News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Laze da ide u kazino, ide u javnu kucu

Ivan_D

Quote from: Pijanista on August 17, 2015, 08:38:33 PM
Osim nas (roditelja) tu su baba i deda. Oni su uglavnom cuvali klince, tako da su stekli dobru osnovu (klinci, ne baba i deda)

Aaaaa, pa to je druga stvar. Vec sam ti bio da premnogo kredita.

Nisam znao da su tvoji tamo. To puno znaci za decu. Nas mali nema nikog osim nas  :(
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Nisu moji vec zenini

Pijanista

Hate mail

Ti ne razumes.

Nisu zabranili meni nego svim hiljadama zaposlenih.

Da ustede na bandwidth-u...

I jos, kao fol, to sto ljudi bulje u Youtube usporava orders/trades/trading systems/trading systems infrastructure performance.

TO je prioritet ovde.

I nekakav dress code zbog kojeg sad nosim pink polo shirts umesto Iron Maiden concert shirt i maskirnog prsluka srpskih (para)vojnih i (para)policijskih snaga iz rata u tzv. Hrvatskoj i uber-tzv. "BiH".

A sto par degena u usranim pantalonama ovde i u Londonu svake godine skrivi neki strasan trading skandal zbog kojeg zavrse u zatvoru i, jos gore, mi platimo $100mm kazni (citaj: there goes our bonus pool) - to ko jebe.

Corporations.

You don't know what you're missing...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Quote from: Ivan_D on August 17, 2015, 08:44:39 PM
To puno znaci za decu. Nas mali nema nikog osim nas  :(

Ja ne razumem zasto ne dovedes kevu ili caleta ili i kevu i caleta da provode vreme sa klincem dok ste vas dvoje na poslu.

Mogu valjda mesec-dva (ili po mesec-dva, na smenu) da odrade.

Ivan_D

Haha, stara srbska boljka - stating the obvious.

Sve ja to znam i razumem, kao uostalom i svi ostali. Trik je, however, da ne dodjes u situaciju da ti neko odredjuje kad ces gledati youtube ili kako ces biti obucen.
A ako vec dodjes u tu situaciju, sto nije nista strasno, ogromna vecina ljudi se nadje u toj situaciji, mnogi tako zive ceo zivot; onda makar da se ne hvalis nekakvim glupostima i imas nerealno visoko misljenje o sebi i svojim dostignucima jer je to pak dosta preposterous.

Ivan_D

QuoteJa ne razumem zasto ne dovedes kevu ili caleta ili i kevu i caleta da provode vreme sa klincem dok ste vas dvoje na poslu.

Ne pricam ja mnogo sa mojima. S ocem samo preko advokata.

Also, we don't do "posao"

Hate mail

Hate mail

A zasto si tuzio oca?

Hate mail

Slusaj, kad se preselite u Zagreb njima ce biti jos lakse da dolaze em redovno em na duze, mozes da angazujes i sestru ultra-Crnogorku na odgoju klinca (to bih bas voleo i preporucio), kad mu od svega toga srce omekne otac ce ti eventually oprostiti sto si ga tuzio, Pijanista ce da ti uleti neke pare iz svog penzijskog fonda posto te je onoliko iscimao oko Kanade, carodejnica baggio da se nacrta ponekad za neke poklone i mozda da vas odvede u Pariz u Disneyworld tamo, pok. Toza zna Zagreb k'o svoj dzep iz vremena dok je jos bio vojno lice, mogu cak i ja da se pojavim i potrazim bivse direktne neprijatelje iz Prve A brigade ZNG-a RH koji su mozda do sad vec shvatili da sve bilo je muzika i usput pokupim novce za onaj kofer i sampone za koje si me izradio (i licno upoznam superwoman Oksi + Vasojevic superboy Janmeister) - life is good. What could possibly go wrong?

Pijanista

...a Hate ce ti pozajmiti 5$ ako ti ustreba. Mozda.

Ivan_D

Some ships have sailed. But me like the idea of Pijanista getting square with me and baggio correcting the wrongs. Nema Disneyworld u Parizu, ali ima nesto slicno.  

Hate mail

Samo mi javite kad ste na odmoru, da ne dolazim dok ste na poslu.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

baggio

Aha, znam.

I zasto bih ja sada upropastila svoju reputaciju? :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Pareski do

Сестру (ултра-Црногорку) ниси никада спомињао Иване...

Hate mail

Daisy

Rusi priznali: Gore od ovog ne možemo

Ministar za ekonomski razvoj Rusije Aleksej Uljukajev smatra da je privreda Rusije dotakla dno i da se ne očekuje njen dalji pad.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=08&dd=25&nav_id=1031245

kad smo pomislili da smo dotakli dno culi smo kucanje odozdo
(dejan, 25. avgust 2015 20:01)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Quick, act surprised.

In other news, raspusta se (failed-state) "Project Ukraine":

https://www.rt.com/news/313880-ukraine-radicals-protest-parliament/

Toza

Ја бих се кладио на ту Уј-крајину.
Ноу кидин.

Pareski do

Може ли неко да ми нађе онај видео укроусташке министарке образовања која говори деци о (не)прихватљивим именима и надимцима и о ћерању Москаља назад у Русију?

Hate mail

Pareski do

Pareski do

ти то све у маломе прсту, је ли...

Hate mail

At least someone is at the wheel.

Pareski do

Испрати и ово кад већ архивираш видео-садржаје...

http://www.youtube.com/watch?v=nOHTL5cK_Fo

Hate mail

Nem' pametnija posla nego da gledam i slusam tog debila...

Inace, nista ja ne arhiviram.

Ima ko je zaduzen za to.

Hate mail

Hate mail

Hate mail

And then, of course, there's alwys a jew behind every instance of degeneracy and corruption:

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/11/11/russia-s-gold-digger-academy.html

Daisy

Quote from: Hate mail on September 06, 2015, 01:53:09 PM
Ivane, pay attention.

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/09/05/the-real-housewives-of-ukraine.html
:lol:

"Here is how it works," the Golden Vintage shop assistant, Andriy, explained, full of smiles, unveiling the lifestyle secrets of the Ukrainian elite. "The girl normally asks two of her wealthy lovers for the same present, so one gift she can sell, and the other wear, not to offend any of the gift givers." Andriy pulled out a box of Chanel shoes for $8,000—"adored, exclusive items"—and then a Marc Jacobs watch worth $300,000.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Sva sreca pa je Ivan siromasan inace bi ga neka od tih profuknjaca uradila...

indie

'na svu srecu' je u duhu srpskog jezika
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Sva sreca da nije iskljucivo.

Pijanista

Srecom ste u pravu, obojica.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on September 06, 2015, 02:52:47 PM
Sva sreca pa je Ivan siromasan inace bi ga neka od tih profuknjaca uradila...

Istina. Bio u Kievu 5 dana da se vidim sa starim prijateljem koji je dosao iz Tel Aviva (i pride sa newly found prijateljicom) i Kiev je sam po sebi vise nego impozantan. Ogroman, jako cist, nevidjene zgrade i vrlo evropski. Ne kao Lviv, ali je cistiji i bogatiji od Lviva puno. Lviv je chudobinec samo sto ima šarm.
I ovaj covek nije mogao da veruje broju luksuznih automobila koje je video na ulici. Kaze da je to skoro kao Miami Beach (odakle je on bio dok ga nisu oterali).

Videli smo i verovatno jednu od najlepsih devojaka ikad (top 3 for sure). Neverovatno nesto. I on mi posle kaze "do you realize that she's ruined it for me. I can never unsee what I just saw. And I'll never see anything like that again - that much is sure. My life will be meaningless now."   :mrgreen:

Pijanista

QuoteKaze da je to skoro kao Miami Beach (odakle je on bio dok ga nisu oterali).

jbt, s kim se ti druzis...

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 10, 2015, 06:25:16 PM
skoro kao Miami Beach (odakle je on bio dok ga nisu oterali).

A sta, i ta Florida diskriminise protiv losih djaka, nezaposlenih/nezaposljivih, radna obaveza-dodgers i slicnih?

Ivan_D

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Pijanista

Ivaneeeeeeeeeeeeeee............

Hate mail

Sad ce ti Land of the Free, Home of the Brave - al' u kurcu fasisti da diskriminisu sprocu tog svestenika.

Najbolje da i on klisne u shitrael.