News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

AKTUELNO: Svi hoće da rade za Seku-500.000 ljudi!!!

Started by Nocobdija, January 13, 2010, 07:11:43 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Ja sam na nekom drugom topicu pomenuo to. Kakav nepojamni uzas... :(
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Dobar, cak sta vise odlican.

Ne dirajte njihove krugove...

Hate mail

The Miladin quote of the day: "Baba, mirises na pana'iju..."

Pijanista

Sve je uredu, to zezanje na Sekin racun i tako to, sve dok mi ne dirnete u Draganu Mirkovic i Sinana Sakica.

Pijanista

Moj pokojni djed (bem ti latinicu, ne mogu da napisem slovo "dj") je psovao panaiju. Ali samo kad je ljut. "Sovao" kako je on to govorio.

Nocobdija

Vidiš ti kakva je čudo Seka, ja tamo otvorio onu priču o onom mučenom novinaru što ga utepaše nakon što mu Marko Milošević lepo, drugarski rekao da ne piše o njemu, a ono svi ovde beru brigu o Seki. Jebote, jesu ovo isti ljudi od pre 10-15 godina? Ovo je sve u startu bilo samo zezanje, a gle kolko priče oko Sekane.  :?:

E

Quote from: slawen on January 14, 2010, 07:02:56 PM
Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:01:51 PM
Ovakve se u Kanadi udaju za drvosece
Саће Корки да испоштује и дрвосече.
Kud sam ovo propustila. Postovanje naravno i za drvosece, to je jedan vrlo tezak i rizican posao.
P.S Ti mene Slawene zajebavas  xrofl, vidim ja

Pijanista

Quoteja tamo otvorio onu priču o onom mučenom novinaru što ga utepaše nakon što mu Marko Milošević lepo, drugarski rekao da ne piše o njemu, a ono svi ovde beru brigu o Seki. Jebote, jesu ovo isti ljudi od pre 10-15 godina?

Ljudi se uplasili da mozda Mrako ne cita ove diskusije.

Pijanista

off topic: U Kanadi su najcenjeniji vatrogasci. Tj, ljudi najvise veruju njima.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:27:00 PM
Quoteja tamo otvorio onu priču o onom mučenom novinaru što ga utepaše nakon što mu Marko Milošević lepo, drugarski rekao da ne piše o njemu, a ono svi ovde beru brigu o Seki. Jebote, jesu ovo isti ljudi od pre 10-15 godina?

Ko da nema druga posla.

E

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:28:02 PM
off topic: U Kanadi su najcenjeniji vatrogasci. Tj, ljudi najvise veruju njima.
Nije tOcno  xfrog, ali tu su negde

Pijanista

To sam endavno proc'to. Mozda ih je neko preteko u medjuvremenu.

E

Quote from: Pijanista on January 14, 2010, 07:27:00 PM

Meni iskreno onaj clanak zvuci kao one big fet lie - sto ce da zvuci kao da branim Marka - sto nije slucaj. Nesto mi tu smrducka kad novinar kaze da se kao plasi, pa mu kao pretili, trt mrt a onda izadje u javnost i sve  kaze zasta je navodno trebalo da cuti. Ako je ovaj poubijao sve redom mafijashe, mogao je i tog novinara zar ne ?
I prica o Marku uostalom ne nosi nikakvu pozitivnu energiju, ovde o Seki makar mozemo da se zezamo i nasmejemo.

Pijanista

Uostalom Marko i ne zivi u Srbiji. Neka Rusi pricaju o njemu na svojim forumima.

Nocobdija

Jaki vam argumenti, tako da nema druge nego da se složim.  xyxy

Hate mail

Dok ste vi ovo citali, cene fjucersa na gajbice na commodity berzi u Peshawaru su ljosnule (as in, as I'm sure you'll remember: "jos comunismul!")..

Pijanista

Quotejos comunismul
- Vi ste za mene obicni gradjani, ja ovaj sud ne priznajem
- Ratatatatata

Hate mail

taki

Quote from: E on January 14, 2010, 06:51:11 PM
Seka jeste dzinovska za Dzoni Depa ali stvarno nije ruzna zena. Ti taki preterujes malo. Ajde malo na foto album okaci neku svoju slicicu. Sigurno imas i neku gde ne izgledas bas par excellence, ili mozda ipak u svakome casu i svakoga trenutka vodis racuna da ti je svaka dlacica na mestu . Ne znam kako drugima ali meni bi tako ustirkan i namontiran zivot 24/7  bio totalno fake. Inace ove slike mi nisu nista rekle o Seki sto bi ostavilo neki trajni utisak o njoj, ono pak sto je Nocobdija valjda naveo  da Seka daje deo svog prihoda u dobrotvorne svrhe mi mnogo vise govori o njoj. Samo postovanje s moje strane.

Kakve veze ima kako ja izgledam sa ovim?!

taki

Pri tom ne znam gde ti nadje da sam rekla da je ruzna?
Opet se vracamo na pricu koju smo prosli u Walmart-u, pri tom je ovo jos javna licnost...

Pijanista

Quote from: taki on January 14, 2010, 08:43:15 PM
Opet se vracamo na pricu koju smo prosli u Walmart-u, pri tom je ovo jos javna licnost...

...i gostuje u javnoj kuci, ovaj, javnom servisu....

E

Pa nisi izvini, samo si rekla da je karakondzula  xrofl
na onom topicu o Dzoni Depu kod Tadica.

taki

Quote from: E on January 14, 2010, 11:15:23 PM
Pa nisi izvini, samo si rekla da je karakondzula  xrofl

Ne, rekla sam da je olos i nakaza, to je opis opsteg utiska, karakternih osobina, nikako same fizionomije. Ako hoces i to da prokomentarisem, mogu. Ruzna nije, posebno kada je vitka.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 15, 2010, 12:09:34 AM
http://www.balkanmedia.com/magazin/3058/seka_aleksic_startuju_me_mnoge_zene.html
Idi bre pijanisto  xrofl   moram da izvučem iz priloženog

Kao i: "..."Da se ne lažemo muškarci na nastupu vole da vide lepu ženu, da se vidi dobra noga, dobra guza, ali i žene vole da vide atraktivnu ženu. I ja kad gledam žene volim da vidim obline i dobar odabir garderobe. Žene i te kako komentarišu muškarce. Kad budu videle crnca u mom spotu ima sve da polude. I ja ne znam kako sam se suzdržala." Rasna crnka na nastupima pali i žari."

Tata Mirche

Ja zaista nemam nista protiv Seke, Cece, Dragane, Jece... i svih ostalih dronfulja...

... dok se bave svojim poslom.

Pijanista

Ali moraju da plate porez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slawen

Quote from: E on January 14, 2010, 11:15:23 PM
Pa nisi izvini, samo si rekla da je karakondzula  xrofl

Ја сам то рекао.
А у мој суд се можете поуздати... ;)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Quote from: неколико вас

Ja zaista nemam nista protiv Seke, Cece, Dragane, Jece... i svih ostalih dronfulja...

А ја, пак, управо због тога имам.
Да ова снајка ради у трикотажи или на пијаци нико се овде не би потрзао због њојзине буљосаве, осим можда Деде који би је на кварно штипнуо док проба сир. Са тиме не бих имао никаквих проблема, можда само ако би Деда после тражио да га браним од оптужбе за сексуално узнемиравање, због унутрашњег конфликта између адвокатске етике и снажне аверзије коју осећам према припадницима те врсте људи.
Међутим, тај свет о коме говоримо промовише један антицивилизацијски друштвени модел који, осим што је мени дубоко одвратан, истовремено служи као веома снажна полуга за олошизацију Србије, локалну рефлексију на глобални тренд културне инфлације.
Успех који у тој делатности имају, са друге стране, јасно показује да је реч о способним и ангажованим људима, који су стога, закључујем, и те како свесни шта раде и последица које остављају. Зато су одговорни и зато их се може назвати олошем, премда су они првенствено олошмејкери.

Ма имао бих ту данима, али ми се изгуби негде она зајебантска нота...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

Slawene,

fala ti sto si sa malo vise reci ubo u sustinu price i rekao ono, sto ja nisam uspela. xjap
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

Quote from: baggio on January 15, 2010, 07:40:51 AM
Slawene,

fala ti sto sa malo vise reci ubo u sustinu price i rekao ono, sto ja nisam uspela. xjap
Канада просто вапи за једним оваквим мислиоцем...

baggio

Quote from: slawen on January 15, 2010, 07:49:23 AM
Quote from: baggio on January 15, 2010, 07:40:51 AM
Slawene,

fala ti sto sa malo vise reci ubo u sustinu price i rekao ono, sto ja nisam uspela. xjap
Канада просто вапи за једним оваквим мислиоцем...

Jes' vala.
Jos ako mu pri tome dodas sve one epitete koje si juce na nekoj od prethodnih tema okacio,
leleleee, ko zna gde ces da zavrsis? ;)
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

baggio

Quote from: slawen on January 15, 2010, 07:55:55 AM
Мало повише Винипега?

WHAAAAT?
Kuj te nagovori tamo da ides?
'el' ti ne pratis moja izlaganja?

slawen

Ма пратим ја, само сам одговорио где ћу да завршим, ако кренем од Ванкувера.
Смартас форевер.

baggio

Quote from: slawen on January 15, 2010, 08:05:02 AM
Ма пратим ја, само сам одговорио где ћу да завршим, ако кренем од Ванкувера.
Смартас форевер.

Ako dodjes u Vankuver, sumnjam da ces uopste da krenes. :mrgreen:
smarty pants!

alan ford

Quote from: slawen on January 15, 2010, 07:26:22 AM

Међутим, тај свет о коме говоримо промовише један антицивилизацијски друштвени модел који, осим што је мени дубоко одвратан, истовремено служи као веома снажна полуга за олошизацију Србије, локалну рефлексију на глобални тренд културне инфлације.

lepo receno. ja se sa setom podsecam na 80-te kada su doneli zakon kojim su zabranili bilo kakvo reklamiranje narodnjaka na TVu i jednim zamahom procistili etar. secam se da smo do tada u 5-10 minuta reklame barem pola slusali ta zavijanja i arlaukanja. Onda su dosle 90 kada je opet sve moglo...

iDemo

Quote from: alan ford on January 15, 2010, 08:40:01 AM
ja se sa setom podsecam na 80-te kada su doneli zakon kojim su zabranili bilo kakvo reklamiranje narodnjaka na TVu i jednim zamahom procistili etar. secam se da smo do tada u 5-10 minuta reklame barem pola slusali ta zavijanja i arlaukanja. Onda su dosle 90 kada je opet sve moglo...

Ja se ne secam tog zakona.
Secam se kad su pocistili new wave sa Nedeljnog popodneva i te fore i umesto njih ubacili ko zna koga - i 'izvorne' narodnjake (tada su se ovi drugi zvali novokomponovani).

tarana

Да ова снајка ради у трикотажи или на пијаци нико се овде не би потрзао због њојзине буљосаве, осим можда Деде који би је на кварно штипнуо док проба сир. Са тиме не бих имао никаквих проблема, можда само ако би Деда после тражио да га браним од оптужбе за сексуално узнемиравање, због унутрашњег конфликта између адвокатске етике и снажне аверзије коју осећам према припадницима те врсте људи.
Успех који у тој делатности имају, са друге стране, јасно показује да је реч о способним и ангажованим људима, који су стога, закључујем, и те како свесни шта раде и последица које остављају. Зато су одговорни и зато их се може назвати олошем, премда су они првенствено олошмејкери.

nije ovo "problem" od juče.
slušo neku emisiju na radiju. pre 70-80 godina, država srbija rešila da podigne nacionalnu sves', pa se po pozorištima u prestonici pravile prectave s takvom tematikom.
projekat je doživeo fijasko, jer je puk visio po vodviljima, koji su u to vreme bili vrlo popularni, a pozorišta ostala prazna.
al' nije to samo srpski problem.
vole narod džeri springera, vole opru, vole velikog brata, vole brate da se "seljači", jer mu je to blisko...ne vole visoku umetnos, mudrovanja, filozofiju, jerbo ništa od tog ne razume...a kad ne razume - kako da vole?

alan ford

kad pomenu Dzeri Springera, koji je to krs. A Dzeri je ako se ne varam pravnik i svojevremeno je bio gradonacelnik da'l Mineapolisa ili tako nekog grada pa je iz politike presao u medije. Taj nije mutav.
Nego ovde je to 'uredjeno' tako sto se sve te Opre, Dzeriji i slicni daju tokom dana i od 4-5 popodne kada normalan svet pocne da se vraca kuci, deca iz skole itd. pocinju drugi programi a od ovih ni traga ni glasa. Naravno preko dana ih vecinom i gledaju samo zaludni, ili pomahnitali slicni njima jer svi ostali ili imaju posao, ili nemaju vremena da bleje u TV od rane zore.

slawen

Quote from: iDemo on January 15, 2010, 08:42:32 AM
Quote from: alan ford on January 15, 2010, 08:40:01 AM
ja se sa setom podsecam na 80-te kada su doneli zakon kojim su zabranili bilo kakvo reklamiranje narodnjaka na TVu i jednim zamahom procistili etar. secam se da smo do tada u 5-10 minuta reklame barem pola slusali ta zavijanja i arlaukanja. Onda su dosle 90 kada je opet sve moglo...

Ja se ne secam tog zakona.
Secam se kad su pocistili new wave sa Nedeljnog popodneva i te fore i umesto njih ubacili ko zna koga - i 'izvorne' narodnjake (tada su se ovi drugi zvali novokomponovani).
Био закон, као и онај о опорезивању шунда.
Премда се њима мало шта може решити.
Ту је реч пре свега о општедруштвеној клими, (не)постојању елите (срБски проблем још од Карађорђа, одатле да кренемо, ескалирао под Александром) која ће народу паметно да задаје циљеве и њеној супституцији псеудоелитом чији су пулени Аце Лукаси и Секе Алексићеве. Ствар нити почиње, нити се завршава у култури, ту се само најјасније уочава, олошизација је захватила све друштвене слојеве и све области живота, ево вам само избори, подилажење стоци је једини облик пропаганде, нико више не обећава сузе, крв и зној, удовољавање екстремима је једини начин владања, зато екстреми постају још екстремнији...

Много је ово велика тема, ниси ти Тарано ту баш у праву, да је иманентно човеку да буде само стока....

tarana

džeri springer je samo predstavnik grupe. mogu tu da se ubace razne sapunice, gostovanja slavih, idoli, kvizovis nebuloznim pitanjima, trte-mrte...
missim, kaki program vi po amerikama gledate i dal' ima suštinske razlike između džerija i seke?

alan ford

pa kazem preko dana idu Dzeriji, sapunice (neke traju vec 20-ak i vise godina), razni sudovi (razvodi, parnice, itd.) neki kvizovi itd.
od 4-5 krece red vesti, red nekih krimi serija, red nekih drugih bolnickih serija, ima Idola i jos par nekih 'rialiti' emisija, jos nekih informativnih emisija i tako.
Sad mozemo da pricmo generalno sav taj TV zaglupljuje, te da nista od svega nije vredno pomena, ali mislim da je popodnevni repertoar zaista dobrim delom prociscen od tih najimbecilnijih emisija.

Ja u principu nista od svega ne gledam pa ni idola ali cenim da jednom kada krene pravo pevanje ko to voli mozda moze da je zabavno. Ne poucno ali zabavno. 

taki

imas pice.

slawen

Pareski do

Quote from: slawen on January 15, 2010, 07:55:55 AM
Мало повише Винипега?

с таквим стварима се не ваља шалити :shock:

Nocobdija

A oni što idu službenim automobilima na Mećavnik i ripaju uz trubače i niko ne sme da ih slika dok trče po stolovima (glupo bi bilo da sam sebe neko stavi u utisak nedelje), to je sasvim na mestu, ko i to da nekom pokloniš pola planine, da mu daš da napravi loakalnu vojsku koja maltretira okolno stanovništvo, to nije ološ? Eno vam Brankica Stanković pa pogledajte išla tamo,snimala žena, pričala sa lokacima,  pa gledajte.

Koliko je tih i njima sličnih ljudi dalo para u humanitarne svrhe? Ko i svaki advokat taj detalj si preskočio, mislim ono za Sigurnu Kuću ti valjda nije bilo u kontekstu. Džoni Dep baš je lep. Seku organski ne podnosim, ma kidao sam se od smeha kad se pojavila, delovala ko preparirani muškarac, ali ću na kraju morati da pošaljem ovo i razbijem onih 500.000 kandidata :!:  (mislim toliko je branim).

To foliranje sa: lepše je sa kulturom - mi više došlo... da oću da  poludim. Kompletna garnitura političara sluša ultra turbo folk, ne samo oni stari od pre  2000. već imamo i Mladju koji ide na slavu kod Kebe i piše mu pesme (tamo je i ostala ekipa koju pretpostavljam ne varite, Brena itd.), preCednik ripa sa ministrom odbrane uz "simfonijski orkestar" (ima onaj snimak)! Ministri kulture (razni) daju lovu za skaradne filmove, a pozorišta u proviniciji više ne postoje, neka i fizički, pretvoreno to u kafane.

Poslednji primer su Pilerovi koji su pobedili u emisiji; "Imam talenat" i koje sada tapšu svi po ledjima i dive im se samo tako, ma bitno je da su svi islikali sa njima za naslovne strane. Ta deca sviraju u Knezu godinama, onaj mladji je počeo sa 5.5 godina!!! Koliko je ministara za sve ove godine prošlo Knezom, koliko poslanika, koliko vajnih pedagoga, psihologa, onih dežurnih seratora za potrebe TV emisija, sociologa i ostale žgadije koja je na državnim jaslama za tolike godine! Mi smo u problemu, ne zbog Seke koja se izdigla sama, svojim radom, profesionalnošću, sluhom za ono šta ooooogroooomna većina ovde voli (ne njenom greškom),]već zbog onih koji ne mogu da organizuju gomilu glumaca iz beogradkih pozorišta koji inače dobijaju jako lepe plate (da,da promenilo se vreme) da daju neku predstavicu i u provinciji, da malko češće dovedu neku decu da to gledaju i u  Beogradu.

Muzička kultura u svom programu za osnovnu školu ne podrazumeva učenje i slušanje nacionalne muzike i plesova. Tu je srž problema, što se deca muzički edukuju na ulici i uz Pink, što su muzičke škole podcenjene i niko to danas ne shvata ozbiljno i samo deklarativno je to deo opšte kulture. Ministra Bradića baš nešto zabole šta se prezentuje kao kultura za široke narodne mase i kako da se sprovede jedno temeljno normalno opismenjavanje? To niko od vas ovde nije rekao: rešenje je? Pljuneš neku jadnicu iz... bem li ga odakle je došla, kojoj se sklopile zvezde na nebu, ima fatastičan stelijum u pravom polju (kući) i eto rešenja, ne svidja mi se što Seka širi ološizam! Idi bre...

Evo za kraj nešto prelepo, a to su pomenuti Pilerovi, ko ne čuje ovo Seka mu se drala gde god se zadesio  (prodavnica, prevoz, kafana, TV...)  :!:  xyxy

http://www.youtube.com/watch?v=wCf6nVZ3xIk&feature=related

slawen

Не знам ко су ти ти Пилери, слабо ти ја пратим Пинк, али пробај да прочиташ шта сам написао малко раније, шести пост изнад ове твоје саге о Пинк Пилерима, па ако баш буде и ту запело, отворићу посебан топик, крећемо од нуле, па докле догурамо....
Желим ти успех у савладавању оних мојих дандрбоца....

Nocobdija

Quote from: slawen on January 15, 2010, 02:05:50 PM
Не знам ко су ти ти Пилери, слабо ти ја пратим Пинк, али пробај да прочиташ шта сам написао малко раније, шести пост изнад ове твоје саге о Пинк Пилерима, па ако баш буде и ту запело, отворићу посебан топик, крећемо од нуле, па докле догурамо....
Желим ти успех у савладавању оних мојих дандрбоца....
Bre, ajd ne budi lenj pa odslušaj pre nego što kreneš sa pričom i nije ovo sa Pinka, nema blage veze sa Pinkom (video harmoniku pa neće da sluša  :?: ).