News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Toza

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Biti hrišćaninom u Pakistanu, pa i  ako te ne napadnu bombaši-samoubice, podvig je. Zamisli, zločin blasfemije?!
Pa to izgleda kao da je vladala veća verska tolerancija u Evropi za vreme inkvizicije, nego danas u toj nuklearnoj sili. Kakve su šanse da im se sve to batali i postane neupotrebljivo u nekom razumnom roku, ako bi "zapadni prijatelji" prestali da pružaju logistiku, održavanje, obuku...?

Samo da znaš, deca su uvek i svuda žrtve, samo što su odrasli užasno sebični, pa ih to ne ometa previše.

Hate mail

Najnemocniji su uvek najveca poslastica za najgore?

Sad si otkrio Ameriku.

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Munich knife attack: One dead as man shouting 'Allahu Akbar' attacks four at train station in Grafing, Germany

- One killed, three wounded in attack near Munich, Germany
- Attack took place at 5am local time at train station in Grafing
- Attacker reportedly shouted "Allahu akbar" and "you infidels!"
- Suspect arrested, identified as German citizen, 27
- Attacker "suffered from psychiatric issues"

No shit, Sherlock. It's called shitslam.

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/10/one-man-dead-after-attacker-heard-shouting-allahu-akbar-knifes-m/

Hate mail

"Maj. Charles Wagenblast, a military intelligence reservist, brought home this story from Afghanistan about an Afghan colonel:

"One of the colonels that we both knew had been accused of raping a chai boy, badly. They all have chai boys, it's not some perverted thing, it's just what they do. Women are for juma. The only time you interact with your wife is on Friday, the rest of the time it's chai boys. He had been raping this chai boy, which is normal, but he had hurt him really bad. That caused the medical people to get involved and other forces. So he's there in front of the judge, who is an imam. It's religion mixed with law, the whole code of law would fit in a pamphlet and then there's the Koran there on top of it. Anyway, his defense was, "Honestly, who hasn't raped a chai boy? Ha ha ha." And the judge goes, "You're right. Case dismissed.""

http://www.floppingaces.net/most-wanted/which-afghan-officer-hasnt-raped-a-tea-boy/

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Quote from: Hate mail on May 24, 2016, 02:32:57 AM
https://mainerepublicemailalert.com/2016/05/22/1400-years-of-inbreeding/

Kako ih samo nalaziš:
David Robinson is an Author and Journalist living in the mid-coast area of Maine. He is a Graduate and Alumni of the Brunswick Police Academy. He served as a JUROR seated on the Cumberland County, Maine, Grand Jury for the first four month session of 2014. Publisher Robinson served 3 months of a 4 month sentence for Conspiracy to defraud the United States, at the FCI Berlin minimum security Satellite Camp in Berlin New Hampshire, as retaliation after he and a friend sued the IRS, unsuccessfully, for Unfair Trade Practices, under Title 15 of the US Code. See: http://tinyurl.com/hm8gdls and http://tinyurl.com/gwdyaps. :D :D :D

Pareski do

Quote from: Daisy on May 24, 2016, 03:24:54 PM

A Кина, Куба, Северна Кореја и Чешка?

Да не улазимо у то да је Иван могао да боље попуни карту у битмепу. Који пријатељ ти је то шеровао на Фејсу?

Daisy

šta nije jasno?
piše na mapama odakle je izvor, pa proveravaj ako te zanima...
Kina bi trebala da se nađe na nereligioznoj mapi...
Češka je lepo ucrtana...
Kuba i S. Koreja su komunjarske diktature koje Gallup nije uključio u 65 zemalja gde je radio analizu...
Kakve veze ima ko je šerovao na fejsu?

Daisy

Muslim mob strips Christian woman naked, sets houses on fire over son's alleged affair

HAMZA HENDAWI, THE ASSOCIATED PRESS
FIRST POSTED: THURSDAY, MAY 26, 2016 11:26 AM EDT | UPDATED: THURSDAY, MAY 26, 2016 12:17 PM EDT

CAIRO -- A Muslim mob stripped an elderly Christian woman and paraded her naked on the streets in an attack last week in which seven Christian homes were also ransacked and torched in a province south of the Egyptian capital.

According to the local Orthodox Coptic church and security officials, the assault in the Minya province village of Karama on Friday began after rumours spread that the elderly woman's son had an affair with a Muslim woman -- a taboo in conservative Egypt.

Police have arrested six men suspected of taking part in the violence and are looking for 12 more, the security officials said, speaking on condition of anonymity because they were not authorized to speak to the media.

Anba Makarios, Minya's top Christian cleric, told a talk show host on the private Dream TV network that the 70-year-old woman was dragged out of her home by the mob who beat her and insulted her before they stripped her off her clothes and forced her to walk through the streets as they chanted Allahu Akbar, or "God is great."

The woman reported the incident to the police five days later, said Makarios, adding that she had found it too difficult to "swallow the humiliation" she suffered.

The incident, intensely publicized since Wednesday night, has unleashed a flurry of condemnations on social media networks where users accused ultraconservative Salafi Muslims of being behind the violence. The hashtag "Egypt stripped naked" on Twitter gained traction shortly after it was introduced.

Extramarital affairs or sex between unmarried couples are taboo among both Muslims and Christians in Egypt. Such incidents often attract violent reactions in rural areas, where questions of honour can lead to deadly family feuds that endure for years or result in ostracizing of the perpetrators.

Christian men cannot marry Muslim women in Egypt unless they convert to Islam first, but Muslim men can marry Christian women. An affair between a Christian man and a Muslim woman is almost certain to cause a great deal of trouble if the couple are found out, particularly in rural areas.

According to a statement Wednesday by Makarios, police arrived at the scene of Friday's violence nearly two hours after the attack began. The family of the Christian man had notified the police of threats against them by Muslim villagers the day before the attack, he added.

"No one did anything and the police took no pre-emptive or security measures in anticipation of the attacks," the cleric said, speaking in another TV interview, also Wednesday night.

"We are not living in a jungle or a tribal society. It's incorrect for anyone to declare himself judge, police and ruler," he told Ahmed Moussa, a prominent talk show host on the private Sada el-Balad television.

Christians, who make up about 10 per cent of Egypt's population of more than 90 million people, have long complained of discrimination in the mostly Muslim nation.

President Abdel-Fattah el-Sissi, in office since 2014, has sought to address some of their grievances, changing election laws to allow more Christians into the national legislature and easing restrictions on building new churches and renovating old ones.

But many Christians say they are still consistently victimized in disputes with Muslims.

Criminal gangs have often targeted wealthy Christian families south of Cairo in recent years, kidnapping their children for ransom. There have also been scores of cases in recent years of underage Christian girls lured away from their families by Muslim men who force them to convert and keep them in hiding until they reach adulthood. Christians often complain that police don't do enough to pursue the Muslim perpetrators.

At least 35 per cent of Minya's population is Christian, the largest in any of Egypt's 27 provinces.

Speaking on Moussa's Sada el-Balad TV, Makarios also said that the late arrival of the police gave the attackers "ample time" to do what they had set out to do. He predicted the village crisis will most likely be handled through a government-sponsored meeting of the two sides in which the Christians will be forced to accept "humiliating" conditions for reconciliation.

If the case were different, and a Muslim man was having an affair with a Christian woman, the reaction would have hardly been so violent, he added.

"It is a disgrace for honest men to remain silent while accepting, seeing or hearing this."

http://www.torontosun.com/2016/05/26/muslim-mob-strips-christian-woman-naked-set-houses-on-fire-over-sons-alleged-affair

Hate mail

Hate mail

MAY 21

The Enemy Within: Former Inmate on Muslim Radicalization in Russian Prisons

http://www.fort-russ.com/2016/05/the-enemy-within-former-inmate-on.html?m=1

Pareski do

Quote from: Daisy on May 24, 2016, 06:18:16 PM
šta nije jasno?
piše na mapama odakle je izvor, pa proveravaj ako te zanima...
Kina bi trebala da se nađe na nereligioznoj mapi...
Češka je lepo ucrtana...
Kuba i S. Koreja su komunjarske diktature koje Gallup nije uključio u 65 zemalja gde je radio analizu...
Kakve veze ima ko je šerovao na fejsu?

Има везе јер је мапа глупост.

Неки празноглави атеиста очито...

Toza

Quote from: Pareski do on May 29, 2016, 12:42:09 PM

Неки празноглави атеиста очито...

Vernici - punoglavci  xrofl xrofl xrofl xrofl

Hate mail

A sta, Parezo, ti si kao neki Pravoslav?

Pareski do

У Албанији аутобус пун ходочасника се спонтано самозапалио (услед "варнице"), једна жена убијена у пожару, 11-оро у болници, од тога седморо на интензивној нези... догодило се у муслиманској Кроји наравно након обиласка православног манастира Св. Влаха код Дуреса. http://www.atlantaserbs.com/learnmore/monasteries_and_towns/Durres-Academy-Albania.htm

Јал исламско дивљаштво, јал нас Бог упозорава због екуменизма

https://translate.google.com/translate?sl=sq&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Forthodoxalbania.org%2Falb%2Findex.php%2Fal%2Flajme%2Fblog%2F3920-aksidenti-tragjik-i-nje-grupi-pelegrinesh-orthodhokse-nga-vlora&edit-text=&act=url

Toza

Biće da je ovo drugo.
Da znaš samo kakvih sam se sve ja poučnih, premda pomalko zastrašujućih priča naslušao od sestara manastira Vraćevšnica, o tome kakve sve pošasti, boleštine i nesreće nalaze one koji ne poste po propisu, koji ne daju caru carevo, koji drkaju, koji ne pišu ćirilicom (u, jebote!), који хуле на Бога, који не зову попа минимум осам пута годишње у кућу да свети водицу, освештава, кади и тера нечастивог, који не дају прилоге у цркву, о томе како им деца умиру у најстрашнијим мукама обасута крвавим приштевима, како им се утроба распада, веровао би ми на реч да уопште не сумњам у то.
Сваки такав грех добри Бог најоштрије санкционише, много горе него лопове, силеџије, разбојнике и општеузев ђубрад љуцку. И то сам све чуо од тако мирних и скрушених робиња божјих, који су све то (нарочито онај део са приштевима) говориле са таквом дубином уверења и таквом усхићеношћу, да нисам могао да се начудим и надивим.

Тако и то са екуменством, православни Бог страшним огњем сажиже све оно што макар и теоријски нагиње католичком Богу, много оштрије него оне бројне православе који су прешли у ислам и обратно (јел' имаш неку новију сличицу тог балије са аватара, или си можда укачио да ликом подсећаш?).

Daisy

al' si ti Tozo kritičan prema Društvu Ljubitelja Finih Automobila (ДЉФА)...

a za nemačku auto industriju (Audi, BMW, Mercedes,...) baš te briga...
neka propadnu, jel' da?

Pravda za nemačku auto industriju finih automobila!

Daisy

... jer Rolls Royce se vozi po Čečnijama...

Ivan_D

Quoteједна жена убијена у пожару,

Ne kaze se ubijena vec poginula
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

jbt 'olandez šćetuje francuza....

u požaru se strada, nastrada, izgubi život...
gine se u ratu, (saobraćajnom) sudaru...
ubija se u okršaju bande, vojske, prilikom oružanog napada...

Toza

Ti/vi ćete mu kažete. Prvo, on je čovek stručnjak za jezike.

Drugo, raspolaže podacima i informacijama koje ni CIA ne može da proveri. A vi niste ni blizu tome da znate ko je kome askurđel, a kamoli nešto komplikovanije, kao što je npr. svecka zavera ekumenstva.

Dakle, kako vi znate da onaj šiptar koji ih je kao spasavao iz tog zapaljenog (Mercedes?) busa, nije izvadio utokaru ili još prikladnije čakiju i overio dragu sestru u Hristu, Violetu?

Daisy

jbg, nagađamo...

... a tko će znati šta je istina...

Toza

Eve ga josh jedan: Bild dodaje da mladi Iračanin ima psihičke probleme.

Policija u Gerlicu saopštila je danas agenciji DPA da se 21-godišnji Iračanin 21. maja raspravljao sa zaposlenim u prodavnici u Arnsdorfu zbog neispravne kartice za telefon kada su tri muškarca u crnim majicama upala, zgrabila ga, izvukla ga napolje i zavezala za drvo.

Osumnjičeni su pobegli kada je stigla policija.

Nemački list Bild objavio je danas video snimak, koji je kružio po vebsajtovima desničarskih organizacija, na kojem se vide osumnjičeni kako su izvukli Iračana iz supermarketa.

Policija traži svedoke koji bi mogli da identifikuju napadače, ali istražuje i migranta, za koga radnici u supermarketu kažu da im je pretio flašom. Bild dodaje da mladi Iračanin ima psihičke probleme.

indie

to nije lepo da se odaje medecinskalista
idi ti pa zivi u iraku...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Ovaj ne živi u Iraku. I kao da je tebi bolje u toj Ostružnici, pa jesi li i ti zbog toga postao nervni bolesnik?

Zanimljivo je kako svi ti "migranti" (kad bolje razmislim, stvarno dobar naziv: nisu ni izbeglice, nisu ni legalni imigranti, lažni su azilanti... za novu napast novo ime) imaju duševnih problema, kad god padnu šaka zakonu u zapadnim zemljama. 

indie

slanjene, ko te jebbe... :shock:

Daisy

Toza

Quote from: indie on June 02, 2016, 02:23:41 PM
slanjene, ko te jebbe... :shock:
Šta ti je, što si tako osetljiv?
Da ti se nešto nije desilo?

Toza

Quote from: Daisy on June 02, 2016, 02:53:00 PM
Slobodanka....

A za Slobodanku spremam novi izazov.
Naime, iz pouzdanih izvora sam saznao da se PET flaša od 2l Zaječarskog piva otvara bez problema, tj. "prsten" ne ostane da visi pokidan na zatvaraču.
Elem, pošto je i Zaječarska pivara u vlasništvu Coca - Cole kao i Apatinska, namislio sam da Slobodanku obradujem tako što ću da ju si zahvalim na lepom i poučnom odgovoru, te nagovestim da ću o ekološkom problemu koji ta kompanija ima sa zatvaračima u Zaječarskoj pivari da obavestim vlasnika - kokakolu, sa posebnim navođenjem njojzine zasluge što mi je otvorila oči i objasnila zašto oni u Apatinskoj NAMERNO ostavljaju da prsten ne pukne skroz, te kako su na tu okolnost izvršili masivno ispitivanje tržišta, a kako mi, obične pivopije (Indie excluded) ipak preferiramo sistem na "Zaječarcu".

indie

cuti, danas ovoj mojoj njenoj stanarci
rodjendan, nisu placali vodu godinama
danas im iskljucili,
juznjacka govna, leskovcani, dodju joj za infostan oko 500e
i prave se lepi i blesavi...

pazi kad mi ova govnarusa
stanarka oddole jednom zapretilla
da ce mi dovede rijamu,
s recima 'znas ti ko sam ja'
pravi u mirjevu one konjske pomade za neku bosanku...

missim...
menhetn, sta reci...

Toza

Imam ja jednog koji je k'o rođen za rad sa takvim strankama, slobodan je od novembra, do tad izdrži nekako.

Hate mail

Quote from: Toza on June 02, 2016, 03:00:20 PM

A za Slobodanku spremam novi izazov.
Naime, iz pouzdanih izvora sam saznao da se PET flaša od 2l Zaječarskog piva otvara bez problema, tj. "prsten" ne ostane da visi pokidan na zatvaraču.
Elem, pošto je i Zaječarska pivara u vlasništvu Coca - Cole kao i Apatinska, namislio sam da Slobodanku obradujem tako što ću da ju si zahvalim na lepom i poučnom odgovoru, te nagovestim da ću o ekološkom problemu koji ta kompanija ima sa zatvaračima u Zaječarskoj pivari da obavestim vlasnika - kokakolu, sa posebnim navođenjem njojzine zasluge što mi je otvorila oči i objasnila zašto oni u Apatinskoj NAMERNO ostavljaju da prsten ne pukne skroz, te kako su na tu okolnost izvršili masivno ispitivanje tržišta, a kako mi, obične pivopije (Indie excluded) ipak preferiramo sistem na "Zaječarcu".

End of Days...

indie

Daisy

ti zatvarači su ozbiljan problem, a vi se zezate...

U Srbiji kad otvorim flašu umesto da lepo na miru popijem napitak... brčkam po kuhinji da nađem rezervni zatvarač koji pasuje ili tražim nož da otfikarim visuljak prstena sa zatvarača...

u ameriki bi cenim malo naoštrili taj visuljak pa njime malo recnuli neko dete... a onda ide milionska tužba, dete se igralo sa plastičnim zatvaračem, pa se poseklo, i sada ima strašne traume kad vidi zatvarač/flašu....

indie

Toza

Quote from: Daisy on June 02, 2016, 04:06:30 PM
ti zatvarači su ozbiljan problem, a vi se zezate...

u ameriki bi cenim malo naoštrili taj visuljak pa njime malo recnuli neko dete... a onda ide milionska tužba, dete se igralo sa plastičnim zatvaračem, pa se poseklo, i sada ima strašne traume kad vidi zatvarač/flašu....

Kakav si ti to čovek, meni to nikad ne bi palo na pamet...

indie

kad si empatican, nemas smisla za biznis...

indie

indie

a tresnje, da ne pricam
sad samih se najeo samo toliko
mrzi me da ih slikam...

Ivan_D

Quote from: indie on June 02, 2016, 04:32:32 PM

Glengarry Glen Ross (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0104348/?ref_=nv_sr_1

To je jedan od jacih filmova, pogotovo ko se razume u sales i salesmanship.

Ali zasto si ovde stavio?
If you dine with the devil bring a long spoon.

indie

slucajno :)

ti si mlad te ne pamtis kad je slanjen
iso u usu i teo da se bavi trgovinom
a nije odgledo ovaj film...

missim...