News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Sta, nema direktan let?!

Started by Mirabella, February 11, 2013, 08:33:40 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

I opet...

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=02&dd=11&nav_id=685844

"U aprilu će biti glavni odit i moguće je da ove godine dobijemo tu dozvolu", dodao je Knežević.

:roll:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Dobice dozvolu ali treba da nadju i letelicu koja moze, presumably puna putnika i prtljaga*, da dobaci do bar istocne obale; baska sto ja mislim da treba da nadju i putnike, but I digress.

Ovo otud (a ne odud) sto mi se odnekud javlja da su one dve DC-10-ke iz 1978. vec odavno otpisane ili bese jedna u otpis a druga leti po Africi negde i sasvim sigurno joj/im treba recertifikacija and then some; sve ostalo sto imaju ili je otpisano ili ne moze da dobaci do tamo.

(*puna a ne polu-prazna sa srBskom delegacijom, kao onaj B-727 i jedan B-737 1995., do Dejtona sa tankovanjem na Grenlandu ili bese Halifax; I forget).  Vec sam pominjao ali za one koji su propustili, B-727 "savezne vlade" sa tog puta u vojnu bazu Dayton je isti avion koji je mene i Jedinicu vratio sa ratista u Srbiju (Nis) neimenovanog datuma 1992.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Mirabella

Pre neku godinu (bice da je pre 6-7) organizovalo (a sve sa istom namerom) dolazak JAT-ovog aviona iz BEG za JFK.  Perjanica u avionu je bio RIP Momo (Djogov) Kapor, sa sve zenom Cicom (bivsom stujardesom JAT-a) i ostalim srBskim uzvanicama, besposlicarima i secikesama (ako se ne varam, tokom leta je bila  organizovana i neka humanitarna prodaja umetnickih dela; organizator je bila majka Katarine Rebrace, cuvena galeristkinja iz NYC-a, koju je pola istog grada jurilo zbog nevracanja dugova) .  Dovezlo i trubace, kroz izmaglicu sjecanja mnim da su odigrali i kolo na JFK-u.

Tu se vaspostavljanje linije BEG-JFK negde i zavrsilo.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Mirabella