News: SMF - Just Installed!

Author Topic: Iz stampe  (Read 977246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1600 on: July 12, 2015, 12:52:41 PM »
"Farrukh Ahmed, 47, of Ontario, California, was arraigned yesterday on charges he embezzled as much as $960,000 from the Calvary Chapel Chino Hills where he had served as church administrator."

I mean... really...?!

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1601 on: July 12, 2015, 09:43:04 PM »
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12046
  • hahahaha
Re: Iz stampe
« Reply #1602 on: July 13, 2015, 07:41:21 PM »
Ovi se spremaju za raspad EU?

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1603 on: July 13, 2015, 08:24:00 PM »
God willing.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1604 on: July 14, 2015, 11:16:22 AM »
Hehe, kad bednici stave svoju sudbinu u ruke populistickog klovna desi se uglavnom ovo:

http://pescanik.net/trijumfalni-poraz/

Stvarno ponižavajuće.

Za samo nedelju dana prodao je, što bi Srbi rekli, veru za večeru.

A nije uspeo da rasturi ni evrozonu ni Evropsku uniju, što je priželjkivalo i na šta ga je huškalo nekoliko nobelovaca i brojni (ultra)levičari koji nariču nad sudbinom novog Sizifa, koji će sada uz brdo morati da tegli mnogo veći kamen nego do pre nedelju dana.

Jednom tragedija – drugi put farsa, što bi rekao Marks a citirao Gardijan.

Umesto visoko podignutog OXI, sada se na Akropolju vijori – bela zastava.

Aleksis Cipras, premijer koji je pre šest meseci na izborima i pre deset dana na referendumu uspeo da jeftinim levičarskim trikovima i obećanjima zavede grčke građane, na kraju je sve izgubio i prihvatio mnogo teže uslove grčkih kreditora, nego one od pre desetak dana, zbog kojih je izveo narod na referendum i rekao istorijsko ”ne“ mrskim kreditorima i Evropi. Sada je na sve pristao i još ”pride” samoinicijativno dodao još težu i veću štednju da bi njegova zemlja dobila novi, treći paket kreditne pomoći i da ne bi bila izbačena iz evrozone.

Grčka je u pokušaju napada na evropske vrednosti i koncept evropskog zajedništva – trijumfalno izgubila.

Nije joj pomogla ni gromoglasna podrška Argentine, Venecuele, Kube, evropskih ekstremista (UKIP-a i Marine Le Pen), pogrešnih prijatelja ”od Vardara pa do Triglava” (dobro, ne baš od Vardara nego od Beograda) i nobelovca Pola Krugmana koji je huškao grčku vladu ”da bude spremna, ako to bude neophodno, da napusti evro jer bi za Grke napuštanje evra bilo bolje nego ostanak na mrtvoj tački kao poslednjih pet godina” i tvrdio da su “Cipras i Siriza ostvarili veliku pobedu na referendumu i ojačali sopstvenu poziciju bez obzira na to šta će uslediti. Vreme je da se dogodi to nezamislivo. U suprotnom, Grčku čekaju štednja i kriza bez kraja”.

Izbor pred Ciprasom bio je jednostavan – predaja ili napuštanje evra.

Kao političar s jakim instinktom samoodržanja, on u noći nedelje na ponedeljak nije poslušao Krugmana, nego je istakao – belu zastavu.

Tako je dodatno sludeo već sluđene grčke građane koji se sada pitaju zašto je mesec dana pravio diplomatski cirkus, psovao evropske zvaničnike, napuštao sastanke i na kraju raspisao referendum.

I šta je krajnji ishod?

Ciprasov težak poraz i poniženje.

I politički račun kojim treba da plati visoku cenu populizma. Kao što mu je proročanski poručio Pol Krugman: ”nastavak saradnje s kreditorima gotovo sigurno bi značio pad vlade Aleksisa Ciprasa”.

Ako se za njega može naći neki pozitivan poen, to je činjenica da je uspeo da spase Grčku izbacivanja iz evrozone.

Koliko će levičarski avanturizam Sirize, Ciprasa i Varufakisa koštati Grčku i njene građane?

Mnogo.

Kad je video nemački predlog o izbacivanju Grčke iz evrozone na pet godina, Cipras je urgentno poslao u Brisel pokajničku depešu u kojoj predlaže još žešću štednju od one koju su tražili kreditori – 12 milijardi evra ušteda u budžetu, četiri milijarde više nego što je prvobitno nudio i što je bila njegova ”crvena linija” koju nije želeo da pređe pre nedelju dana. Obavezao se na povećanje poreza na dohodak i PDV za restorane (na 23 odsto), hitnu reformu penzionog sistema (penzionisanje sa 67 godina i sprečavanje masovnog preranog odlaska u penziju), povećanje poreza na luksuz, uvođenje poreza na tv reklame, privatizaciju luka, elektrodistributivne mreže, aerodroma i železnice, prodaju akcija države u Telekomu, smanjenje troškova za odbranu (100 miliona evra + 200 miliona iduće godine)…

I sve to u zamenu za 53,5 milijardi evra finansijske pomoći u naredne tri godine.

I bez otpisa dugova, o čemu evropski partneri nisu hteli ni da čuju.

Ima još nešto što se zove – nematerijalni trošak.

On je ogroman.

To je izgubljeno poverenje partnera iz evrozone i Evropske unije. Retko kad su Evropljani bili tako ujedinjeni kao sada u stavu prema grčkoj krizi.

Upitan kako Grci mogu da dokažu da zaslužuju poverenje, predsednik evrogrupe Jerun Dajselblum ovako je odgovorio: ”Moraće da slušaju institucije – Evropsku komisiju, Evropsku centralnu banku i Međunarodni monetarni fond – i da pokažu svoju posvećenost sprovođenju predloga reformi”.

Evrogrupa je od Grčke zatražila novi reformski program. Suočen sa brzim pregovorima o izbacivanju iz evrozone u slučaju da odbije ponuđeno, Cipras je u noći nedelje na ponedeljak pristao na ponuđene uslove i natovario svojoj vladi na leđa još teži domaći zadatak. A parlamentu (u kome ima većinu) i svojoj partiji Siriza (koja se već podelila) gurnuo prst u (levo) oko.

Sada vlada u Atini mora da u roku od tri dana progura kroz parlament znatno teže mere (pretočene u zakone) nego što su bile one iz zadnje ponude institucija, koje su građani odbili na referendumu pre nedelju dana.

”Rekao sam da će posle referenduma za Grčku biti mnogo teže i tako je i bilo”, podsetio je predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker, pa je želeći da ublaži Ciprasov nesumnjiv debakl dodao: ”Nema ni pobednika ni poraženih”.

Pokušaj grčke vlade, uz neviđenu kakofoniju levičarskih dušebrižnika (”demokratija je važnija od bilo kakvog monetarnog sporazuma”), da pod firmom odbrane demokratije izigra obavezu vraćanja dugova (lucidna primedba profesora Milojka Arsića: ”Dug je stariji od demokratije”) – završio se neslavno i na dobrobit dužničko-poverilačkih odnosa.

Šefovi država evrozone izdejstvovali su formiranje Fonda u koji će biti stavljena grčka imovina vredna 50 milijardi evra. Ta imovina će se prodavati, pa će se polovina dobijenog novca koristiti za otplatu duga, a ostatak će ići za dokapitalizaciju banaka i za investicije grčke vlade. Tim Fondom će upravljati grčke vlasti pod nadzorom relevantnih evropskih institucija. Jedini popust koji su kreditori dali Ciprasu je mesto gde će Fond biti formiran – u Grčkoj a ne u Luksemburgu, kako su Nemci prvobitno predlagali.

Ali, ni to nije sve.

Evropski partneri uveli su neku vrstu prinudne uprave u Grčkoj, jer je Cipras pristao na direktni nadzor rada svoje vlade pri predlaganju zakona. To znači da se ona mora na vreme konsultovati s evropskim institucijama o svim nacrtima zakona u relevatnim područjima, pre nego što se oni upute u javnu raspravu i u parlament. Te evropske institucije moraju da se saglase sa predlozima grčke vlade.

Veoma je zanimljiv i indikativan još jedan izričit zahtev čelnika država evrozone koji je Cipras morao da prihvati – da pruži čvrste garancije za punu nezavisnost grčke Agencije za statistiku.

Oni koji su bolje upućeni u grčku farsu znaće u čemu je ”kvaka” – Evropa se na nizu primera uverila kako je grčka zvanična statistika do sada lagala, odnosno lažno prikazivala (frizirala) makroekonomske podatke i dovodila u zabludu evropske partnere i kreditore.

Aleksis Cipras se, kao rasni levičar, malo preigrao, ali će na kraju ipak biti – revolucionar.

Na žalost njegovih istomišljenika iz Sirize i sveta – ne onako kako su oni zamišljali.

Pre će biti da je Cipras prihvatio sugesiju šefa grupe liberalnih stranaka u Evropskom parlamentu Gi Verhofštata koji mu je pre neki dan poručio: ”Morate zaustaviti klijentelistički sistem. Prošle nedelje postavljeno je trinaest direktora, od toga 12 iz Sirize, ulazite u zamku PASOK-a, postajete deo problema. Morate transformisati javne banke u privatne, otvoriti tržište, zaustaviti privilegije u vašoj zemlji. Privilegije vlasnika brodova, privilegije pravoslavne crkve, privilegije političkih stranaka… Vi ste jedini političar koji može zaustaviti taj sistem u Grčkoj. Morate ponuditi paket reformi. Imate izbor i on je vrlo jednostavan. Kako želite da vas pamte – kao izbornu nesreću koja je osiromašila svoj narod ili kao stvarnog revolucionarnog reformatora. Pokažite da ste istinski vođa, a ne lažni prorok”.

Verhofštat je za ovaj savet dobio masovne ovacije parlamentaraca.

Čekaju li slične ovacije Ciprasa?

Grčka levičarska farsa poslužila je i kao nauk.

Poljska premijerka Eva Kopač poručila je građanima te zemlje da nešto nauče od Grčke – kuda vode populistička obećanja političara bez pokrića i da pogledaju kako su grčki građani bili prevareni obećanjima svojih političara da mogu da se prostru preko svog gubera, jer ”će im sve to finansirati Evropa”.

Peščanik.net, 13.07.2015.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1605 on: July 14, 2015, 01:05:13 PM »
 :roll:

uh, autor teksta je Miša Brkić...

... Миша Бркић Таблоид ексклузив.

... šta on radi u Peščaniku, nije mi jasno...

there is a saying... beggars can't be choosers...
... i tu se priča o grčkom referendumu završava...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1606 on: July 14, 2015, 03:56:30 PM »
Beggars, yes. Nothing more pathetic than beggars with sense of pride.

Htedoh jos da pitam, ono "pobedila je demokratija", what was that all about??? Seriously.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1607 on: July 14, 2015, 04:05:54 PM »
Yeah, really. No such thing.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1609 on: July 15, 2015, 01:56:32 PM »
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1610 on: July 15, 2015, 06:35:37 PM »
Quote
counterfeit bill was printed on computer paper and that each side had been glued together.

Quote
the bill was printed in black and white and that the back of the bill was printed upside down.

 xrofl xrofl xrofl

And then there's Germans    xjap xjap xjap

http://www.wired.com/2012/05/ff_counterfeiter/
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1611 on: July 15, 2015, 06:49:43 PM »
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1612 on: July 15, 2015, 07:03:43 PM »
http://www.wired.com/2012/05/ff_counterfeiter/

The majority of counterfeiters, as one federal investigator told me, are meth heads who, after three nights without sleep, suddenly get the bright idea to scan a $20 bill, bleach a bunch of $5 bills, and print the image of the $20 on that same paper. Even the most senile merchant can usually spot these shams.

 :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1613 on: July 15, 2015, 07:29:21 PM »
dbt3481 • 2 hours ago

Downs has been charged with criminal simulation and counterfeiting.

What the heck is criminal simulation?

 • Reply•Share ›
Avatar


bdub  dbt3481 • 2 hours ago

(a) (1) A person commits the offense of criminal simulation who, with intent to defraud or harm another: (A) Makes or alters an object, in whole or in part, so that it appears to have value because of age, antiquity, rarity, source or authorship that it does not have;

in other words she made money to defraud some one....not just counterfeiting... counterfeiting is the act of making the money, criminal simulation is making it with the intent to defraud... like making snike's... and selling them on the street as nike shoes.

 :|

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1614 on: July 15, 2015, 08:18:53 PM »
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1615 on: July 16, 2015, 12:26:51 PM »
Veverica provalila u klub, napila se i napravila 300 funti štete


http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=16&nav_id=1016294
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1616 on: July 16, 2015, 01:43:56 PM »
Preminuo matematičar Vene Bogoslavov
Matematičar Vene Bogoslavov preminuo je u utorak u 83. godini, nakon kraće bolesti, saznaje agencija Beta.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=15&nav_id=1016049
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1617 on: July 16, 2015, 02:58:21 PM »
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1618 on: July 16, 2015, 09:54:22 PM »
Nerds... Al' sam mrzela tu zbirku...
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1619 on: July 17, 2015, 12:42:32 PM »
www.youtube.com/watch?v=vJkaLFGFSgE

"Well, Bush didn't have the IQ"  :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1620 on: July 17, 2015, 01:50:46 PM »
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.


Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1622 on: July 18, 2015, 12:56:46 PM »
Ma bole te, ides u Hrvatsku.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Daisy

 • 7k
 • Posts: 8111
Re: Iz stampe
« Reply #1623 on: July 18, 2015, 04:57:10 PM »
pročulo se da Ivan planira u Hrvatsku... nije trebo da razglasi ovde... odma navala...


Na ulazu u Hrvatsku iz Slovenije kolona 22 km

Kolona ide od graničnih prelaza pa sve do Kopra, a vozila čekaju i do dva sata, potvrdila je za Hinu potparolka istarske policije Nataša Vitasović.

Ona je dodala da je kolona na izlazu iz Istre duga osam kilometara i čeka se pedesetak minuta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=18&nav_category=167&nav_id=1017200


Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1624 on: July 18, 2015, 05:11:51 PM »
Ivane, ako si u prilici, skokni do Groznjana, verovatno ce ti se dopasti.  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1625 on: July 18, 2015, 05:40:40 PM »
Gledam sad, nesto manje od 100km odavde. Videcu kad se vratimo iz ZG. Pocinje da biva dosadno ovde na moru. Jedva cekam da odemo u Zagreb. Preko dana su vrucine pa smo u vrtu ovde kod nas do 4-5, pa tek onda idemo na plazu na 2 sata. Onda na veceru, pa nazad kuci. I tako svaki dan. Doduse bili smo u Rovinju jedan dan i par puta u Puli, but you can only do it so many times. A ovde smo jos 2 nedelje.

Zvao MUP da pitam za dozvolu boravka, predstavio se, rekao da bismo hteli ovde da se nastanimo. Pitala me "zelite raditi u Hrvatskoj", ja rekao "pa u pocetku ne, ali mi je vazno da dete moze da ide u skolu i da ima zdravstveno osiguranje".
Vrlo ljubazna sluzbenica na to kaze "pa onda samo iznajmite stan i sa potvrdom vlasnika da tamo zivite prijavite se na MUP i oni ce vam izdati dozvolu boravka". Pitam jel to sve. Kaze jeste. Pitam da li ce mali moci da ide u skolu. Kaze "pa dete mora ici u skolu tamo gde boravite vi kao roditelj". I was like "say no more woman"   :mrgreen: :| :)

I jos mi rekla da kao razlog trazenja boravka u Republici Hrvatskoj navedem "Druge Svrhe". Blagoslovena je Evropa i Hrvatska u njoj   :!:

Ne znam kako mi nije palo na pamet pre 5 godina da dodjemo ovde. Vec 5 godina razmisljam kuda da idemo a najociglednije resenje mi nije padalo na pamet. Ali prvi dan cim sam dosao ovde, tj. posle par sati, na plazi, imao sam epiphany.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1626 on: July 18, 2015, 05:57:32 PM »
Pa blize ti je od mora do Groznjana nego od Zagreba.  Idi, neces se pokajati (kad vec volis Hrvatsku  ;)).  Onda imas Umag, Porec, Slovenacku rivijeru (Izola, Portoroz, Piran) ako ti je vec dosadno.  A ni Trst nije daleko.  Trst je lep grad (ako zanemaris balkanske shopping goste, kojih sad verovatno i nema toliko).

Ja sam u tim krajevima bila pre Hrista (kasnih osamdesetih)...

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1627 on: July 18, 2015, 06:51:58 PM »
Do sada si, na Oksino cudjenje, uvek imao posla sa "takvim svetom" relativno blage i gospodske, akademske provenijencije; Johnny, Cam, lazy directionless Northamerican rich parents' loser kids at large, lokalne ceske i ine centralnoevropske varijante; petty thief Dusan and such. Kad se malo odomacis i, u odsustvu radne obaveze and as a course of your "normal" activities, u regularni kontakt dodjes sa njihovim kolegama / counterparts u postojbini Sretka Kalinica (I'm talking about Underworldus Brutalis Balcanicus here) imaces, ako si pametan/srecan, potencijalno najvazniji epiphany svoga, hopefully salvageable, zivota.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1628 on: July 18, 2015, 07:41:49 PM »
Opusti se malo covek. Totalno si prolupao. Live and let live
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1629 on: July 18, 2015, 07:44:00 PM »
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1630 on: July 18, 2015, 07:51:49 PM »
Ja kada ti ovo ne bih govorio ti bi mislio da ti je dobro.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12046
  • hahahaha
Re: Iz stampe
« Reply #1631 on: July 18, 2015, 08:08:15 PM »
Ivane, ako si u prilici, skokni do Groznjana, verovatno ce ti se dopasti.  :)

Skokni i do Ljubuskog

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12046
  • hahahaha
Re: Iz stampe
« Reply #1632 on: July 18, 2015, 08:10:58 PM »
Gde je Pijanista?! 

http://www.seebiz.eu/granicna-policija-pronasla-heroin-u-donjem-vesu-sinana-sakica/ar-115861/

I Elvis je bio tu!  :|

Jao MIrabela, upropasti me. Sve ono u sta sam verovao srusilo se kao kula od karata

Offline Mirabella

 • 7k
 • Posts: 2994
Re: Iz stampe
« Reply #1633 on: July 18, 2015, 08:16:17 PM »
Ivane, ako si u prilici, skokni do Groznjana, verovatno ce ti se dopasti.  :)

Skokni i do Ljubuskog

Ma Hrvatska je prelepa.  ;)

That would be prelepa Bosnia, my bad.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1634 on: July 18, 2015, 08:27:33 PM »
Nema potrebe.

Sve to and much more se ionako nafukljalo u Zagreb.

What could possibly go wrong?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12046
  • hahahaha
Re: Iz stampe
« Reply #1635 on: July 18, 2015, 08:34:33 PM »
Znam da je Ljubusko (Ljubuski?) u BiH, tacnije u Hercegovini. Tamo je rodjen zloglavnik Ante

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1636 on: July 18, 2015, 08:43:25 PM »
Stay away from Zagreb lakes.

"Miloš Simović and Sretko Kalinić accused each other of the murder of their associate, Cvetko Simić, whose body parts, except for the head, were found in a lake near Zagreb.[13]"
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1637 on: July 18, 2015, 11:19:14 PM »
Inace, Pavelic je rodjen u Bradini kod Konjica. Blizu Ivan Sedla...

Od roditelja koji su tu dosli poslom iz Like.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1638 on: July 19, 2015, 01:54:37 AM »
Moja baba po materi (1910.-2004.) rodjena je u Konjicu, u iskonskoj srpskoj hercegovackoj porodici, od obrazovanih roditelja, od oca u sluzbi Austrougarske imperije na lokalu.

Ne, Ivane, that does NOT make me a "bosanac".

It makes me a "hercegovac".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1639 on: July 19, 2015, 02:10:01 AM »
bosnjak...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1640 on: July 19, 2015, 02:18:58 AM »
8.85 x 10 ^ -12 F/m, kolega?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1641 on: July 19, 2015, 02:40:59 AM »
wrong (statistical, but wrong)...
 :D
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1642 on: July 19, 2015, 02:49:51 AM »
It's good enough to put a lander on the Moon, kolega...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1643 on: July 19, 2015, 02:55:58 AM »
nije valjda da verujes u to..?!?
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1644 on: July 19, 2015, 03:15:45 AM »
We've put LANDERS on the Moon, and also Mars, and Venus.

Some comets and such, too.

LANDERS.

That much is sure.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1645 on: July 19, 2015, 03:46:06 AM »
Ah, subotnje vece
(nista, cuti i pravi se da nisi lunatic
i sakrij tu sramotu od telefona)...

Laku noc
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

 • 7k
 • Posts: 20195
  • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Iz stampe
« Reply #1646 on: July 19, 2015, 04:37:43 AM »
Yeah, yeah. Heard it all before.

Deep down I'm an engineer of a sort and don't give a shit.

But trust me on this: selekcija kolumbijskih (i inih) chatty & friendly guzica i sisa (coupled with my 6-figure gringo regular society/economy status) makes all those looney lines blur to the max...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline indie

 • 7k
 • Posts: 5321
 • 144/233
Re: Iz stampe
« Reply #1647 on: July 19, 2015, 05:35:49 AM »
Jebes sve to ako ne polizes dobrano...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Pijanista

 • 7k
 • Posts: 12046
  • hahahaha
Re: Iz stampe
« Reply #1648 on: July 19, 2015, 06:40:33 AM »
Inace, Pavelic je rodjen u Bradini kod Konjica. Blizu Ivan Sedla...

Od roditelja koji su tu dosli poslom iz Like.

Lele... zakazalo mi opste obrazovanje. Sve ovo vreme sam ziveo u zabludi....

Offline Ivan_D

 • 7k
 • Posts: 8762
Re: Iz stampe
« Reply #1649 on: July 19, 2015, 01:54:16 PM »
Quote
But trust me on this: selekcija kolumbijskih (i inih) chatty & friendly guzica i sisa (coupled with my 6-figure gringo regular society/economy status) makes all those looney lines blur to the max...


Od svega kako sebe zamisljas, ie

Hate - intelektualac
Hate - filizof
Hate - bogatas
Hate - aristokratskog porekla
Hate - ratnik
Hate - Crnogorac

Ovo poslednje: Hate - Eligible Bachelor je ipak najfrapantnije. Stvarno ti treba pomoc. A govorim ti ovo iz dva razloga: prvi je sto mi to cini dobro (‘cos you’re begging for bitchslapping) and drugi je sto se genuinely brinem za tebe. Da li si ti normalan covek? Je l’ ti stvarno mislis da sa svojim cudak-ponasanjem + cudak-outfitom mozes da nadjes partnerku iole kvalitetnu?

Dalje, prestani da se hvalis 6 figures platom. To je kao oni crnci cija je cerka kao prva u porodici ikad zavrsila srednju skolu, pa se oni toliko radovali da su morali da ih udalje sa svecanosti. 6 figures je go k@rac. Pogotovo u NYC. Ja trosim toliko godisnje vec 20 godina, a znam koliko siromasno zivimo.
Jedina uteha za mene je sto ne moram da idem na posao svaki dan. Ti ni to nemas. Prestani da se glupiras.

Ako zaista zelis da postanes mensch i da nadjes nekog stvarno kvalitetnog uz sve svoje ogromne nedostatke, obrati mi se, pruzam ti ruku. 10M would bring us a long way.
If you dine with the devil bring a long spoon.