News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Pa sta je ovo

Started by Ivan_D, September 22, 2013, 06:07:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Ceo sam u magnovenju od ove vesti, kao da sam u zoni sumraka.

'Delije' naređuju: Skidajte dresove

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Voždovca sa 1:0, a pored rezultata meč je obeležila slika sa kraja susreta kada su im navijači naredili da skinu dresove.

'Crveno-beli' su po završetku utakmice na stadionu Obilića došli do tribine na kojoj su bile 'delije', koje su potom uputile niz uvreda na račun igrača, čak su ih i pljuvali i gađali raznim predmetima, da bi im na kraju naredili da im predaju dresove.

Fudbaleri su postupili po naredbi, a to je samo još jedan primer da su u srpskom fudbalu navijači mnogo više od pristalica kluba koji podržavaju. Prethodni smo videli na meču Partizana i Ludogoreca, kada je vođa navijača 'crno-belih' skinuo traku tadašnjem kapitenu šampiona Srbije Marku Šćepoviću.

Navijači su poštedeli samo golmana Bobana Bajkovića, koji je spasao Zvezdu ubedljivijeg poraza, a i tokom meča nisu krili svoje nezadovoljstvo. Posle vođstva Voždovca skandirali su: "Dokle da nas brukate", a to se nastavilo i tokom drugog poluvremena.

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle utakmice na svom stadionu vratili pod jakom policijskom pratnjom. Autobus sa fudbalerima Zvezde dopratila su dva automobila i tri policijaska kombija, a ispred stadiona u Ljutice Bogdana dočekala su ih dva velika kombija policijske brigade.

Vozdovac - Zvezda, skidanje dresova2

jedan komentar:

QuoteNekada,u normalno vreme,broj navijaca na utakmicama je bio reciprocan uspesima kluba za koji navijate.
    Ovo danas nije normalno.Lose igre Zvezde nisu od juce,u kontinuitetu su takve vec 5-6 godina,iz godine u godinu igra je sve tragicnija,akteri sve gori i gori,a na tribinama Marakane 20000-35000 hiljada,dok na gostovanjima 2/3 stadiona napune navijaci crveno-belih!?

To je tipicna patologija i sadomazohizam,jednom recju,bolesno ponasanje!
    Nema to nikakve veze sa ljubavlju prema klubu,jer ja dobro znam sta je sta,prateci Zvezdu,obisao sam celu Evropu i SFRJ uzduz i popreko!

Danasnji Sever je robotizovan,sve su to navijaci androidi,programirani ili hipnotisani.Igracke su u rukama kvazi vodja,u stvari,dobro organizovane grupe kriminalaca,koja manipulise masom,a pri tom se enormno bogati na racun kluba i te iste mase,koji neki zovu navijacima!

Otud ovo patolosko i asocijalno ponasanje navijaca.
    Ko to sebi dozvoljava samaranje,skidanje kapitenskih traka,dresova,pretnje...banda neadrentalaca,ljudski talog,koji ne bi smeo da vidi belog dana van zatvorskih resetaka.Ako ste nezadovoljni igracima i njihovom igrom,izvizdite ih,prestanite da ih pratite,bojkotujte ih,ne idite na utakmice!
    Drzava da zeli,za dva sata bi zavrsila sa ovom pojavom u Srbiji,imaju sve podatke,imena,adrese,snimke.Ubedjen sam da "glavnih" nema vise od 50-ak sve skupa,ostali su obicni bezglavi poslusnici,koji ce raditi kako im se kaze.Kada se na tribinu vrate prave vodje navijaca,sve ce biti drugacije!
    (Buda Baba, 22. septembar 2013 19:20)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Kada se na tribine vrate prave vodje navijaca sve ce biti drugacije?

xrofl xrofl xrofl
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Pogledajte samo te pitome face ljubitelja sporta...
(djordjevic, 22. septembar 2013 17:32), Preporučujem (+1285)

Vidi samo ta lica, treba samo jos jedna ograda sa druge strane da se napravi
(Zare, 22. septembar 2013 17:31), Preporučujem (+1029)

samo pogledajte ove face na ogradi, koliko tu ima lose kanalisane energije koja bi mogla da se upotrebi, recimo, za kopanje autoputa
(djoni, 22. septembar 2013 17:42), Preporučujem (+827)

Hahahaha, hit fotka. Zivotinje "produhovljenih" faca iza resetaka, a ovi "naucnici" skidaju dresove, jos ovaj Kasalica pomaze nekom drugaru... Ovo je komedija. Ovaj narod i drzava su gotovi.
(Sale, 22. septembar 2013 17:39), Preporučujem (+728)

E moj Nine sta si doziveo, da se vratis i skidas dres na naredbu nekih maloumnika i kriminalaca!
(DrOgba, 22. septembar 2013 17:41), Preporučujem (+589)

Dokle ce ove zveri da divljaju?
(Mameti, 22. septembar 2013 17:43), Preporučujem (+563)

Ja bih preorao terene i posadio kukuruz, a navijaci da kopaju
(Ivan, 22. septembar 2013 18:34), Preporučujem (+346)

Gledajte face ovih likova, svi zajedno od skole jedva veliki odmor da imaju.
(Apache, 22. septembar 2013 19:01), Preporučujem (+227)

Sutra će da organizuju, konfernciju za štampu, na kojoj će da kažu da su im ustvari tražili dresove da bi ih oprali pa će da im vrate. Engleski zakon o navijanju pod hitno!
(Kokorayko, 22. septembar 2013 19:09), Preporučujem (+156)

A da su im naredili da skinu i gace.. ne sumnjam da znam odgovor. Tuzna si moja zemljo...
(c7-5, 22. septembar 2013 18:23), Preporučujem (+114)

koji fudbaler je dovoljno lud da ostane u našoj ligi jedan dan duže nego što mora. prva ponuda iz kine, koreje, azerbejdžana i doviđenja.
(zvezdaš, a ne delija, 22. septembar 2013 18:53), Preporučujem (+95)

Inteligencija im isijava sa lica. Ali lepo im stoje rešetke, mora se priznati.
(Nenad, 22. septembar 2013 17:51), Preporučujem (+67)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

to su ti. ubijaju djecu snajperima, granatiraju sarajevo, pale vukovar, kolju srebrenicu, skidaju dresove...
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

Sto bi reklo krompirce: animalno.

slawen

Quote from: tempo on September 22, 2013, 07:25:51 PM
to su ti. ubijaju djecu snajperima, granatiraju sarajevo, pale vukovar, kolju srebrenicu, skidaju dresove...
... zovu u goste (klikabl)...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

tempo

Hate mail

Gomila pedera sa obe strane ograde.

Sport...

Ivan_D

hey Tempo, ti si kao musliman (verovatno kao sto sam ja hriscanin - dakle nimalo), ali zanimalo bi me da li znas ime majke proroka Muhameda?
Cuo sad na radiju da u dobroj zemlji Keniji poubijali silan svet a postedeli muslimane. A nagradno pitanje je bilo ime majke Muhameda. Ko nije znao toga su ubili, jer valjda nije bilo drugog nacina da se u guzvi i zurbi filtruji muslimani od nemuslimana.

Ja izguglao odgovor i trudicu se da ga zapamtim, zlu ne trebalo   xfoht

Mirabella

A ako te pitaju kako su mu se zvale zene?  ;)  Ode ti Bogu (Allahu) na istinu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

tempo

Quote from: Ivan_D on September 23, 2013, 10:36:56 AM
hey Tempo, ti si kao musliman (verovatno kao sto sam ja hriscanin - dakle nimalo), ali zanimalo bi me da li znas ime majke proroka Muhameda?
Cuo sad na radiju da u dobroj zemlji Keniji poubijali silan svet a postedeli muslimane. A nagradno pitanje je bilo ime majke Muhameda. Ko nije znao toga su ubili, jer valjda nije bilo drugog nacina da se u guzvi i zurbi filtruji muslimani od nemuslimana.

Ja izguglao odgovor i trudicu se da ga zapamtim, zlu ne trebalo   xfoht

nemam ja pojma o islamu i islamskoj tradiciji. nikad u zivotu nisam bio u dzamiji. obrezali su me kad sam bio mali, sto mi je ok, i to  je sve. ime muhamedove majke i njene zaove ce za mene ostati misterija.

Mirabella

Mog druga Sulju isteralo iz mejtefa kad je bio mali.  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

Pijanista

"Kad tamo u basti u hladu jasmina sas ibirik u ruku stajase..."

Ivan_D

Quoteako bude povuci-potegni, moracu ovako:

:mrgreen:

Daisy

A nagradno pitanje je bilo ime majke Muhameda. Ko nije znao toga su ubili, jer valjda nije bilo drugog nacina da se u guzvi i zurbi filtruji muslimani od nemuslimana.

nice guess white boy...

Shoppers said people were lined up and gunned down for failing to recite passages from the Koran

Welcome to St. Peter!
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Da parafraziram Ali G-a: is it because I is white?

tempo

hazreti fatima?

Pijanista

Amina (r.a.)

Fata mu je bila omiljena cerka

tempo

evidentno je da bi ja prvi najeb'o.

Hate mail

Beli covek je poslednjih 500 godina bio zauzet humanizmom i renesansom, izgradjivanjem nauka i industrija, otkrivanjem, kolonizacijom i privodjenjem nameni citavih kontinenata i povremenim letovima na Mesec da bi - osim ranijih krstaskih pohoda i nesto modernijih povlacenja "granica" medju tim ludacima lenjirom - primetio, izmedju ostalog, ogromni i sve veci, metastazirajuci, letalni kancer subhumanog pakla posuvracenih egzistencija, praksi i obicaja, te zudjenih ciljeva i stremljenja u svim sferama (od ishrane do organizacije drustva i drzave) koji se svi zajedno reklamiraju kao "islam" (tj. koji su se vremenom spakovali u fully weaponized kodeks za unistenje ljudske civilizacije). Tzv. islam je atavisticki animalni vrisak protiv ljudskog zivota kao takvog.

Pijanista

Lepo receno. باركالله فيك