News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Trenutno slusam

Started by E, October 05, 2013, 04:12:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

indie

Toza

.... Radecki marš u izvođenju Bečke filharmonije na samom kraju tradicionalnog novogodišnjeg koncerta i zapazim tamo skroz pozadi, gde su mesta za stajanje, unuka Aleksandra od Jugoslavije kako plješće ručicama radosno k'o da mu je EPS oprostio račun za struju za Beli dvor...

indie

vremensku prognozu...
kad ce ovo da stane vise, treci put vec cistim stepenice
a i treba dole do sela da kupim duvana
(-8, kosava 40, so -20C)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

indie

indie

Toza

Toza

Btw, toliko o Ivanovoj Omenious & Unpromising Names Theory

indie

*
Žarko Paspalj, spasilac 1.500 ploča Studija B sa deponije

Nekada jedan od najboljih košarkaša Evrope, danas potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, legendarni "Palja" danas je ponosni vlasnik preko 1,500 ploča koje je odbacio novi Studio B.

DANIEL BUKUMIROVIC IZVOR:  ČETVRTAK, 7.01.2016. | 12:07

Privatizacija medija koji su bili u vlasništvu države je završena u 2015. godini i to je dobra stvar. Jedna recka na putu ka Evropskoj uniji i njenim standardima je udarena. Zapravo, to je verovatno jedina dobra stvar u procesu privatizacije, to što je urađena, pošto je veliki broj radio i TV stanica već nestao ili se pretvorio u neki komercijalni treš. Puno je ljudi ostalo bez posla, a još više njih je ostalo bez nekih omiljenih emisija i autora. Beograđane je najviše zabolela sudbina nekada kultne radio stanice Studio B, sa čijeg programa su nestale neke legendarne emisije i ljudi koji su oblikovali muzički ukus mnogih generacija.

Pa dobro, pomisliće neko, ostala je arhiva i drugi dokazi da su u nekim radio i TV stanicama neki ljudi, često entuzijasti, decenijama stvarali programe i puštali muziku. Ali Srbija je zemlja u kojoj je sve moguće, pa i to da se ploče nekada najpopularnije radio stanice u prestonici nađu u kontejneru, na đubrištu.

Srećom, ima Beograđana, koji su deo tih ploča spasili. Jedan se zove Žarko Paspalj.

Njegov dobar drug, radio amater, koji inače živi na Novom Zelandu došao je u Beograd. Radio amateri imaju neki prostor pored magacina koji već godinama koristi Studio B.

- Pozvao me i rekao: ,,Ej Paljo, ovde u Vinči se nešto dešava sa arhivom Studija B. Oni su nešto privatizovani, i svuda su njihove ploče, beta kasete, svašta je izbačeno iz jednog njihovog magacina. Došli neki ljudi, krenuli da tovare, kažu nose na đubrište, ja uzeo na brzinu jedan paket sa možda 200 ploča..." - priča Paspalj.

- Ja ga pitam, čekaj bre koliko je tu ploča, a on kaže – sigurno nekoliko hiljada. I gde su sad te ploče što su izbacivali iz magacina? On kaže – ne znam, neki ljudi su tu došli, bacili sve na gomilu, ja sam uzeo tu jednu kutiju, i odoše. Mislim da su iz Gradske čistoće bili momci.

-Smatram da ploče i kasete moraju da se čuvaju. Krenem da okrećem prijatelje i raspitujem se kod dosta ljudi, da vidim da li to još postoji. I dobijem informaciju da su svi ti paketi bačeni u reciklažni centar u Višnjici. Pozovem tamo, oni mi kažu dodjite slobodno.

A tamo...

Nastavak teksta pročitajte na http://www.vice.com/rs/read/zarko-paspalj-spasilac-1500-ploca-studija-b-sa-deponije

*

Hate mail

Hate mail

indie

Hate mail

indie

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Hate mail

matador

Iznenadjen sam tvojim izborom ali izrazavam duboko postovanje.
Da li je hevi metalac-lovac na celebs poceo da slusa ovu muziku smeksan sexy osmehom Halle Berry ili je ovo uvek bilo skriveno u dubini njegove nezne duse u oklopu metalca, nije ni vazno.

Sto vise bude voleo, manje ce da manipulise ovim nesrecnicima ovde i vreme ce provoditi kvalitetnije (pri cemu ne mislim na njegove arsine kvalitetne zarade vec na tzv. slobodno vreme).

matador

Dobro, to je proklizavanje iz teskog HM-a u njegovu ljigaviju sweet verziju i bila je cesta pojava kod hevi-metalaca jer su deep deep down - placpicke.

Medjutim, sve ovo govori o velikom potencijalu koji ti posedujes kao ljudsko bice.

Hate mail

Molim te, postedi me tvojih suludih projekcija.

matador

Ne pristaje ti uloga psihijatra-amatera, ti si puppeteer, toy-soldier i anksiozni internet zavisnik.

Krenuo si dobrim putem, putem ljubavi, zdravih ljudskih odnosa i razumevanja.
Samo da se ne premetnes u derpea, bila bi steta sada kada si na dobrom putu da zivis kao svaki normalan covek.

Hate mail

matador

Ohoho i fini reziser pokazuje ono sto zaista jeste kada se predstava ne odvija po scenariju.  :mrgreen:

A lepo je bas, Hate sa svoja dva satelita Pijanistom i Tozom u vrtlogu ludila privatizovali forum i vitlaj.

Svrati jos po neko po navici (dejzi se lomi da li da pridje kao cetvrti ali se nadam da ce razum prevladati), neko i napise po nesto i ode.

Ovo su opricnici jbt  :mrgreen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Oprichnik

Pijanista

matador

Pijanista opricnik, hara forumom, ostavlja pustos   :mrgreen:

matador

Nagradice te gazda, samo ti radi svoj posao.
Sada se malo zaljubio, sve je pocelo od Halle Berry Live i zelje da fascinira bivse sugradjane.
Nemoj da cvilis ako te malo zapostavi, imaj razumevanja.

Toza

matador

Smesno, a Tozoglave?  :mrgreen:
Dobar je Pijanista, primitivan i ogranicen ali dobar.

matador

Hodas li ti na dve noge?
Kakva galerija duhovitih fotografija na prvu loptu, pravi si Bosanac-neandertalac  :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=o5cDgJgtLq8

matador

Cekaj, ovo si ti i matador?  :mrgreen:

Gde smo se ovo slikali? U Tozinom mozgu?  :mrgreen:

Pijanista

trebalo bi "Cekaj, ovo ste ti i matador?"

matador

Neandertalac koji zna srpsku gramatiku?  :mrgreen:
Proveri u kojim slucajevima se koristi koji oblik pa mi javi da li je ova oveca glava tvoja.
Pogledaj pod naglasavanje i nabrajanje.

Ovako prekrivenih ociju juris po forumu kada te gazda napujda.
Sva sreca po njega, ti si nesposoban da to shvatis.

Pijanista

Tebi treba pomoc. Na zalost, to prevazilazi moje mogucnosti

matador

Pomoc treba vama trojici.
I to ozbiljna pomoc a vi to ne mozete da vidite.
Anksiozan, tupav i lud (like The Good, the Bad and the Ugly)
Ti si tupav, da ne bude zabune.

Pijanista

Stvarno, treba ti pomoc.

Toza

Jebote, čovek iz ipsa pogodio da sam anksiozan + depresivan.
Da ne radiš i MRI?

matador

Quote from: Pijanista on January 15, 2016, 09:58:40 PM
Stvarno, treba ti pomoc.

Rekoh ti, ne vidis da teras ljude sa foruma svojim primitivnim humorom i neinteligentnim doskocicama a to se pojacava kada pocnes da se upucavas Toy Soldier Hate-u.
Nije lako to sam sebi da priznas, mislis da se to ne desava jer ti niko to ne govori vec se pristojni ljudi povlace.
Mene, koji ti to kazem proglasavas ludim.
Mozda sam i lud sto nisam jednostavno prestao da dolazim ali to nije moja priroda, razumi me.

matador

Quote from: Toza on January 15, 2016, 10:03:21 PM
Jebote, čovek iz ipsa pogodio da sam anksiozan + depresivan.
Da ne radiš i MRI?

Ma ne Tozo, nista ja nisam pogadjao, vidi se da nesto nije u redu.
Vitlate po forumu kao na terapiji.

Pijanista

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.