News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

greška... premešteno na drugu temu...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pareski do

Quote from: Pijanista on February 27, 2015, 05:41:22 PM
c'est la vie

Глупи Квибечани/Французи/Белгијанци... Одрекли се своје вере и традиције па им сада криво што те глупости о секуларизму/модернизму муслимани не зарезују ни два посто.

Pijanista

Mislis, narod je расканађен?

Ivan_D

Najvise volem i'm on welfare, but i want my rights    xrofl

Ja letos isao u postu i uzeo umesto obicnih naocare za sunce koje su dioptricke. Uzeo broj, seo na klupu da cekam, prislo mi obezbedjenje i zamolili me da skinem naocare. Nista cudno.

SMRT ovim odrpancima.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

SMRT Cultural Marxist okupatoru worldwide.

Pareski do

Quote from: Pijanista on February 27, 2015, 10:44:39 PM
Mislis, narod je расканађен?

Ти очито никада ниси био у Квибеку, Француској или Валонији.

(Културни) марксизам најбоље описује њихово стање духа. Одрекли су се религије, породичних вредности,  капитализма и капиталиста и само седе по цео дан, кукају, исправљају криве Дрине глобализације, гутају полит-коректне кнедле, кукају на Американце (и Енглезе у случају Француза) а онда им се појаве Мароканци, Алжирци и остала булумента, плене им жене, претварају их у муслиманке, цркве претварају у џамије, деца им преплављују школе и обданишта.

А овима криво па шта ће него почну да каке о секуларизму/лаицизму и сличним глупостима.

Daisy

"ID da uništi piramide i Sfingu"

IZVOR: B92

Kairo -- Muslimanski propovednik iz Kuvajta pozvao je na uništenje najvećih simbola Egipta, piramida i Sfinge, navodeći da je vreme da se uništi faraonska baština.

Ibrahim Al Kandari je poziv uputio pripadnicima Islamske države, koji već nekoliko nedelja bezumno uništavaju kulturno blago u Iraku.

"Iako antički monumenti nisu religijska, već kulturna i istorijska mesta, ona moraju da budu uništena. Muslimani moraju da ih unište. Tako će se staviti tačka na slike obožavanja faraona", naveo je Al Kandari za dnevnik Al-Vatan.

Prethodno je i suvereni lider Islamske države Abu Bakr al-Bagdadi, u jednom od svojih retkih obraćanja, rekao da je uništavanje istorijskih spomenika "verska dužnost", rečima da u njihovom viđenju islama nikakvi materijalni objekti ne mogu biti predmet obožavanja.

Radikalni islamisti, iz redova pokreta Salafi, su 2012. proglasili fatvu i zahtevali da se Egipat reši piramida i Sfinge, uz zahtev da se egipatsko Ministarstvo turizma ukine, uporedivši turizam sa prostitucijom i razvratom.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=10&nav_category=78&nav_id=966671
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

Iraqi warrior: With his thick beard and fearsome axe, Abu Azrael is one of the most feared soldiers among the Iraqi forces fighting ISIS.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2993489/Meet-Iraqi-soldier-known-Angel-Death-famous-axe-wielding-Iraqi-former-university-lecturer-fighting-ISIS.html#ixzz3UQuS6cdq
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Hate mail

Inace, ima ona slika srpskog vojnika (stariji covek) u SMB vetrovci sa sekirom na ramenu - snimljena prilikom pada/ulaska u Srebrenicu.

INI, probaj da nadjes to.

Daisy

probao, pa odustao nakon gomile užasnih slika koje se pojavljuju kad se u search doda sekirica/axe...

pojavilo se ovo nekako prilikom pretrage što mi je privuklo pažnju, pa sam se tu malo zadržao...

http://www.svevesti.com/a99698-fatino-silovanje

a ostalo... bez veze...

Daisy

evo danas sekirica i na vukajliji

Pareski do

Mirabella

Kako je ovaj mucenik beGao iz Sirije u avganistanskoj (Pashto) zenskoj nosnji (ova ljubiacsto-zelena kombinacija), odnosno, gde je nasao..?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

"Hey, honey: let's go to Tunisia this spring and have our heads blown off!"

http://www.cnn.com/2015/03/18/africa/tunisia-parliament-evacuated/index.html

Pareski do

Српски/руски туристи обожавају те локација - ем јефтино, ем хаотично, ем нема глупих пијаних Енглеза.

Још се сећам интервјуа људи по Хургади за време египатске револуције...

xrotaeye

Pareski do

Quote from: Mirabella on March 16, 2015, 04:52:53 PM
Kako je ovaj mucenik beGao iz Sirije u avganistanskoj (Pashto) zenskoj nosnji (ova ljubiacsto-zelena kombinacija), odnosno, gde je nasao..?

Слика је из Авганистана. Свака част на етнографском знању.

http://www.theblaze.com/stories/2012/03/30/meet-the-taliban-transvestites-who-cross-dressed-in-an-attempt-to-infiltrate-u-s-forces/

Pijanista

Mirabella, svaka ti dala!

Hate mail

Svako ko putuje u zemlje trecesvetskog "coveka" je lud.

Inace, Parezo, ne mogu da verujem da si odavde oterao i Ivana_D.

Neverovatan si.

Pareski do

Како сам га ја сад отерао?

Hate mail

Hate mail

Ti i tvoja diversion / BS / diversion / BS rutina.

Meanwhile, 'bo te zivot...

ADEN, Yemen (AP) — A group claiming to be a Yemeni branch of the Islamic State group says it carried out a string of suicide bombings in the Yemeni capital, Sanaa, that killed a total of 137 people and injured 345 others.

http://apnews.myway.com/article/20150320/ml--yemen-3a65928e1d.html

Pijanista

I masa tih ce da zavrsi negde u Skandinaviji trazeci svoja prava....

Hate mail

Bilo bi sjajno da dozivim(o) nuklearni holokaust.

Svet ionako nema buducnost jer ga preuzimaju i nasledice ga svi ti maloumni govnokozci.

Pareski do

Wrong...

Отишао је због Мирабелиног србовања и твог завлачења, ниси хтео да одеш да се шишаш код Тање...

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pareski do

I am but the vessel of Ivan's manifestation:

Ma poceli ste mnogo da srbujete svi, pa sam se uklonio. Missim 'ajde da srbuju ljudi kao ti, nema veze ti si indijanac. Ali poceo i fin svet kao Mirabella.

A poceo sam i Hejta licno da ignorisem jer sam ga lepo zamolio da ide da se oshisha kod Tanje (ona radi kao shampoo girl a subotom uci da shisha pa joj trebaju musterije - dobrovoljci, a on me je zavlacio, zezao oko toga). Ukratko, svi ste me duboko razocarali.

Хејт, ето такав си ти, отераш Ивана као што си Монтеа, Деду, иДема, Слањена...

Daisy

haos  :lol:

... počeo da uči ukrajinski, pa mislim, sad je zauzet sa nastavnicom ili tako nešto...

kad ono Bella srbuje...

:mrgreen:

Mirabella

Mos' missiti.  :mrgreen:

Hate mail

Ja sam mu dao mnogo vrednih a free saveta za Tanju ali ko zna da li je on to, zagledan u zelenu coju kockarskog stola i u poludivlje meso ukrajinskih sobarica, kasirki, policajki i slicnog osoblja, to uopste preneo.

I feel abused.

Hate mail

No, bilo kako bilo, Ivan_D je drug, borac, klaun i démon.

A tako treba i da ostane. A po svoj prilici i ostace.

O Mirabellinom excessive srbovanju ne mogu da zborim.

Hate mail

Mirabella bi mogla da se iskupi za svo to srbovanje tako sto bi nahvatala nekoliko dragovoljaca za sesti u stolicu da ih shisha neko ko nije berberin.

It would be good for her own and for the karmas of those dragovoljci, too.

Pareski do

Зар си тако лош друг, саборац, члан аудиторијума, верник да ниси могао да се жртвујеш за један buzzcut који би допринео фонду за украјинске избеглице?

Ето такав си ти човек...

Mirabella

Ja sam ubedjena da je ona vec avanzovala i da se vise ne bavi sisanjem.

Hate mail

Ti bi Parezo mogao malo da smanjis proizvodnju zvukova oko Ukrajine. Da ti ne obrazlazem zasto; znas ti dobro. Keyboard-warrior.

Duboko ste ga razocarali.

Neverovatni ste.

Pareski do

Не бави се више сисањем или шипањем?  :)

Хеј, ја никад нисам рекао да је У-Крајина мој рат, дапаче ти рекох да није унаточ твом инзистирању.

Ти си га највише очарао па затим разочарао.

Hate mail

Mene je najvise tu razocarao Pijanista.

Tolika prica, dolazak, vamelija, Johnny, Dusan, Olesa, stan, pekara itd. a on primio Siptare.

Nije ni cudo da je Ivan_D poludeo na sve.

Neverovatni ste.

Mirabella

Hate mail

Jelence

Quote from: Mirabella on March 22, 2015, 10:36:01 PM

Kako god da procitam izadje na bRezobrazno.  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: Pareski do

A poceo sam i Hejta licno da ignorisem jer sam ga lepo zamolio da ide da se oshisha kod Tanje (ona radi kao shampoo girl a subotom uci da shisha pa joj trebaju musterije - dobrovoljci, a on me je zavlacio, zezao oko toga).

Lako je tudjim turcem gloginje mlatiti...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Quote from: Jelence on March 24, 2015, 02:10:45 AM
Quote from: Mirabella on March 22, 2015, 10:36:01 PM

Kako god da procitam izadje na bRezobrazno.  :mrgreen:

Quote from: Pareski do on March 23, 2015, 11:51:30 AM
Не бави се више сисањем или шипањем?  :)

ma izgleda nema više ni sisanja, ni šišanja, ni šipanja, ni šibanja...

Hate mail

Hate mail