Author Topic: Britanci, pokajtesja!  (Read 53642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
Britanci, pokajtesja!
« on: December 02, 2014, 06:49:55 PM »

Offline indie

• 7k
  • 144/233
Re: Britanci, pokajtesja!
« Reply #1 on: December 02, 2014, 07:12:08 PM »
...
No, Muhammad isn’t the most popular boy’s name in Britain – it’s Oliver
...

http://metro.co.uk/2014/12/01/no-muhammad-isnt-the-most-popular-boys-name-in-britain-its-oliver-4969245/

...
The Muhammad myth is a popular one. For at least four years there have been numerous news reports declaring that Mohammed is the most popular boy’s name in the country. Or maybe Mohamed. Or should that be Muhammad?
...

http://www.theguardian.com/uk-news/2014/dec/01/muhammad-truth-about-britains-most-misunderstood-baby-name

'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #2 on: December 02, 2014, 07:27:32 PM »
Sad mi je lakse.

Offline Daisy

• 7k
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #4 on: December 03, 2014, 06:52:40 PM »
*
Prekid DNK koji je uzdrmao britanski tron

| Izvor: Tanjug

Analiza DNK omogućila je britanskim genetičarima da utvrde autentičnost skeleta Ričarda III koji je 2012. pronađen ispod jednog parkinga u Lesteru i time reše misteriju staru pet vekova.

Sekvenciranje kraljeve DNK je, međutim, otkrilo i postojanje neverstva čija bi priroda mogla da dovede u pitanje srodstvo pojedinih britanskih monarha.

"Otkrili smo prekid u genetskom lancu", izjavio je na konferenciji za štampu u Londonu Kevin Šurer, vicekancelar Univerziteta u Lesteru.

Pod "prekidom" se podrazumeva pojavljivanje nelegitimnog deteta u porodičnom stablu.

"Ne znamo na kom se nivou ovaj prekid nalazi, ali svakako ne sugerišemo da njeno visočanstvo (kraljica Elizabeta) ne bi trebalo da se nalazi na tronu", brzo je dodao Šurer, insistirajući na "zamršenoj" istorije britanske monarhije.

Njegovo izlaganje je usledilo uporedo sa objavljivanjem studije u naučnom časopisu “Nature” kojom se sa 99,9 odsto sigurnosti razrešava misterija nestanka posmrtnih ostataka poslednjeg engleskog kralja koji je poginuo na bojnom polju, u bici kod Bosvorta 1485, ne ostavivši potomke za sobom.

DNK skeleta odgovara DNK dvoje sadašnjih potomaka njegove sestre Ane od Jorka.

Naučnici, međutim, nisu bili u stanju da uspostave vezu po muškoj liniji do Džona od Genta, prvog vojvode od Lankastera i brata čukundede Ričarda III, što je podstaklo sumnju o neverstvu.

Kevin Šurer smatra da identifikovani "prekid" u DNK postavlja pitanje legitimnosti Henrija IV, Henrija V, Henrija VI i "celokupne dinastije Tjudor", počev od Henrija VII, Henrija VIII, Edvarda VI, Meri I i Elizabete I.

Nakon žestokih svađa pri izboru mesta gde će konačno počivati, posmrtni ostaci Ričarda III biće sahranjeni idućeg proleća u katedrali u Lesteru.

Kralj, kog je Šekspir ovekovečio kao zlog grbavca i krvoločnog tiranina, podario je tako Britancima još jednu misteriju.

*

http://news.yahoo.com/englands-king-richard-iii-identified-dna-160137598.html

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #5 on: December 03, 2014, 09:16:30 PM »
Jesu li imali vodoinstalatera na dvoru u to doba?

Offline tempo

• 7k
« Reply #6 on: December 04, 2014, 12:35:59 AM »
blackadder
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #7 on: December 04, 2014, 12:38:12 AM »
Sad kad se ispostavi da je Aca Karadjordjevic legitimni naslednik prestola. Ili jos gore (bolje?) Mswati III

Offline Daisy

• 7k
« Reply #8 on: December 04, 2014, 01:40:24 AM »

Sad kad se ispostavi da je Aca Karadjordjevic legitimni naslednik prestola. Ili jos gore (bolje?) Mswati III

vel, spiking ov Aca...

http://www.wargs.com/essays/succession/complete.html

top lista

Succession to the British Throne in 1941

23.           Petar II K Yugoslavia (*1923)
 24.           Tomislav P Yugoslavia (*1928)
 25.           Andrej P Yugoslavia (*1929)

Succession to the British Throne in 1961

30.        Petar II K Yugoslavia (*1923) m. Alexandra of Greece [195, below]
 31.           Aleksandr P Yugoslavia (*1945)
 32.        Tomislav P Yugoslavia (*1928) m. Margarita v Baden [231, below]
 33.           Nikola P Yugoslavia (*1958)
 34.           Katarina Yugoslavia (*1959)
 35.        Andrej P Yugoslavia (*1929) m. Christina v Hessen [211, below]
 36.           Hristifor P Yugoslavia (*1960)
 37.           Tatiana Yugoslavia (*1957)

Succession to the British Throne in 1981

51.        Aleksandr KP Yugoslavia (*1945) m. Maria da Gloria d'Orleans-Braganca [1446, below]
 52.           Petar P Yugoslavia (*1980)
 53.     Tomislav P Yugoslavia (*1928) m. Margarita v Baden [382, below]
 54.        Nikola P Yugoslavia (*1958)
 55.        Katarina Yugoslavia (*1959)
 56.     Andrej P Yugoslavia (*1929) m1. Christina v Hessen [351, below]
                                     m2. Kira v Leiningen [93, below]
                                     m3. Eva Andjelkovic
 57.        Hristifor P Yugoslavia (*1960)
 58.        Vladimir P Yugoslavia (*1964)
 59.        Dimitri P Yugoslavia (*1965)
 60.        Tatiana Yugoslavia (*1957)

Persons eligible to succeed to the British Throne as of 1 Jan 2001

84.  Aleksandr KP Yugoslavia (*1945) m1. Maria da Gloria d'Orleans-Braganca [2176, below]
                                      m2. Katherine Batis
 85.     Petar P Yugoslavia (*1980)
 86.     Philip P Yugoslavia (*1982)
 87.     Aleksandar P Yugoslavia (*1982)
 88.  Nikola P Yugoslavia (*1958)
 89.     Marija Pss Yugoslavia (*1993)
 90.  George P Yugoslavia (*1984)
 91.  Michael P Yugoslavia (*1985)
 92.  Katarina Yugoslavia (*1959) m. Desmond de Silva
 93.     Victoria de Silva (*1991)
 94.  Karl Vladimir P Yugoslavia (*1964)
 95.  Dimitri P Yugoslavia (*1965)
 96.  Tatiana Yugoslavia (*1957) m. Gregory Thune-Larson

Persons eligible to succeed to the British Throne as of 1 Jan 2011

103.  Aleksandr KP Yugoslavia (*1945) m1. Maria da Gloria d'Orleans-Braganca [2176, below]
                                      m2. Katherine Batis
104.     Petar P Yugoslavia (*1980)
105.     Philip P Yugoslavia (*1982)
106.     Aleksandar P Yugoslavia (*1982)
107.  Nikola P Yugoslavia (*1958)
108.     Marija Pss Yugoslavia (*1993)
109.  George P Yugoslavia (*1984)
110.  Michael P Yugoslavia (*1985)
111.  Katarina Yugoslavia (*1959) m. Desmond de Silva
112.     Victoria de Silva (*1991)
113.  Karl Vladimir P Yugoslavia (*1964) m. Brigitte Muller
114.  Dimitri P Yugoslavia (*1965)
115.  Tatiana Yugoslavia (*1957) m. Gregory Thune-Larson
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #9 on: December 08, 2014, 09:45:01 PM »
British MP Caught Playing Candy Crush Saga On iPad During Parliamentary Session

http://www.redmondpie.com/british-mp-caught-playing-candy-crush-saga-on-ipad-during-parliamentary-session-photo/

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
« Reply #10 on: December 08, 2014, 10:45:30 PM »
..
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Mirabella

• 7k
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Offline Daisy

• 7k
« Reply #12 on: December 15, 2014, 01:20:09 AM »
A flag being held up by hostages in a coffee shop in Sydney is not thought to be affiliated with IS.

Australian news channel 7 News said they had had it translated and the Arabic reads:

"There is no God but Allah and Mohammed is the messenger of God."

http://www.itv.com/news/story/2014-12-15/suspected-terrorist-takes-hostages-in-sydney-cafe/

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #13 on: December 15, 2014, 02:36:48 AM »
Merry Christmas, indeed.

Smrt tzv. manjinama i osobito smrt "chosen" manjini koja svu tu animalnu stoku i uvozi u zemlje Belog Coveka.

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #14 on: December 15, 2014, 04:35:05 AM »
Lindt Cafe je na Martin Place, u srcu Syd. Promet im je ogroman pogotovo u ovo doba godine. U vreme kada je sve pocelo mnogi ljudi iz okolnih ofisa svoju prvu kafu kupe bas ovde. Plus leto, turisti, itd.

Rusi su carevi za zero tolerance policy i covek to shvati u ovakvim situacijama.

Ceo centar grada je evakuisan u precniku od 1 km. Buduci da je to centar grada, veliki business district i nakrcan visespratnicama trebalo im je nekoliko sati da se ljudi evakuisu.

PM Toni Abot se obratio naciji (u tamno plavom odelu i svetlo plavoj kravati, bela kosulja, quite obvious izbor boja). Pricao je 10 minuta a da nista nije rekao.

Inace, jos uvek ne govore sta ovi u kafani hoce. Navodno su kontaktirali poznatu radio stanicu i trazili su da jednog og talaca puste u etar sto im nije dozvoljeno. Neka vrsta pregovora se desava samo sto se naravno to ne pusta u javnost.

Navodno je bilo price da ce ekstremisti nekome odrubiti glavu na Martin Place (policija cula through the grapevine) tako da se tu sad spekulise dal je to to ili su ovo sad neki drugi.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #15 on: December 15, 2014, 04:40:43 AM »
Imam tu dvoje "team members", ne cujem jos od njih, sigurno su ih evakuisali (tj. nadam se).

"To" treba resiti Keraterm metodom.

SMRT svim muslimanima.

Ziveo Ratko Mladic. Ziveli Vlado Arsic i Radmilo Zeljaja. Ziveo Stojan Zupljanin. I Dusko Tadic. Zivela kompletna 43. mtbr Prijedor, sestrinska 5. Kozarska lpbr i celi Prvi krajiski korpus VRS i vecna im slava na uspesnom ciscenju NASEG kutka sveta od tih imbecila!!!

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #16 on: December 15, 2014, 04:49:01 AM »
Poseban "mention" ide zdruzenim jedinicama drinskog i istocnobosanskog korpusa, korpusnim policijama, centrima JB u istocnoj RS, specijalnoj brigadi MUP-a RS, 65. Zastitnom puku GS VRS te nekolikim pratecim, obavestajnim, logisticnim i pomocnim jedinicama glede uspesno izvedene operacije Krivaja '95!

Offline Daisy

• 7k
« Reply #17 on: December 15, 2014, 06:09:15 AM »

PM Toni Abot se obratio naciji (u tamno plavom odelu i svetlo plavoj kravati, bela kosulja, quite obvious izbor boja).

:mrgreen: pa Toni ne izlazi iz te kombinacije... 

https://www.facebook.com/TonyAbbottMP/photos_stream

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #18 on: December 15, 2014, 06:18:02 AM »
Pazi stvarno. I opet mu ne veruju.

BTW, petoro ljudi je uspelo da pobegne. Prvo troje pa onda jos dvoje. Ne zna se da li su radnici, posetioci ili teroristi medju tih 5. Ceo grad je u grcu. Parkiram u soping centru koji je 10 dana pred Xmas dupke pun. U petak sam 10 minuta kruzila da se udenem negde. Danas je polu prazan.

Jos uvek ne govore sta hoce ovi arapski manijaci.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #19 on: December 15, 2014, 06:48:21 AM »
Da jebu kamile, koze, ovce, decake, da mirisu jedni drugima dupeta i smrdljive noge dok klanjaju, da cackaju usrano dupe prstima i onda tim istim prstima svi zajedno jedu iz iste tepsije, iskenjam im se na molitveni cilim, muhameda, alaha i obrisem dupe jebenim kuranom i celom istorijom svih tih subhumanih imbecila.

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #20 on: December 15, 2014, 06:56:48 AM »
That's a spirit!

Offline tempo

• 7k
« Reply #21 on: December 15, 2014, 02:27:39 PM »
ova mi je najdraza

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Offline Daisy

• 7k
« Reply #22 on: December 15, 2014, 07:51:07 PM »

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #23 on: December 15, 2014, 09:59:17 PM »
Check out that homo.

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #24 on: December 16, 2014, 12:05:47 AM »
*

Engleska crkva traži od Šela i BP da više ulažu u obnovljive izvore energije
FINANCIAL TIMES 09:37, 15.12.2014.

Verska institucija, koja inače upravlja investicionim portfoliom vrednim devet milijardi funti, mali je akcionar u obe naftne kompanije

Engleska crkva se odlučno uključila u debatu o klimatskim promenama apelujući na „Šel“ (Shell) i BP (British Petroleum) da smanje svoju emisiju ugljenika i ulažu više u obnovljive izvore energije, što je prvi put da Crkva pokušava da iskoristi svoju poziciju investitora kao „sila dobra“. Crkva, koja upravlja investicionim portfoliom vrednim devet milijardi funti, izjavila je da će (na skupštini akcionara) predložiti dodatne tačke dnevnog reda zahtevajući od obe kompanije kako bi se više pozabavile pitanjem globalnog zagrevanja i uskladile primanja izvršnih direktora sa „ekološkim i društvenim ciljevima“.

Dva uloga Crkve vredna su manje od jednog procenta svaki - pri čemu je oko 100 miliona funti uloženo u „Šel“ i malo više od 50 miliona funti u BP - ali je ona uverena da će predloge podržati više od 100 drugih akcionara.

„Ako želimo da izbegnemo katastrofalne klimatske promene, aktuelni modeli poslovanja najvećih energetskih kompanija nisu održivi na duži rok“, izjavio je Edvard Mejson (Edward Mason), direktor za odgovorno investiranje pri Crkvenim komesarima (telu koje upravlja istorijskom imovinom Engleske crkve), dodajući da je diskusija od „velikog etičkog značaja“. Ova intervencija je usledila nakon što je kenterberijski nadbiskup Džastin Velbi (Justin Welby), vođa Crkve i nekadašnji direktor u naftnoj industriji, krenuo u „krstaški pohod“ protiv davanja kratkoročnih kredita, poredeći njihovu praksu sa zelenaštvom.

Mejson je izjavio da je nalaženje zajedničkog jezika s kompanijama u kojima je Crkva jedan od investitora mnogo snažnije od „nediranja“ ili prodaje investicija u kojima ima rezervacije.

„Naš pristup je da insistiramo na etičkim pitanjima i da pokušamo da utičemo pozitivno“, rekao je on. „To nagoveštava aktivniji pristup upravljanju našim investicijama i u skladu je sa onim što vlada i Savet za finansijsko izveštavanje očekuju od velikih investitora.“

Međutim, Mejson je odbio poređenja sa američkim stilom akcionarskog aktivizma, dodajući da „predlozi neće biti podneti u konfrontacionom duhu“. On je rekao da očekuje da će predloge podržati i Forum penzijskih fondova lokalnih vlasti, vredan 150 milijardi funti, „CCLA investicioni menadžment“ (CCLA Investment Management), kompanija specijalizovana za upravljanje humanitarnim fondovima koja upravlja sa 1,5 milijardi funti u ime Crkve, Metodistička crkva, kao i Ratboun Grin (Rathbone Green) banka.

U naredne četiri nedelje dodatne tačke dnevnog reda će zajedno predati Crkveni komesari, koji upravljaju investicionim portfoliom of 6,1 milijardu funti, i Penzijski odbor Engleske crkve, vredan 1,5 milijardi funti.

Mejson je izrazio želju da energetske grupe budu „održivo profitabilne“ i nadu da će ostali akcionari imati „priliku da pokažu da, kao i mi, oni žele da BP i ‚Šel‘ prilagode svoje dugoročno poslovanje i tako doprinesu smanjenju emisije ugljenika“. „Nadamo se da će se veliki broj drugih akcionara složiti sa ovim predlogom kada dođe do glasanja na godišnjim sastancima BP i ‚Šel‘ sledećeg proleća“, dodao je on.

Velbi je u oktobru predočio ambiciju da se promeni kultura u industriji finansijskih usluga stvaranjem kvazimanastirske zajednice u njegovoj rezidenciji Lambet palas, gde bi mladi bankari mogli da provedu 12 meseci „Božjeg vremena“ učeći etiku, moleći se i pomažući siromašnima.

„Šel“ je izjavio da je ta kompanija svesna predloženih tačaka, ali je odbila da dalje komentariše, dok je BP izjavio da će „pažljivo razmotriti predloge i na njih prikladno odgovoriti pre godišnjeg generalnog sastanka u aprilu“.

Claer Barrett

*

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #25 on: December 16, 2014, 01:39:59 AM »
Ja sam zaista iznenadjena kako je sve ovo funkcionisalo. Ceo dan i celu noc su izvestavali a nista nisu rekli. Cilj je bio da se budali ne dozvoli da izadje u medije. Pola dana su cekali da uopste objave ko je gunman, iako je njegova faca bila vidjena kroz prozor maltene odmah. Jednostavno mu nisu dali prostora da se cuje, sto retrospektivno ima smisla.

Budala je bio pusten uz kauciju a optuzen za ubistvo i spaljivanje bivse zene. Saucesnica, tadasnja tamburaljka, sedela u buvari, a on pusten!

Plus sto je bio samoproklamovani vidoviti otac Makarije. Zene ko zene navatale se na vidovitost a on zapravo samo hteo da ih vatjari. Plus sto je slao udovicama Ozi vojnika (poginulih u Avganistanu) pisma da su im muzevi bili decoubice. U pritvoru se mazo goMnima. Mislim, psihopata teske vrste, ali ovi ovde su budale kakvih nema i zarad neke slobode pitajqraccega, neka njega na slobodi dok ga ne osudimo.

U petak je kazu izgubio neki od mnogih slucajeva (verovatno nije krivicno jer bi bio u zatvoru, nego civilno) pa je valjda resio da poradi na svom slucaju iz druge perspektive.

I demnostrirao je po sitiju, imao je kazu web site koji je jasno pokazivao o kojoj se budali radi. Medjutim, sad je kasno da se bude pametan.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #26 on: December 16, 2014, 01:59:12 AM »
Nepojamno.

Vazno da smo inclusive, diverse i sta ono jos.

SMRT svim "manjinama".

Gde je Demo??

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #27 on: December 16, 2014, 02:23:34 AM »
Sad citam da su ga pustili jer case protiv njega nije bio jak.
To ti je nezgoda sa zakonom, kad imas rupu i svi vide da ima rupa ako se nista ne preduzme da se rupa zapusi ima da se prolazi kroz tu rupu jer se podjednako pravo mora dati svima.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #28 on: December 16, 2014, 02:45:47 AM »
Sto rece slawen jednom, mi beli ljudi smo nase zakone i nasa drustva pisali i ustrojavali po nasoj slici i ZA NAS.

Ne po slici ovih zivotinja, i ne za te zivotinje.

Jevrejin je te zivotinje, kao bioloska weapons of mass destruction, namerno doveo u nas habitat.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #29 on: December 16, 2014, 02:54:22 AM »
Btw, slawen je genije a vi ste ga u grob oterali.

Zaista ste nevidjeni indijanci! Ali nevidjeni!

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #30 on: December 16, 2014, 03:07:03 AM »
Ko ga je oterao u grob??

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #31 on: December 16, 2014, 03:17:01 AM »
Tu neki. Missim...

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #32 on: December 16, 2014, 03:49:07 AM »
Advokat pa tunjav? Mozda je vreme da menja profesiju?

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #33 on: December 16, 2014, 04:22:43 AM »
Inace, kao sto sam rekla bilo je dve zrtve: menadzer kafea i advokatica. Sva je prilika da budaletina nije imao exit strategy jer je poceo da kunja u neko doba noci. Tu je menadzer pokusao da mu oduzme oruzje i ovaj je zapucao. Covek bi ocekivao da je advokatica stradala od unakrsne vatre kad je krenula pucnjava. Medjutim, zena je umrla od srcanog udara.

Na licu mesta su bile i dve trudnice, obe nepovredjene. Bilo je nekoliko prostrelnih rana i ogrebotina. Obzirom koliko se pucalo mora da je gunman bio ko cigansko reseto.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #34 on: December 16, 2014, 05:03:05 AM »
Ja sebe nekad uhvatim kako razmisljam da bih, ako bi nam u firmu upali tako neki lojavi govnojedi, verovatno in time razoruzao jednog i onda metodicno pobio ostale.

On verovatno ima mnogo manje treninga i nista iskustva, misli da smo svi mi jos gluplji, ne bi pazio, pojma nema s kim ima posla itd.

Offline matador

• 7k7
« Reply #35 on: December 16, 2014, 12:07:31 PM »
To kada razmisljas.
A kada bi stvarno upali neki muhadzedini (kako ih je, sto od miloste, sto od manjka skole, zvao rahmetli Arkan) pod koji sto bi prvo zalegao?
Da li bi pustio prvo zene ili bi se zaglavio sa nekom na izlazu za protivpozarno stepeniste?
Ili i dalje mastas kako bi ih metodicno pobio spajalicama-surikenima?

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #36 on: December 16, 2014, 02:40:09 PM »
Hate zvani ninja  :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline matador

• 7k7
« Reply #37 on: December 16, 2014, 02:50:27 PM »
Pasivno-agresivni ninja, ti su najopasniji, posebno na forumima.

Da jebu kamile, koze, ovce, decake, da mirisu jedni drugima dupeta i smrdljive noge dok klanjaju, da cackaju usrano dupe prstima i onda tim istim prstima svi zajedno jedu iz iste tepsije, iskenjam im se na molitveni cilim, muhameda, alaha i obrisem dupe jebenim kuranom i celom istorijom svih tih subhumanih imbecila.

Hate, ako se ne zamotas u americku zastavu i zamolis USAF da te izbaci nad kolevkom civilizacije, trenutno preplavljene radikalnim islamom, nista nisi uradio.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #38 on: December 16, 2014, 05:11:41 PM »

:roll:

razmisljam da bih... verovatno... in time... razoruzao jednog i onda metodicno pobio ostale.

On verovatno ima mnogo manje treninga i nista iskustva, misli da smo svi mi jos gluplji, ne bi pazio, pojma nema s kim ima posla itd.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #39 on: December 16, 2014, 05:19:04 PM »
"Kolevkom civilizacije" koja je, in time, evolucijom, izrodila onakve majmune koji su izrodili onakav bestijalni lifestyle (islam). I to kao njihov krajnji/finalni domet. Iskenjam se i na to.

I uopste, malo-malo pa je nesto negde "kolevka civilizacije". Tih kolevki ima koliko i "kolevki srpstva": od Kosova do Kninskog Kosova.

Missim...

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #40 on: December 16, 2014, 06:44:24 PM »

Offline matador

• 7k7
« Reply #41 on: December 16, 2014, 07:43:15 PM »

:roll:

razmisljam da bih... verovatno... in time... razoruzao jednog i onda metodicno pobio ostale.

Wow.
Ne smem da koristim slobodni stil, Guardians of the Hate Galaxy (aka chairwarmers) are too strong here.

Offline matador

• 7k7
« Reply #42 on: December 16, 2014, 07:45:44 PM »
"Kolevkom civilizacije" koja je, in time, evolucijom, izrodila onakve majmune koji su izrodili onakav bestijalni lifestyle (islam). I to kao njihov krajnji/finalni domet. Iskenjam se i na to.

I uopste, malo-malo pa je nesto negde "kolevka civilizacije". Tih kolevki ima koliko i "kolevki srpstva": od Kosova do Kninskog Kosova.

Missim...

Amerika - kolevka demokratije.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #43 on: December 17, 2014, 04:27:40 AM »
Keraterm is the way.

Offline matador

• 7k7
« Reply #44 on: December 17, 2014, 07:04:51 AM »
Keraterm...but from New York.
Wise guy.
Happy X-mas, Ebenezer Scrooge.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #45 on: December 17, 2014, 07:50:45 AM »
Happy X-mas and a Merry New Year to you too, efendija.

Offline matador

• 7k7
« Reply #47 on: December 17, 2014, 09:10:17 AM »
Evo ti efendije jarana, ne otimaj mu titulu.

da ne bude da se prica samo o jelu, primjecujem da se okrnjena cetnicka trojka uzjebala "ko vlah na kocu". ne brinite, vratice vam se pokojnik da kenja kako u srbiji nista ne valja i da zbog toga treba doklati nepravoslavne.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #48 on: December 17, 2014, 07:30:31 PM »
U sta li sam to cacnuo...  :P

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #49 on: December 18, 2014, 06:35:43 AM »
*

Crkva Engleske dobila prvog ženskog biskupa

Mashable

Velečasna Libi Lejn proglašena je za prvog ženskog biskupa crkve Engleske. Ona će, nakon rukopoloženja, biti biskup Stokporta i okončati višegodišnju debatu unutar crkve.

*