News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

60's....

Started by baggio, September 10, 2013, 11:48:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

QuoteSusan Sarandon izgleda kao avion.

Pa nisu je slucajno izabrali za motherlover spot Justin Timberlake-a i Andy Samberga   ;)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

baggio

Quote from: matador on September 11, 2013, 05:50:31 AM

Susan Sarandon je uvek izgledala kao avion.

Jeste, i prirodno bi bilo da dobro izgleda u svojoj mladosti, ali ta zena sada ima, ako ne gresim, 66 godina. Citala sam negde da nije imala nikakve intervencije i nije isla pod noz.

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Evo je  :)

The Big Wedding Trailer (2012)

I Diane Keaton izgleda fenomenalno.  Zapravo, ta zena bolje izgleda sada nego u svojoj mladosti.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Ali jeste...

http://famousplastic.net/category/susan-sarandon/

Njeni "signature" podocnjaci su odjednom, preko noci, nestali pre koju godinu, ako si primetila.  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

baggio

Ne, nisam znala za ovaj podatak, ali to me ne cudi posto sve zavisi na koji se medijski izvor osvrnemo.

U svakom slucaju, drago mi je sto je ipak umerena u svojim pokusajima da ostane mladolika, tako da i dalje deluje vrlo prirodno.

Mirabella

Nisam ni ja bazala po netu da proveravam dok ti malocas nici rekla da nije imala operaciju.  Meni je bilo jasno da jeste kada sam je videla naprasno podmladjenu. 

Meni je sasvim OK da zena koja hoce i ima mogucnosti napravi manje korekcije koje ce da je osveze a ne naprave na kretena.  ;)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

QuoteMeni je sasvim OK da zena koja hoce i ima mogucnosti napravi manje korekcije koje ce da je osveze a ne naprave na kretena.

Lolo Ferrari comes to mind

baggio

Mirabella

Instead, the 66-year-old relies on a cocktail of roughly 60 supplements, creams and a daily injection of human growth hormone that she says keep her feeling young, vital and cancer-free.

slawen

Quote from: baggio on October 04, 2013, 03:56:59 PM
"Wacko"?

http://ca.shine.yahoo.com/suzanne-somers-muses-step-step-reunion-possible-return-160005666.html
Jbt, izgleda k'o moja komshinica kad je posle operacije raka pluca, sred hemoterapije resila da zivi svaki dan kao da joj je poslednji.
Nego, da li ova tema treba da signalizira neshto?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Mirabella on September 11, 2013, 05:47:41 PM

Meni je sasvim OK da zena koja hoce i ima mogucnosti napravi manje korekcije koje ce da je osveze a ne naprave na kretena.  ;)

Apsolutli :)

Malo mi idu na zivce oni sto se deru "plastika, plastika, plastikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" na sam pomen hirurske intervencije.

Nisu sve zene poludele kao ona Ms Frankenstajn. Ako je obavljeno sa ukusom - sta fali? Mislim, ZAISTA, u cemu je problem ako se tu i tamo malo potkrpi i zategne?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

baggio

Quote from: ? on October 04, 2013, 06:25:41 PM

Nego, da li ova tema treba da signalizira neshto?

Naravno. :mrgreen: