News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kretenluk na kub!

Started by Mirabella, June 14, 2013, 03:53:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

E

Quote from: Pijanista on August 16, 2013, 09:01:17 PM
"zivot je lep"
i na kraju je Prle skenja pistoljem

Nasi filmovi u uglavnom takva neka sranja. Silovanja, ubistva, drama, sacuvaj boze.

Ivan_D

Je l' ne bese Ljubisa Samardzic?
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Pogledala sad na youtubetu odlomak iz filma. Kakav je to svet ? :(

E

Hate mail

"Sargarepo, ti ne rastes lepo".

Hate mail

tempo

"We don't necessarily discriminate. We simply exclude certain types of people."
-- Colonel Gerald Wellman, ROTC Instructor.
:mrgreen:
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Daisy

"Your food stamps will be stopped effective March 1992 because we received notice that you passed away.
May God bless you.. You may reapply if there is a change in your circumstances."
--Department of Social Services, Greenville , South Carolina  :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

tempo

dzevad galijasevic je jedan od glavnih aktera predratne tzv. pobune u selu mosevac. nesto se ne sjecam detalja, kao pobunili se oni nesto, a sjecam se galijasevica. vatreni skojevac pogodjen drustvenim neravdama ili tako nesto. sad se povremeno pojavljuje na niskobudzetnim televizijama i trtlja o zna cemu. ne znam ni zasto pisem ovo. covjek je totalni bezveznjak.

nego, hate, hoce li prestati kisa u nyc skoro?

Daisy

Expect occasional thunderstorms to end by 8:15 pm. (02:15 CET)

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/USNY0504
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

:( komplet us open u zastoju. a na tiketu dva meca..

Hate mail

Quote from: tempo on August 28, 2013, 07:47:40 PM
dzevad galijasevic je jedan od glavnih aktera predratne tzv. pobune u selu mosevac. nesto se ne sjecam detalja, kao pobunili se oni nesto, a sjecam se galijasevica. vatreni skojevac pogodjen drustvenim neravdama ili tako nesto. sad se povremeno pojavljuje na niskobudzetnim televizijama i trtlja o zna cemu. ne znam ni zasto pisem ovo. covjek je totalni bezveznjak.

nego, hate, hoce li prestati kisa u nyc skoro?

Secam se toga; bas sam hteo da dodam komentar o tome kad videh ti me pretece.

Izbio je svojedobno bitan skandal u socijalisticko-muslimanskoj BiH partiji oko toga sto taj muslimanski Mosevac i drug Dzevad pokrecu mitinge podrske "slovenskom stanovnistvu na Kosovu". Jer se o tome radilo. Seljani i Dzevad su demonstrirali pre svih onih sranja protiv iseljavanja Srba sa Kosova.

Pa su ekipa iz Sarajeva, razni komuno-mladoturci, RIP Fuad Muhic i RIP onaj podbuli pijanac (setices se, umro je tu skoro...) opleli po njima i njemu osobito (mislim da je privodjen, potrazi 1987-1988. logs...) a naposletku se za inat SR Srbiji po BH/SA stampi otvorilo pitanje operisanja srbijanske SDB po istocnoj Bosni (a koja jeste skupljala informacije)...

*Jel' to sa kisom neki sport?

tempo

us open. jedan od cetri najveca teniska turnira. mislim da cak i galijasevic to prati. a nisam znao/zaboravio sam ovo sa podrskom srbima na kosovu. nromalno, mogu zamisliti kako je drug nijaz durakovic promptno reagovao na ovaj slucaj mjesanja u unutrasnje poslove tadasnje sap kosovo.
a mosevac... da ti ne pricam. nomen est omen. srednjobosanska vukojebina nastanjena kozojebima.

tempo

znas sta je zanimljivo. u tim selima se govori ikavica. bilo, mliko,  lipo..

Hate mail

Ah, ti zasigurno ciljas na mosnice; ja mnim da je etimologija pre vezana za druga Mojsija...

tempo

pa nisam ciljao ni na sta konkretno. samo mi glupo zvuci, pa racunam da je i selo takvo. glupo.

Hate mail

It's Bosnia...  :mrgreen:

tempo

:mrgreen:

steta sto se budale stalno svadjaju i kolju. ovo bi bas bilo cool mjesto.

Pijanista

Patrijarh Irinej govori u petak u UN, na poziv Vuka Jeremića
/Tanjug/

Patrijarh Irinej otputovao je danas u višednevnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama, gde će boraviti do 14. septembra, najavila je Srpska pravoslavna crkva. Irinej će u petak, 6. septembra, govoriti u Ujedinjenim nacijama u Njujorku na poziv predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Takoje govorio Irinej:

Mir i sloga među ljudima i narodima jesu prvi uslov dobrobiti i budućnosti čovečanstva, rekao patrijarh Irinej u sedištu UN-a na ,,Visokiom forumu o kulturi mira". Patrijarh Irinej poručio da je srpski narod na Kosovu lišen prava na život dostojan čoveka i pozvao sve da se mole za mir i delaju da mir prevagne nad ratom, a dijalog nad diktatom sile.

Iako su srpski narod zadesile mnoge nesreće, odlučan je da se svim silama uključi u zajednički svetski projekat stvaranja pretpostavki za pravedan i trajan mir među ljudima, narodima i državama, jer je to jedini put koji vodi opstanku čovečanstva, poručio je patrijarh srpski Irinej.

Želeći da podeli iskustvo svog naroda i svoje crkve, patrijarh je u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija na ,,Visokom forumu o kulturi mira", gde je govorio na poziv predsedavajućeg GS UN Vuka Jeremića, rekao da su srpski narod zadesile mnoge nesreće.

,,To je narod koji je danas na Kosovu, u svojoj duhovnoj i državnoj kolevci, lišen prava na život dostojan čoveka, a ne retko i na sam život. Ali to je i narod koji svoj pogled i nadu upravlja ka budućnosti, odlučan da se svim silama uključi u zajednički svetski projekat stvaranja pretpostavki za pravedan i trajan mir među ljudima, narodima i državama", naveo je patrijarh Irinej.

Prema njegovim rečima, zajednički cilj nam mora biti da mir u svetu bude održiv i trajan, to, s obzirom na pouke prošlosti i iskušenja sadašnjosti, izgleda kao dalek i teško ostvariv cilj, ali, kako je rekao to je jedini put koji vodi opstanku čovečanstva.

Patrijarh je naglasio da je preduslov za približavanje tom cilju da se svi - bez obzira na verske, etničke, kulturne i političke pripadnosti i razlike, svako u okviru svojih moći, nadležnosti i dužnosti, dosledno i bez primene dvostrukih merila, zalažu za poštovanje načela ravnopravnosti i pravičnosti u međunarodnim odnosima.

Patrijarh je podsetio da ,,u pravoslavnom hrišćanstvu i u hrišćanstvu uopšte mir ne znači samo odsustvo rata nego, prvenstveno, prisustvo duhovnih kvaliteta - prihvatanja i poštovanja drugih i drugačijih, njihove slobode i dostojanstva, njihovog bogodanog i prirodnog prava na sva dobra koja inače i sebi želimo".

,,Ako se nadahnjujemo takvom duhovnošću, mir će biti moguć za čitavo čovečanstvo", naglasio je patrijarh Irinej.

,,U ime Srpske pravoslavne Crkve, koju imam čast da ovde predstavljam, ali, uveren sam, i u ime vaskolikog hrišćanstva i svih iskreno verujućih ljudi ovoga sveta, pozivam da se svi usrdno molimo za mir u svetu i da svi, iskreno i istrajno, zajedničkim naporima, delamo kako bi se stvorili uslovi da mir prevagne nad ratom, a dijalog nad diktatom sile", naglasio je poglavar Srpske pravoslavne crkve, zaključivši ,,Budimo mirotvorci".

Patrijarh srpski Irinej posetio je Misiju Srbije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku, gde ga je dočekao ambasador Milan Milanović sa osobljem. Kako se navodi u saopštenju SPC, u pratnji patrijarha bili su i episkop istočnoamerički Mitrofan i jerej Vladimir Vranić.

Patrijarh Irinej je posetio i Generalni konzulat Srbije u Njujorku, gde su ga primili generalni konzul Mirjana Živković i konzul Goran Savić. Srpski patrijarh će tokom boravka u SAD otputovati u Čikago, a predviđeno je da poseta traje do 14. septembra. (RTS)

Pareski do

Quote from: ? on August 16, 2013, 07:07:37 PM
Da su ga bar pojeli....

То су урадила два српска Рома у Женеви.

Швајцарци их пошаљу код психолога коме они објасне да никада нису пробали лабудово месо  :mrgreen:

Pareski do

Quote from: Mirabella on September 04, 2013, 05:47:47 PM
Da osvesta UN.

Нормално, као и Римски понтиф, Далај лама, водећи рабини, протестантски (над)бискупи, хиндуистички, будистички и остали клирици...

Hate mail

"Ali to svi rade!".

Pa sta?

Gde su danas oni a gde sam ja...