News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Koncerti

Started by baggio, January 29, 2010, 03:20:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

Idete li na konerte uzivo?

Da li ste i koga do sada odgledali?
Ko vam se najvise dopao?
Da li ste imali prilike da nekoga od tih slavnih imena upoznate licno?
Kako ste to doziveli?  Odusevljeni ili?

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

xrofl

kakva pitanja, baggio ti kao da vrshish interrogation

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

baggio

Quote from: E on January 29, 2010, 04:04:01 PM
xrofl

kakva pitanja, baggio ti kao da vrshish interrogation

Pa, kakav ti je ovo komentar?

Interrogation? :shock:
Zasto?

E

Ne znam meni tako zvuci . Pitanje za pitanjem. Da si recimo napisala nesto o koncertu na kome si bila, pa opisala tu grupu ili pevaca/pevacicu. Pa da si nas onda pitala recimo da li volite da idete na koncerte, mislim da ne bi dozivela topic kao interrgation.
Ne zaboravi da sam ostavila i smajlija, so don't take it to hard, ok :)

baggio

Hmmm.........nisam bre znala da ste svi ovde uvek na kraj srca i da uvek moram da biram sa koje strane da vam pridjem. :roll:

Ovde izgleda ipak najbolje prolaze posmatraci i cutolozi.

E

Quote from: baggio on January 29, 2010, 04:41:45 PM
Hmmm.........nisam bre znala da ste svi ovde uvek na kraj srca i da uvek moram da biram sa koje strane da vam pridjem. :roll:

Ovde izgleda ipak najbolje prolaze posmatraci i cutolozi.

Izgleda, posto cim sam eto nesto rekla sto ti ne odgovara odmah se durish
Oh my Oh my :roll:
ubuduce cu da posmatram i cutim kad postavis ovakav topic

slawen

Суптилно, другарице, суптилно. Осмишљен прилаз, као да си једна од њих, да се сами отворе....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: slawen on January 29, 2010, 04:44:43 PM
Суптилно, другарице, суптилно. Осмишљен прилаз, као да си једна од њих, да се сами отворе....
xrofl

baggio

Jebote,

SVASTA! :roll: :roll:

Pijanista

O jebote, sve sam filozof do filozofa. Jedna jednostavna tema proizvede ovakve odgovore.
Poslednje sto sam bio je Valter, vankuverska grupa peva nase hitove od pre 20-30 godina. A pre toga Riblja Corba, dalje ne mogu da se setim daaavno je bilo

E

Quote from: Pijanista on January 29, 2010, 05:04:25 PM
O jebote, sve sam filozof do filozofa. Jedna jednostavna tema proizvede ovakve odgovore.
Poslednje sto sam bio je Valter, vankuverska grupa peva nase hitove od pre 20-30 godina. A pre toga Riblja Corba, dalje ne mogu da se setim daaavno je bilo
Seti se Pijanisto, seti se  xtwak
:D

slawen

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Nocobdija

Stvarno mi nije jasno u čemu je problem?   :shock: Kakav je problem što je pitala da li je neko išao na koncert ? Verovatno je htela samo da otvori temu i da se nadoveže naknadno nekim podatkom. Očigledno da do tog dela sada neće doći, a sitnog podjebavanja za sve svašta vidim ne manjka. Prvi put moram da upotrebim ovaj smajli.  xfuck5  xfuck5  xfuck5 Da nastavimo opušteno ili  xfrog xfrog xfrog  xuss  xuss  xuss

E

Take it easy chakizi  xrofl, razumem da si subjektivan sada, ali relax, ne morash bas da potezes qratze ili pishtolje, pa nismo do toga doshli, vajda smem da kazem sta mislim . :?

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:37:30 PM
Take it easy chakizi  xrofl, razumem da si subjektivan sada, ali relax, ne morash bas da potezes qratze ili pishtolje, pa nismo do toga doshli, vajda smem da kazem sta mislim . :?

Pa ja samo u duhu razvoja diskusije, da ne ispadnem glup u društvu.  :?:

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:39:33 PM

Izgleda da si ispao. Bar u mojim ocima.

slawen

Са'ће он то лепо да убрише.
Јел'да хоћеш?

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:40:24 PM

A došo i ja na red  xtwak Hvala. Odoh i ja.

E

Ma nema problema , ja sam samo prokomentarisala topic od baggio iskreno, bolje da sam cutala, posto ona ocigledno ne zna ni da se nasali ni da primi konstruktivnu kritiku. A Nocobdija je tu sasvim neukusno poceo da suche sto kurce sto pistolje. Mislim stvarno. Tuga jedna  :roll:

Nocobdija

Take it easy chakizi  xrofl, razumem da si subjektivan sada, ali relax, ne morash bas da potezes qratze ili pishtolje, pa nismo do toga doshli, vajda smem da kazem sta mislim . :?

Pa ja samo u duhu razvoja diskusije, da ne ispadnem glup u društvu.  :?:

Ono gore, inače, nije nikom upućeno, čisto oslikavanje foruma je bilo u pitanju.

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:44:22 PM
Take it easy chakizi  xrofl, razumem da si subjektivan sada, ali relax, ne morash bas da potezes qratze ili pishtolje, pa nismo do toga doshli, vajda smem da kazem sta mislim . :?

A došo i ja na red  xtwak Hvala. Odoh i ja.
Ako ces zbog mene da odes , to je samo tvoj problem. Ljudski bi bilo da kazes E izvini nisam bas tako mislio. Ali j@bi ga , nismo svi isti.

amans

molim kokice  :mrgreen:

Proslog proleca-Bruce Springsteen
Prosle jeseni-Leonard Cohen
We're lost, but we're making good time.

slawen

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:46:20 PM

Ono gore, inače, nije nikom upućeno, čisto oslikavanje foruma je bilo u pitanju.

Мислиш, свима нама ђутуре?
Јер форум, то су људи....

Nocobdija

Nisam te citirao pa replicirao sa onim smajlijima, samo sam pitao da li ćemo da se sad na svakom mestu častimo sa onim gore.

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:34:14 PM
Stvarno mi nije jasno u čemu je problem?   :shock: Kakav je problem što je pitala da li je neko išao na koncert ? Verovatno je htela samo da otvori temu i da se nadoveže naknadno nekim podatkom. Očigledno da do tog dela sada neće doći, a sitnog podjebavanja za sve svašta vidim ne manjka. Prvi put moram da upotrebim ovaj smajli.  xfuck5  xfuck5  xfuck5 Da nastavimo opušteno ili  xfrog xfrog xfrog  xuss  xuss  xuss
To mozes da pricas nekom drugom, ja glupa nisam , ovo si bio uputio meni.
Vrlo neukusno i nadasve glupo.

amans

i kokakolu  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nocobdija

Upade Slawen, ovo prethodno je upućeno E.

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:48:51 PM
Nisam te citirao pa replicirao sa onim smajlijima, samo sam pitao da li ćemo da se sad na svakom mestu častimo sa onim gore.
Well, ako te je pored SVIH raznoraznih podjebavanja na forumu, a bilo ih je ihaha  do sada , ovaj moj komentar na baggio topic toliko iritirao , treba da se malo preispitash .

slawen

А што једноставно не убришеш, Ноћобдијо?
Кажеш лепо јесам другови, јео сам говна, али сад сам свестан...

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:49:06 PM

Znaš šta, baš me briga kako ćeš da shvatiš, lepo ti je bilo da se kikoćeš kad drugog zezaju, a kad sam ti slikovito pokazao kako to izgleda i ka čemu vodi onda si fina.

Nocobdija

OK, evo javno se izvinjavam sa šlagom i trešnjom na torti ako sam povredio osećanja E i time doprineo remećenju medjuljudskih odnosa na forumu. A sad bi još neko mogao da spusit loptu.

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:51:50 PM

Znaš šta, baš me briga kako ćeš da shvatiš, lepo ti je bilo da se kikoćeš kad drugog zezaju, a kad sam ti slikovito pokazao kako to izgleda i ka čemu vodi onda si fina.

Da vrlo sam fina. Evo sad cu da odskakucem do foto albuma da postiram neki cvetic. Mozda nadjem i nekog leptirica.
Znas sta Nocobdijo, jedno je  xrofl, a drugo  xfuck5 i  xuss
Nemam vise komentara

Osim mozda da zamolim paricu da otvori tebi i baggio jedan kutak gde cete jedno drugom da postirate youtubove, bar da znam da je separeJ u pitanju da ne ulazim .

E

Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:54:09 PM
OK, evo javno se izvinjavam sa šlagom i trešnjom na torti ako sam povredio osećanja E i time doprineo remećenju medjuljudskih odnosa na forumu. A sad bi još neko mogao da spusit loptu.

Malo si zakasnio sa izvinjenjem. J@bi ga.

Nocobdija

Quote from: E on January 29, 2010, 05:56:01 PM
Quote from: Nocobdija on January 29, 2010, 05:51:50 PM

Da vrlo sam fina. Evo sad cu da odskakucem do foto albuma da postiram neki cvetic. Mozda nadjem i nekog leptirica.
Znas sta Nocobdijo, jedno je  xrofl, a drugo  xfuck5 i  xuss
Nemam vise komentara

Osim mozda da zamolim paricu da otvori tebi i baggio jedan kutak gde cete jedno drugom da postirate youtubove, bar da znam da je separeJ u pitanju da ne ulazim .

Jesi ovo kucala pre ili posle mog izvinjenja?

Nocobdija

Pijanista

Amans, lepo.

E, sad se setih, pre Valtera a posle Corbe je bila Loreena Mckennitt, i jedan hor vankuverski. Davno je bilo, stvarno sam overdju za muzku.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on January 29, 2010, 05:58:01 PM
Amans, lepo.

E, sad se setih, pre Valtera a posle Corbe je bila Loreena Mckennitt, i jedan hor vankuverski. Davno je bilo, stvarno sam overdju za muzku.

Ti si vazda car bio.  xjap

Mirabella

Poslednjih nekoliko: Boston, the Styx (old timers), il Divo (muzika miliona  :mrgreen:), upoznala Andy Scott-a (vidjam ga svake godine o nekim okupljanjima) iz The Sweet (old timers opet).

EvE ga Andy  :mrgreen:

Nekad (cuci)

I sad:

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Nocobdija

:lol:  :lol:  :lol:

Pa evo ja idem na koncert u petak  i gledeam ovog gospodina dole, naravno da moram da stavim i spotić sa youtube kome se ne svidja ne mora da gleda  :mrgreen:

Chris Rea - Road to Hell

http://www.youtube.com/watch?v=1EBw_da7BZk

amans

prosla godina mi je bila koncertna godina...gledala sam jos i Madonu, Tinu Tarner, Bajagu, Bregovica...

Klasicnu muziku ne brojim (niti mogu da se setim sta sam sve gledala)... Operu nijednu. To cu na prolece. Obozavam Metropoliten Operu u NYC, pa jos kad je Verdi....nema nista lepse  :lol:

Uskoro idem na koncert Keitha Jarretta...can't wait :lol:

Daisy

Quote from: amans on January 29, 2010, 05:48:22 PM

molim kokice  :mrgreen:

posluzi se ... ne preteruj, pazi na liniju ...

secam se kad je Bruce bio u ACC (prima 15-20 hiljada ljudi), cela arena na prve taktove horski peva "Hungry Heart", a kad je krenula "Born to run" upalili sva svetla u areni, bas je izgledalo mocno

Cohena sam gledo u Hummingbird centre (prima oko 3k, perverzno akusticna), secam se da je jezivo emocionalno iz peta bila izvedena "Hallelujah"
(sad sam gledo neke snimke te pesme na youtube, uopste ne ostavljaju utisak kao u dvorani, pa mi glupo da ovde linkujem blede kopije)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

amans

Quote from: INI on January 29, 2010, 07:04:31 PM
Quote from: amans on January 29, 2010, 05:48:22 PM

molim kokice  :mrgreen:

posluzi se ... ne preteruj, pazi na liniju ...

secam se kad je Bruce bio u ACC (prima 15-20 hiljada ljudi), cela arena na prve taktove horski peva "Hungry Heart", a kad je krenula "Born to run" upalili sva svetla u areni, bas je izgledalo mocno

Cohena sam gledo u Hummingbird centre (prima oko 3k, perverzno akusticna), secam se da je jezivo emocionalno iz peta bila izvedena "Hallelujah"
(sad sam gledo neke snimke te pesme na youtube, uopste ne ostavljaju utisak kao u dvorani, pa mi glupo da ovde linkujem blede kopije)

da, da...Springstina sam gledala u United Center, velika hala, i bas je delovalo kad je masa pevala...a on sam je tako pozitivan, da to nije normalno, prosto zraci energijom i sarmom ....

Cohena sam gledala u Rosemont sali sto je relativno mala koncertna dvorana i bilo je impresivno. Njegov glas je mocan i snazan kao da nema sedamdeset i kusur godina....mali i sitan, a glascnina samtako....pa kad je poceo The Tower of Song....i sve one druge, uglavnom je bila retrospektiva, pesme koje su ti pod kozom (ako ga volis)...bas je bilo izuzetno.

INI, gde si ti, u kom gradu su bili koncerti?

Daisy

... sada sam u Srbiji, ovi koncerti su bili u Torontu

Cohen je onomad (pre turneje) imao promociju knjige u Torontu, i uz pomoć (verovatno i nagovor) "Barenaked Ladies" zajedno su otpevali par pesama (na ulici ispred knjižare Chapters/Indigo @ Bloor & Bay), tada sam ga prvi put čuo uživo, bio sam iznenadjen kako ima moćan glas, naravno slušao sam ga na pločama, ali uživo je baš zvučao moćno

... evo "Born to run" uživo u Barsi ...

Bruce Springsteen Born to run
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

amans

najlepsa tush rokenrola  :mrgreen:

tarana

slušo kris riju na prošlom koncertu. lepo.
izgleda da za pakadelusiju nema više karata...

Tužni Grad

Noćobdijo, obavezno izveštaj da postaviš. Njega nisam nikad ovde uhvatio ...

Sad u subotu gostuje Pat Metheny ... al' to smo već apsolvirali (sa Scoffield-om, pre desetak godina).