News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Toza

Quote from: Ivan_D on August 22, 2015, 03:49:44 PM
Ma ima puno slika sa njom, nisam bio siguran koju sam okacio

Ja držim da je ovo užasno seksistički i nepravedno prema našim drugaricama.
Missim, ovo da jedina ova u narandžastom nešto vredi, a druge su glede sisa bezvredne. A sise su, pak, jebeno značajan kriterijum. Šta misliš, kako se one koje nemaju sise kao ova u narandžastom osećaju kad pročitaju tvoj komentar?

Hate mail

I guess Nature doesn't care.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Slawen the wind-up artist
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Nego dok mi ovde raspravljamo o 1st world problemima Tanjina mama je MIA od ponedeljka. Telefon iskljucen, sms nedorucene, ne javlja se.
Hate kaze da su je mozda skuvali i pojeli bezdomovci. Ili mozda samo pojeli. Mada, sumnjam da su bas toliki divljaci.

Jadna Tanja, jos ima gomilu svojih egzistencijalnih i drugih problema.
To je grozno imati takve roditelje o kojima moras ceo zivot da se brines. Snezana, Dusanova supruga, se isto ceo zivot brine o roditeljima. Ima oca u BL kog pomaze 20 godina, a majku je dovela u Amsterdam.
Imala zena 2 infarkta (Snezana) i posle drugog infarkta joj majka rekla "moras da se pazis, sta cu ja ovde sama ako ti umres..." Go figure   :roll:

A znam jos nekoliko takvih slucajeva super-sebicnih odvratnih roditelja (uglavnom bivsi SSSR)

Superhik

`Bem te radoznalog..  :)

Christopher Columbus' Wreck Found

https://www.warhistoryonline.com/war-articles/columbus-wreck-found.html

(Ivane - SMS neisporucene, ili neurucene)

Ivan_D

Ah, hvala. Da znas da sam se zastavio dok sam pisao tu rec, ali nakon par sekundi je nedoruceno  pocelo da mi izgleda sasvim ispravno.

Superhik

Happy to oblige :)

(Da znas da sam zastao ili Da znas da sam se zaustavio... Pritom, prva opcija bolje zvuci)

Salu na stranu - greske koje pravis su sasvim normalne za tvoju prostorno/vremensku udaljenost od maternjeg jezika. Pritom, ceski moze samo da odmogne, cenim.

Ivan_D

I ja tako mislim  :)  Hvala na dobrim recima   xjap

Hate mail

Superhik

Good cop, bad cop..

xyxy

Hate mail

Potpuno cete ga upropastiti.

Daisy

Quote from: Ivan_D on August 24, 2015, 07:24:04 AM

Hate kaze da su je mozda skuvali i pojeli bezdomovci. Ili mozda samo pojeli. Mada, sumnjam da su bas toliki divljaci.

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"Bezdomovci" je bas slatko.  :lol:

Nije slatko sto su je pojeli, ali mozda je za sirotu Tanju tako mnogo, mnogo bolje.

Hate mail

Imala zena 2 infarkta (Snezana) i posle drugog infarkta joj majka rekla "moras da se pazis, sta cu ja ovde sama ako ti umres..." Go figure   :roll:

Da, da, neverovatne su zivotinje ti prokleti stari ljudi.

Hate mail

It has happened before...

Hate mail

Ivane, ima li vesti o majci?

I'm beginning to really worry.

Daisy

Officials have finally verified the identity of Michael Mvogo, who was picked up in Toronto,
and held in immigration detention for almost a decade.

Mvogo arrived in Canada in 2005 on a fraudulent American passport under the name of Andrea Jerome Walker.
He was convicted in 2006 in Toronto for carrying a small amount of crack cocaine after being picked up at a homeless shelter.

Numerous attempts have been made to remove him to the United States, Haiti and Guinea. All failed. The Canadian government has spent hundreds of thousands of dollars looking after him while he has been in detention. Estimates put the cost of his detention alone at more than $600,000.

Mvogo first made his real identity known to the CBSA in 2010, but Cameroon refused to believe him and refused to issue travel documents for him for Cameroon.

Over the years, Mvogo has given several false identities and nationalities, and that has been one of the problems for the CBSA since without a correct identity or nationality he could not be deported.

According to the internal report, a CBSA liaison officer from Accra, Ghana travelled to Cameroon in March 2015 to talk to police, airlines, document screeners and customs and border officials about Canadian travel documents.

The officer also spent three days in rural Cameroon trying to track down any proof or documents that would confirm Mvogo's identity.

The mission was successful, according to the report: "Three days of research in rural Cameroon led to the discovery of the birth certificate needed to prove the identity/Cameroonian citizenship of a long-term detention removal case (Mvogo, Michael b. 1959)."

http://www.thestar.com/news/immigration/2015/08/22/canada-border-services-agency-confirms-identity-for-man-with-no-name.html
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Ima. Tj. nema. Bili roditelji (bivseg) muza do stana, niko ne otvara. Pomirisali ispod praga, nema nemrijatnih mirisa koji bi nagovestili smrt za sad.

Tanja joj svakog 25-og salje novac, sutra nece poslati dok se ne pojavi. Ako je umrla, Tanja kaze da ce morati da dodje u UA.

Ja idem tamo svejedno sledece nedelje. Ovaj put prvo u Kiev da se nadjem sa prijateljem iz Izraela (on je zapravo iz USA, ali morao je da ode is rodne zemlje zbog nedostatka slobode kao i nedostatka razumevanja od strane vlastite vlasti - the land of the free for ya) koji hoce da poseti i neko selo odakle su mu baba i deda.

Posle idem za Lviv. Pa ako je umrla Tanjina mama to bi bila sreca u sreci i pride bih jos video T.

Obavestavacu vas.

Hate mail

Sad ce da ih tuzi.

Hate mail

Depressing, depressing news.

A sta, your Chosenite-boy friend nije mogao da izdrzi radnu obavezu ovde?

Poor booboo...  :(

Hate mail

Sad ce jadna Tanja da napusti i stan u Bruklinu i taj barely-livable posao (a koje je oboje jedva nasla i verovatno jedva zadrzava) da bi pukla precious lovu na ad hoc put u UA da proverava sta joj se desava sa deadbeat lenjom i parasitic majkom-alkoholicarkom verovatno nezdrave psihe koja u domu koji je jadna Tanja od svoga truda kupila skuplja fellow-alkose i bezdomovce.

Neverovatno.

Hate mail

Ti ex-muz ljudi bi mogli da pozovu policiju/miliciju.

Zena sa mental/addiction issues has been missing for a week, for fuck's sakes.

Pijanista

QuoteAko je umrla, Tanja kaze da ce morati da dodje u UA.

Ja idem tamo svejedno sledece nedelje

A ti se molis da je stara umrla  :evil:

QuoteTi ex-muz ljudi bi mogli da pozovu policiju/miliciju.

Zena sa mental/addiction issues has been missing for a week, for fuck's sakes.

Sacekace jos koji dan da budu sigurni da je umrla. Ovako bi ne daj boze mogli da je spasu.

Hate mail

Jedina pozitivna stvar tu bi mogla biti da Tanja, kad ode tamo i sahrani majku (ako je nadju), moze komotno da proda taj stan.

Ne znam samo kako ide sa prenosom para od tamo ovamo, i isto sa prijavljivanjem (ovde) toga na granici...

Isto, on second thought, ne znam kako stvari stoje u tzv. UA sa stanarskim pravom koje su mozda neki od tih bezdomovaca stekli tu...

Ivan_D

Ovako je to sa stanom. Njih dve su imale drustveni stan u nekom drugom mestu, pa ga je vremenom T. otkupila (slicno kao sto je kod nas bio otkup stanova), ali bile su upisane obe na stan - i ona i majka. Majka inace nista ne radi od Tanjine 18 godine. Taj stan su iznajmljivale posto vec vise od 10 godina zive u Lvivu (T. je inace iz Kieva). Prosle godine je T. taj stan prodala, dala celu svoju ustedjevinu i kupila ovaj stan i cini mi se da su obe vlasnice.
Tako da stanarsko pravo nekog bezdomovca verovatno ne otpada.

Pijanista

..........drustveni stan...stanarsko pravo.....

Hate mail

Po cenu da zazvucim neprijatno, moram reci da bi bilo dobro za jadnu Tanju da taj skot od zene krepa.

Koliko godina je ta budala imala kada je skocila nesretnoj Tanji na grbacu? 35-40?

Daisy

Quote from: Ivan_D on August 18, 2015, 11:38:21 AM

we don't do "posao"

Hey, you are not alone...  :lol:

Quote from: Ivan_D on August 24, 2015, 05:50:59 PM

Majka inace nista ne radi od Tanjine 18 godine.

Hate mail

xrofl

Inace, za Honzika bi najbolje bilo... Oh, wait....

Daisy

Ivan_D

Quote from: Hate mail on August 24, 2015, 06:08:17 PM
Po cenu da zazvucim neprijatno, moram reci da bi bilo dobro za jadnu Tanju da taj skot od zene krepa.

Koliko godina je ta budala imala kada je skocila nesretnoj Tanji na grbacu? 35-40?

37-38 mislim. Truth be told nije bas sve vreme bila Tanji na grbaci jer je povremeno provodila po nekoliko meseci po psihijatrijskim bolnicama lececi se od alkoholizma.

Superhik

Hate mail

Hmmm.

She may truly be unemployable then.

Ne znam, ne znam...

Hate mail

Actually, I take that back.

Svako moze i treba da bude u stanju da smogne snage i discipline da makar nekoliko sati dnevno bude functioning kasirka, spremacica/cistacica, slaze cereals i cat food u magacinu ili pere tanjire u nekoj kuhinji - za pare - a onda ode kuci i olesi se.

No quarter!

Hate mail

Izgleda da to proslavljaju na ruskom.

xrofl

Superhik

Правильно.

Hate mail

Ivan_D

Putuj Evropo...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=25&nav_category=12&nav_id=1030874

Kaze mi Oksi juce, nezavisno za sve ovo, da je citala na nekim diskusijama (bivsi SSSR)  nazor jednog ucesnika da su jedini narod slican Rusima - Srbi. "A sta, necete sa nama? Onda cemo sve da vam porusimo" ili "Ne volite nas? Onda ce biti rata"  i tako.   xrepuke

On an unrelated topic:

Sa Tempovog FB. Car!

-Bice dobar tenis
-Finale jel
-Aha
-Ko igra
-Nole i rodzer
-U kolko je
-7
-Na kom
-Na svim srbskim i na sk
-Hehe
-Tacno mi je omrzo covjek zbog njih
Ko da je kraljevic marko
-U foci, bileci i prijedoru garant vec zastave u bastama
-Pistolji podmazani
-Svira mitar miric ne moze nam niko nista
-Hehe
Jes jes
-Jaci smo od sudbine
-Bosnje u kucama
Spustili roletne
-Navijaju za federera uredno
-Oni prisebniji otisli kod zeninih u vares

:mrgreen:

Pijanista

povodom parade 9-og maja u Moskvi:

(Jedan VS oficir) - San svakog srpskog vojnika je da marsira Crvenim Trgom.
(neki novinar) - Ja sam mislio da je san svakog srpskog vojnika da marsira Kosovom

Hate mail

Ivan_D

Hm, vrlo cudno. Secam se davno sam citao - pre 20 godina - da on nije JUL-ovac za razliku od Bjelogrilica, Koje itd., te da zato ne dobija dobre uloge i siromasno zivi; a sad mu odjednom pomaze osveceni JUL-ovac Manda.

Mirabella

"osveceni" as in osvecsceni ili as in osvedoceni?

Nije Manda los covek.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Malo se tad bio izblamirao sa stanom i on.

Al' mlad organizam a prihodi niski...

Hate mail

Hate mail

Ivan_D

Quote from: Mirabella on August 27, 2015, 05:20:17 PM
"osveceni" as in osvecsceni ili as in osvedoceni?

Nije Manda los covek.

Osvedoceni. Svaki JUL-ovac ili simpatizer je los covek i djubre.

Ivan_D

Sport, sto bi rek'o Hate

http://scradar.com/hronika-vesti/leskovac-kobni-pad-s-bicikla/

Nego ne razumem ovo, niti mogu da vizualizujem. Anyone?

QuoteRanisavljević je teško povređen 25. avgusta kod leskovačkog sela Velika Sejanica, kada je biciklom udario u zadnji deo kamiona, koji je dolazio iz suprotnog pravca uzanim i zemljanim putem, punim rupa.

Hate mail

A ovo ti je promaklo or what?

"Iza sebe je ostavio suprugu s dvoje dece i neutešene roditelje."