News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Video sam ovo negde vec #pa da #podelim (iako mi se youtube ne otvara):

https://m.youtube.com/watch?v=v5foN-2ucZc&feature=youtu.be

Pijanista

Sirotan, potpisao je sebi smrtnu presudu

indie

#potpisao #parafiro
(mada mi nije najjasnija ideja, al ajde)
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Quote from: indie on July 08, 2016, 02:37:43 AM
#potpisao #parafiro
(mada mi nije najjasnija ideja, al ajde)

#prosto je kao #pasulj
kad si ti video nekog ateistu da onako #prostački #penuša?
to je do sada uvek bilo rezervisano za #polupismene #primitivce

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Ja sam mislio da je tzv. ramadan prosao?

Nice France Truck
Updated 5:32 PM ET, Thu July 14, 2016

(CNN)The mayor of Nice, France, tweeted that a truck ran into a crowd on Bastille Day, killing multiple people.

Developing story - more to come

http://www.cnn.com/2016/07/14/europe/nice-france-truck/index.html?adkey=bn

Mozda gresim; greh na njihovu dusu ako je tako, ali da vidimo sta ce jos da jave.

indie

Ostavila čoveka da joj čuva mačku, pa preko kamere u šoku gledala šta STVARNO radi

Daily mail , M. B. , | 14. 07. 2016 - 19:44h

Odri Jang iz Njujorka je morala da otputuje u Australiju, nažalost bez svoje mačke Mjau Mjau, koju je ostavila u "sigurnim rukama" Ahmeta Azturka, suvlasnika kompanije "Pet parade" koja se bavi bejbisitovanjem životinja.

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ostavila-coveka-da-joj-cuva-macku-pa-preko-kamere-u-soku-gledala-sta-stvarno-radi/5czejrf

http://www.youtube.com/watch?v=zXjPODcGfWo&feature=youtu.be

Hate mail

Sva trecesvetska imigracija na Zapad mora prestati. Svi 3rd world majmuni koji su vec usli moraju biti deportovani.

Sve osim ovoga je konstantni grajdanski rat i na duzi rok pad Zapada.

Pijanista

Big deal. Ja ocekivao da je kresnuo macku.

indie

ujbt
sad cuh ponocne vesti
nica - desetak mrtvih, kamion uleteo u masu
i gazio sve redom na proslavi........

Pijanista

indie

mozda veselnik igrao
pokeman go dok je vozio...
:(
(inace su fr. tolerantni prema
takvima, bar sledecih 6 meseci...)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

(nisam napomenuo
i prema njihovim maticnim bazama
pa i drzavama..?)

Toza

Quote from: Pijanista on July 14, 2016, 09:56:36 PM
Big deal. Ja ocekivao da je kresnuo macku.
сејм хиер

indie

сељак...
сејм ез хи(m)

Toza

Quote from: indie on July 14, 2016, 11:30:10 PM
(nisam napomenuo
i prema njihovim maticnim bazama
pa i drzavama..?)

par komentara sa RT:
@GoldTurtle:
how will france retaliate. bomb more innocent people in the middle east? fix Libya that sarcozy destroyed? Undo their involvement of death and distruction all over africa. what BS
Reply
Share
2 Likes
@OliveMustache
Exactly. It is France's destruction of innocent homes and their murder of innocent people that leads to terrorist attacks like this. Western retaliation against terrorist attacks is always more severe, and many civilians are killed in the process. Every dead civilian has a brother, father, or son, and they are not likely to forgive their relative's loss.

Ај сии...

Daisy

s obzirom da većina ovih religioznih ludaka govori arapski, francuski, poneko i engleski

zbog jezičke barijere Francuska/Belgija će imati tu privilegiju da s vremena na vreme budu među najzastupljenijima u breaking news u narednim godinama
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

Superhik

Toza

Toza

Novica
пре 5 сати
Trebaju Francuzi doci u Srpsku i lijepo zamoliti za pomoc i svaki prosjecan gradjanin bi se rado odazvao kao bolji poznavalac islamskog terorizma od ogromne vecine zapadnjih strucnjaka.
Одговори | Препоручујем

Toza

"ON NIJE BIO MUSLIMAN" Terorista iz Nice pio alkohol, jeo svinjetinu, drogirao se i TUKAO ŽENU"

Inače, da je bio PRAVI musliman, nikad mu ovako nešto ne bi palo na pamet....

Hate mail

Daisy

Pakistani model's brother says he killed her for 'honour'

MULTAN, Pakistan -- The brother of slain Pakistani model Qandeel Baloch on Sunday confessed to strangling her to death for "family honour" because she posted "shameful" pictures on Facebook.

"I was determined either to kill myself or kill her," Azeem told The Associated Press as he was being led away.

He said that even though Baloch was the main breadwinner for the family, he slipped her sedatives the night before and then strangled her in her sleep.
"Money matters, but family honour is more important," said Azeem.

Nearly 1,000 women are murdered in Pakistan each year for violating conservative norms on love and marriage. The so-called "honour killings" are often carried out by family members.
Such killings are considered murder. But Islamic law in Pakistan allows a murder victim's family to pardon the killer, which often allows those convicted of honour killings to escape punishment.

http://www.ctvnews.ca/world/pakistani-model-s-brother-says-he-killed-her-for-honour-1.2990217

Toza

A gde su te njojzine slike, šta nam pokazuješ ove cigane?

Daisy

uh, ozbiljan propust

sad pogledah na brzinu, ali ništa vredno prebacivanja na 7k ne nadjoh

Hate mail

Pa sto ubi nju a ne sebe, majmune?

Inace, ja sam video njojzine slike; nije losa, mogla je da potrosi.

Kreteni...

Daisy

Više od dvadeset ljudi je povređeno u napadu muškarca sekirom u vozu u Nemačkoj

http://rs.n1info.com/a178150/Svet/Svet/Napad-u-vozu-u-Nemackoj.html

The axe man in #Würzburg was a 17 year old Afghan #refugee.

Hate mail

Toza

Daisy

FR: Nožem napao ženu i tri ćerke jer su "oskudno obučene"

muškarac marokanskog porekla je ženu i decu staru 8, 12 i 14 godina napao nakon komentara da su "previše oskudno obučene", u odmaralištu u Alpima

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=19&nav_category=78&nav_id=1156879

Pijanista

Bice rata kazu svi. A oni koji ga izazivaju ce da najebu, i posle im djavo kriv.

Daisy

ovi divljaci se baš razvrednili

još malo pa će da dobiju posebnu rubriku u vestima kao Sport, Vreme...

Toza

Quote from: Daisy on July 19, 2016, 03:37:47 PM
FR: Nožem napao ženu i tri ćerke jer su "oskudno obučene"

muškarac marokanskog porekla je ženu i decu staru 8, 12 i 14 godina napao nakon komentara da su "previše oskudno obučene", u odmaralištu u Alpima

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=19&nav_category=78&nav_id=1156879

"bio je na odmoru sa trudnom suprugom i dvoje dece. "

Znači, br'te, kasnio sat vremena, poleteo u jedan'est, leteo do Beča satipo, kružio još sat vremena i vratio se na Surčin u devet.

Hate mail

Hate mail

Peder. Pederi su dusevni bolesnici first and foremost. A od dusevnih bolesnika se najpre i moze ocekivati da te napadnu iz cista mira, ubiju, osakate, prime i/ili praktikuju tzv. islam i svako drugo zivotinjsko nepocinstvo.

www.mirror.co.uk/news/uk-news/nice-terror-killer-used-dating-8440137

Smrt svim degenericima, ne-belcima a najpre islamskim govnima.

Worldwide Keraterm!

Hate mail