News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Vučić protiv zidova, ali traži da EU reši migrantsku krizu

http://rs.n1info.com/a193715/Vesti/Vesti/Vucic-protiv-zidova-na-granici.html

zeravica 22:37 15.09.2016.
Kad vec setas po belome svetu skokni do Kine i pozajmi od tvojih prijatelja Kineza Kineski zid.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

zaludni Kanađani pomerili zgradu 50m jer je na liniji metroa u izgradnji
pa će na starom mestu zgrade napraviti stanicu
a sledećeg leta je planiran povratak zgrade na  prvobitnu lokaciju

http://www.youtube.com/watch?v=1FfI_y0fii4#ws

opis za youtube-free 7k:
Published on Aug 26, 2016
Construction of the Eglinton Crosstown LRT, including 15 underground stations, is underway. One exciting part of that work includes re-locating the building at 3500 Eglinton Avenue West – the former Kodak building – to prepare for the future Mount Dennis Station at that location. Here is a time-lapse video of how we moved that 3,000-tonne building.

Hate mail

Toza

a šta su, u onoj kocki od betona, razvijali filmove?

Daisy

The building was an entertainment and recreation facility for employees featuring a gym/auditorium, cafeteria, weight room and change rooms. There were darkrooms for photo enthusiasts. The basement had several conference rooms which were used for employee training.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kodak_Building_9

Toza

a mogli su lepo i da sazidaju jednu piramidu, umesto što džiče onol'ku zgradurinu okolo, al' to nije fino...

Daisy

Vozač vezan sigurnosnim pojasom nosi crnu majicu i šorts od teksas-platna. Glava mu je pala pozadi, a usta su mu širom otvorena. Žena na suvozačkom mestu je skliznula sa sedišta, a glava joj je u neprirodnom iskrenutom položaju. Stiče se utisak da spavaju. Samo je mali dečak u dečjem sedištu kombija budan i zbunjeno gleda u kameru.

Nije reč o paru koji je posle duge vožnje zastao da se odmori, već o zavisnicima od droge Džejmsu A (47) i Rondi P (50).

Pošto su sebi ubrizgali heroin, nekoliko kilometara su prešli krivudajući iza školskog autobusa, otkrivaju svedoci. Kasnije su se zaustavili u sporednoj ulici i izgubili svest. Na zadnjem sedištu je bio ženin unuk - dete njene ćerke o kome je trebalo da brine, jer je majci zbog zavisnosti od droge oduzeto starateljstvo.

http://www.blic.rs/vesti/svet/razvaljena-amerika-djavolska-trojka-pustosi-sad-a-resenja-nema/9j8w25r

Hate mail

"Samo u avgustu, tzv. "đavolska trojka", bila je odgovorna za 300 slučajeva predoziranja u Ohaju, Kentakiju, Zapadnoj Virdžiniji i Indijani. Na sreću, većina ovih ljudi je spasena".

I don't know about that...

Daisy

"Ja ću biti Zoki, Zoran, a Ali je odabrao ime Ljubiša. Fino je ovde",
rekao je Osman (Zoran) kombinujući srpski i engleski.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=19&nav_category=12&nav_id=1178562

a, ja cu biti Günther;)
(abdhul kaimak evergreen, 19. septembar 2016 19:14)

Hate mail

Pazi ove budale. Tipicno komunisticki: "O ovoj temi treba da se ne razgovara".

Why are they still alive?

Žene u crnom: Sprečiti produženje vojnog roka

Beograd -- Organizacija Žene u crnom ocenila je da se dobrovoljno služenje vojnog roka tretira kao tema o kojoj šira javnost ne može da iskaže svoj stav.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=19&nav_category=12&nav_id=1178635

Hate mail

Pa ne moze samo nasa drzava da se sprema za muzej a sve ostale za rat...

Daisy

:lol: :mrgreen:

JLZ

Žene u crnom vs Vlada Srbije

Daisy

Ministarstvo odbilo da da dozvolu za kulu u Beogradu na vodi

http://rs.n1info.com/a194851/Biznis/Ministarstvo-gradjevinarstva-odbilo-da-izda-dozvolu-za-kulu-u-Beogradu-na-vodi.html

Милисав 16:38 20.09.2016.
Формални разлози?
А онда у образложењу видимо да недостају сви документи за издавање дозволе:
нема пројекта тј. лош је,
нема изграђене инфраструктуре и неће је бити,
а ревизија је урађена само за прву подфазу фазе А1.01.

Milance 14:41 20.09.2016.
Zakon mora biti za sve isti kako za fizičko lice tako i za firme.

Kaktus 16:28 20.09.2016.
   Tako je! Za sve isti, sem za Tomine vikendice.

indie

cujem dans na radio-programu
nisam mogao da verujem
istovremeno, a posle toga
ide najava na prvom programu radio beograda
za insajder, tema bgh2o i gost mali...

odo ja da spavam...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

Why don't you lick me where I fart

Secondary School English teacher Jennifer Elizabeth Green-Johnson allegedly told a student: "Why don't you lick me where I fart."

Among the most recent allegations that date to 2015:

• She slapped a student on head, called him an idiot and told him to "grow some balls."
  • Green-Johnson allegedly called one student a "bloody pedophile".
  • Reportedly told a female student she "looked like a frumpy old lady today."
  • In the earlier disciplinary action, she slammed her students as stupids, idiots, gay and a "bitch".

http://www.toronto24hours.ca/2016/09/15/ont-teacher-allegedly-told-student-to-lick-me-where-i-fart

Hate mail

Eto. U kratkoj vesti imas sve sto je pogresno sa judeo-boljseviziranim sistemom (obrazovanja potogovo) na Zapadu.

Otpuste onakvu picku (24) i pravog pedagoga a drze na drzavnim jaslama, pustaju je da unistava mladez i placaju ovu debelu, zapustenu, isfrustriranu, totalno neizbazdarenu neuroticarku i agresivnu svinju.

Superhik

Mind-blowing facts about snipers:

- The verb `to snipe` originated from any hunter adept enough to kill the snipe, a species of bird with a long, slender bill.

- Snipers were originally called "sharpshooters" not because they had to have sharp eyesight, or sharp aim, but because of their use of a Sharps rifle.

- The first ever documented use of snipers was in the American Revolution, where colonists hid in the trees and shot at British troops with rifles.
- An early sniper motto: "He who shoots and runs away, lives to shoot another day."  :|

- There was a sniping school founded at Linghem, France in 1916.

- The British at some point used paper-mache dummies to draw sniper fire. They even lit fake cigarettes to make it appear more realistic. Once the dummy was fired at, the soldiers then used triangulation to determine the location of the sniper. They then used artillery to destroy the sniper.

- Sniper Simo Häyhä had 505 confirmed kills in 100 days.

- The longest sniper kill distance is 2.47 km. Computer simulations predict that there would have been a six second gap between the firing of the bullet and collision with the target as the bullet sailed through the air. During that time, the bullet would have dipped 2.8º. IN addition, a small breeze of only 2.7 m/s would have diverted the bullet 9m off course.

- In another notable incident, a two-man sniper team of the Royal Marines each killed people at a range of about 860 m with shots that, due to strong wind, had to be fired "exactly 17 meters (56 ft) to the left of the target for the bullet to bend in the wind."

- Mike Plumb, a SWAT sniper in Columbus, Ohio, once prevented a suicide by shooting a revolver out of the individual's hand, leaving him unharmed.

- Snipers are trained to squeeze the trigger straight back with the ball of their finger, to avoid jerking the gun sideways. Some doctrines train a sniper to breathe deeply before shooting, then hold their lungs empty while they line up and take their shot. Some go further, teaching their snipers to shoot between heartbeats to minimize barrel motion.

- People around a sniper's target won't hear the bang of the bullet being fired. They'll just see the target fall to the ground.

And, yes...They blow up people's minds (s` 600 metara, u oko...)

Hate mail

Hate mail

Daisy

Obuka, koja je počela prije 20 dana, održava se dva puta sedmično u prostorijama KPZ-a Tunjice, a akcenat je stavljen na najznačajnije računarske programe Njord i Edžsel.

http://www.nezavisne.com/novosti/banjaluka/Zatvorenici-u-KPZ-u-Tunjice-uce-da-rade-na-racunarima/388377

Hate mail

Daisy

Daisy

šta zna dete šta je 200 kila... kokaina...

Zatvorenik u Spužu ubijen iz snajpera tokom šetnje

Zatvorenik D.Đ. iz Kotora pogođen je hicem iz snajpera u zatvorskom krugu Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, objavila je Radio-televizija Crne Gore. On je hitno transportovan u Klinički centar, gde je preminuo.

Podgoričke Vijesti prenose da je policija u Rogamima, kod Duklje, pronašla zapaljeno vozilo sa italijanskim tablicama koje su najverovatnije koristili napadači.

Nastradali zatvorenik je u policijskoj evidenciji registrovan kao bezbednosno interesantna osoba i pripadnik takozvanog škaljarskog klana. Rat među kotorskim kriminalnim klanovima traje od kraja 2014. godine, pošto je u Španiji ukraden tovar od 200 kilograma kokaina.

http://rs.n1info.com/a195659/Svet/Region/Zatvorenik-u-Spuzu-ubijen-snajperom.html

Hate mail

Otkud znaju? Da mu nisu iz trupla/glave izvadili zrno kakve znane snajperske puske (kalibar/duzina zrna) ili novinarski imbecili tek lupetaju da im izvjesce zvuci zabavnije?

Ja mogu da te ubijem jednim hicem i iz ne-snajpera i to iz daleka (sa brda iznad zatvora ili sa terase kakve neomalterisane kuce 200m od ograde te ustanove po cijem dvoristu se setas).

Evo, moze Ivan_D da potvrdi.

Sta kazu istrazni organi? Kazu li ista, kazu li bar te balisticke detalje?

Cisto jebeno sumnjam.

Jos jedno truplo za baciti na gomilu; no real science done, nothing to see, move along.

Toza

Naivan si ti ko francuska sobarica
Sve se tu zna

Hate mail

Ono jes'. Nema ni nevinih. Zaglupeo sam ja ovde dobrano.

Daisy

šta zna dete šta je 120 miliona evra... uzme i nosi...

Zastareo postupak protiv Karića, hoće li mu Srbija oprostiti svih 120 MILIONA EVRA?

http://www.blic.rs/vesti/hronika/saznajemo-zastareo-postupak-protiv-karica-hoce-li-mu-srbija-oprostiti-svih-120/fpyxhc3

Daisy

Published on Sep 23, 2016

A woman shoots at burglars during a fatal home invasion in Gwinnett County, Georgia.
One of the burglars died of his injuries.

http://www.youtube.com/watch?v=OyJNx67lm-0#ws

Hate mail

Hate mail

Ah, sad vidim. She's Asian. Don't fuck with Asians. Especially if you're trying to steal their shit. And if you're black.

http://nbc4i.com/2016/09/23/woman-kills-one-suspect-after-unloading-her-gun-during-home-invasion/

Daisy

City of Vancouver votes to ban natural gas by 2050

No new buildings can use it and old buildings must be retrofitted to use renewable energy.

Restaurants, businesses, schools, and factories must all comply. That will translate into some hefty bills for consumers.

"For the average family, we're talking about $1,400 a year or more just in the energy bills from shifting to electricity, let alone ripping out furnaces or water heaters. Restaurants are going to be hurt if they use natural gas and schools are facing a $3.5 million bill in higher energy costs if they're forced to move off natural gas."

http://globalnews.ca/news/2958288/city-of-vancouver-votes-to-ban-natural-gas-by-2050/

Greta Farina
What do they plan to use then? Electricity? Are they crazy? Who are these people?

Leanne Carson
are they serious???

Wayne Fox
Ban cars also.

Dana Ferguson
It'll be green all right. Bankrupt but green.

Darcy Danger Reno
Didn't the province just invest Billions into LNG?

Joe Dondaneau
Well.... that's one way to make sure you don't get re-elected.

Lowell Christensen
I honestly had to look at the footnotes of this story to see it if was a spoof. This has to go down as one of the stupidest things I've heard in years!

Lenard Biscope
Council must be on drugs to have such visions.

Stasia Luczak
And the electricity will be generated.....From the air?

Peter Sommers
Pass the bong please.

Brian Bonk
Seriously?? Just how much dope do you guys smoke out there??

Wang Jun
   Dope doesn't make one that stupid. They must be smoking crack.

Werner Hohler
I guess farting will become a criminal act

Pijanista

Poludeli, S druge strane BC dobija oko 95% struje od reka

Hate mail

Daisy

Hate mail

Daisy

http://www.youtube.com/watch?v=T9k1iRlgu8I

Gašiću, care

Zvonim na vrata, izlazi Bata
Da li je tu Vlada? Čekam pola sata
Ulazim unutra, nigde bižuterija
Tanka plazma, "samsung", kožna galanterija
Viski sa ledom doneo je sobar
U tom trenutku doš'o je i Boban
"'De si bre, mali, ti nam to kuću čuvaš"
Rek'o "Uđi, brate, slobodno - ne moraš se izuvaš"

Uvek na TV-u Inter-Milano
Milan frizura Ronaldo Kristijano
Pojeo sam ratluk i pojeo "jafu"

Njegova majka mi donela kafu
Kafa dobro skuvana, svima ću da pričam
"Insomnia" salon, idem se ošišam
Vlade još nema i gledam u klok
Nidža mi donese i gazirani sok

Refren:
Gašiću care, Gašiću care
Hvala ti za asfalt i za trotoare
Gašiću kralju, Gašiću kralju
Najjača si faca u ovom našem kraju!

Hvala ti za zgrade i za dispanzere
Hvala ti što voliš naše penzionere
Hvala ti za slike što stoje u centru
Grad nam je lep i po Suncu i po vetru
Spasao si brod koji sigurno tone
Ti si sada kruševački Don Korleone

Svima sada daješ slatkiše i bombone
Ime tvoje pevaju deca od kuće pa do škole

Pravi je šmeker, ima crnu kosu
Čeka ga loža na Rolan Garosu
Mnogo su nam lepše ustanove zdrave
Promenjene stolarije, promenjene fasade
Sposoban je čovek i zna šta radi
Njega vole svi, i stari i mladi
U gradu nema rupa i ne gazim u bare
Ako odeš u Rusiju, kupi nam cigare!

Refren:
Gašiću care, Gašiću care
Hvala ti za asfalt i za trotoare
Gašiću kralju, Gašiću kralju
Najjača si faca u ovom našem kraju!

Daisy

Beograd -- "Mercedes" nastavlja saradnju sa "Ikarbusom" i najavljuje isporuke novih niskopodnih šasija i motora "evro 6" specifikacije.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=09&dd=24&nav_id=1180422

sprdate li se vi?
(Mile!, 24. septembar 2016 15:09)

"Da isporuči šasije i motore" pa onda naši da stave motor na šasiju.
(Goran, 24. septembar 2016 15:14)

Hteo bi da podelim nesto sa celim razredom:
radim u prevoznickoj firmi, sasije tovarimo u Spaniji (po dva komada) na "heavy load" prikolice, sestra firma nam dovozi do Slovenije, iz Slovenije preuzimaju nasi kamioni i voze u Zemun/Krnjesevce..
Na sasiji su gume, agregat... bukvalno su u voznom stanju ako kompresorom napumpas vazdusne jastuke. To nam govori da Ikarbus samo spusti skoljku odozgo i sedista... "Srpski Mercedes"!? Molim da udje u zapisnik..
(Mile, 24. septembar 2016 15:57)

Hate mail

Daisy

Every day they park in the car park, they sit on the wall, they drink
zgoda, ima lepo da se sedne, a tu je i parking...

Toza

Hate mail

Toza

Quote from: Hate mail on September 25, 2016, 01:39:07 PM
Da nisu Rumunji?
sunce ti žeženo!
i sve se to događa - gde, u engleskoj?

mislio sam da su neka navijačka grupa, kad ono...

Hate mail

Jeste malo out of place ali kao da je vazno ko bije muslimansku stoku.

Noz zica Srebrenica!

Oj Pazaru novi Vukovaru!

Oj Sjenice nova Srebrenice!

Daisy

Daisy

Brao tuđe jabuke, vlasnik ga pretukao i ZAPALIO MU AUTO

Lj. Mitić | 27. 09. 2016 - 17:05h

Prokupačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja koji se dogodio u okolini Prokuplja, kada je muškarca koji je brao jabuke fizički napao zakupac imanja i zapalio mu automobil.

Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio na zadružnom imanju u okolini Prokuplja dok je čovek ,,krao" jabuke, navodno misleći da se radi o državnoj zemlji. Međutim, u tom trenutku se pojavio vlasnik parcele koji je od zadruge zakupio jabukar i nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički nasrnuo na lopova, pretukao ga a zatim prišao automobilu marke "reno klio" i zapalio ga.

Oštećeni čovek koji je navodno uhvaćen u ,,krađi" je nakon toga slučaj prijavio policiji, koja je u svom kratkom saopštenju potvrdila da se desio incident, da je policija izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, te da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti vezane za ovaj događaj o kome je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju. Nezvanično saznajemo da je pretučeni čovek rodom iz Kuršumlije i da se navodno pravdao da nije znao da je to privatna imovina, već da je mislio da jabuke krade sa državne parcele.

Saznajemo i da je osumnjičeni da je pretukao lopova u stvari zakupac državnog jabukara čovek iz Prokuplja, koji je nakon incidenta otišao u nepoznatom pravcu i on je još uvek nedostupan za  policiju, kako bi dao iskaz.

http://www.blic.rs/vesti/srbija/skupo-ga-kostala-kradja-brao-tude-jabuke-vlasnik-ga-pretukao-i-zapalio-mu-auto/7qc343s