News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Hate mail

indie

*
SKANDALOZNO
Aca Amadeus džipom pokušao da uleti u redakciju "Blica"!
Video
V.Đ. | 09. 02. 2015. - 16:39h izmena vesti 17:11h | Komentara: 72

Frontmen "Amadeus benda" Aleksandar Stanimirović, pokušao je svojim džipom da uđe u zgradu Ringier Axel Springera u kojoj se nalazi redakcija "Blica".

Stanimirović je doleteo kada je pročitao tekst na našem portalu, a u kojem smo preneli njegov status sa Fejsbuka. Oko 14:30 časova džipom je pokušao da uđe u zgradu zahtevajući da razovara sa urednicima Blica.

Njega je posle dvadesetak minuta rasprave sa obezbeđenjem, policija izvela iz zgrade.

U pratnji Stanimirovića bio je i Svetozar Peja Pejović.

Pejović je sve vreme, fotoaparatom, snimao nemilu scenu koja se odigravala na ulazu naše kompanije.

Na pitanje otkud on u društvu frontmena Amadeus benda, Pejović je odgovorio:

- Mi smo u istom klubu.

Pretpostavlja se da je mislio na jedan bajkerski klub. Mada, ko zna.
*

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/533394/SKANDALOZNO-Aca-Amadeus-dzipom-pokusao-da-uleti-u-redakciju-Blica

'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Meni je ovo indie totalno neprozirno. Mozda i ostalima. Ko su ti ljudi, sta je to "Ringier", kakaf "beef" to imaju, sta je sve ovo?

Ivan_D

Sta se pravis blesav Hate, ko da ne znas da je to Srbija i svi njeni VRLO RELEVANTNI kreteni.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ja uopste nemam pojma sta sve ono znaci. Ko je onaj vo, sta je to "Ringier", kakav "beef" imaju, o cemu se tu radi itd.

Vidim da citiraju nekakav Facebook.

Neverovatno kako se lesser narodi poubijaju oko flasa od Koka-Kole kao u onom filmu ili "Facebook"-a, whatever the fuck it is.

Ivan_D

Ringier je, koliko sam shvatio, ime poslovne zgrade gde se nalazi i redakcije doticnog casopisa. Kreten je neki pevac za kog ja ne znam, ali je ocigledno neko u Smrdiji, beef je valjda sto su preneli njegov FB status.

Pa i Marko Milosevic je ulazio u redakcije, pretio, cini mi se i stajao nekom na glavi. Ne rade to svi tamo, ali mora se drzati na umu da vecina ovih sto to ne radi bi rado isto cinila samo da moze i da im se ukaze prilika.

To je postao jedan vrlo los, nekvalitetan narod.

Hate mail

Whadda loada lesser shit!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Ja mislim da je sa Srbijom i Srbima problem sto ih je dobar deo, sigurno prosta (50% + 1) vecina poreklom iz Crne Gore. Jos i vise od toga u centralnim predelima plus Beograd; starinom (1804. and on) a i ovi uvezeni 1918-1944. a i posle.

Otud ta plahovitost, spremnost da se najebe za sitnicu, da se zakuca kolima u izlog ili puca iz pistolja na "javnom mestu" ni oko cega, ogroman osecaj self-vaznosti (potpuno disproporcionalan sa realnim dometima ali ko mari/primecuje to), otud besovi svih vrsta, otud svakodnevna grubost, nabusitost i skoro ratnicko ponasanje obicnih ljudi prema drugim obicnim ljudima, otud nemogucnost da se ceka i stoji u redu (ko je video da gorski vuk/soko/orao/mali car/mislilac/kralj-filozof i sva druga menazerija genusa "baja" stoji u redu sa nekim babama, djecom i ranjenicima??), daj pet karata, otud tvoj mali sutira nogom usred aerodroma kofer koji mora da nosi u rukama jer je prerastao visinu do koje je mogao da ga vuce na tockicima, otud si i ti hteo da nabodes sakom u glavu onog smrada koji te je prijavio na okolnost dobijanja veceg stola u restoranu (a iskren da budem, kada sam to procitao i ja sam dobio "urge" da ga zakucam ovom mojom weapon-cipelom u mali mozak), otud moja lezernost i doza podsmeha kada opisujem necija neuka i smotana upucavanja u udove (plus nepominjanje incidenta sa slucajnim opaljenjem iz puske koji se desio meni :)) ili tenkovsku vatru u kuce ocigledno pune ljudi (ok, neprijatelja, but still...) itd.

Takvi su i nasi rodjaci Siptari.

Ivan_D

xjap

Elem kad smo bili u Amsterdamu prosle godine bila na TV na vestima neka pucnjava nesto i mali me pita da li sam video nekad da su nekog upucali. I ja kazem nisam. A on pita a da li sam znao nekog koga su upucali. Ja nesretnik rek'o jesam, kad sam bio mlad igrao sam ovde u jednom nelegalnom kazinu ciji je vlasnik bio Kinez i on je par puta igrao sa nama. Posle sam citao u novinama da sa ga izresetali mitraljezom.
Imao on jos jedno hiljadu pitanja taj dan, ali na tome se i zavrsilo.

Fastforward jedno pola godine, imali oni u skoli neki kruzek i pricali sa uciteljicom o losim stvarima koje ljudi rade. I neka devojcica pricala kako je videla da u tramvaju mladic nije hteo da ustupi mesto starici, jedan drugi klinac pricao kako je video na tv da je neko zavezao psa i tako ga ostavio u sumi i da je pas bio strasno mrsav kad su ga nasli, a onda se za rec javio Janko i kaze "moj tata je pre isao u kazino cijeg su vlanika Kineza izresetali samopalem neki gangsteri. to takodje nije mnogo dobro".
I pitam ga ja sta mu je rekla uciteljica, a on kaze "rekla je: ne, to zaista nije dobro Honziku"  xrotaeye

Hate mail

:mrgreen:

Sto dete moze da te obruka.  xrofl

Oh, wait...

Pareski do

Quote from: Mirabella on February 05, 2015, 07:30:02 PM
Ivane, ova gospodja baba kojoj se divis je jedan kreten.

Нормално. У супротном јој се не би дивио.

Hate mail

Dajte neke info za nas koji nismo u toku (plus Ivan_D).

Pareski do

O баби-кретену?

Hate mail

Why, yes.

O Ivanu ionako vec znam previse.  :roll:

Hate mail

A sta je Oksi rekla / kako je odreagovala na to? :mrgreen:

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Quote from: Pareski do on February 09, 2015, 09:05:05 PM
O баби-кретену?

Ja ne znam sta je sa vama Srbima. Kao da niste normalni, sve do poslednjeg...
Ta gospodja je izgubila dete te noci; dete koje nije moglo da ode po grisine jer mu je, zajedno sa jos 15-oro ljudi to bilo izricito zabranjeno.

Bilo im je zabranjeno od strane srpskih vlasti, a to da bi poginuli ne bi li se ubrao meagre politicki poen.

Jos jednom, kriviti NATO za njihovu smrt bi bilo isto kao nekog gurnuti pod voz koji ide punom brzinom i onda tvrditi da je kriv masinovodja.

O ovom slucaju, ni uz najbolju volju, ne moze ni da se polemise. To je kao da mi tvrdite da 2 i 2 nisu 4.
Polemisati se moze o stvarima gde razni ljudi iz raznih zemalja imaju o necem razlicito misljenje. Npr ako 30% Svedjana, 35% Holandjana i 50% Srba misli jednu stvar, a ostali drugu onda tu mozemo da iznosimo argumente i da se nadmudrujemo. Ali ako 100% Holandjana i 100% Svedjana misli jednu stvar, a 100% Srba drugu-suprotnu stvar, onda tu nema prostora ze neku raspravu i moze bezbedno da se pretpostavi da su Srbi neobjektivni, ozlojedjeni, osujeceni, divlji, zli ili jednostavno glupi.

Hate mail

Da li moze info, please?

Mirabella

Former Serbian president seen seeking to succeed ban as UN Secretary General

Blic (Belgrade). [News Story]. Bojana Jelovac 09/02/2015.

BBC Monitoring European

Text of report by Serbian newspaper Blic website on 9 February

[Report by Bojana Jelovac: "Tadic Seeks To Succeed Ban Ki-moon"]

Boris Tadic, leader of the SDS [Social Democratic Party] is trying to win the support of the Serbian Government to run for secretary general of the United Nations, Blic has learned.

"It is a public secret that Tadic is interested in the position and that he has tried to reach agreement about it with SNS [Serbian Progressive Party] leader Aleksandar Vucic last year after the elections," said a source of Blic's.

Since Tadic lost the presidential election he has travelled widely, attending various international conferences. Tadic believes that he has a chance to win support for his candidacy because the Serbian Government is not willing to back Vuk Jeremic who made no secret that he wanted to assume the helm of the most powerful global organization.

The new UN secretary general is expected to be appointed from Eastern Europe which never had a candidate for the office before. Jeremic's candidacy has been discussed for two years and it was noted that he had Russia's support, but not that of the United States. Other hopefuls are Slovak diplomat Miroslav Lajcak, former Slovenian President Danilo Tirk, and UNESCO director Irina Bokova from Bulgaria.

Lastly, the Serbian Government will decide whether to field a candidate at all and who the candidate will be. Tadic has not given the post consideration, his camp says.

"All reports related to Tadic's candidacy for the post of UN secretary general are based on speculation and they are incorrect because he has not given it consideration nor discussed the topic. This is about a decision that he has not contemplated," Tadic's adviser Marina Komad told Blic.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

Quote from: Mirabella on February 10, 2015, 08:43:18 PM

This is about a decision that he has not contemplated," Tadic's adviser Marina Komad told Blic.

https://twitter.com/marinakomad

Pareski do

Hate mail

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Btw, ja sam info trazio za "babu-kretena" a ne za ovo volovsko sranje.

Inace, Parezo, kad budes kretao na ratiste slobodno baci u vrzinu M4/M16 gamu pa uzmi nasu M70.

I pazi da se ne upucas u stopalo/nogu/facu.

Don't thank me.

indie

*
Chapel Hill Muslim Students Murdered 'Over Parking Dispute'

Deah Shaddy Barakat, Yusor Mohammad, and Razan Mohammad Abu-Salha were found dead on Tuesday

The shooting of three Muslim students in a suburban neighbourhood of North Carolina has been attributed to a parking dispute, police say.

Deah Shaddy Barakat, 23, his wife Yusor Mohammad, 21, and her sister Razan Mohammad Abu-Salha, 19 were found dead in their home on Tuesday evening. Unconfirmed reports say they were killed "execution-style".

Craig Stephen Hicks, who is rumoured to be an atheist, was arrested and charged with three counts of first-degree murder.

On Wednesday the results of a preliminary investigation indicated the motive behind the shooting was an long-running neighbor dispute over parking, Chapel Hill police said. The force added Hicks was cooperating with the authorities.

In the statement from Chapel Hill police, Chief Chris Blue said, "We understand the concerns about the possibility that this was hate-motivated, and we will exhaust every lead to determine if that is the case."

As rumours swirled of an anti-religion or anti-Muslim motive for the killings, prominent atheist Richard Dawkins publicly condemned the murders.

Craig Stephen Hicks has been charged with three counts of first-degree murder

A Facebook page speculated to belong to Hicks and emblazoned with the slogans: "Atheists for equality" and "anti-theism" circulated, as did a post dating to 2012 in which Dawkins is quoted saying: "My respect for the Abrahamic religions went up in the smoke and choking dust of September 11th..."

Speculation of the motives of the crime were addressed directly by the Council on American-Islamic Relations (CAIR), which urged police to move swiftly.

CAIR National Executive Director Nihad Awad said: "Based on the brutal nature of this crime, the past anti-religion statements of the alleged perpetrator, the religious attire of two of the victims, and the rising anti-Muslim rhetoric in American society, we urge state and federal law enforcement authorities to quickly address speculation of a possible bias motive in this case."

Hicks appeared in court on Wednesday morning. He will be held without bond until 4 March.
...
*

Hate mail

The PC-brigade is gonna have an extended field day about this case.

Ivan_D

Jonathan mi upravo o rece o ovom. Kaze to je par milja od gde zive njegovi roditelji sad.

Hate mail

Powerball: $500 miliona veceras.

Ucestvujem u "office pool-u" (jednom od); nas 61 dalo po $2. Sanse: 1 u 175 miliona....

Jos im ja predlozio da damo svako po $4 ili cak i vise (Ivan_D, are you proud of me or what?)  a oni nisu hteli.

Ivan_D

Pa ne bas, te lutrije obicno isplacuju oko 40%. Posle jos 30% taxa, tako da je EV negde oko 28 cents on the dollar.

Hate mail

Sa tim mega/powerball lutrijama ovde je net post-tax dollar situacija ovakva: kada se SVE oduzme (federal, state, local tax, AND the discounted value of the jackpot: da, dobro si procitao - 500m je advertized 26 ili 30-year annuity's future value; ako hoces lump sum to se divljacki diskontuje), 1/3 zavrsi u rukama nekog niemanda ili nas 61.

$500M/3 pa onda /61 izadje $2.73M.

Taman da kupim stan...

tempo

stavi dva dolara u moje ime. taman da prebijemo one svijece za ahmice.

Pijanista

Dodji u Kanadu, ovde nema poreza na lutriju i daju ti odmah sve. Ako kazu da je nagrada 5mil, dobijes 5 mil, a drzavi kurac.

P.S. Onaj gore sto citira Dawkinsa, jbt koja produhovljena faca....

tempo

bolje da dodje u zenicu. u kanadi za te pare moze kupiti dva, tri stana, a u zenici sto. ej... sto stanova.

E

Sidi disi , ni za disi nisi

E

Hate mail

Inace, E, svaka ti cast; i tebi i tvom coveku. Stvarno ste ispali ljudi sto ste pruzili Ivanu ruku i pozvali ga u svoj dom sada kada je Pijanista - potpuno neplanirano - zabukiran svim onim kosovskim Albancima.

E

What's your problem?

Hate mail

Ne pratis, ne pratis, ne pratis, totalno si u autu. Zasto, zasto??

indie

E

Quote from: Hate mail on February 12, 2015, 02:09:46 AM
Ne pratis, ne pratis, ne pratis, totalno si u autu. Zasto, zasto??

To je ono sto se zove aut

Ekatarina Velika - Aut

Hate mail

Vi bre ljudi meni uopste niste jasni. Ivan_D propada a vi jebavate ale. Stvarno ste nevidjeni meksikanci.

Pijanista

Jedini koji ovde jebava je Ivan

Jelence

Quote from: Pijanista on February 12, 2015, 05:49:10 AM
Jedini koji ovde zajebava je Ivan

Jesi i ti snimio, brate?  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail