News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

† ☪ ✡ ☆

Started by Daisy, November 24, 2012, 09:13:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Podeziram i ja da ti, Ivane, em to isto podeziras em da ti se zaista i desava ovog casa da te sumanuti, narcisisticki, zavidni, bolno prazni roditelj razbastinjuje - mozda darujuci ispod stola ili kupujuci za kes stanove i kuce tvojem bratu i tvojoj sestri, upisujuci njihova imena kao vlasnike tih nekretnina u katastru. Verovatno im onda daju jos desetina hiljada evra na popravke, namestaj, svakakve troskove, 10k evra na novi crep itd.

To sve ne moze da se zaustavi.

Ono sto moze da se uradi je da se pridje bratu i sestri i kaze: "Ti vidis da je lud(a). Neka tera kako hoce* ali kad umre sve sto si dobio(la) ide po pola". Ili, u tvom slucaju, na tri dela.

Ako ti se nasmeju u facu i kazu "To je tvoj problem/to je tvoje misljenje", oteraj ih u kurac i prekini svaku vezu sa takvim neljudima, sitnim i prodanim dusama.

*Ovo je ogroman "popust" tim zbunjenim poluljudima; oni da su neki ljudi i licnosti ne bi uzimali ili bi rekli "A bratu?".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Quote from: Hate mail on July 23, 2016, 05:44:45 PM
Podeziram = podozrevam?

tako nekako

Quote from: Daisy on September 17, 2015, 02:14:12 PM
Quote from: Ivan_D on September 17, 2015, 07:12:39 AM

Istina, podeziram da ova gore navedena imena uglavnom daju Romi i muslimani po Srbiji.

mali prilog dnevnoj dozi češkog...

(podezření - suspicion)
http://www.youtube.com/watch?v=0XtvK_zq05U#ws
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

ne znam. nego ste primetili kako pijanista koji je dosao u nasu zemlju u japankama i kojega je ista othranila, sad pljuje po njenom cirilicnom pasosu i ismeva je. not cool pijanista!
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Quotemozda darujuci ispod stola ili kupujuci za kes stanove i kuce tvojem bratu i tvojoj sestri, upisujuci njihov imena kao vlasnike tih nekretnina u katastru. Verovatno im onda daju jos desetina hiljada evra na popravke, namestaj, svakakve troskove, 10k evra na novi cre itd.

veliki deo toga se vec desio. ostatak se ili desava as we speak ili je u planu za najskorije vreme.

Hate mail

I know.

But, you see, at least in your case the deranged, immoral POS parent can tell the other siblings-losers that you are a "kockar", and they'll rationalize it and swallow the unsavory "taking" work they now have to do.

In my case, nothing - none of that - stands.

And never did.

I make, I don't waste.

And have always been like that.

Jedini uzrok sve ove nepotrebne drame je zastrasujuce bedno mentalno stanje moje bioloske majke koja je trebalo da umre ili ubije se, kako je stalno obecavala ("ludom radovanje"), jos pre 30 godina - mnogo pre nego sto su mnoge kapitalne stete iz cistog kaprica i kao manifestacija njene patologije pocinjene.

Ivan_D

ima tu i ono "ti si u inostranstvu, sta tebi moze da treba?"

inace da, moje kockanje/kockarstvo je pomenuto u vise navrata kao razlog razbastine

Hate mail

Moje inostranstvo (tj. moj odlazak 1999.) je doslo posle najveceg dela (90+%) tih kapitalnih steta.  

Ja sam o odlasku i novom pocetku razmisljao, pomalo sanjao od momenta kada sam shvatio da su mi dodeljene gubitnicke karte u vidu narcissistic mother-lame ass enabler father roditelja (i njihove interne, petparacke egzistencijalne i supruznicko-bracne drame), otprilike na pragu puberteta, 11-12. Znaci, cca 1983-1984.

Da sam ostao robom nista mi bolje ne bi bilo; naprotiv.

Mozda bih pobio govna...

It's hard not to feel utter contempt for (all) these idiots.

Ivan_D

Ali ne brini, imamo mi keca u rukavu - Slawena od Kragujevca.

20% njemu, 20% troskovi, ostace nesto za limunadu.

Hate mail

Pokojnik je od Kraljeva; samo je u pecalbi u Kragujevcu...

Ivan_D

Je l' to nisu samo dva razlicita imena za isto mesto?  :shock:
Novi Sad / Ujvidek, the works?

Kakogod, podseti me da te deblokiram na WhatsApp-u my montenegrin brethren.  

Hate mail

No, dude. :P It's two different towns in Sumadija.

Oh, wait... :mrgreen:

Taman sam mislio da ti predlozim WhatsApp pomirenje, moj brate (brethren je plural) po mukama...

Hate mail

Ivan_D

pa zato sam i mislio. da je jedno srpsko ime a drugo sumadijsko.

Hate mail

Klaun jongen! xjestera

Toza

fala svevišnjem te se braća pomiriše & odoše na wassup, sa'rani me (po treći put) ova sentimentalna pseudoedipovska smaračina

Toza

Hate mail

E jesu prokleti ovi stari ljudi.

Toza

Pijanista

Quote from: Ivan_D on July 23, 2016, 06:00:27 PM
ne znam. nego ste primetili kako pijanista koji je dosao u nasu zemlju u japankama i kojega je ista othranila, sad pljuje po njenom cirilicnom pasosu i ismeva je. not cool pijanista!

Ja nisam dosao u nasu zemlju, vec sam u njoj rodjen

P.S. Jebote koji razgovori oko nasledstva, koji vam je...

Hate mail

Sta koji nam je? Ti si blagosloven jer si verovatno imao jednostavne, unassuming "obicne" roditelje koji pride mozda i nisu imali bog zna sta da ti ostave a igranje tih nekih control-freak igara sa tvojim nevinim umom im nije uopste ulazilo u bosansku optiku. Znas li ti koliko sam ja od recimo 1984. do danas ocajavao, zudeo svakodnevno da umesto ono dvoje inkompatibilnih neuroticara/papucara, sibicara, samozaljubljenih prevaranata i lopova i smetenjaka koji uvek pucaju na visoko ali zbog mentalne insuficijencije uvek gube, gube, gube (mislim tu prevashodno na moju unhinged tzv. majku, da ne bude da trpam i onog mog seljaka u njen varoski mizanscen nikad zalecenog mladalackog ludila) imao neke takve easy to deal with and fully dedicated to their children, bound to die early rudimentarce?

Ivan_D

QuoteJa nisam dosao u nasu zemlju, vec sam u njoj rodjen

Se ti nisi rodio u Bosanskom Samcu? ili je to bio Djindjic, Tadic ili neko?

Hate mail

Klaun jongen! xjestera

Pijanista

Quote from: Ivan_D on July 24, 2016, 04:59:29 AM
QuoteJa nisam dosao u nasu zemlju, vec sam u njoj rodjen

Se ti nisi rodio u Bosanskom Samcu? ili je to bio Djindjic, Tadic ili neko?

Butros Gali

Pijanista

Hate, ja sam misio da su ti roditelji 1% intelektualno i inace

Hate mail

Ne razumem sta hoces da mi kazes. Sta 1%?

Pijanista

u gornjih 1% po obrazovanju, common sense itd

Toza

ja sam čuo da je pominjao i sorbonu?

Pijanista

Mislio sam, u pitanju je Mislilac...

Hate mail

Da, mamin cale je diplomirao (pravo & pol. science) na Sorboni, 1920.

A njegov cale na univerzitetu u Bordou, 4 godine: Enologija.

Nadam se da smo ovu tvoju nedoumicu sad odlozili ad acta, provincijski consiljore & somewhat uspesni emigrante iz Kraljeva u Kragujevac.

Toza

pa kad je pošlo naopako?

Pijanista

Quote from: Toza on July 24, 2016, 04:55:20 PM
pa kad je pošlo naopako?

Sjebo je komunizam i familije sa zilavijim genima

Toza

Pusti ga da on sam kaže, svojim rečima.

Nego, Pijani, druže, je si li čuo ti za saddleback leather torbe?

Pijanista

Cuj cuo. Jebavo bolan!

Pijanista

Quote from: Ivan_D on July 22, 2016, 07:51:36 PM
podsecas me na moju majku, koja je bila prava dama, ali je skoro 50 veka sa mojim ocem i skoro 60 godina u srbiji ucinilo svoje.

Ti tu vise ne mozes nista da ucinis, potrudi se samo da tvoje dete ne prica o Oksi tako za par decenija

Toza

Quote from: Pijanista on July 25, 2016, 12:07:36 AM
Cuj cuo. Jebavo bolan!
Bio mi obećao jedan prijatelj da će mi donese, ali mi se sve čini da neće on skorije da dolazi ovamo, pa sam mislio, ako znaš nekoga... Pazi, ja plaćam sve, nema da brineš, samo ne bih da srpskoj državi priuštim zadovoljstvo da mi uzme za carinu & PDV, ako me razumeš...

Hate mail

Quote from: Ivan_D on July 23, 2016, 06:25:46 PM
Ali ne brini, imamo mi keca u rukavu - Slawena od Kragujevca.

20% njemu, 20% troskovi, ostace nesto za limunadu.

Preach, brother; preach.

Jimmy Savile estate runs out of cash after 'lawyers pocket £2.5m & victims only take 13k'

http://www.express.co.uk/news/uk/692939/Jimmy-Savile-estate-child-abuse-victims-lawyers

Pijanista

Sad niko ne putuje, to ljudi odrade uglavnom pocetkom leta. Ja u Srbiji nijesam bio desetak godina, uglavnom se sa familijom vidjam u CG.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on July 24, 2016, 04:48:06 PM
Da, mamin cale je diplomirao (pravo & pol. science) na Sorboni, 1920.

Cini mi se da je moja mama par godina starija od tvoje, a njen otac se rodio 1925. A tvoj deda po majci zavrsio fakultet 1920?
Kad je rodjen? 1895-1897?
I u jeku Velikog rata otisao iz Srbije da studira na Sorbonu?  :shock:

Ne kazem da je nemoguce, ali ja licno kad iznosim podatke koje bi ljudima mogli da izgledaju neverovatni, volim da potkremim dodatnim informacijama - ili jos bolje slikama. Isto savetujem i ostale  xjap

Nemate pojma koliko sam vam informacija iz zivota uskratio jer sam mislio da mi ne biste verovali a nisam imao slike i druge dokaze.

Isto vazi i za tebe Pijanista. Prilozi kopiju rodnog lista.

Pijanista

Quote from: Ivan_D on July 25, 2016, 06:04:43 PM
Isto vazi i za tebe Pijanista. Prilozi kopiju rodnog lista.

Da, evo trchim  xrofl

Hate mail

Pozuri, molim te. Ali ne sme da bude starija od 6 meseci.

Da, pok. deda se ozenio kasno, tetku i mamu dobio 1941. i 1943. On sam, nesrecnik, umre 1945. A rodio se 1895.

Toza

мора да је био један од тисућу и тристо каплара  :mrgreen:

Ivan_D

zainteresovan neko jos?

Hate mail

Ivan_D

bojanke za odrasle. ti si prvi bio pokazao interesovanje pa sam ti kupio 2 mala i 1 veliki. Pitam da li jos nekom treba?

Toza

jel' ima unutra explicitnih scena?
ako nema, zaobidji

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Toza

Ivan_D

Pijanista

Ivane, kako je na moru?