News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ljudi i psi

Started by E, May 03, 2013, 04:42:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E

Malopre u parku sa malim igram baseball kad jedan glavonja dodje sa psom da ga trenira. Pas rottweiler i to bas onako grmaljast ko vlasnik mu. Bilo mi zao psa. Vec drugi put vidjam ovog glavonju kako vise na jadnog psa, trza mu povodac, i tako. U isto vreme neka zena dovela dete u park a vezala psa za klupu. moalog nekog psa kao da je pag , ali nije, neki je mesanjac. Ona ljulja dete u ljuljasci, a pas malo malo pa cvili, hoce da ode od klupe.
Ja ne znam sta je sa ovim ljudima, ako imas psa , vodis ga u setnju i imas nekakav respect prema tom zivom bicu. Ne vezujes ga za klupu, ne urlas na njega da uradi ono sto zelis.

Pijanista

Ivan_D

Moja baka je WWII provela u Berlinu i negde pred kraj rata, bombardovanja i svega zenili se neki njeni prijatelji i dali nekakav silan nakit za zeca, da naprave makar malo slavlje; da bi im na kraju neko rekao "da znate, vi ste pojeli macku, ne zeca" 
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

The horror... the horror...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Mi u BGD. Zena bila s klincem na igralistu i tamo videli neku zenu kako udara svog psa jer je valjda nije slusao. Kaze zena lepo sredjen, osisan pas, mali, cist, a ona ga samara i udara jer je nije slusao.
Moj klinac 2 dana samo o tome prica, totalno je iztraumiran i ja mu nesretnik rekao da ako je ponovo vidimo da cu joj reci da to ne radi. A on pita a sta ako ponovo to uradi i pred nama. Ja mu rekao, slikacu je pa cu pozvati policiju.
I tu se on malo smiri, i kaze 'ajmo na igraliste da vidimo da li je tamo. I ja sta cu, obucem se, a sve se molim da ta zena tamo ne bude da me ne ispick@ra kao sto mi se dva puta vec desilo od strane nekih zenturaca.
Isao ja vozom BGD-BP, nepusacki kupe, zenturaca neka zapali, ja joj rek'o gospodjo ovo je nepusacki kupe, na sta mi ona odbrusi "e, ako ti se ne svidja, idi sedi negde drugde. pa da".  xrotaeye
Drugi put, isto u vozu, zena jos na stanici pusi u hodniku voza ispred kupea i trese pepeo na pod. Ja joj rekao pa dobro gospodjo ne morate bas na pod da tresete, a ona ni pet ni sest "da neces mozda ti da cistis za mnom?... neverovatno kako svaki brine tudju brigu..."    xrotaeye

Sa muskarcima imam mnogo bolji track record, uglavnom ustupe. Osim jednog taksiste u BG koji me je bio izbacio kad sam ga zamolio da ne pusi. Jedan me je bio izbacio i kad sam hteo da se vezem, bez preterivanja. Desilo se negde krajem devedesetih.

Elem, mali me je 3 puta danas vodio na igraliste, nebili smo videli tu zenu sto maltretira psa i ocekuje od mene intervenciju. A ja se samo nadam da cu imati srece i da je necemo videti dok ne odemo.  :x

Hate mail

E

Quote from: Ivan_D on May 14, 2013, 07:15:40 PM

Elem, mali me je 3 puta danas vodio na igraliste, nebili smo videli tu zenu sto maltretira psa i ocekuje od mene intervenciju.
Ii jadnicak u shoku je. Tako je nase srednje dete kad smo bili pre x godina tamo video nekog psa lutalicu i nije mogao da shvati da to nije neciji pas. A ovaj nas (pas) gresan svuda pratio, i sav sladak samo bi se igrao. Sve me je pitao: pa ko ga hrani, pa ko ga vodi kod veterinara, gde spava? Tugica. Dugo je pricao o tom psu.

Pijanista

Ivane, pusti dzukele, taksiste i babe po vozovima. Daj izvestaj kakav se od tebe ocekuje.

Superhik

Ja sam, zaista, veoma nenasilan covek, to znaju svi koji me znaju.

Pre par godina, medjutim, sam udario coveka koji je maltretirao psa-lutalicu u parku, onako u prolazu, bez ijedne reci.

Jedan kratki, u bubreg. Samo je pao na kolena.

Niti se kajem, niti me je stid.

Hate mail

"Gospodine, jel' vam dobro? Jel' treba neka pomoc?".  :evil: :mrgreen: :|

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Mirabella

I ja sta cu, obucem se, a sve se molim da ta zena tamo ne bude da me ne ispick@ra kao sto mi se dva puta vec desilo od strane nekih zenturaca.

:mrgreen:

Jednom ja u taksiju tamo, isto devedesetih, u neko doba taksista zapali cigaretu.  Zapalim i ja (inace nikad nisam i ne bih dok ne pitam da li bi mu smetalo, ali vidim coveku ocigledno dim ne smeta).  Taksista: koga si pitala da zapalis.  Kazem, vidim Vi ste zapalili pa pretpostavljam da Vam ne smeta.  E, sta bi bilo kad bi meni svako pusio u kolima  :mrgreen:.

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Eto sta biva kada se vekovima odabiran olos tetosi. Tito, Tito.... Trebalo je to pod rusku cizmu.

Pijanista

Sta kao taksisti u EU mnogo bolji? Mene sa decom je jedan u Parizu izbacio iz kola na aerodromu kad sam mu rekao gde je hotel. Blizu je, a on cekao red, pa mu se ne isplati. Tih par dana su mi se smucili Francuzi, nadrndani i lenji. Dace Allah (dz.sh.) da zavlada kalifat i dovede taj Ummet u red.

tempo

u dzematu chanselise.

Pijanista

"Oni su hodzini, hodza je njihov" (njiov, njin...)

tempo

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pijanista

Pusenje u taksiju:

- Mogu li da pusim?
- Mozes ako ti ne smeta volan.

slawen

Quote from: Mirabella on May 15, 2013, 01:26:23 PM
I ja sta cu, obucem se, a sve se molim da ta zena tamo ne bude da me ne ispick@ra kao sto mi se dva puta vec desilo od strane nekih zenturaca.

:mrgreen:

Jednom ja u taksiju tamo, isto devedesetih, u neko doba taksista zapali cigaretu.  Zapalim i ja (inace nikad nisam i ne bih dok ne pitam da li bi mu smetalo, ali vidim coveku ocigledno dim ne smeta).  Taksista: koga si pitala da zapalis.  Kazem, vidim Vi ste zapalili pa pretpostavljam da Vam ne smeta.  E, sta bi bilo kad bi meni svako pusio u kolima  :mrgreen:.

Да те није возио неки примаријус?

(обрати посебну пажњу на употребу падежи)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Hate mail

Mirabella

Ma pazi sve!  Citam tri puta i opet ne razumem.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

Pozovi pa pitaj. Ostavio covek broj.
Chime bi se drugo internista & kardiolog bavio?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Kad smo vec kod kardiologa , danas idem na stress test. Prosle nedelje sam imala echo, to je onaj ultrazvuk srDca. Ja legla a onaj tehnicar mi stavio sondu na grudi i kaze : " There you go, you have one. " ( misleci na srce)  xrofl
Inace pijem vec par meseci neki lek za pritisak i mnogo mi je bolje. Trebalo je da poslusam ranije Mirabellu kad mi je rekla da povedem racuna o pritisku, ali nikad nije kasno.

E

Bila mi neka Ukrajinka Estel danas na stress testu. Kaze mi da je bila mojih godina kada je dosla u Kanadu pre 26 godina. Mnogo je smesna i ima vrlo jak akcenat, mislila sam da je Nemica.

Dogurala me na onom trademillu do 160 otkucaja u minuti. Idealno bi trebalo da trcim dok mi srce ne dosegne 180 otkucaja u minutu, ali ja sam htela da vam lipsem :o iako trcim i vezbam redovno vec neko vreme.

Hate mail

Jel' to neki sport?

E

... A ja se samo nadam da cu imati srece i da je necemo videti dok ne odemo.  :x

sta se desava tamo

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Jel' to neki sport?

Hate mail

E

A, kako sad kacim smajlice ?  8-)