News: SMF - Just Installed!

Author Topic: Jel' to neka boles'?  (Read 2622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Jel' to neka boles'?
« on: August 05, 2013, 02:52:19 AM »
Neodgovorni loser freak koji je stare roditelje spremio u neki dom i onda im uzeo stan (kojeg je pre mesec-dva cak oglasio na prodaju) unemployed stoner koji zivi 2 sprata iznad mene vec 6 dana ne dozvoljava nastojniku i ostalima koji pokusavaju da udju pristup u njegov stan da bi opravili nekakvu cev ispod njegove kade koja curi i istih 6 dana potapa i vec plavi sve stanove ispod.

Danas moja stanodavka dosla da vidi stetu (za sada minimalnu) u mom kupatilu.

To njeno battle damage assessment razgledanje uzelo je circa 3 minuta.

Potom je provela u (mahom) monologu tri i po sata (210 minuta), prepricavajuci mi neopisive gluposti koje je videla i prihvatila "for granted" po Internetu; od omiljenih Jesus freak i holy land tema do UFO i selected New Age spirituality & conspiracy theories tema. Sa polucasovnim izletima u Irsku i Englesku i dogodovstine iz perioda zivota i odrastanja tamo, rada u PanAm-u itd. ovde, puta u Japan i susreta sa Japancem koji je te iste PanAm-ove pilote obarao iznad Pacifika a koji ima rupe od kursuma po podkolenicama...

Usta nije zatvorila 3 i po sata.

Ja nisam mogao da verujem da mi se to desava. Da mi neko ovako krade sate avgustovske NEDELJE popodne, na divnih 25 C i low humidity kada bi trebalo da sam na 5 razlicitih mesta, uzivajuci ovo malo vremena van posla i trilionskih drkanja i sve s tim uvezane muke.

Jedva se posle pola sata ispred zgrade rastasmo. Ona ode kuci a ja u kafe gde sedim za stolom na ulici i pokusavam da zaboravim.

Malopre vidim salje mi e-mail gde veli "sorry I had to leave so abruptly (bog te jebo..) but I had to go to bathroom".

Really? Really? Really? TMI much?

Sta je to sa usedelim zenama od 60-70? WTF?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline matador

• 7k7
Re: Jel' to neka boles'?
« Reply #1 on: August 05, 2013, 09:00:30 PM »
Buy real estate (aka kupi stan)  :mrgreen:
Eh, kud nestade slatko prezrelo samoupravljanje...nema stanodavaca, kvadrati padaju sa neba, stambeno ti popravlja bojler, disneyland.

A to sto opisujes nije pojava svojstvena usedelim zenama od 60-70 vec opste sociolosko rasulo.
Otudjenost dude, otudjenost...dolazi neprimetno, razjeda tiho i kada je postanes svestan - vec je kasno.
Think about it.

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #2 on: August 06, 2013, 02:10:37 AM »
A sto rece da si je trpeo?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Offline matador

• 7k7
« Reply #3 on: August 06, 2013, 06:59:01 AM »
Strpljen, spašen.  :mrgreen:
Šta je 210 min provedenih uz suljpa 7,92x57 mm gledajući kroz Zrak Sarajevo optiku.
Bakuta je bila piece of cake ali eto, čovek rešio malo da se požali, svima nekada zadrhti brada a samim tim i ruka.

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #4 on: August 06, 2013, 07:20:57 AM »
Ja volim da slusam stare ljude, pogotovo zene. Supruga mi se stalno smeje zbog toga, a ponekad je i nervira. Kaze da sam kralj-baba  :)
Kad idemo dole, ja uvek odem u varos gde sam odrastao i onda pravac kod tetka Bezike, ona pozove tetka Mariju i ja sam u stanju satima da slusam sta se desava po varosi, jeduci kolace od kokosa koje su napravile za mene. Jedno od retkih sigurnih zadovoljstava gde se sasvim opustim i prijatno mi je.

Volim da slusam i nepoznate ljude i njihove zivotne price. Uglavnom su to stariji ljudi koji su spremni da nesebicno dele svoje price.  Time well spent, if you ask me.

Ti Hate 'oladi covek. Koliko te znam nisi bio na putu do cheetahs, niti u neki happy-ending massage parlor, kao ni u neku nelegalnu kockarnicu itsl., tako da nisi nista propustio a cuo si deo jedne zivotne price.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #5 on: August 06, 2013, 02:28:16 PM »
E saci ga smirio ko da si mu gurn'o feferonku u bulju.

Hate je bas cuven po strpljenju i razumevanju, samo sa ovom babom se malo zagubio.

Jos je baba imala i dobru besiku, par sati bez pisanja to je uspeh. Trebao si, kad ste vec bili u kupatilu, da pustis slavinu da curi...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #6 on: August 06, 2013, 03:38:37 PM »
 :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #7 on: August 12, 2013, 12:39:50 AM »
Svasta bih imao da vam poodgovaram na ove inteligentne inpute no nemam vremena vec nedeljama.

Anyway, na putu od jednog do drugog bara naletim na staru stanodavku (Jan 2000 - Dec 2007). i pocne da me smara isto ili slicno (7 banki i ona a jos "nasa"), macke, bolesne komsinice (sa 350k u banci), sudovi, advokati, gastarbajterska tuga, depresija itd. Ovoj sam se oteo posle jedno pola sata...

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #8 on: September 25, 2013, 03:50:16 PM »