Svi osim ovog pacenika i ultra-sirotinje slawena znace da Ivan totalno projektuje kada sve ovo pise.
Naravno da nisam Tanju smarao bilo cim od gorepomenutog a kada ju je on nagovorio da da otkaz u frizerskom salonu da bi mogla da ide sa njim na klizanje ja sam bio kod kuce, spavao verovatno.
Zapravo je Ivan bio taj koji je ovoj relativno nezainteresovanoj zenici trtljao o tako nekim detaljima, sav sretan sto ima priliku da joj me predstavi.
Posle nekoliko dana je, a tome jesam nazocio, pokusao da fizicki napadne tog odvratnog 2-bit jevrejina kod kojeg je ova radila kada su otisli da pokupe njen alat a pod izmisljenom "optuzbom" da je ovaj ukrao Tanjine slusalice or something.
Zamislite koliko je to bilo neprijatno, neprilicno i totalno deprimirajuce da sam morao da intervenisem i odbranim tog coveka.
Plus nekog pedera-musteriju koja je sedela u stolici dok je napadnuti radio na njoj.
Tako mi i treba kad imam posla sa Crnogorcima.
Jos jedan detalj je od interesa: Ivan nije znao da se u Crnoj Gori (a i drugde) za cipele kaze "crevlje".
Nisam mogao da verujem; pa moj otac zna reci crevlje za cipele!
A sto se tice "raspodele troskova" (zamislite vi samo to): ne znam kakva je to situacija konkretno, kazem nisam bio prisutan niti involviran bilo kako, but if I'm paying I want ownership.