News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

Da, Slanjen je celu tu stvar sa usom neozbiljno odradio. a plasim se da se nije opametio, te nece otici ni u Ukrajinu niti ce kupiti WorldTime. A godine ce proci, novci ce se potrositi
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Ivane, ako nisam indiskretan (a znam da jesam) koliko si platio Patek?

Ivan_D

Quote from: Pijanista on June 02, 2016, 07:59:06 PM
Ivane, ako nisam indiskretan (a znam da jesam) koliko si platio Patek?

Konacno da neko pita. Vec sam razmisljao kako sam da neupadljivo proturim tu informaciju. Ziv bio Pijanista.  xjap

485K czk, ali dobio sam, na Hate-ovo opste zgrazavanje, 84K MwSt nazad.

Ukratko monies well spent. Ni trunke buyer's remorse. Iako su to za mene ogromne pare.

Poslednje vreme koristim cesto Uber-black jer obicni taksisti cesto voze kao ludaci a mene sve vise i vise strah od neodgovornih vozaca. I skoro uvek dodje skoda-superb sto je super auto - limuzina. Prijatelj iz BGD koji je bio dosao da mi odradi MwSt mi je skrenuo paznju dok smo isli na aerodrom da taj auto kosta isto koliko i Aquanaut.
Sto je na mnogim nivoima (ali ne na svim) naravno apsurdno da onakav auto kosta koliko i sat od 80gr koji nema ni 300 delova u sebi.
Ali kazem, ja sam presretan sto ga imam. To je nesto sto zelim od svoje 14-15 godine i jedino mi je zao sto ga nisam kupio ranije.

Aquanaut je entry-level Patek. Cekaj dok Slawen kupi WorldTime kako je pominjao, you're looking at a house then.

Toza

Taj tvoj prijatelj je možda mislio na polovnu Škodu.
Nove nema ispod €22K plus VAT.

Da si dodao još petnaestak tisuća dollara, mogao si da pucaš na second hand World Time.

Ivan_D

Nego, zaboravio sam da vam ispricam, nasao ja Aquanaut u NYC jos pre par meseci, oko $1K jeftiniji nego ovde. I posto nije autorizovan dealer nisam hteo da im saljem na racun dok ih ne vidim licno i pitao Hate-a da posaljem njemu 10k pa da mi to da u cashu kad dodjem. A drugih 10k bih poneo sam, jer za vise znaju da prave probleme na granici.

Elem, Hate se toliko bio unervozio da je meni bilo neprijatno sto sam ga uopste pitao. Te "ne mogu, ja sam licensed broker", te "mene stalno kontrolisu", "svaka tri meseca potpisujem neka dokumenta da sam kosher" itd itd itd.   xrofl
Another day in the life of a mouse. Squeak  

Medjutim, na drugoj strani spektrka naseg podneblja:
https://www.instagram.com/world_time/

Nas baja, dealer satova, MEGA player.  xjap xjap xjap

Nego Slanjene, da razmislis ti mozda i o Nautilusu. Ovaj covek pravi odlicne reviews:

https://www.youtube.com/watch?v=8yiV1q8Bb2w

Pijanista

Ivane, pa to je oko CAN$20k. Jbt, mi smo kupili kola za te pare, pre skoro 9 godina. Ne znam, nisam iz tog sveta. Missim, drago mi je sbog tebe, ali brate, ono care, 20k za chuku, pa jos morao i da pozajmljujes pare.
Cerka (13) je pre neki dan kupila Swatch, nekih 50-60$ i sin (15) se prenerazio, kaze moze online da se kupi kopija za 10$, koja takodje pokazuje vreme. Dzaba ga ubedjujem da je to nekome zadovoljstvo, da nije skupo itd.... Za ovo sto si ti uradio ne bi smeo da mu kazem.
Ajd da ga nosis u veselju i da pomogne sa ruskinjicama.

P.S.

QuoteAnother day in the life of a mouse.
Alo bre, on samo ima druge prioritete.

indie

on je mlad, provincijalac
raso devedesetih, ne zameriti mu...
:(
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Quote from: Pijanista on June 03, 2016, 04:12:50 PM

QuoteAnother day in the life of a mouse.
Alo bre, on samo ima druge prioritete.

Tako je.
Šta bi sa onom mojom torbom, Hate brate?
Ova mi se sva pohabala, a nema ni tri godine. Sve teški slučajevi.

Slušaj ovo od danas:
Zastupam ja tu neku firmicu koju tužio jedan lik iz Paratjin, jerbo kaže da su "mu" se posušile neke breze koje je bio posadio pre četr'es godina u dnu dvorišta (a koje mu je država pre tri'es godina eksproprisala i pošteno platila), navodno zato što su po nalogu ove moje firme sa spoljašnje strane ograde (nelegalno podignute na državnom zemljištu) bili počeli da kopaju šanac za postavljanje nekih ceuki, pa ih on sprečio u nakani tako što krenuo da kolima gazi radnike.
I kaže majstor, to nije bilo obično drveće, svaka od tija breza je bila "drvo života" nekoga iz njegove familije, pa su se oni tu grdno podatresli što se drveće posušilo, i traži velike pare za duševne bolove.
Danas stigao nalaz tamo nekog njihovog veštaka neuropsihijatra, za svo četvoro ukućana, kaže stručnjak da svako od njih pati od posttraumatskog sindroma i da je razvio neko depresiju, neko neurozu, neko sve to zajedno u kombinaciji sa anksioznim poremećajem... A ta tamo njihova sudija mi se, nakon što su bili doveli neku babu - veštaka građevinske struke koja je toliko očigledno lagala da se i sama sudija umalo nije upišala od smeja (eej, zamisli, njoj smešno što ova laže sud, umesto da đubre skemba u bajbok!) klela da je taj veštak pošten, dobar i nepristrasan; kakvi su im tek oni nepošteni, loši i pristrasni?

Vidiš li sad zašto mi treba dobra torba?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Aman, čoveče, treba mi tačka u svemiru, da imam da se u'vatim bar za nešto što valja, u ovoj septičkoj jami named Servie.

Ima ona alžirska bajka gde se kao zaljubila neka princeza u nekog lika, al babo ni da čuje, nego prvo đuvegija da položi test, da celu noć go - golcijat provede na vrhu najveće planinčine, gde vladaju večni sneg & led.

Pa kad ovaj ode na tu čuku da dokaže svoju vrednost, po cenu i da se smrzne namrtvo, na vrh susedne planine pope se njegov jaran i celu noć ložaše ogromnu lomaču, tako da je onaj golać mogaše videti. I to sićušno svetlo u tami, ta tačkica toplote koju je naš junak video, dala mu je snage da izdrži, jer je znao da tamo negde gori neka vatra samo za njega.

E, tako je meni potrebna ta torba, da znam da tamo negde postoji normalan svet.

Pijanista

... a mladin otac ne prizna to jerbo je junaka navodno grejala vatra. Ondakar mladjahni junak (ili njegov prijatelj?) pozove ljude na veceru, ostavi ih u trpezariji da sede a iz kujne dopiru mirisi. Na kraju im kaze da se se oni najeli od mirisa ako se onaj gore na planini ugrejao od vatre u daljini. I tako su ziveli srecno i veselo dok ih smrt, smrt, o, smrt nije rastavila, kad su dosli francuski kolonizatori valjda.

Naravoucenije: Tozi treba torba da nosi pravnicke spise

Toza

Hate mail

Sto se bre ne poturcis k'o svi ostali?

Pijanista

Aman jarane, ko bre da se poturci?

Hate mail

Pa ovaj mrtvak.

Samo zakurece umesto da go with the flow.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on June 03, 2016, 05:29:33 PM

:mrgreen:

Cudan je on. Nece da ide u Ukrajinu a nece ni da se poturci.

Pijanista

Quote from: Hate mail on June 03, 2016, 05:35:35 PM
Pa ovaj mrtvak.

Samo zakurece umesto da go with the flow.

Neka te Alah (dz.sh.) nagradi. Ja se bre ne turcim.

Pijanista

Nego Ivane, koliko ljudi u tvojoj okolini je u stanju da prepozna sta to nosis na ruci?

Ivan_D

Niko. To je ekstremno low-key sat. Ko ne zna sta je verovatno misli da je sat za $50

Ivan_D

QuoteIvane, pa to je oko CAN$20k. Jbt, mi smo kupili kola za te pare

Inace, ne znam zasto me zavitlavas ovde Pijanista. Toliko kosta, nisam ja odredjivao cenu. Voleo bih i ja da je $500 pa da to ni ne osetim, niti da moram da pozajmljujem novce.

Pijanista

Ne zavitlavam te, nego je to daleko od mog stila. Ja ne kupujem skupe stvari, da mi treba sat verovatno ne bih dao vise od 20$ a ako mi se bas svidi, ispruzio bih se do 100$.
A uz to pozajmio??? Od zene????
20k, jebote zamisljam se kako nosim Toyota Camry na levoj ruci.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

Toza

Quote from: Pijanista on June 03, 2016, 06:21:20 PM
Ne zavitlavam te, nego je to daleko od mog stila. Ja ne kupujem skupe stvari, da mi treba sat verovatno ne bih dao vise od 20$ a ako mi se bas svidi, ispruzio bih se do 100$.
A uz to pozajmio??? Od zene????
20k, jebote zamisljam se kako nosim Toyota Camry na levoj ruci.
Ja sam sve mislio da ti voziš leksus.
Ono, i to je Tojota, al' se drukč'e zove.

Toza

Što mi ti ne doneseš torbu?

Pijanista

QuoteJa sam sve mislio da ti voziš leksus.
Ono, i to je Tojota, al' se drukč'e zove.

Upravo zato sto je Lexus uglavnom (mislim na polovne, jos nisam kupio nova kola) skuplji.

Quote from: Toza on June 03, 2016, 07:42:07 PM
Što mi ti ne doneseš torbu?

Hate, Toza ti je dao ideju kako da napredujes u poslu. Vidi gde je Putko sad, a ne zaboravi da je jedno vreme bio Sobchakov Nosac Torbe.

Hate mail

Toza zna znanje. I on si nosi 3-piece suits. I vidi ga sad.

Pijanista

Brate, vlast menja ljude.

Pre:

Posle (tj. za vreme):

Ivan_D

je l' na toj prvoj slici nosi trenerku donji deo? adidas?

Pijanista

Pazi stvarno. Izem mu stilistu... A pazi kako je svestan svoga polozaja.

Hate mail

Toza

Quote from: Ivan_D on June 03, 2016, 08:18:28 PM
je l' na toj prvoj slici nosi trenerku donji deo? adidas?
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Cuj, ima mentalne probleme. Ne bi bio musliman da nema.

BREAKING: Teenage girl stabbed in random attack by man 'making sacrifice for Ramadan'

'He said the man had known psychiatric problems and had claimed to have heard voices demanding he make a sacrifice for Ramadan."

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/522937/Ramadan-sacrifice-teen-age-girl-stabbed-Rennes-France

Daisy

Quote from: Daisy on February 07, 2016, 03:48:59 PM
Iračanin silovao dečaka na bazenu u Beču

Beč -- Izbeglica iz Iraka uhapšen je zbog toga što je u decembru silovao 10-godišnjeg dečaka na bazenu u Beču, saopštila je austrijska policija.

IZVOR: TANJUG NEDELJA, 7.02.2016. | 09:50

Osumnjičeni silovatelj, koji je u Austriju došao preko Balkana 13. septembra, priznao je policiji da je to učinio iz "hitne seksualne potrebe", navode lokalni mediji, pozivajući se na zapisnik sa ispitivanja.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=07&nav_category=78&nav_id=1094031
Slučaj silovanja desetogodišnjeg dečaka srpskog porekla u jednom bečkom bazenu završen je danas presudom od šest godina zatvora za 20-ogodišnjeg izbeglicu iz Iraka.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/skandalozna-presuda-u-becu-za-silovanje-srpskog-decaka-samo-sest-godina-zatvora/p0930sm

indie

6 kuke..? :)
dajem mu tri dana, max, ivane prihvatas opkladu..?

ima blic tamo rubriku dobre il lepe vesti
ja bih da se to i ovde uvede
znaci gadi mi se vise da taknem ekran
ujutru od vesti koje me ocekuju...

Daisy

Quote from: indie on June 15, 2016, 08:15:31 AM

6 kuke..? :)
dajem mu tri dana, max, ivane prihvatas opkladu..?

ko izgubi bere trešnje...

Ivan_D

U Svedskoj neki indijanac silovao maloletnu devojku, i posto je i sam imao svega 20 osudi ga sudija na nesto malo, pola godine ili godinu.
Lik je medjutim bio nelegalni imigrant, ali Svedska po odsluzenju kazne ne deportuje automatski nelegalne imigrante, vec mora to sudija koji ga je osudio da zatrazi.

Ovaj sudija to nije trazio i pitali ga novinari zasto to nije uradio kad je ovaj mladic verovatno opasnost za druge zene kad ga puste iz zatvora. A sudija im rekao nesto tipa "slazem se da je opasnost za zene kad izadje iz zatvora, ali da ga posaljemo kuci onda bi bio opasnost za zene tamo. A ja ne mislim da su zene tamo manje vredne nego Svedjanke".  :roll:

Hate mail

Pijanista

indie

indie

Hate mail