News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

† ☪ ✡ ☆

Started by Daisy, November 24, 2012, 09:13:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Ah.  Good fucking riddance.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

konacno jedna dobra vijest.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Superhik

Jos ih ima zivih iz te usrane ekipe.

Al`, polako. Provuci cemo ih kroz ovaj topik, mamu li im jebem.

Mirabella

Ono djubre Tus comes to mind.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

odmah mi je pao na pamet ante domazet loso. on je totalno puko. moze komonto sa tesicem u kruzok:

https://www.youtube.com/watch?v=uCUCxZJ7gR0

MalaKoala

Drago Malovic ("Djekna")

Superhik

Superhik

Hate mail

Auh.

A ko je taj Rakic?

Toza

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Taj lik je 3 godine mladji od mene??

Izgleda kao da je 15 godina stariji.

++++

Mirabella

Hate mail

Ja to prvi put pa cujem.

Znao sam za grojnik.

Toza

To je ijekavicom, tako pričaju kolonisti.

Ivan_D

Velibor Dunjic (neki navijac)

Inace, najvise volem ovakve vesti iz Srbije, tipa: ubijen/pretucen/izboden na splavu, od ranije poznat policiji; pre pola godine osudjen na dve godine zatvora
If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Gre`ota ovakvog delije..

tempo

pa ovo je onaj vo sto je postrojavao igrace partizana i skinuo kapitensku traku jednom od njih.

Superhik

Nije..ovaj je (bio) zaduzen za postrojavanje igraca Zvezde...

Al, svi su oni k`o blizanci, nisi puno pogresio

tempo

da, da. sad sam pogledao, ovaj je napao cedu jovanovica.

Daisy

27

Njegovo bahato, često nekažnjeno ponašanje mnogi su objašnjavali i činjenicom da mu je otac penzionisani oficir policije, a i sam Dunjić je prilikom privođenja često policajcima pretio svojim ocem.
- Kome tražiš ličnu kartu, Indijancu. Ima da te ubijem. Ja sam bog i batina. J...m li vam majku klošarsku!
- Ko ste vi da me privodite, j...m vam mater, sve ću vas j....i i pobiti, miševi jedni. Vi ćete mene da privodite, sve sam vas popamtio. J....' ću vam mater.

2003. Glavni pretres traje do danas, odnosno punih šest godina.
2006. Podignuta je optužnica, a glavni pretres je u toku već tri godine.
2007. Uprkos tome što video snimak postoji, istraga traje već dve godine.
Iako ima više krivičnih prijava za teška krivična dela, Velibor Dunjić do danas (3.12.2009), po tim prijavama, prema zvaničnim odgovorima koje smo dobili, nema nijednu pravosnažnu presudu.

3.12.2009 b92.net insajder arhiva

Insajder: Ekskluzivni snimak nasilja
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Superhik

Quotenema nijednu pravosnažnu presudu.

Sad ima.

Ivan_D

Kako tuzno. Clanak sa naslovom "Nemoc drzave" i onda o ovom i ovakvim likovima. Tragikomocino.

I jos argument otac mu penzionisani oficir policije. Moz' misliti. Big fucking deal. Neverovatno.

Ja sam siguran da takve kultivisu i podrzavaju SPC i ostale nerasformirane sluzbe bezbednosti za svoje (kriminalne) potrebe. Nema nikakve logike da drzava ne moze da se obracuna sa nekoliko stotina ovakvih (bukvalno) maloumnika.

Toza

Ispred aktiva mrtvih apelujem na dostojanstvo i uzdržanost od ovakvih komentara.

Hate mail

:mrgreen:

Ti Dunjici mora da su Zupljani.

Jelence

Од чега смо саранили овог јунака?

Госпођи помилуј...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Toza

Jelence

Како и закопавамо... (јебига где је овде апостостроф појма немам. А којћеми мој и апостроф.).

Трећа смена код Топаловића шљака ли шљака...

Си сигуран да није од метка фасовао? Ти си био тамо пок. Тозо, шта кажу? Јел метак ил је био у фрижидеру који је пао са 15 спрата?

Toza

Она несрећа му дошла главе.

Superhik

Toza

Ivan_D

E, da smo i to docekali

Pijanista

Askurdjel nacije  :roll:

Hate mail

Jelence

Kobrica imo 92 godine, boktevido...

Daisy

tempo

Mirabella

Onaj Poljak, na vrh mi jezika...

Mirabella

Hate mail

Pijanista

Kralj. Laka mu zemlja.

MalaKoala

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Toza

Ne bi' da zakuretam, al' ovo što mi šaljete 'vamo u poslednje vreme...

Hate mail

Blokirajte put do grob(a)lja, zahtevajte da drzava uradi nesto po pitanju materijala koji se ovde odgaja i uzgaja.

Toza

Winnetou Strugar.

"Ozloglašeni mafijaški klan "Amerika", čiji je član bio Vinjetu Strugar, bavio se švercom kokaina. Povezivani su i s nekoliko likvidacija koje su ostale nerasvetljene. Klanom je rukovodio Vojislav Raičević zvani Voja Amerikanac, posle čijeg nestanka 1997. šef postaje Mileta Miljanović Majk (53). On je početkom jula 2010. uhapšen u Italiji po informacijama njegovog saradnika uhvaćenog u Beogradu. Tereti se za krijumčarenje droge iz Južne Amerike. Pripadnicima grupe "Amerika" nije suđeno ni za jedno ubistvo u Srbiji, ali ih policija sumnjiči da su ubili Pavla Bulatovića, Radovana Stojčića Badžu, policajce Dragana Radišića, Milorada Vlahovića i Dragana Simića, kao i Zorana Todorovića Kundaka, Bojana Petrovića, Mišu Cvjetičanina, Milana Roganovića, Gorana Vukovića, Radeta Ćaldovića Ćentu, Maju Pavić, Jusu Bulića i Zorana Šijana."

Toza

Inače, ovog Badžu su, according po "Blic", ubijali i članovi tzv. Makine grupe, a bogumi i zemunci.

Ka'smo već kod toga, pišu za tog Maksimovića - Maku (i njegovu grupu od kojih su svi u bekstvu zahvaljujući onom sudiji, tužiocu koji ih pustio jer primio mito) kako mu stizale šifrovane informacije kad je zgodno da rokne "Zrikavog" (Đikija), a na kraju ispalo da ga zveknuo Zveki.

Čime dolazimo do drugog osnovnog postulata rada srbske udbe - a to je šta, Đuro - udvajanje.

K'o što su na rahmetli Đikija pucala (najmanje) dvojica koji nisu znali jedan za drugog, tako je i znamenita srbska udba organizirala najmanje dve svoje podružnice za taj posao.

To su videli od Rusa - npr. kad Sovjeti gađaju fantoma s'raketlu KUB-M, oni to rade sa dve odjedama, jerbo se tako uvećava verovatnoća pogotka - ne znam koliko, to bi mog'o Ivan da nam izračuna. Znači, brate, ako jedna pogađa u 90% slučajeva, koliko šansi ima da se izvuče nesrećnik kad ga prate dve takve.

Missim, ja ovo da bi' dao prostora i ostalima da se uključe, s policijsko-milicijske tačke gledišta.

Da se vratimo temi: meni bilo došlo d'umrem ka'sam jednom video sebe kako idem ulicom s'posla kući, a u susret mi dolaze sve sami zombiji, mrtvi bre ljudi u dušu 'odaju i javljaju mi se, znam ih sve otkad sebe, i svaki od njih očajnički traži nekog jošte živog da mu svojom životnom il' trenutnom pričom pojede mozak k'o s'kiselinom. Reko' sebi e nećeš ga vala da i ti bidneš takav majci, bolje je skončaj k'o čovek, pa se povampiri posle ako ti je merak....

Pijanista