News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Trenutno slusam

Started by E, October 05, 2013, 04:12:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

indie

moja nije izgrebana bas toliko...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Hate mail

A sto ti Tozo ne ispricas nama ovde bar nesto iz tvog sluzbovnog/ratnog (Vukovar i, osobito, okolina) ratnog repertoara/iskustva? Nas nekoliko ovde ispricasmo sto-sta a ti nista. I tako 10+ godina. What gives?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Superhik

Pleading the Fifth?

:mrgreen:

Toza

Hate mail

Vi Srbi sve svedete na vas cirkuski nivo egzistiranja.

Toza

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Hate mail

Ti jebavas ale po internetu uz casicu rakije a gle sta ja moram da radim.

Are you now or have you, since July 2015, been involved in any investment-related civil litigation, arbitration or administrative proceeding?
   Yes
   No

Are you aware of any unsatisfied judgments or liens against you while associated with the Firm (this includes judgments and liens that were unsatisfied against you at any time while associated with the Firm, even if they are currently resolved)?   
   Yes
   No

While associated with the Firm, have you ever been arrested, arraigned, charged or indicted for any criminal offense (except for minor traffic violations)?
   Yes
   No

While associated with the Firm, have you ever been convicted of, or pled guilty or no contest to any felony?
   Yes
   No

While associated with the Firm, have you been convicted of, or pled guilty or no contest in a domestic, foreign or military court to any misdemeanor involving investments, any investment-related business, fraud, false statements or omissions, wrongful taking of property, bribery, perjury, forgery, counterfeiting, extortion or conspiracy to commit any of these offences?   
   Yes
   No

Toza

pa samo biješ NO, zar to nisi ukapirao odma'?

jeblo matere, sad je jasno što si glasovao Trampa

Hate mail

Da, da; bijem ja NO ali ovo su stvari koje te nauci baba: da ne krades, da ne lazes, da se ponasas casno itd. Ovde to odraslima mora da se telali / tumaci svake godine. Nevidjeni su to idioti.

- Please acknowledge that you are aware of the Firm's policy requiring all employees to conduct themselves with high standards of commercial honor.
   I acknowledge

Pijanista

Have you voted or in any other way supported Trump?
No
No

Hate mail

Have you reviewed the Firm's Global Gifts and Entertainment Policy? Please contact Compliance or Legal immediately if you have questions regarding these policies or if you are aware of any conduct that violates any of these policies. Please note, your local policy may be more restrictive than the global policy.   
   Yes
   No

Dwarf tossing

Pijanista

Toza

Hate mail

Ej, crkao taj compliance sistem dok sam pritiskao tacan odgovor na poslednjem testu.

I vidim ovaj prompt na losem engleskom.

Boze smiluj mi se.

Service Temporary Unavailable!

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Pijanista

hehe da vidis tek Engleski u XAJ-TEKY. Mozes misliti kakav je kad ja primecujem greske, pocevsi od "this document is protected with copyright raw"...

Hate mail

Hate mail

Toza

indie

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

http://www.youtube.com/watch?v=D5J4jcCr9Og

za one sto nemaju uredjaje
i radna mesta (i zadatke)
koji podrzavaju jutjub, a volu:

Gorgoroth - Black Mass Krakow (FULL DVD)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Toza

a što slušaš to na španskom, kad imaš onu lepu odu Trampu na srpskom
što je Šešelj puštao Devenportu

Hate mail

Odmori malo, deda. Nisu ta dva starca sav zivot.

Evo na sta padaju moje komsinice.

https://www.youtube.com/watch?v=rWdiV_JoIXQ

It's called Bachata. You can dance to it, it's Dominican, it's easy.

Daisy

interesantno je kad čuješ prvu pesmu, a kad čuješ 5-10 pesama na isti kalup za redom...

merengue je podnošljiviji...

Hate mail

Da, to je "problem"* sa bachatom. Once bachata - always (the same) bachata. Dominicans are simple people.

Hate mail

Ono sto ja gotivim* kod Bachata tunes je skoro military march-like consistency; no deviation.

indie

Mariusz Pudzianowski vs Paweł Popek Rak KSW 37 Cała Walka

https://www.youtube.com/watch?v=LAQnSVesQZs

Daisy

Toza

Daisy

Quote from: Toza on December 17, 2016, 01:02:18 PM
hate, jesi li čuo za ove:

https://www.youtube.com/watch?v=fjKsRJF2WAs

jurica pađen & aerodrom

kako je krenula pjesma, kontam, aha eto obrada Animalsa... kad oni nastavili nešto njihovo...  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=vstNm5xzuKM

The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood

indie

Daisy

Daisy

Daisy

indie

Toza

Daisy

Hate mail

Blago vama sto (si) imate youtube...

Toza

Toza

ne slušam, ali gledam
(u onu rupu u trikou malo poviše njojzine pičke)

pa si kažem
možda ipak nije trandža

indie

indie