Ah covece, Sonic Youth. Negde '92 u nekom skvotu kod oosterparka gde smo se trenutno sklonili Dusan i ja, nije bilo ni vode ni struje, ali bilo je plina koji je cureo i osecao se u celoj zgradi i stambenoj jedinici gde smo bili mi. Spremamo se da spavamo i Dusan pocne da gasi svece i ja mu kazem nemoj, bolje da ostanu upaljene da
skupljaju plin da se ne ugusimo.
I on mi tada kaze cuvenu recenicu koju nikad necu zaboraviti "pa isto je." Sta je isto pitam. "Pa isto je umrli mi sad za 5 ili 50 godina..."
Nego da se vratim na Sonic Youth u predjasnjem skvotu smo imali TV i uglavnom je bio upaljen MTV i ja zapamtim jednu pesmu od Sonic Youth mada se inace ne razumem u muziku. I to vece pre nego sto cemo otici da spavamo bili u Snackbaru kod nekih Arapa i tamo pustali na TV Sonic Youth, mi bili usli bas na pola pesme, i ja rek'o Dusanu "vidi Sonic Youth" (a kazem inace se u muziku skoro uopste ne razumem). I on pocne da me zeza kakav sam
poznavalac muzike i do dan danas mi ponekad spomene Sonic Youth

Neverovatno kako ja imam prigodnu pricu za svaku situaciju. Gde bi ovom forumu bio kraj da vas ima vise takvih ovde.