News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Istorija pljacke

Started by Ivan_D, January 26, 2010, 01:32:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

QuoteJesi

nehotice.  :evil: :?:

Hate mail

Ma da... i ja se nehotice upisah. Mirotocivo.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tarana

pokojni patrijarh je uchio za zidara..al' mu nije ishlo...zato je i posto patrijarh..

Pijanista

Ivan_D

Quote from: Pijanista on January 28, 2010, 07:22:53 PM
Pokojni Patrijarh bi se sam popeo na krov i poravio crep. ne znam da li sam ti pomogao ovim savetom...

:mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

... smem li da pogadjam kako se na to gleda u BG?
Sine, jebote, oni u Vojvodini pojma nemaju, deset godina ne umeju da poprave krov vec nas zovu, majke im ga smotane autonomaske nabijem ih na pravoslavni...

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

...u isto vreme, gomile kucica (koje stanari nadzidanih zgrada sto bazde na kiseli kupus hrane otpacima od rucka) lezerno zapisavaju uredno ogradjene rusevine monumentalnih srbijanskih zdanja - come turistickih atrakcija - u centru tzv. Beograda.

tarana

ne bi me iznenadilo ni da neko popravi pa dobije otkaz.
visak inicijative nije na ceni diz dejs.
saljemo mi neke analize svakog meseca.
i dodje sastanak a tip iz mitrovice (recimo da se zove mirko) pita
-sto mi to saljemo, kad niko ne chita
-kako niko ne chita?
-pa eto ja vec mesecima shaljem vrednosti sa znakom "-" i niko se ne zabrinjava

na sledecem sastanku jedan se javi..
-ja bi samo da pitam gde je mirko..

Pijanista

- ja bi samo da pitam gde je onaj sto je na proslom sastanku pitao gde je Mirko.

tarana

prvi deo priche je istinit..
k'o sto je istina da je ovaj dobio 20%

sa znakom "-"

Nocobdija

Ja bi samo reko jedno : Beograd jebe celu Srbiju, jebao je  i jeba će, a počeo je i sa ručnim radom na samom sebi. Veliku većinu (čitaj skoro svi) ljudi u Bogradu totalno ne interesuje bilo koji deo Srbije, čak ni periferija sopstvenog grada. U Švajcarskoj, Sloveniji, verovatno i u većem delu Hrvatske, svako selo, a o manjim gradovima i da ne govorim se oseće delom celine. Ovde se nipodaštava svako ko nije rodjeni Beogradjanin (koliko unazad se važi  :?: ), to je suština problema, to što postoje Beogradjani i ostali, a ne Srbi svuda i na svakom mestu.

Zgražavanje na pomen Niša, Vranja, nekih tamo čuka, ko da i čuka nije Srbija, dovodi do problema. Lako je da eksploatišeš kad ti se može i kad je to regularno.

Svi zato beže u Beograd, jer je on poslednja stanica ka izlazu iz Srbije. Meni je žao što je tako, ali tek kada se bude volela cela Srbija, kada briga za svaki njen deo ne bude samo pred izbore, deklarativno, tek onda će i Beograd biti mesto koje je samo centar Srbije, a ne država u državi.

Pijanista

Srbija se brani u Horgosu!

Hate mail

Otud Vojvodina, ali i svako drugi ko moze, treba da se iscupa iz te umiruce skalamerije.

Ivan_D

Beograd je mozda bio pre 50+ godina. Sad je to Bejooograd. Sumnjam da igde postoji tolika koncentracija ljudi sa kojima ne zelim sebe da asociram.
Neki od najfinijih ljudi sto sam upoznao dole su osim iz Vojvodine bili iz onoga sto Bejooogradjani zovu provincijom. Kraljevo, Cacak, Nis.
Ne secam se da bih za nekog Bejooogradjana kog sretnes recimo na ulici/restoranu/prodavnici mogao da kazem "gospodin covek".
Bejooograd privlaci sumnjiv svet kao govno muve.

Hate mail

Gde mi je onaj YouTube URL?...

Pareski do

Честитам вам људи, одох и ја  xyxy

НЕ је био у праву, нисте вредни посећивања.

Nocobdija

Quote from: Pareski do on January 28, 2010, 11:39:52 PM
Честитам вам људи, одох и ја  xyxy

НЕ је био у праву, нисте вредни посећивања.

:?  Prekide tačno na broju poruka 666 !  :evil:

Hate mail

Putuj igumane i ne brini se za manastir...  xyxy

Nocobdija

Drugo, ako ideš mož lepo da opsuješ i odeš, a ne teatralno, jednostavno se ne pojavljuješ. Naravno da je glupo napustiti ovako fino društvo, profilisano godinama, sa radnim iskustvom, kvalitetima kakvih nema na drugim forumima. Sve u svemu grešiš, mada uvek možeš iz prikrajka da gledaš kroz ključaonicu.  ;)

Hate mail

Ovo nikada nije bio forum srBskih klero-naci-ludaka. Tj. nije bio sve dok izvesna osoba nije ostavila par linkova na neke teme sa jedne od inkarnacija 7K na "Glasu razuma" odakle je ovaj primerak onda osmozom usetao.

Pijanista

Ne dirajte mi u Glas Razuma i ostale srbske svetinje.

Hate mail

Ne dok gori Hilandar we won't.

Ivan_D

Eto, oterali ste i Parezu.
Ja, doduse, za to najvise krivim Slanjena. On mu je metnuo crva sumnje, a Pareza je podvodljiva dusa.

miskop

Nije ovo nista naspram CINJENICE koliko je Srbija
opljackala makedoniju, bazniju, rvacku, sloveniju..

Tromotorac

Quote from: Hate mail on January 29, 2010, 12:06:25 AM
Ovo nikada nije bio forum srBskih klero-naci-ludaka. Tj. nije bio sve dok izvesna osoba nije ostavila par linkova na neke teme sa jedne od inkarnacija 7K na "Glasu razuma" odakle je ovaj primerak onda osmozom usetao.

Bilo bi dobro uporediti nekad & sad. 7k pre deset godina, i danas - sa istim ljudima, koliko smo skrenuli u levo/desno. Nije to nista lose - ljudi se menjaju, i treba da je tako.  Neko na bolje, neko prema SC modelu.
The bums will always loose.

vbo man

Kao shto ste "ochistili" SVAKI jebeni 7 kontinent forum do sad dok niste ostali sami vas 4-5 da urlate uglas nebuloze poput " Ziveo Nato" , tako cete i ovaj.
Vi ste momci stvarno stravichno iskompleksirana i jadna jedna ekipa.Vi prichate o nekakvoj kulturi  xuss. Niste u stanju dve rechenice da razmenite da nekog gadno ne opljunete radi razlichitog mishljenja. A onda se grdno uvredite kada vas neko uzme na nishan.
Ovde izdvajam Taranu i AF...s kojima se moze diskutovati i od kojih se moze neshto chuti.
Pa samo nastavite...i onako cete uskoro prichati sami sa sobom.
Nije chudo da vam je Ace zalupio vrata pred nosom.
The light at the end of the tunnel is the train.

E

Quote from: Hate mail on January 29, 2010, 12:22:38 AM
:shock:
ti stvarno imash problem

vbo man

Quoteti stvarno imash problem
Ma ne da chovek ima problem...ON JE PROBLEM himself.
Nishta gore od bolesti...
The light at the end of the tunnel is the train.

slawen

Quote from: vbo man on January 29, 2010, 03:32:25 PM

Ovde izdvajam Taranu i AF...s kojima se moze diskutovati i od kojih se moze neshto chuti.

А шта мени фали?
Само молим конструктивно....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: slawen on January 29, 2010, 04:27:55 PM

А шта мени фали?

ne fali ti nista, ali mene nije niko nista ni pitao  ;)

slawen

Quote from: E on January 29, 2010, 04:28:43 PM
Quote from: slawen on January 29, 2010, 04:27:55 PM

А шта мени фали?

ne fali ti nista, ali mene nije niko nista ni pitao  ;)

Луче паметно.
А ти ниси ни давала паушалне оцене..
ВБО је. Зато је и позивам на одговорност.

slawen

И још једна информација за ВБО (ово нема у новинЕ): Аце је затарабио искључиво због Деде, ево за то ти добар стојим, а и ресто сведока је још живо; е, сад, то што је Деда овде, а Аце хисторија, говори и још понешто друго.

Nocobdija

Kao shto ste "ochistili" SVAKI jebeni 7 kontinent forum do sad dok niste ostali sami vas 4-5 da urlate uglas nebuloze poput " Ziveo Nato" , tako cete i ovaj.
Vi ste momci stvarno stravichno iskompleksirana i jadna jedna ekipa.Vi prichate o nekakvoj kulturi  xuss. Niste u stanju dve rechenice da razmenite da nekog gadno ne opljunete radi razlichitog mishljenja. A onda se grdno uvredite kada vas neko uzme na nishan.
Ovde izdvajam Taranu i AF...[/b]s kojima se moze diskutovati i od kojih se moze neshto chuti.
Pa samo nastavite...i onako cete uskoro prichati sami sa sobom.
Nije chudo da vam je Ace zalupio vrata pred nosom.

Sebe vidim negde medju one tri tačke (...) posle AF?  :lol:  

slawen

Хаха, само се ти надај, чекај само док се ВБО пробуди, све ће нас на гомилу, нећеш моћи ни између редова да се сакријеш, а камоли међу три тачке; како је почело, можда ће и она да оде....

E

Quote from: slawen on January 29, 2010, 05:28:18 PM
Хаха, само се ти надај, чекај само док се ВБО пробуди, све ће нас на гомилу, нећеш моћи ни између редова да се сакријеш, а камоли међу три тачке; како је почело, можда ће и она да оде....

Ko ce posle da nam kaci slike uokvirene u fotoshopu :cry:

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:30:16 PM
Quote from: slawen on January 29, 2010, 05:28:18 PM

Ko ce posle da nam kaci slike uokvirene u fotoshopu :cry:
E, eeee, sestro, brate, pa ti čepiš redom na svakoj temi  xtwak  xtwak  xtwak

Tromotorac

Aman ljudi, niko ne "odlazi". Svi su tu, gde su bili i dosad. Godisnji odmori, neplaceno, bolovanje od 7k forumisanja je normalna pojava. Koliko sam puta ja odlazio po svez vazduh, pa opet posle navracao.

svakom dodje 5 minuta da baci kasikaru na 7k, pre ili kasnije. Normalno, kao u familiji.

E

Bas si grub nocobdijo, kako tako  xtwak. Svasta  :roll:

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:39:31 PM
Bas si grub nocobdijo, kako tako  xtwak. Svasta  :roll:

Misiš ovo  xtwak  xtwak  xtwak ma ja to tebe uslikao za parin forum kako biješ na tri mesta močugom, nisi se ti prepoznala, nema mene još u tom fotošopu  :lol:    xyxy A i fini sam ja, ne bi nikad...  xyxy

Hate mail

Quote from: E on January 29, 2010, 03:33:49 PM
Quote from: Hate mail on January 29, 2010, 12:22:38 AM

:shock:
ti stvarno imash problem

O cemu se radi?

To je izjavio jedan, strogo naciJonalno osvestan i po PS-u pobozan, tzv. ministar tzv. Vlade tzv. Srbije.

Tune in.

Ivan_D

E nije upucena u modus operandi srbijanske drzave. Ovako: kad gori Hilandar ili kad je partijska slava onda NISTA drugo ne postoji, sve staje. -273 C

Hate mail

Ivan_D

wow, ur good. Ja se tacno secam jedino 299792

Hate mail

Pijanista

3.141592653589793 (bez guglanja, ako se ne varam)

Tromotorac

Ono sto je bitnije od vase apsolutne nule jeste cinjenica da ima neupucenih u fenomenologiju "Hilandar gori" .

Pijanista

A znate zasto je goreo? Zato sto su instalaciju postavljali pijani majstori.

Hate mail

Rakija manastirka...

Ja Pi do onog "265" pamtim a posle nista...

Dva Pi puta 50 Hertza puta t...