samo nastavi tako, morončino
dosadan si, neinteligentan i nemaštovit
prepisuješ, kradeš i kopiraš druge
opoganiš svako mesto na kome se pojaviš, nema društva koje nisi u stanju da smoriš tim tvojim šatro ratnim avanturama i kockastim pogledom na svet, bez imalo radosti i lepote u bilo čemu što kažeš ili uradiš
pa jebote ti bi za dva sata kita ričardsa oterao u depresiju, samo kad bi ga neko privezao za drvo i tako naterao da te sluša
floduješ forume svojim majmunlucima, nema teme u koju se ti ne razumeš k'o marica u kriv kurac, a najjači si u vojnim i bezbednosnim pitanjima
ahahahahahahahahaha
tin soldier
popeo si se na kurac svakome
jesi li primetio kako mnogo ima ljudi koji izbegavaju da sa tobom uopšte razgovaraju, jer ti si od onih ludaka koji love eye contact
pa kad se zakače, udave svojim petparačkim lupetanjima i uličarskom logikom
zar nisi to sam video, kad sam te pustio tamo, kod nas, ponašao si se kao Delboj u operi
da ne pominjem kvalitet i inovativnost tvojih uradaka
kad sam ih pitao za mišljenje da li da ti dozvolim pristup, znaš šta su mi rekli za tebe, i amans, i emigracija i...
pa tvoj "jaran" emigracija je zbog tebe otišao i odavde, i sa onog foruma
"i odud i otud"
ogadio si ljudima mesto za druženje
od tebe kriju gde se sada sastaju, da se ne pojaviš tamo i opet sve zasereš
na kraju ćeš da završiš na onom military forumu koji si jednom ili dva puta ovde pomenuo, sa drugim takvim bolesnicima, bubuljičavim drkadžijama i iskompleksiranim wannabe vojnicima, koji će te zajebavati u mozak zato što se mnogo primaš
i neće ti biti dobro, jer bi ti voleo da si pametan, duhovit, obrazovan, elokventan... i zato se trpaš među takav, normalan svet
pa nije to prelazno, konju
bolje ti je da se smiriš