Jebo dvojku gore levo.

_jpg.jpeg/w590.jpg)
Srbi su slicni muslimanima po evropskim zemljama. Ako vec direktno ne podrzavaju, onda uglavnom makar tolerisu svoje budale.
Nije mi jasno kako neko u Srbiji nije preduzeo korake da se ovakvima zabrani da izlaze iz svojih sela i novobeogradskih naselja, a kamoli iz zemlje. Uzeti im pasos, ako treba privremeno odrediti pritvor dok situacija ne postane benignija.
Krezuboj, Parezinoj, zapustenoj prljavoj stoci ne trebaju ljudska prava. To ih samo podstice na vecu stetu.
Znas kad bi u Ceskoj ovo, sa ovim smrdljivim krezubim cetnicima proslo? Nikad. Nikad taj narod ne bi dozvolio da mu sasica izfrustriranih luzera kvari imidz. Nikad. N.I.K.A.D.
Secam se kad sam dosao ovde, pre skoro 15 godina, tadasnja devojka je bila nastavnica u srednjoj skoli (ona sto se slikala topless u OTPOR majici

) i krajem skolske godine su isli sa djacima u Italiju. Na nekom trgu u Rimu, jedna od nastavnica je uzela plasticnu flasu koju je imala sa sobom i dopunila je vodom u fontani.
Ovi ostali kad su videli poceli su svi jednoglasno da joj prebacuju "zar nemas euro da kupis vodu, sta ce svet misliti o nama Cesima, kako te nije sramota." i tako jedno 10 minuta dok zena nije prasla u plac.
A stvar se desila na prepunom trgu gde je to verovatno malo ko primetio. A ovog Parezinog krezubog prljavka je primetilo mnogo ljudi. A nikakvih stvarnih osuda nije stiglo iz Smrdije.
Takodje pre vise od deceniju sam slusao na radiu reportazu o zajednickom radu policija Ceske Republike i Nemacke oko granice. I u to doba je odnos izgrednika CZ - D bio otprilike 15:1
I voditelj emisije i slusaoci koji su se javljali su najostrije osudjivali ispade Ceha u Nemackoj jer sramote celu naciju i zahtevali ostre kazne i za najmanje prestupe Ceha na Nemackoj teritoriji.
U Srbiji su takvi sto kradu u inostranstvu za mnoge u Srbiji face, recimo.