News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Toza

ma živ čovek svašta pregura... otvori se, komotno... naši smo.

Hate mail

Quote from: Nieman_DCujes zaposlen. To je uvreda kao da recimo pre 30 godina kapetanu prve klase JNA od 50 godina, koji je 3 puta padao test za majora, kazes da mu je sin gay.

xrofl

Kralj, kralj.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Već bilo.
Elem, upreglo te?

Toza

Ivan_D

Ne bre. U Kievu sam vec 3 nedelje. Letim sutra kuci
If you dine with the devil bring a long spoon.

Toza

Hate mail

Hate mail

A sutra se vraca iz Kinshase.

Toza

Toza

Ivan_D

Tera zena malog da uci da bi posle mogao da ima dobar posao, a on kaze "ja bih hteo da kao tata sedim kod kuce, igram igrice i radim na kompjuteru"   xrotaeye

Ivan_D

Elem, ovo jos nisam ni sa kim podelio, ali plan i zelja mi je da jos malo razradim euromarketnews.com, girlofthehour.com i jos nekoliko sajtova i da to onda sve prodam kao paket za €6M.

Mozda ce vam izgledati malo ambiciozno danas kad ima toliko kvalitetnih sajtova, ali desavale su se i neverovatnije stvari. Osim toga to bi mi resilo problem za zaposljenjem i jos mnogo toga. Sta mislite?

Hate mail

Ivan_D

Je l' zna neko je l' se placa porez kad prodas website? I koliko? I ko to placa - kupac ili prodavac?

U tom slucaju bih morao da trazim vise novca da bih bio na svom.

Hate mail

Hate mail

Nego, natrag na muke u i oko radne snage; sutra mene i jos trojicu iz tima CEO nase "divizije" vodi na veceru, ovde (co-owned by Robert De Niro):

http://www.myriadrestaurantgroup.com/restaurants/tribeca/index.php

Ivan_D

Prvi put u restoran sa stoljnakom, eh? Pop that cherry!  8-)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 21, 2015, 05:49:12 PM
Je l' zna neko je l' se placa porez kad prodas website? I koliko? I ko to placa - kupac ili prodavac?

U tom slucaju bih morao da trazim vise novca da bih bio na svom.

I would be interested in hearing about the evaluations here...

Is it Trillion times earnings or One Hundred Billion times cash-flow?

xrofl

Pijanista

Ivane, pohlepa ce te ubiti. Sacekaj jos godinu-dve pa prodaj za 100+ miliona.

Hate mail

And if you wait (and grow the business...) some more, you can get Goldman Sachs to manage your IPO...

xrofl

Toza

Quote from: Ivan_D on September 21, 2015, 05:43:18 PM
Elem, ovo jos nisam ni sa kim podelio, ali plan i zelja mi je da jos malo razradim euromarketnews.com, girlofthehour.com i jos nekoliko sajtova i da to onda sve prodam kao paket za €6M.

Mozda ce vam izgledati malo ambiciozno danas kad ima toliko kvalitetnih sajtova, ali desavale su se i neverovatnije stvari. Osim toga to bi mi resilo problem za zaposljenjem i jos mnogo toga. Sta mislite?

maznesh li moju ideju najebo si

Hate mail

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=1043089

Ovaj covek je tezak seljak, zo te zien.   :shock:

Sta ocekivati od Srbina uostalom.

Hate mail

Speaking of Goldman Sachs...

Veceras u nekom baru otpratismo kolegu (ide u TIAA CREF).

U onoj masi ljudi i nekih drugih stvorenja koja su se sjatila na free drinks & food (ja sam svoja dva piva namerno sam platio) naletim na sjajnog lika koji je pre 3 meseca presao u GS a radio je za ovog sto sada odlazi. U pitanju su duge godine (17, 10...) pa se ovaj nacrtao ortaku na "ispracaju".

"Pa sta cekas, ima otvorenih pozicija kol'ko oces; znas sta, pogledaj sta ti pase pa me direktno kontaktiraj da zaobidjemo bullshit..."

Damn...

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Quote from: Hate mail on September 21, 2015, 05:52:34 PM
Nego, natrag na muke u i oko radne snage; sutra mene i jos trojicu iz tima CEO nase "divizije" vodi na veceru, ovde (co-owned by Robert De Niro):

http://www.myriadrestaurantgroup.com/restaurants/tribeca/index.php

Mediocre.

Ivan_D

Srbi kao i obicno bez takta i mere. I onda se cude sto ih niko ne uzima za ozbiljno. Klovnovi-seljaci.

http://www.huffingtonpost.com/entry/croatia-serbia-nazis-refugees_5603cca7e4b08820d91bad3d

Superhik

Bas tako.

"Madjarska je podigla ogradu prema barbarima...Srbima"..

Rece hrvatski premijer.

Srbin, naravno.

Hate mail

" their join border"

O, TempUra...

Hike, kakva je situacija opcenito? 'Oce bude neki ratni staz na brzaka opet u knjizicu, pa nek' je i za dz ("Tito casti")?

Pijanista

Ivane, smanji malo. Problem nije u Srbiji, vec u Evropskoj uniji, odakle nam i dolaze migranti. Vidi ti to sa svojim liderima, resite problem, a ne da zatrpavate Srbiju.

Superhik

Quote from: Hate mail on September 24, 2015, 02:42:10 PM
Hike, kakva je situacija opcenito? 'Oce bude neki ratni staz na brzaka opet u knjizicu, pa nek' je i za dz ("Tito casti")?

http://m.youtube.com/watch?v=3T5SBmIIV0g

Daisy

Quote from: Pijanista on September 24, 2015, 03:45:22 PM

Ivane, smanji malo. Vidi ti to sa svojim liderima, resite problem, a ne da zatrpavate Srbiju.

:lol:

evo sa' će, momentalno prekida ručak...
takav je on, eto.

Ivan_D

QuoteSerbian Justice Minister Nikola Selakovic said Serbia had been "brutally attacked," and its Foreign Ministry compared the restrictions to racial laws enforced by the Nazi puppet state in Croatia in World War Two.

Budale balkanske i jedni i drugi. Srbi vise naravno, kao i uvek. Zato ce i deblji kraj da izvuku. Kao i uvek.
Uvek osetljivi, uvek se dure, uvek se inate. Cela srbijanska drzava (pa i narod velikim delom) je kao blago-retardirano dete.

Ivan_D

Pricao mi neko da su tamo negde '98 za mesec dana Srbi poslali valjda 11 protestnih pisama. Nesto sto ozbiljne drzve posalju jednom za 50 godina.

Treba ljudima da bude jasno kakav je to narod kad pred utakmicu Albanija-Srbija ceo stadion vice "ubij, ubij Siptara" i nikom nista, to je kao ok, i onda posle toga dron preleti sa albanskom zastavom i to je onda za njih skandal necuvenih razmera. Budale.

Hate mail

Quote from: Daisy on September 24, 2015, 03:59:33 PM
Quote from: Pijanista on September 24, 2015, 03:45:22 PM

Ivane, smanji malo. Vidi ti to sa svojim liderima, resite problem, a ne da zatrpavate Srbiju.

:lol:

evo sa' će, momentalno prekida ručak...
takav je on, eto.

Mora da se konsultuje prvo sa Jonathanom (to je onaj lik kome rodjena zena ne da da pere svoj prljav ves u njenoj masini...) a mozda objave i komunike na euromarketnews.com-u (Možná přijde i kouzelník).

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 24, 2015, 04:25:03 PM
Pricao mi neko da su tamo negde '98 za mesec dana Srbi poslali valjda 11 protestnih pisama. Nesto sto ozbiljne drzve posalju jednom za 50 godina.

Treba ljudima da bude jasno kakav je to narod kad pred utakmicu Albanija-Srbija ceo stadion vice "ubij, ubij Siptara" i nikom nista, to je kao ok, i onda posle toga dron preleti sa albanskom zastavom i to je onda za njih skandal necuvenih razmera. Budale.

Ti kad se preselis u Zagreb ima da svisnes kada svake godine budes gledao 70,000 "ljudi" sa ovako visoko podignutom rukom na stadionu gde neki somnabulni lik-nacionalni heroj peva pesme o klanju ljudi i rekama krvi...

Pijanista

Ivane, Srbija je u kurcu zato sto  nema jake saveznike.
U celoj prici o izbeglicama ispada da dolaze iz Srbije u EU, a ne obrnuto.

Pijanista

Nego, sta se koji kurac prenemazu sa Hrvatima, zasto Nikolic ne pise kraljici?

Daisy

Haos, ... ova sirovina ne prestaje sa uvredama / provokacijama...

... kao da je rešio da zida ogradu, pa mu treba izgovor...

Govoreći o dizanju zidova na granicama, Milanović je doslovce rekao:
- Teško je reći zašto Mađarska gradi zid. Ne možete to reći racionalno. Pitajte Austrijance, njima ne pada na pamet da grade zid prema Mađarskoj. A Mađarska gradi prema varvarima. Prema Srbima - odvalio je on.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da se spušta na taj nivo, poručivši da su Hrvati dobrodošli u Srbiju, te da nećemo odgovarati na "ludilo".

http://www.kurir.rs/vesti/politika/potpuno-ludilo-milanovic-srbi-su-varvari-clanak-1947473

Pijanista

Ma sta koji kurac idu svi u Evropu, neka idu u....

Hate mail

Aleksandar Veliki
24.09.2015. u 14:05
Indijanac

xrofl

Ivan_D

QuotePremijer Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da se spušta na taj nivo, poručivši da su Hrvati dobrodošli u Srbiju, te da nećemo odgovarati na "ludilo".

To je jedini razuman nacin da se i odgovori na tako nesto. Nije cak morao ni "ludilo" da kaze, mogao je da kaze da nece odgovarati na takve izjave.

Taj Milanovic je veliki seljak.

Toza

Ovo su šokovi. Picousti drži "nivo". Trebalo je da vidite kako to radi. Ali lakše je verovati novinarima.
Znači, Ivane, sad je i ono što Kurir napiše košer?

Ivan_D

Ja samo tvrdim da je razumno tako odgovoriti, ne tvrdim da je zaista tako odgovorio. 

indie

*
Mystery Of Saturn's Weird Hexagon May Have Been Solved

september 23, 2015 | by Jonathan O'Callaghan

I mean, just look at it. It doesn't make any sense. Why is there a weather formation shaped like a hexagon at Saturn's north pole? Why not a circle or, I don't know, some irregular shape? It's bizarre.

Scientists now think they may be a step closer to an answer though. In a paper in The Astrophysical Journal Letters, they describe how an eastward jet of wind moving around the gas giant planet may be the cause. Using computer-based models, they showed how its interaction with other air currents causes small perturbations, which make it follow a hexagonal shape around the planet's north pole.

The hexagon was already known to rotate at roughly the same speed as the planet itself, and their model seems to adhere to that. Moreover, it describes how the jet is likely in the cloud level of the planet, with winds lower down maintaining the hexagonal shape. Models that suggest the jet is lower cannot account for the hexagonal shape.

"With a very simple model, we have been able to match many of the observed properties of the hexagon," study lead author Raúl Morales-Juberías, a planetary scientist at the New Mexico Institute of Mining and Technology, told Space.com.

The hexagon was first spotted by flybys of the Voyager spacecraft in 1980 and 1981, and has remained ever-present since, meaning it has persisted for more than 30 Earth years, which is more than one Saturn year, and possibly longer. It is about 32,000 kilometers (20,000 miles) across, with a vortex storm at its center. No other weather feature like it has been seen in the Solar System.

As noted in their paper, the researchers said previous studies "succeeded in reproducing some, but not all, of the hexagon's characteristics." This latest model shows how important the winds below the cloud level are in preserving the structure of the hexagon. It is these that give the hexagon its defined shape, and also dictate its movement.

Still though, it's pretty damn weird.
*
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail