisy

provukli smo se na kraju kao četvrta trećeplasirana ekipa

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

Adrijana Lima rodila ćerku Sijenu
J.O.    | 13. 09. 2012. - 09:13h

Od kad su objavili da je Adrijana u drugom stanuju, košarkaš Marko Jarić i manekenka Adrijana Lima sve su obavili velom tajne i nisu želeli ništa da otkriju - ni pol, ni ime bebe, niti u kom je mesecu anđeo "Viktorija Sikreta". Međutim, lepa manekenka je sa celim svetom na Tviteru rano jutros podelila srećnu vest - rodila je ćerku Sijenu.

Porodica Jarić od jutros je bogatija za još jednog člana
- Marko i ja smo presrećni što smo uneli Sijenu u našu porodicu i Valentina jedva čeka da uđe u ulogu starije sestre, objavila je Adriana Lima srećnu vest na svom "Tviter" profilu.

Par se tako po drugi put našao u ulozi roditelja, pošto već imaju trogodišnju ćerkicu Valentinu.

'на љуту рану - љуту траву..!'

Ivan_D

"Viktorija Sikret"   smrt, smrt, primitivnim cirilicarima. Slusam pre neki dan radio b92, vise to nije "be-92" vec B-92. Po kvizovima vise nema a, b, c, d kao svugde u svetu vec "abvg" i kad ucesnik kaze "ge jedan", priglupa voditeljka opravlja "g-jedan".

Neverovatno kako je Srbe lako navesti i ohrabriti da budu glupi. Valjda im je to u prirodi. Kod drugih naroda (gde se koristi cirilica) kao Rusa i Ukrajinaca to ne bi moglo da prodje.

I onda jedna od najvecis srpskih lazi i gluposti "govori kao sto pises, pisi kao sto govoris." I te budale u to veruju.

Totalno su postali najgluplji i najprimitivniji narod evrope. Covek samo da ih se stidi. Nije vise ni samo sama drzava u pitanju vec ogroman deo naroda, kako razmisljaju, kako rezonuju, percepcija sveta i sebe, strano nesto. Strano.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

To je moj drugar zvao "Viktorijin sekret"  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

Kad' krene Ivan da objašnjava kako su Srbi glupi  ...
... setim se vica muja/hodža ...

- Uffff!
- Šta je bolan Mujo?
- Ma ništa hodža, Fata mi se kurva.
- Pa ćeraj skota iz kuće.
- A đe ću sa onom sitnom djecom? Ko će to da pere, pegla, pazi ...
- A jes vala, i to što kažeš.
- Uffff!
- Šta je bolan Mujo?
- Ma pusti hodža, Fata mi se prokurvala.
- Ćeraj skota, jebo joj mater!
- Ma šta da radim sa onom djecom?
- A jes bezbeli.
- Uffff!!!
- Šta je bolan Mujo?
- E moj hodža, Fata mi se kurva.
- Znaš šta moj Mujo. Da pređeš ti u pravoslavce.
- A što moj dobri hodža, otkud ti to?
- Pa jebi njihovog popa, a mene pusti na miru.

Ivan_D

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=18&nav_id=696509

QuoteOna je kasnije bila devojka glumca Leonarda DiKaprija i pozirala između ostalog za Viktoriju sikrit (Victoria secreet)

Ko su ovi ljudi sto pisu ove clanke? Odakle su dosli i zasto rade kao novinari??? Zasto ne rade po nekakvim fabrikama i nesto ne proizvode? Je l' ostao uopste neko pismen tamo?
Secreet?
If you dine with the devil bring a long spoon.