News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

19 godina od...

Started by tempo, July 11, 2014, 04:49:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

matador

Ja sam taj tvoj potez pohvalio jos onomad kada si ti zavirivao preko mog plota.
To sto nemam guslarskog talenta pa hvalospev sadrzi i realne elemente, sasvim je druga tema.

A tamo gde si otisao, to zavirivanje u tudji tanjir se naziva poreklo imovine.
Ali u sfrj to nije bilo fino spominjati.
Srpska posla, my ass.

matador

Quote from: tempo on July 12, 2014, 10:14:49 PM
pricitao sam knjiga, alan fordova, politikinih zabavnika, gledao sam na hiljade filmova

Quote from: kristijan golubovic
hiljade sklekova, hiljade trbusnjaka, bezanje u taj neki zdrav razum

Cenim da ispunjavas sve uslove za prijem u Tamnovilajetsku akademiju nauka i umetnosti.
Ako si jos pohodio Sarajevski univerzitet, cuven po svojim kriterijumima diljem sfrj i sire, onda za tebe nema prepreka.
Hadzijo.

Hate mail

Jedva cekam da Ivan stigne ovde, bude uhapsen (jer sve to sto on voli ovde je zabranjeno), pa da vas izvestavam o njegovom slucaju...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

matador

Ali da ne viris preko njegovog plota.
Jer to nije fino.
Koristi dedukciju zadusne babe, mozes ti to nakon 11 hiljada postova ovde.
Posedujes kapacitet.

Hate mail

Ne bih ja virio vec siroma Ivan nikog drugog ovde ne bi ni imao da mu se nadje u muci.

Mislis da ona Tanja ima kapacitet da mu bude od pomoci kad zaglavi ovde?

Get real, zadusna babo sto broji "postove".

matador

Tanja?
Ne pratim njegove performanse, osecao bih se kao voajer, ali ako je rec o jednoj od njegovih bimbusa, svakako nije kapaciteta kao ti.
Nadji mu se, mozda i tebe uhapse.

btw. postove broji counter, not me.
javni podatak, jbg, mozes da se zalis adminu za narusavanje privatnosti.

Hate mail

A jes' te podbolo...

Nego, jadi bi to bili izvestavati o tome ali u sta se ovo mesto prertvorilo ne bi se ni primetilo.

matador

To ti kazem, pusti Ivana da zivi svoj zivot i vaspitava decu.  :mrgreen:

Vise nema prepreka da mi odgovaras?

Hate mail

Nah. Trebalo bi da vidis level psihopatije u ljudi sa kojima dnevno opstim, da prostis, 8-10-12 sati (u mnogo, mnogo vise "postova").

matador

Ista stvar, razumem te u potpunosti.
Sada vise ne mozes da saniras dnevnu stetu ni u ovoj oazi zdravog razuma, idealu kojem je tezio i kristijan golubovic.

matador

Hadzija-akademik kibicuje li kibicuje  

Jos nam samo Ivan hvali.   :mrgreen:

tempo

hvali? koji je to jezik?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Forumski srBski.

Ma od skora sam poceo, kontra mojoj prirodi a i nekim zavetima koje sam dao jos kao mlad, da uzvracam vatru (and then some, excessive use of force?) i, sto rece pok. Quentin Crisp, "...and I'm not doing badly..."

Jasno, rizik (self-fulfilling prophecy) je da postanes kao oni.

It's a lose-lose situation (masquearding as a huge psychopatic win).

Btw., you sound like a fucktard software developer. Am I right?

matador

Shvatam da Bosanac ne razume ali ti?!

Pisano je kurzivom i zavrsava se mrgreen-om.
Upucuje na kralja gramatike ovog foruma, naseg Ivana.

Da sam hteo da napisem fali, te recenice ne bi ni bilo.

Zesca ste ekipa triggera.
Ma zabole vas, vasa "serdar-vojvoda" vaseljena (htedoh da napisem veseljenja  :mrgreen:) je hermeticka djul-basca.

Hate mail

Ti izgleda ne razumes moju stilsku figuru.

Developer boy.

matador

Ma razumem ja tebe i tvoje stilske figure, nego ne bih da vas razdvajam, ovaj drugar ti je nesiguran a tehnika (drzavnog udara  :mrgreen:) nalaze da te zadrzim u raspravi jer si bio samokritican glede odgovaranja na moje "postove".

Hate mail

Ma pusti te gluposti.

Missim sram te bilo i to, ali ja bih se osvrnuo na vecnog Tozu i na vecne istine (bisere?) koje je on nama ovde (sada, ovde?) izvoleo pobacati ne samo danas-juce nego i za zivota a i neposredno posle. O drustvenim fenomenima, izvodjacima radova et cetera.

matador

Mislis da nasrnemo sada na Tozu?
Zar me nisi svrstao u srBski korpus pa bi to bio vrli nacin da dokazujem suprotno?
Ako si se tako peo u korporativnoj hijerarhiji onda razlike izmedju tebe i Ivana skoro da i nema, jedino sto si ti dobro ovladao kamuflazama dok on nema potrebu za tim.

Metafizicki gledano, on je ispravniji.

matador

Nas lektor i dalje kibicuje...  

Bosanac, treba u cv da ubacis i: hiljade i hiljade kibicovanja tokom nerazumljivih rasprava. :mrgreen:

tempo

"metafizicki gledano"  :mrgreen:

kakva si ti kretencina

Hate mail

:shock:

:shock:

Gosh, you really are a fucktard developer.

Nista ne razumes.

matador

pojavljuju se i uvrede, to je vec dostojno pravih Vasojevica  :mrgreen:

kretencina-fucktard vs serdar&vojvoda

matador

Quote from: Hate mail on July 13, 2014, 12:15:17 AM
Nista ne razumes.

To cemo da vidimo na kraju, ne brzaj sa zakljuccima  :mrgreen:

matador

Ode Bosanac, tzv.brain nije vise izdrzao ovaj tzv.brainstorming...  :(

Too many traffic indeed.

Hate mail

Circuit closing.

Past this point I'd have to charge you (plural) my hourly rate a to ne bi bilo fino.

Tako da...

matador

Pijanista

Sto bi rekla kafedzijka u mom rodnom selu, "Zatvaramo, fajronat!"

Toza

A ja sam prespavao kesanje.

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Џиберијана.

Ivan_D

Ti Hate imao 8K USD i posle jos 3K kad si otisao? Wow!!!
Ja imao 1000 maraka, moja pekarska plata od koje mi moji dobri roditelji nisu uzeli trecinu za taj mesec kad sam odlazio.

Prvih par dana u Amsterdamu sam izgubio skoro polovinu na automatima za kockanje. Posao se bolje trazi kad ti gori pod nogama. Posle nedelju dana sam upoznao Sh'loma Sh'loma koji mi je dao posao konobara.  8-)

Sto se potencijalnih problema in das land das freien tice, gledam sad Orange is the New Black. Odlicna serija, mada scary zbog kakvih sve stvari i stvarcica tamo mozes da zavrsis u zatvoru.
Taking precautions now.

1) poceo sam da 'save'-ujem whatsapp konverzacije sa Tanjom. Iako je najdivnije stvorenje sto znam, pocinje da biva pomalo invazivna, pa, in an highly unlikely event, ako tamo pocne da mi pravi scene koje uz malo peha mogu eskalirati u velike probleme, cisto da mogu da bolje pokazem i dokazem stvarnu prirodu nase veze.
All unlikely, ali better safe than sorry.

2) Ne nosim kompjuter tamo, od kog se inace ne odvajam, vec cu tamo kupiti novi (sto sam ionako planirao). Ko zna, opet unlikely, ali opet better safe than sorry, kome moze da padne na pamet da mi ga skenira i nadje neki copy-righted pesmu ili film i eto ti potencijalnih problema.

3) Necu iznajmljivati auto. Svejedno sam odlucio da vise ne vozim, ali i da nisam ne bih iznajmljivao tamo.  

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

QuoteŠta se čudiš, je si li ga pitao da li mu je pušila? Samo je to pravi dokaz da ima nad njojzi potpunu moć.

Dobro covek, sta je s tobom? Brinem se za tebe  :roll:

Ja nikad nisam bio sa zenom/devojkom koja mi nije pusila. Stavise, to je nesto cim uvek pocinjem intercourse i nesto cim skoro uvek zavrsavam.
Ali nikad to nisam asocirao sa imanjem bilo kakve moći ili bilo cega slicnog nad osobama lepseg pola.

Ne prilici ti vulgarnost covek. Nisi taj tip.

Kao sto te, na drugu stranu, nece spasiti kajsije i breskve. Nisi ni taj tip. To je za neke druge, bolje ljude. Ljude kao Superhik i Oksi, ljude koji imaju unutrasnji mir.

Pakuj stvari i vracaj se  na slobodnu teritoriju (sve se da relativizirati, pa i sloboda  :mrgreen: )

Hate mail

Mogao bi imati problema oko ulaska buduci da je mrtav.

Hate mail

A ja sam posao sa $9,468. U Madjarsku. Gde su mi dva Gembesa uzela na aerodromu $400 (uveli me u neku kancelariju 2 minuta pred poletanje aviona za Amsterdam i istresli mi torbu na sto i pravo rukom na koverat sa novcem; "Aha, nisi prijavio". Stvarno nisam. Sta cemo sad? Daj formular da prijavim, rekoh. Ne, ne, ne ide to tako... Pa izvadi prstom po $100 cetiri puta, dva po dva na svaku stranu stola - za sebe i za kolegu. Jel' u redu? Jeste, rekoh).

Tako da sam 2. oktobra 1999. na slobodnu teritoriju stupio sa $9,068.

Od toga, $1,000 (1,900 DEM) sam bio skupio sam tokom devedesetih.

Posao, tj. internship (unpaid ali paid ispod stola; prvih $40 koje su mi dali jos cuvam) osigurao sam posle 17 dana, to se pretvorilo u H1B sponsorship, ta viza je stigla u maju 2000. i oni su me istog momenta nagradili sa $8,000 "welcome bonus" za svo vreme sto sam tu bio (7-8 meseci) na "lunch money" ispod-stola-kompenzaciji.

Sa njima sam ostao 4 godine i to je bio outfit ex-tradera, ex-fund managera, vlasnik i CEO je bio ex-Drexel primadona a zena mu (President) PhD i ex-head of MBS desk at JPM i sve tako.

Nekoliko meseci po dolasku, marta 2000., moji su poslali jos $2,500 da mi se nadje dok ne stigne H1B ali to nije bilo potrebno.

Ahh, the memories.

Nikad mi nije bilo lepse u zivotu nego kada sam najzad stigao ovde (for good) i kada sam izuglavljivao sve te dilove i sa privatnom firmom iz ovog opisa i sa drzavom, a sve u rekordnom, neprirodno kratkom roku.

Moja Sveta Petka je radila u dve smene tih dana.

Ivan_D

Ha, ja sam 17 Oktobra 1999 dosao u Cesku. Vozom iz BP u kojoj sam bio da kupim stan. Odmah u vozu upoznao devojku sa kojom sam posle bio 4 godine.

Pijanista

A ja u aprilu 99-te prvi put iz emigracije otisao u posetu vameliji u zemlji Srbiji. Posle par dana pukne americka raketa u vojni radar na brdu iznad sela u kojem moji zive.  :|

Toza

Sjebaste čoveku topick...  :mrgreen:

tempo

velika je razlika kad ljuci pricaju o svom zivotu od onoga kad se stoka izruguje i likuje nad zrtvama genocida.

tempo

a i inace, jebo ti mater.

Toza

Jel' može neko da banuje ovog mandrila?

Ipak je ovo previše i od takvog nekoga....

Toza

...Jer moja majka je jedna divna dama stara 73 godine, koja je suviše fina da bi jedno takvo ljudsko govno kao ovo koje se skriva iza naziva "Tempo" uopšte o njoj bilo šta govorilo.
To što na ovaj način ta bezumna, zla i pokvarena stoka otkriva svoj mentalni sklop - on bi silovao staricu samo da meni naudi, jer to je ono što su radili njegovi - to mi ne znači ništa, jer sam svestan da bi to đubre, da se kojim slučajem nađe u prilici, svoju pretnju i ostvarilo.
Bedo jedna smrdljiva.
Očekujem da admin počisti to smeće i otera odavde tu primitivnu bagru.

tempo

jebo bi ti ja i sestru, ali me matador na pp preklinjao da te ostavim na miru. pa eto.. da mu izadjem u susret, necu vise.

Toza

A moja je sestra danas udala ćerku.

Toza

Vi koji ćutite, ne zaslužujete bolje društvo od ovog đubreta.

tempo

nece ljudi da kvare topik

Ivan_D

Quote from: Toza on July 13, 2014, 09:17:35 PM
A moja je sestra danas udala ćerku.

:mrgreen:

Ty jsi démon. Prestani da lozis coveka. Tempo je saborac iz najstarijih dana.

Toza

Hate mail

Ja sam gledao utakmicu (prvu i jedinu) sve do sad.

Molim da se to zabelezi.

Ivan_D

Ja nikad nisam odgledao celu utakmicu na tv. jednom sam odgledao live real madrid - barcelona kad me neko odvukao i kupio karte za po 400 eura. Bilo mi je vrlo neugodno kad su oko mene svi ustali i poceli da vicu hije de puta nekom igracu iz Real Madrida.

Hate mail

Nikd od tebe foot soldier.

matador

Quote from: tempo on July 13, 2014, 08:10:55 PM
jebo bi ti ja i sestru, ali me matador na pp preklinjao da te ostavim na miru. pa eto.. da mu izadjem u susret, necu vise.

Veliki si seret, sporomisleci lazov i prostak ali ipak seret.
Tamnovilajetovac 100%

tempo

e, izvini sto sam te odao.