Plakat sa Vučićevim likom preko muralaSombor -- Gradski odbor Srpske napredne stranke prekrio je velikim posterom sa slikom lidera SNS i premijera Aleksandra Vučića mural koji se nalazi u centru Sombora.
IZVOR: B92 PETAK, 6.11.2015. | 11:11
Mural, delo umetnika Marka Stojanovića, je oslikan u okviru inicijative NVO Somborski omladinski bum. Postavljanje su finansirali grad i Telenor fondacija.
Somborski portal Soinfo navodi da je postavljanje murala, koji se tretira kao umetničko delo, bilo neophodno obezbediti dozvolu Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, jer je taj deo grada proglašen zaštićenom urbanističkom celinom. Iz SOB-a dodaju da to nije bila jedina dozvola koja je bila neophodna za oslikavanje murala.
Plakat iznad koga piše "Srpska napredna stranka, gradski odbor Sombor" postavljen je u četvrtak u jutarnjim časovima, a u petak ujutru je došlo i do incidenta, jer je plakat pogođen crvenom farbom na nekoliko mesta.
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1059948#ratingUzas, ljudi, po jaja i ostale materije, pa gadjajte, ovakav bezobrazluk jos nije vidjen!
(1984, 6. novembar 2015 12:03) @1984, materijal je dobar, bilo je gadjanja jajima i farbom nocas, ali se nista ne lepi... o svemu su mislili.
(Somborka, 6. novembar 2015 12:20) Бог самопромоције. За који дан следи изјава како он није знао ништа о томе, како су то урадили без његовог знања, како политика не сме да буде испрет културе и уметности и како је наредио да се постер уклони/премести. Херој.
(ма иди, 6. novembar 2015 12:15) Lik Premijera i treba da se nadje na svim vidljivim mestima jer treba da podseti narod koliko se on bori za egzistenciju Srbije.
(Karolina, 6. novembar 2015 12:19)
wooooooow sta li vam stavljaju u te sendvice?
(Zeljko, 6. novembar 2015 12:40) ponekad dodjem u srbiji, zivim u inostranstvu i zadnji put kad sam bio sedim tako kuci prehlada neka i sta cu dosadno gledam tv, menjam kanale. kad ono samo vucic ovo vucic ono, izadjem ja iz kuce posle par dana batalim tv ostade mi covek u glavi samo mi se ponavlja vucic, ceo dan posle toga... hipnoza neka ili sta li je vec, nije uopste shala niti ja imam neke mentalne probleme
(zika, 6. novembar 2015 12:11)Ja samo kazem: Dobro dosli u Severnu Koreju.
(Juka, 6. novembar 2015 13:12)Da li ste normalni?
(kk, 6. novembar 2015 13:01) Ja sam ovakve velike slike na zgradama video samo u TV prilozima iz nekih arapskih i azijskih zemalja i nigde vise.
(Glas Srbije, 6. novembar 2015 17:06)