News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

CULTURAL ENRICHMENT: MUSLIM SMASHES UP SWEDISH CHURCH, ITALIAN SAINT DEFACED WITH "ALLAHU AKBAR" GRAFFITI

European "multiculturalism" continues to work wonders

http://www.infowars.com/cultural-enrichment-muslim-smashes-up-swedish-church-italian-saint-defaced-with-allahu-akbar-graffiti/

Hate mail

Quote from: Hate mail on June 02, 2016, 03:22:13 PM
Quote from: Toza on June 02, 2016, 03:00:20 PM

A za Slobodanku spremam novi izazov.
Naime, iz pouzdanih izvora sam saznao da se PET flaša od 2l Zaječarskog piva otvara bez problema, tj. "prsten" ne ostane da visi pokidan na zatvaraču.
Elem, pošto je i Zaječarska pivara u vlasništvu Coca - Cole kao i Apatinska, namislio sam da Slobodanku obradujem tako što ću da ju si zahvalim na lepom i poučnom odgovoru, te nagovestim da ću o ekološkom problemu koji ta kompanija ima sa zatvaračima u Zaječarskoj pivari da obavestim vlasnika - kokakolu, sa posebnim navođenjem njojzine zasluge što mi je otvorila oči i objasnila zašto oni u Apatinskoj NAMERNO ostavljaju da prsten ne pukne skroz, te kako su na tu okolnost izvršili masivno ispitivanje tržišta, a kako mi, obične pivopije (Indie excluded) ipak preferiramo sistem na "Zaječarcu".

End of Days...

Sta bi od ovo? Nista nam ne govoris bre.

Pijanista

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Hate mail

Ne otvara mi se to.

Sta se vidi?

Hate mail

Toza

Quote from: Hate mail on June 29, 2016, 02:28:41 PM
Ne otvara mi se to.

Sta se vidi?

Pa treba da stisnesh prvo ono dugme "Prikazhi sadrzhaj", pa onda na onaj trouglic u krugu na sred ekrancheta i onda vidish kako je turski policajac, veshto sakriven iza coshka, u napadu panike upucao jednog od ovih bombasha / samoubojica i tu ga onako solidno ranio, jerbo je ovaj pao, a iz ruku mu ispao kalashnjikov koji se odsuljao niz mermerni pod jedno pet - shest metara. Sve se to deshava dok uspanichen narod bezhi skupa sa the kolegama od ovog policajca srecne ruke. Nakon shto je terorista pao na pod, policajac mu prilazi i neshto prica, dok se ranjenik valja po podu i sve neshto pokushava rukom da dohvati. Znachi, brate, Turska je ekstra pravna drzhava jer lichi kao da policajac teroristi chita Mirandu. Okolo nigde nikoga, svi utekli, al' ovaj se drzhi ustava. I sve tako dok policajac (a trebalo mu je, bogumi) ne shvati da ranjeni terorista rukom ne trazhi u koji dzhep je stavio cigare/kljucheve od kola, vec dugmence za kaboom. Tada krece bezhanija pobornika ljudskih prava i sloboda, a malko nakon shto je on nestao iz kadra sledi eksplozija i lepo vidish kako leti ruka kojom je bombash pritis'o dugme ka kameri (malo udesno, u stvari). Na mestu gde je on lezao nije ostalo bukvalno nishta.

Kako ti to bre ne vidish nishta shto valja? 'Ocesh da ti kupim ovde jedan dobar telefon gde sve to ima, da se isprebivamo za tashnu?

Hate mail

Vid'o sam na nekom engleskom saItu.

Tak'a im svaka bila / 'iljadili se.

Daisy

http://www.liveleak.com/view?i=df5_1467211711

Ruska televizija "Lajf" objavila je snimak na kojem je rekonstruisan teroristički napad na aerodormu "Kemal Ataturk" u Istanbulu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=29&nav_category=78&nav_id=1149397
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Quote from: Hate mail on June 29, 2016, 02:29:39 PM
Angola bans Islam, shuts down mosques

http://www.worldbulletin.net/africa/163865/angola-bans-islam-shuts-down-mosques

nije to loša ideja ni za Srbiju, s obzirom na Irineja, Kačavendu, Zukorlića...

Smederevska Palanka: Nema abortusa na "crveno slovo"

Nakon toga visoki zvaničnik Srpske prvoslavne crkve sveštenik Zarije Zarić, blagoslovio je lekare koji su odbili da urade abortus na "crveno slovo", istovremeno proklinjući žene koje abortiraju.

http://rs.n1info.com/a173449/Vesti/Vesti/Smederevska-Palanka-Nema-abortusa-na-crveno-slovo.html

sasa 22:04 01.07.2016.
a, jel ih bicujete posle abortusa? reko', zgresile su, pa mozda da razmislite i o tom koraku. i samo jos pitanje da li ipak ima abortusa na te dane kada pacijentkinja dodje crnim audijem iz smera vladicanskog doma?

Wax 20:06 01.07.2016.
Kakva smo mi nazadna zajednica postali... komunisti su nas bre modernizovali, a ovi mas vraćaju u vreme Nemanjića!!!
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

xrofl

Ovo nema nidje nasvijet!

indie

xfoht
ama bre to ti je ono kad pravi vernici
poshtuju i ramadan i slave i sve nedelje, subote, ponedeljke isl...
pitaj pareskog, on ti je strucnjak za to...

ps
il kupi lumiju
imas u kalendaru sve zabelezeno...
unapred

Hate mail

Opet ovi divljaci; znaci ti odrpanci i prljavci ce unistiti svet, kad vam kazem...

http://www.cnn.com/2016/07/01/asia/bangladesh-priest-hacking/index.html

Toza

Ivan_D bi se onesvestio kad bi mu dali ovak'u opoganjenu tastaturu.

Hate mail

Nije to nista. Ja sam na drugom poslu imao jednu sa crvenim slovima.

Daisy

ух, ћирилица... страшно...  :)

Hate mail

Toza

Ivan_D

Ivan_D

Quote from: indie on July 01, 2016, 11:22:40 PM
xfoht

ps
il kupi lumiju
imas u kalendaru sve zabelezeno...
unapred

Ah, ok. A zasto nije crkveno slovo ondak? Da, ima takvih budala po svrbiji koliko hoces. jednom moju tetku pitao sused zasto usisava nedeljom.
vernici shmernici

Hate mail

Hate mail

Hej, sto si uklonio "smrt svim vernicima!"?

Ivan_D

Neces verovati, ali odveo sam Honzika danas kod nekih poznanika sto imamo u Plznu gde on jako voli da ide (imaju ljudi sedmoro dece, sve moguce domace zivotinje, sve prave sami ukljucujuci i stvari kao sapun, deterdzent itd, skoro sasvim self-sufficient, sjajni ljudi). E, a ti ljudi su vernici i setio sam se njih kad sam to napisao. Pa sam izbrisao  xjap

Hate mail

Mozda bi mogao da kupis #plac do njih #pa #polako.

Daisy

pazi, prvo sledeće crveno slovce je Ivanjdan (7. jul)...

objasni Džonatanu da ti je to imendan i da je običaj da se slavljeniku daruju pokloni...

Daisy

Quote from: indie on July 01, 2016, 11:22:40 PM

a preostalih 99% "vernika", to koristi kao izgovor kad im se ne radi...

Ivan_D

Quote from: Hate mail on July 03, 2016, 05:36:20 PM
Mozda bi mogao da kupis #plac do njih #pa #polako.

:mrgreen: xjap

Ivan_D

Nego napravio Patek sat koji, izmedju ostalog, ume da izracuna Uskrs svake godine bez greske.

https://www.youtube.com/watch?v=CPWCl2FDKe8

Vi niste svesni kakva je to umetnost

Pijanista

To nije umetnost, vec tehnologija/nauka

P.S.Ne priznajem Patka sve dok ne bude racunao BACKPC a ne uskrs

Hate mail

Ne #priznajem ovaj sud vec #priznajem samo sud #Partije.

Ivan_D

Nema to prevelike veze sa tehnologijom, sve je to uglavnom 300 godina stara tehnologija.

Super talentovani inzinjeri + master-watchmakers

indie

Prima Porta ... Primus (inter) Pares...

Hate mail

Senatus #Populusque Romanus?

Pijanista

Bese na Muzici:  Pekinska Patka Ponovo Przi

Hate mail

Daisy

Pijanista

Care, znao sam da je neka patka

Toza

Zar si i za trenutak pomislio da NIJE (da oni tamo znaju da čitaju)?

Pijanista

Jednom sam ovde postavio sliku sa granice neke africke zemlje gde se putnici namernici upozoravaju da je silovanje u toj zemlji krivicno delo. A i nikad nisi siguran sa ljudima kji seku ruke albino deci i siluju decu da bi se lecili od side

Hate mail

Hate mail

Toza

и шта је ту ново?
или што рече овај:
WTF ever made them think these barbarians were employable? Have you ever purchased an item stamped "Made in Syria" on the bottom?

Toza

Мађари почели да враћају у Србију све те "мигранте" који су илегално прешли границу на исти начин на који су и ушли у Мађарску: једноставно, без много формализма, отворе ону жицу и шутну их назад. Наравно, мудра србска власт не сме на то никако да реагује јер, јебај га, ако тим "невољницима" дозвољавају да илегално уђу у Србију из Македоније и Бугарске, како да им онда забране то исто, ако долазе из Мађарске (ускоро и Хрватске).