Samo da vas pozdravim sve. Bio sam odsutan neko vreme - on a journey to self discovery i vracam se kao nov covek. Dosta sam uznapredovao poslednje vreme kako licno/privatno tako i poslovno, shvatio sta je stvarno vazno u zivotu, a sta ne toliko. Podelicu vremenom neke price sa vama ovde.
2016 ce ostati upamcena kao vrlo dobra godina osobnog i profesionalnog razvoja i ako bih mogao jednu stvar da izmenim to je da je trebalo da kupim nautilus umesto aquanaut. Ali dobro sad, aquanaut mi je vec prirastao srcu.
Moram sad da idem, vraticu se ovih dana. Ali pre nego sto odem da vam izogovaram Hate-a. Covek je neverovatan.
Nasao ja jedan super preparat za thinning hair i podelio informaciju sa njim, a on mi kaze “ne treba meni ja se sisam sad na kratko, na jedinicu” - Tanja mi kaze da se to u profesionalnim krugovima - to sisanje masinom samo i svugde ista duzina, zove “one number all around”.
Anyway, umesto da se tu zaustavi, jos mi kaze “muskarci mi hvale puno tu frizuru, a zene vole i da je dodirnu prstima.”
Sigh. I sav srecan/ponosan mi to rekao. Umesto da bude uznemiren sto je toliko unthreatening zenama, da su u fazonu “let me pat your head a little”, on se time jos hvali. Znaci strasno.
Zene oko mene, ako nisu vec spremne da nesto imaju sa mnom, drze se vrlo po strani. For they know if they lower their guard just a little bit, I’m going for the jugular.
Not Hate.
Oksi se desilo 3 puta u poslednjih par godina da je jednu prijateljicu pozvala sa nama na more a ova joj rekla “ne, to bi me Ivan video bez sminke, to ne mogu”, drugu je pozvala sa muzem i decom na bazen sa nama, a ova joj rekla “ne mogu da me Ivan vidi ovakvu, moram prvo da oslabim par kila”, a jedna iz UA je jednom prespavala kod nas sa decom i ustala rano u pola 8 sa dvoje dece kad je Oksi vodila malog u skolu i isla sa njom (i posle se vratila sa njom) da ne bi bila sa mnom sama u stanu (iako su joj tu bila i deca
). Oksi je pitala zasto, kaze neprijatno joj da bude sa mnom sama u stanu.
Oksi se smejala i rekla joj da sam ja super pristojan, a ona joj odgovorila “znam, nisam na to mislila”. Oksi vise nije htela da je pita sta je tacno mislila