News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...

Started by Daisy, July 03, 2015, 01:29:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Toza

ja još nisam čuo da neko kaže "pare na mesec"... ni od najgrđih turaka

Superhik

Čini se, čini, po mesečini.. Jebi ga, teško je starih navika se otarasiti.

Ali, da ne davimo narod - kad sledeći put dođeš u moju varoš, bilo sunce ili kiša, javni se i dobićeš 100E, no questions asked, and no strings attached.

Ne zajebavam se.

Valja pomoći.

Toza

Toza

A mogu da ti pošaljem i broj računa, pa ti uplati...

Jel' ono beše ti reče kvartalno? Uplati odma' tri rate i četvrtu ti prepolovim. Ili uplati šesto jevreja i miran si dve godine. Šta kažeš, a?

Kako je lepo imati tako imućne i dobrodušne drugare...

Superhik

Pa da, la vita e bella, zapravo. Može.

A može i ovako: po veoma povoljnoj ceni ću te naučiti kako se gaje kajsije.

Quote from: Superhik on June 05, 2014, 12:53:18 PM

Missim, ako ti dam ribu...a ako te naučim...ma, znaš već..

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Quote from: Toza on December 02, 2015, 06:31:40 PM

Uplati odma' tri rate i četvrtu ti prepolovim. Ili uplati šesto jevreja i miran si dve godine.

hm, dilema...

jedna od 600, ili dve od 300?

... ili 4 od 150?

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

indie

sacu pitam burazera, on zna sve te prevarante po spanijama...
'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

nema ga na tjeralici nit u alikanteu, nit u valencii...
barcelona je vec druga prica........

matador

Quote from: Toza on December 01, 2015, 07:23:46 PM
Fašizmu je svaka ideologija strana, jer je limitirajuća i zahtevna.
Stoga je fašizam protiv svake ideologije, zato je fašizam potpuno imun na uticaj crkve ili kulturne i intelektualne elite... Svaki takav koncept nosi sobom određeni moralni diskurs, određeni etički okvir, što je per se suprotno fšizmu koji je poredak antimorala.

Cek Tozo, cenis kasti da je komunizam/socijalizam poredak morala?

indie

matador

Fasizam na stranu, da vidim sta Toza misli o moralu komunista, uzgajanju kajsija i antisemitizmu.

indie

matador

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Dirnula me ova Superhikova širina toliko da sam zaspao k'o zaklan.
Ima jedan takav lik kod Kapora, ko je čitao, pa me živo podsetilo.

Glede fašizma kao tehnologije, metoda vladanja, imam ja tu neka svoja ludačka promišljanja, pa nemoj niki da se čudi, nije to ništa ozbiljno. Recimo samo da tvrdim da fašizam nije ideologija, već metodologija.
Na primer, mene je učilo da svaki društvenopolitički organizam nastaje na temeljima ili u okvirima ranijeg (nema tu greenfield/brownfield sranja!), te da baštini stoga njegovu ideološku osnovu, bilo kao osnovu svojeg razvoja, bilo kroz njegovu negaciju.
Uopšte uzev, bilo koje ljudsko društvo do danas, u toku bilo koje društvenoekonomske formacije (marksistički to bi bilo robovlasništvo, feudalizam, kapitalizam i socijalizam :mrgreen:) je imalo tačno određenu, sebi svojstvenu vrstu društvenog morala; u teoriji prava se neprestano ističe da je samo 10 posto društvenih odnosa regulisano pravnim normama (od čega je najmanji deo krivičnopravnih, pa se zato i zove ultima ratio societatis), dok je preostalih 90% regulisano drugim vrstama društvenih normi: pravilima morala, etike, običajima, religijskim normama itd. Na primer, ne treba da zaseda Narodna skupština, pa da izglasa zakon kojim će da utvrdi da se Superhik gore ponaša kao prostak - to mi znamo (ili "znamo") i bez propisa, na osnovu onoga kako su nas mame vaspitavale i pravila lepog ponašanja.
Činjenica da se nešto što je moralno po pravilima jednog društvenog sistema uzima kao krajnje nemoralno sa stanovišta drugog (npr. pitanje privatne svojine u društvima liberalne demokratije i komunističkog) ne znači da "ono drugo" društvo nema morala (premda, tehnički uzev, ono ga i nema sa stanovišta posmatrača, iz opozitnog društvenog sistema), već samo da ima svoja sopstvena moralna načela i pravila kojima se vlada.
Da skratim priču - promena društvenog sistema je nezamisliva bez promena u domenu morala, promena koje su po prirodi veoma spore, jer je moral izuzetno inertna kategorija (pa smo posle II sv. rata imali "reakcionarne seljake" koji su se protivili agrarnoj reformi i zadrugama, a '90 -ih borce za očuvanje društvene svojine) tako da se rahmetli Cobe radi postizanja olako obećane brzine odlučio da raznim merama (pri čemu su mu i okolnosti prilično išle na ruku) prosto sruši postojeći društveni moral, ne potrudivši se da izgradi novi. I to je, po meni, njegov veliki, ako ne i najveći greh, koji mi ispaštamo i danas. Zato ja često kažem da nama nije problem onih 10% pravnih normi, kakve god da su, nama je problem onih preostalih 90% društvenih normi, kojih - nema.

Fašizam je suprotnost svakom moralu, jer on nastaje usred već formiranog društvenopolitičkog sistema, kao pretpostavljeno rešenje njegovih nagomilanih problema. Stoga nije bitno da li će fašistički metod vladavine da bude primenjen u društvu mlade demokratije liberalnog kapitalizma Vajmarske Republike, u sovjetskoj Rusiji ili postkomunističkoj Srbiji, on će u svakom od tih "matičnih" društava da se jednom, kad-tad sukobi sa njegovom ideologijom, moralnim vrednostima itd. A tada je pitanje šta će da prevlada. Zato sam rekao da je fašizam metod vlasti anti-morala (za razliku od nemorala, koji znači postojanje nekog moralnog diskursa suprotnog "našem").

Glede holokausta: fašizam je tehnologija vladanja koja je primenjiva u bilo kojem društvu i provodi se kroz brojne mehanizme - propagandu, državni intervencionizam i protekcionizam u ekonomiji, homogenizaciju populacije, zastrašivanje itd.
Kad smo kod zastrašivanja, osnovno pravilo je da ga treba koristiti što manje (znači, samo kad drugi metodi omanu, npr. kad propaganda ne učini vođu dovoljno omiljenim kod svih), po pravilu u kombinaciji sa drugim metodama, a sasvim izuzetno kao jedino sredstvo (ovde je zastrašivanje veoma slično pravnim normama o kojima sam ranije govorio, jer po pravilu pravna noorma sadrži sankciju, dakle peremptorne je prirode).
E, sad, i kad se koristi samostalno, treba gledati da se ovca šiša, a ne zakolje; obzirom da je subjekt zastrašivanja cela nacija, poželjno je da se zastrašivanje sprovodi tako što će metodama represije (nepravednog i surovog postupanja, npr.) biti pogođene one marginalne, minorne društvene grupe koje predstavljaju strano telo u monolitu nacije. Tako su Cigani i Jevreji u Nemačkoj bili idealni da se Nemcima pokaže kako mogu i oni sami da prođu, ako ne ispoštuju vođu. Takođe, pri tome se ide ka tome da najsurovije bivaju maltretirani baš oni najistaknutiji, najuticajniji, najuspešniji članovi ciljane grupe, jer, "ako njega (doktora, profesora, industrijalca, bankara...) tako jebu, šta tek mene čeka?" je sjajan metod uspostavljanja poslušnosti u stadu.....

Ne znam koliko sam bio "pitak"?

Hate mail

Toza

Toza

Quote from: Hate mail on December 02, 2015, 07:40:10 PM
Gde ga pekar? On bi znao.
Quote from: indie on December 02, 2015, 08:48:54 PM

Мени је страшно непријатно што овако исмевате човека зато што се бавио једним часним и поштеним занимањем у свом животу.

Toza

O stočnosti u Srba:

Avion sa generalom Vladimirom Lazarevićem, u kojem su se pored njega nalazili i ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić i ministar pravde Nikola Selaković, sleteo je na aerodrom u Nišu, oko 14 sati. Na aerodromu su sačekali generala i ministar Aleksandar Vulin, načelnik GŠ Ljubiša Diković, vladika Teodosije, kao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Lazarević je bio osuđen po komandnoj odgovornosti na 14 godina zatvora zbog zločina na Kosovu i Metohiji, kao komandant Prištinskog korpusa, a potom i komadant Treće armije Vojske Jugoslavije 1998. i 1999. godine. (Blic)

Pa ka'će više ti izbori u USA, ovaj Renegate je mlogo mek, sav nikakav, oni njegovi sa njim rade šta hoće, jel' tako - tako je... O, Hilari!

indie

Quote from: Toza on December 03, 2015, 01:09:41 PM
Quote from: Hate mail on December 02, 2015, 07:40:10 PM
Gde ga pekar? On bi znao.
Quote from: indie on December 02, 2015, 08:48:54 PM

Мени је страшно непријатно што овако исмевате човека зато што се бавио једним часним и поштеним занимањем у свом животу.

sam pao, sam se ubijo...

salu nastranu, sam je prizno da je pekar i prevarant...

mada nekad nije dovoljno samo priznanje, vec treba i corpus delicte na videlo
u cemu on (njegov lik, delo te fotke) nije doduse oskudevao...

p.s.
[/quote]
Мени је страшно непријатно што овако исмевате човека зато што се бавио једiним часним и поштеним занимањем у свом животу.
[/quote]

Toza

Quote from: indie on December 03, 2015, 01:43:19 PM

p.s.

QuoteМени је страшно непријатно што овако исмевате човека зато што се бавио једiним часним и поштеним занимањем у свом животу.

You've got it.... finally.

Pijanista

Quoteједiним

Ovo neka ukrajinska rec? Oni imaju i "i" i "и" u azbuci

Daisy

Quote from: Ivan_D on October 07, 2015, 04:39:48 PM
Pekarstvo je plemenito zanimanje. Za razliku od biti used-car salesman ili toga sta radi ovaj odrpanac gore

Hate mail

matador

Quote from: Toza on December 03, 2015, 04:42:45 AM

Jbt Tozo, pitkiji si kada orezujes vocke.
Cupicu nisi ni do kolena.

Toza

Quote from: matador on December 03, 2015, 07:49:34 PM

Ma znam da retko ko može biti toliko pitak k'o Čupa.

Daisy

Nikolić: Što je čoveku majka, to je Srbiji Rusija

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1070220#rating

koliko još traje mandat ovom?
(omg ko je predsednik, 3. decembar 2015 13:57)

Rasplakao sam se... Divno je imati intelektualca na vlasti.
(Daleko od matice, 3. decembar 2015 14:08)

Pa zar nije Ceca srpska majka?
(killa, 3. decembar 2015 14:56)

Sta smo mi Bogu zgresili?!
(Transfer blama, 3. decembar 2015 19:20)

A ko nam je tata.
(Slobodan 032, 3. decembar 2015 19:15)

matador

Quote from: Toza on December 03, 2015, 09:48:32 PM
Quote from: matador on December 03, 2015, 07:49:34 PM

Ma znam da retko ko može biti toliko pitak k'o Čupa.

Em beskompromisno pitak em beskompromisni borac protivu korupcije.

Toza

Aha. :mrgreen:
Ovaj topic se otima kontroli....

Daisy

Stefanović: Povlačimo prijavu protiv čelnika Kurira

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da će MUP Srbije pronaći način da povuče krivičnu prijavu protiv čelnika "Kurira" Aleksandra Rodića i Milana Lađevića.

IZVOR: B92, TANJUG PETAK, 4.12.2015. | 21:29

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1070870

Au Doktore, nismo na Kalenica pijaci !!!
(Steve, 4. decembar 2015 20:45)

Ju ju ju... A sto bre Nesko sine, pa sta je bilo?
(dude, 4. decembar 2015 21:06)

Krivi jesu, povlacimo prijavu. za udzbenike doktore, ova ti je na mestu.
(NoPasaran, 4. decembar 2015 21:08)

Daisy

Vulinu zlatna plaketa Ministarstva odbrane

Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio ministru za rad Aleksandru Vulinu zlatnu plaketu za izuzetno angažovanje i doprinos odličnoj saradnji dva ministarstva.

IZVOR: TANJUG PETAK, 4.12.2015. | 21:00

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1070874

Sreća da postoje ovakvi kao Gašić i Vulin. Ako oni i slični ne sruše Vladu, nema ko drugi!
(ADVOKAT, 4. decembar 2015 21:27)

Hate mail

Srpska (turska, iranska, ruska, nigerijska...) posla.

Naravno da ce "pronaci nacin".

Uvek se za bas sve nadje neko ekstralegalno i zamrsenje a vala i resenje. Neki specijalis. Neki ad hoc.

Pa ljudi smo.

Sto me podseti...

Tu skoro sam se upinjao da na telefonu izguglam poznaniku (inace iz Madrida; una faccia) one dve kuce sazidane na vr' one zgrade do Brankovog mosta, da covek i to vidi, kad ono Srbi taj slucaj resili postavljanjem "bilborda" na zgradu, da se dve kuce (sa bastama) ne vide s mosta; bruka je a i onako ne moze nista da se ucini. A i steta bi bilo: pa ljudi tu zive, ima'u decu itd. Necemo valjda namerno da pravimo socijalne slucajeve.

Jos da im, toj dvojici domacina, opstina pored imanja sazida i kucice za dzukce lutalice i ostalu zivad i perad i kurac da ih vidi.

Hate mail

Mozda bi trebalo da tuze opstinu za umanjenje vrednosti stvari zbog unistenog vidika.

Daisy

Quote from: Hate mail on December 05, 2015, 01:42:04 AM

... dve kuce (sa bastama)...

Jos da im, toj dvojici domacina, opstina pored imanja sazida i kucice za dzukce lutalice i ostalu zivad i perad i kurac da ih vidi.

... kakve crne dve kuće sa baštama, odavno je tu iza bilborda, niklo malo naselje... cela favela...

... i na nadogradnji ima nadogradnja...

Hate mail

Daisy

"Rekao sam Nebojši da radi po savesti i zakonu"

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je ministru Nebojši Stefanoviću rekao da radi po savesti i zakonu u slučaju povlačenja prijave protiv čelnika "Kurira".

IZVOR: B92, TANJUG SUBOTA, 5.12.2015. | 14:08

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1071021

"Kad dođete na ovo mesto, što ste uspešniji imaćete više protivnika."
Pa ti onda nemaš razloga da brineš, skoro i da nemaš protivnika...
Dal' će botovi da shvate? ;-)
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 5. decembar 2015 12:50)

Kada ce da dodje jedna subota ili nedelja kada se probudim i upalim tv, a da ne vidim ovog coveka na konferenciji za stampu. Stvarno pocinje da me vise frustrira njegovo prenemaganje svaki vikend, price o tome kako se u ovoj zemlji ne cene njegovi uspesi, kako ga svi optuzuju, kritikuju... Svi su protiv njega... Dokle vise ljudi.
(dragan, 5. decembar 2015 12:52)

Aaaa, pa sad je jasno. Već sam se zabrinuo. Stefanović dr Nebojša ČEKA da mu se kaže da radi po savesti i zakonu, inače ne zna jadan, pa uradi samo po savesti ali ne i po zakonu.
DILETANTI!
(dzara, 5. decembar 2015 12:54)

Kako ministar policije može povući krivičnu prijavu, kao predomislio se?!
Kao krivi jesu al ćemo im oprostiti ovaj put!
Koji je Srbija vic od države, Hrvatska je za vas Švicarska!
(Lukas aus Agram, 5. decembar 2015 12:54)

Mogu li ja ispit da položim preko detektora laži?

-Da li sve znate iz ovog ispita, kolega?
-Da!
-Piiiiip, istina
-Čestitam, kolega, evo 10ka...

Ne zvuči loše...Svaka čast Vučića!
(tex avery, 5. decembar 2015 13:37)

E ako si mu rekao...Samo da ne radi kao doktorsku disertaciju.
(Naopak, 5. decembar 2015 13:56)

Daisy

Vučić: Dačiću skrati
Dačić: Nemoj da pitam o plati

Beograd -- Konferencija za štampu premijera Aleksandra Vučića i ministra Ivice Dačića protekla je u opuštenoj atmosferi.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 5.12.2015. | 15:11

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1071087

Pa ljudi su sredili da gradjani Srbije zive odlicno i kvalitetno, svi dobro zaradjujemo privreda cveta i sad oni mogu da se sale i glupiraju ! Inace njih dvojica zajedno van politike nemaju nijedan dan radnog staza u zivotu a nama porucuju kako trebamo da menjamo navike i da vise radimo !! Ali uskoro ocekujem da dobijem iseljenicku vizu i bezim odavde zauvek sa porodicom......
(Kalabrez, 5. decembar 2015 16:12)

Naravno kada nema Kesića večeras. Mogu da se zabavljaju do mile volje.
(Nemanja Bjelica, 5. decembar 2015 16:08)

U najrazvijenim i najpostenim zemljama sveta političari ne žive od plata a kamoli u ovoj mafijaskoj namestenoj državi. Ali malo sprdnje sa sirotinjom nije na odmet
(Jagodic, 5. decembar 2015 16:05)

Baš su šašavi i duhoviti dok se smeju sirotinji u lice.
(thunderstruck, 5. decembar 2015 15:55)

Hate mail

Toza

Naslov sa Pinka3 danas.

"Srbija organizacijom ministarske konferencije OEBS povrdila kapacitete ozbiljnog i pouzdanog partnera na međunarodnoj sceni, ocenili domaćini."

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Pijanista

Daisy

Vulin: Novinari, šta vas briga koga saslušavaju?

Beograd -- Ministar Aleksandar Vulin istakao je da novinari i urednici "treba da prestanu da se mešaju u rad državnih organa i da ne treba da komentarišu rad tužilaštva".

IZVOR: BETA, TANJUG PETAK, 4.12.2015. | 12:08

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1070546

E, moj, Vučiću, s kim bi ti Srbiju da gradiš! Nije ti ovaj ni na pijacu da ga vodiš. Samo te bruka.
(Glorija, 4. decembar 2015 17:20)

Drugu Vulinu bi neko morao da skrene pažnju, da činjenica da se on u svoj posao ne meša, ne znači da i ostali ne smeju da imaju pojma o svom.
Čisto onako, da se ne blamira.
(Tuta, 4. decembar 2015 17:06)

Zato sto im je to u opisu radnog mesta, mozda?!
(Filmofil, 4. decembar 2015 16:15)

Ti strašna Olivera i ostali što šiljite olovke "a i druge stvari" na ovu nemoćne i nadasve poštene naslednike baba Juline (ups. tetka Mirine) reči i dela prestanite.... neću više da se igram ako nastavite tako!!!
(Draganče, 4. decembar 2015 16:11)

Opa, bato, dobrodošli u 1948.!
(Ilija, 4. decembar 2015 14:12)

Tako je druže Vulin!!
Nema šta novinari da pričaju, tu su političari koji su stub "nezavisnog" pravosuđa i ostalih "nezavisnih"instirucija!!!!!
(vladimir, 4. decembar 2015 14:09)

Samo bahato! Ko je nama sve ministar je za rubriku - verovali ili ne...
(Ivan, 4. decembar 2015 12:20)

"Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala, prover'te molim vas."
(Spliff, 4. decembar 2015 12:19)

Zemljo, otvori se.
(nebojša, 4. decembar 2015 11:41)

Jel je potrebno lekarsko uverenje za radno mesto ministar?
(Gojko, 4. decembar 2015 11:13)

A taman mi dan počeo depresivno kad se pojavi Vulin sa još jednim biserom :)
(antibot, 4. decembar 2015 11:12)

Podkapijas je vrsta psa, najcesce sitniji rastom, koji laju na sve sto vide. Obicno nisu opasni, pa stvaraju buku kako bi skrenuli paznju na sebe i ucinili se bitnijim nego sto jesu. Cesto im vidjamo njuske ispod kapije i laju do besvesti osim u slucaju ako gazda otvori kapiju i pusti nekog, tada prestaju sa lajanjem jer misle da je taj neko uredu cim ga je gazda prihvatio u dvoriste.
(alex, 4. decembar 2015 11:09)

Vulin u epizodi "Vesele devedesete".
(Marina, 4. decembar 2015 11:00)

Jel vas sad konačno sramota što ste glasali za SNS? Ovo je dno dna. Severna Koreja pa Srbistan.
(Ash, 4. decembar 2015 10:55)

vule, uzmi snikers.
(sotir zvani djubre, 4. decembar 2015 10:50)

Toza

- Prvo smo otpuzali do nekog lokala i molili za pomoć, ali gazda nije hteo da nas pusti jer je mislio da smo mi teroristi. Zatim smo ušli u lokal pored, gde su nam dali šećer i vodu da dođemo sebi - pričaju Danilo i Stefan....

Уха фаћа..... ахахахахахаха  xrofl xrofl xrofl xrof

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/611724/OCI-U-OCI-SA-ZLOM-Cela-Amerika-je-bez-daha-gledala-ono-sto-su-Stefan-i-Danilo-JEDVA-PREZIVELI

Daisy

Kertes ušao u SNS, pa ga oslobodili DVA DANA KASNIJE

B. Jelovac   | 05. 12. 2015. - 19:38h

Mihalj Kertes, koji je nedavno prešao iz SPS u SNS, samo dva dana nakon promene tabora pravosnažno je oslobođen svih optužbi.

Naime, nekadašnji direktor Savezne uprave carine SRJ i blizak saradnik Slobodana Miloševića, iako dugogodišnji član SPS, 1. decembra je preleteo u redove naprednjaka.

Slučajno ili ne, već 3. decembra Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je prvostepenu presudu subotičkog Osnovnog suda iz juna ove godine kojom je Kertes oslobođen svih optužbi za zloupotrebu položaja i iznošenje državnog novca na Kipar. Na prvobitnom suđenju Kertes je u februaru 2014. oslobođen optužbi zbog zastarelosti slučaja, koja je nastupila u oktobru 2010. godine.

- Kriminalci u Srbiji vrlo često pribegavaju učlanjenju u SNS da bi izbegli krivično gonjenje. Kriminalci i danas za račun SNS tuku opoziciju po opštinama u Srbiji - kaže Pajtić za ,,Blic".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/611753/Kertes-usao-u-SNS-pa-ga-oslobodili-DVA-DANA-KASNIJE

realan-covek Subota, 05. 12. 2015. 19:41h
Sloba i mira su za ove bili mala deca...

corba Subota, 05. 12. 2015. 20:15h
Pobeći negde, daleko što dalje, gde ne trebaju pilule za spavanje!
Pobeći negde, gde umem da plivam, dajte mi pojas za spasavanje!

Daisy

Quote from: Daisy on December 05, 2015, 03:44:21 PM
Vučić: Dačiću skrati
Dačić: Nemoj da pitam o plati

Stanlio i Olio... ništa danas... razočarali su me i kao ljudi i kao komunisti...

... nadam se biće nešto sledećeg vikenda...

indie

Toza

Vreme pušenja:

Ono čarapansko govedo Gašić (postavljen na funkciju ministra vojske) juče reče novinarki B92 koja je na konferenciji za štampu čučnula da ne bi bila u kadru kamere: "Što volim ove novinarke koje lako kleknu."
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=06&nav_category=11&nav_id=1071449

A sad gledam na PINKU kako mu ona Jovana puši, pa sve guta, televizično.
Dovela, naime, neku babu da joj bude gost za tu temu, pa kad bakuta kaza da se na ovaj način vidi da se u Srbiji stvara posebna, nedodirljiva kasta koja može nekažnjeno da sere po svima ostalima, i da je posebna bruka to što Gašić ne samo da nije dao ostavku nego je nije ni ponudio, krenu da ga brani: te nije naš Gaša takav, te uvek nam je odgovarao na pitanja, te nije nikoga šutnuo (aludirajući na Velja), te Vladu čekaju veliki izazovi, sa'će ministar Sertić (nevidljivi čovek) da nam objasni koji, te... Pa kad ta sa B92 neće da puši, ima ko 'oće! Eto kako Hedi Lamar, sad ima pet automobila i tri kuće sa bazenima, ali ona se nije lažno stidela!

A picousti zakazao za danas konferenciju (http://www.blic.rs/Vesti/Politika/612099/Vucic-danas-sa-novinarima-o-Gasicu) na kojoj će sa novinarima "da razgovara o Bratislavu Gašiću". Zamisli to. Sledeće je da će neki sudija sa novinarima da razgovara o okrivljenom, umesto da mu sudi.

Za to vreme Čeda Jovanović - Mandov popušio lično Vučiću izjavom da "nije baš Čerčil, ali nije ni firer".

Missim, šta ima da se secamo oko takvih sitnica.... Jel' Gašiću pao helikopter? Jeste. I nikom ništa. Lično ga picousti zaštitio, i njega i ono đubre Lončara koji pre neki dan otkrivao lekarske tajne (al' da bi zaštitio bolesnika!). A sad ste stali za jedno pušenje... ili dva...

Superhik