News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

"Dynamic entry"

Started by Hate mail, July 10, 2013, 02:49:24 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Pijanista

QuoteIn Portland, Ore., police check on a man threatening suicide and wind up killing him with a single gunshot in the back.

Nisma znao da je "Assisted suicide" legal in US

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Nema srece, da je roknuo homo sapiensa imao bi sanse.

slawen

Chovek najeb'o samo zato sto je pratio proceduru:

1) Freeze!
2) Pssssss!
3) Bang! Bang! Bang!

xrofl xrofl xrofl
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Bog te ne jebo.

Jeblo matere dje vidjelo i ne vidjelo.

Holy smokes & bem ti Isusa.

Jebem ti techu u pleksus ("jel' se znoji?").

Well, gag me with a spoon.

Shit, man.

SMRT

Daisy

Ustav

II Slobode, prava i dužnosti čoveka i građanina

Član 17.

Građanima je zajamčena sloboda kretanja
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Mirabella

Sta znaci "drzavljanstvo srpsko, treci stepen"?!
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Ja bih rekao da je to treci stepen strucne spreme, tj. KV-majstor. Osnovna + zanimanje od 3 godine cini mi se.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Da to je. Moze da rastavlja brave, ali ne i sastavlja (za to treba IV stepen)

slawen

Vecheras sam se ponovo provezao tim "putem" u koloni naspram kolone, sve sami taoci u Grotesknom Pozorishtu Sud-Ost.

Daisy

Quote from: Pijanista on November 08, 2013, 05:42:10 PM

Da to je. Moze da rastavlja brave, ali ne i sastavlja (za to treba IV stepen)

uzeli mu motorku... sad ne može ni da rastavlja...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Hate mail

baggio

Ah, sirota i neduzna deca. :(
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Pijanista

Kralj. Kralj idiota, that is. Zakljucajte ga i bacite kljuc.

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=10&nav_category=206&nav_id=859383

QuoteJedno od glavnih pravila koje sam naučio u Bosni je bilo da se na službi ne sme piti. Prvi moji utisci iz bivše Jugoslavije su bili da taj rat liči na 'veliki Bejrut'. Kad sam došao u Bosnu, tamo se mnogo pilo od čega je bilo samo štete", seća se Strelkov.

Ispričao je kako se zbog pića dogodio tragičan slučaj.

"Pošto su dobrovoljci dobro popili, od paljbe su nastradali njihovi. Kozački komandiri su noć pre događaja mnogo pili, pa su zbog mamurluka minobacači ruskog odreda 'pokrili' svoje. Tada je poginuo naš Kozak i Srbin pratilac, a još jedan dobrovoljac je postao invalid", seća se i dodaje da mu je lekcija iz Bosne dobro došla u organizaciji odbrane Slavjanska, a pre toga tokom ratovanja na Kavkazu.

xrotaeye
If you dine with the devil bring a long spoon.