Ah covece kako sam voleo albume i slicice. Secam se, moj prvi album, bilo mi jedno 5 godina, Disneyevi junaci, kupili mi bili moji album i nekoliko kesica sa slicicama i mama mi kaze mora da mi kupi i lepak, ali ja sam vec bio negde video da su slicice samolepljive pa sam uspeo da ih odlepim i zalepim u album. joj srece. Poslali smo kasnije 200 kesica i oni mi poslali svasta, gomilu raznih stvari, kao nagradu.
Za taj album mi falilo 3 slicice da ga ceo popunim i nismo mogli nigde da ih nadjemo. Za Bruce Lee album mi kasnije falila jedna, a za prvi koji sam siguran da sam ceo popunio je bio Muppet-Show.
Negde do 15-te godine sam skupljao slicice i albume, kad vise niko od mojih vrsnjaka to nije radio. Mnogo sam ih voleo.
Sa slicicama sa poceo i da se kockam negde sa 8 godina. Deca su volela da tapkaju, ali ja sam ubrzo uveo par-nepar sistem i onda uveo progresivne opklade gde gubis/dobijas toliko slicica koliki je zadnji broj. Npr. ako je peta slicica od gore broj 29 a ti kazes 'par' onda gubis 9 slicica.
Ubrzo sam to imao down to a science jer bih uvek davao protivniku parne slicice kad bih gubio i on bi ubrzo u shteku imao vise parnih nego neparnih slicica i ja bih imao prednost jer bih 3 od 4 puta birao parne brojeve kad je bio red na mene. Imao sam ih nekoliko stotina u jednom momentu, toliko sam stalno dobijao sa svima u skoli. Not bad for a 8-9 year old