News: SMF - Just Installed!

Author Topic: Jad i beda srbijanske drzave  (Read 27992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ivan_D

• 7k
Jad i beda srbijanske drzave
« on: February 01, 2010, 02:33:22 PM »
Nevidjena sramota. Svaki skvot u kom sam ziveo izgledao je bolje nego ovo.

A nije mi ni jasno sta se one dve budale ljube na pocetku.

У дому госпође Јованке Броз....
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline slawen

• 7k
  • Ja se nechavam vykourit
Re: Jad i beda srbijanske drzave
« Reply #1 on: February 01, 2010, 02:52:20 PM »
Она Сузана ми изгледа сасвим употребљива.

А за љубљење: то ти је по делегатском систему, ти то не можеш да разумеш.
Битно да сви разумемо зашто и по ком закону држе Јованку у кућном притвору?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #2 on: February 01, 2010, 03:07:10 PM »
Da Suzana je dobra. Ona plava, sto se predstavila akcentirajuci svaki slog svog imena i dva prezimena, to je Tadiceva supruga?

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
« Reply #3 on: February 01, 2010, 03:35:44 PM »
Jel' to Jovanka pomilovana or what?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #4 on: February 01, 2010, 05:06:31 PM »
A nije mi ni jasno sta se one dve budale ljube na pocetku.

Predigra.

"Bolan Mujo, sto ga guzis, sto mu ne dajes vjestacko disanje?"
"Bona Fato, tako je sve i pocelo"
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #5 on: February 01, 2010, 05:09:14 PM »
PS. Inace, ko se sam ne snabde dok je u sedlu, malo ko posle moze to da potkrpi. mislim, nije ti to Amerika. Ostavljati familiju na milost i nemilost onih novih koji preuzimaju vlast je stvarno... Naivno do mojega moga.

Tiletu je pucao qc, a eto Slobi vec nije...

Offline E

• 7k
« Reply #6 on: February 01, 2010, 05:13:48 PM »
Jelence  xrofl

P.S Jovanka u pritvoru? Zasto ? Nisam upucena. Koja su ovo dvojica. Jako lepa kuca , steta sto je zapushtena i propala.

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #7 on: February 01, 2010, 07:07:37 PM »
P.S Jovanka u pritvoru? Zasto ? Nisam upucena. Koja su ovo dvojica.

Jovanka je u pritvoru od negde 76-77.

Ta dvojica su ti vazni ministri trenutne srbijanske vlade. Prvi je Ivica Dacic, nekadasnja desna ruka Slobodana Milosevica, trenutno ministar policije (skromno je pristao na tu poziciju, jer je trebao da bude premijer).
Istini za volju, uz svu njegovu proslost i pripadanje mega-zlocinackom klanu, on je jedan od malo ministara ove vlade prilikom cijih javnih govora uglavnom ne strepim da ce izjaviti neku super glupost ili napraviti neku kretensku gestikulaciju bilo licem, bilo telom.

Onaj drugi becar ti je Rasim Ljajic, ministar za nacionalne manjine (valjda se tako zove to ministarstvo). Ministar je ne zbog nekih svojih kvaliteta vec zbog toga sto je i koordinator vlade Srbije sa Haskim Tribunalom. A na toj poziciji je, opet, ne zbog nekih svojih kvaliteta, vec zato sto je musliman. Niko od onih ckepi iz srbijanske vlade nije smeo tada da prihvati tu izdajnicku ulogu, pa su stavili coveka muslimana.

Jovanki Broz su inace tek prosle godine izdali licna dokumenta. Do tad nije imala nikakvih gradjanskih prava.

Predaja dokumenata Jovanki Broz

Offline Nocobdija

• 7k
« Reply #8 on: February 01, 2010, 07:16:44 PM »
Meni nije jasno šta je problem sa Jovankom? Šta me bole za nju? Tolika deca gladna, toliki pametan svet ode iz ove zemlje (trbuhom za kruhom), evo i medju vama se javne po neki normalan od tih, a čitava delegacija se uputila da rešava pitanje Jovanke Broz!  :?: Ima penziju - sigurno, koja je garant dovoljna da joj podmiri potrebe bilo kog prosečnog čoveka sa ovih prostora. Šta je bre ona zaslužna za bilo šta?

Offline Nocobdija

• 7k
« Reply #9 on: February 01, 2010, 07:21:59 PM »
Aha, sad vidim da joj doneli, na noge dokumenta. Svašta. Ministri idu da uručuju dokumenta u pratnji kamermana i svite bivšoj gospodji, bivšeg predsednika, bivše države (dve se valjda promenilo do ove), koji je umro pre samo 30 godina! Ovo je Zona sumraka!  :x :?:

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #10 on: February 01, 2010, 07:42:31 PM »
on je jedan od malo ministara ove vlade prilikom cijih javnih govora uglavnom ne strepim da ce izjaviti neku super glupost

Da, odmeren, elokventan gospodin

Offline Nocobdija

• 7k
« Reply #11 on: February 01, 2010, 07:56:13 PM »
on je jedan od malo ministara ove vlade prilikom cijih javnih govora uglavnom ne strepim da ce izjaviti neku super glupost

Da, odmeren, elokventan gospodin

:mrgreen:

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #12 on: February 01, 2010, 08:09:06 PM »
Meni nije jasno šta je problem sa Jovankom? Šta me bole za nju?

Ako ni zbog cega drugog, krajnje je bedno pustati suprugu vladara kome su svi ljubili dupe (zato sto su ga voleli, a ne zato sto su ga se plasili) do smrti, da zivi u siromastini, bez ikakvih gradjanskih prava.
Nisu hteli zeni da daju Brozovu penziju, nisu hteli da joj daju njegove licne stvari kad je umro. Nesto, sto rece Dacic gore, na sta svako ima pravo.
Ali takva je to drzava - bedna. I bedni ljudi je vode.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #13 on: February 01, 2010, 09:02:55 PM »
Zena je pukovnik te vase vojske koja vam upravlja drzavom i decom od kad napune 16 godina sve dok ne napune 55.

Drugo, kako sme neko da bude u kucnom pritvoru i bez dokumenata u vlastitoj zemlji arbitrarnom odlukom istog tog vojnog rezima?

To sto je ona sedela 35 godina usred Beograda kao rob nezarobljeni je slika i prilika ropstva u kojem svi vi ostali zivite tamo. Ja znam da to nije vidljivo na prvi pogled ali svakom to moze da se desi. Eno, i Dafina Milanovic je isto ovako pre nekoliko godina zarobljena a tu skoro je i "umrla".

alan ford

• Guest
« Reply #14 on: February 01, 2010, 09:12:44 PM »
prvih 30-40 godina je prozivela kao kraljica, sledecih kao obicna penzionerka... statisticki gledano je bolje zivela od vecine. Ocekivati vise bilo bi nezahvalno.

p.s. Ivane generalno se slazem sa tobom, jedino ne bi da krenemo da ispravljamo krive Drine od Jovanke. Kao sto mi je krivo sto smo poceli sa denacionalizacijom sa "kraljeFska porodica".

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #15 on: February 01, 2010, 09:16:58 PM »
Ne bi me iznenadili da je sad uhapse sto 30 godina nije imala LK i tako krsila zakon. Ili da je isele na ulicu, jer stan nije uknjizen, nije nosilac stanarskog prava, ili da joj ispostave racun za odrzavanje kuce cveca...

Offline E

• 7k
« Reply #16 on: February 01, 2010, 09:19:48 PM »
Meni je zao i sto je Margita Stefanovic umrla kao beskucnik, zao mi je bilo i kad su Cecu Raznatovic stavili u samicu i odvojili je od dvoje male dece, zao mi je citala sam skoro na Slawenovim sajtu  nekog coveka koga su roditelji jos kad je bio momcic dali nekom coveku da mu cuva stoku taj isto tako nema nikakva dokumenta da postoji, radi jadnicak celi svoj zivot kao rob. Svasta mi je zao kad cujem , ali ne mogu da kazem kriv je ovaj ili onaj , zato sto je to jednostavno tako.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #17 on: February 01, 2010, 09:24:44 PM »
Bilo bi pogubno kada bi svi tako razmisljali. To je religijsko razmisljanje. Tim putem kada bi se poslo uskoro ne bi bilo useva, lekova, pitke vode, saobracaja, hirurskih zahvata, mozda ni dece.

Offline E

• 7k
« Reply #18 on: February 01, 2010, 09:26:43 PM »
Bilo bi pogubno kada bi svi tako razmisljali. To je religijsko razmisljanje. Tim putem kada bi se poslo uskoro ne bi bilo useva, lekova, pitke vode, saobracaja, hirurskih zahvata, mozda ni dece.
Kako?

Ne razumem zasto tolika mrznja i odbojnost prema religiji. Imas pogreshan stav. Pogledaj samo malo kakvom tehnologijom su raspolagale  i koliko napretka u svim sferama su postigle zemlje zapadnog bloka gde je religija ostala da bude vrlo vazan deo u zivotu vecine stanovnistva , a koliko su zaostale i koliko su lose prosle zemlje istocnog bloka gde je religija bila zabranjena i gde je vladao komunizam.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #19 on: February 01, 2010, 09:29:17 PM »
Mislim da Margita i Ceca znose mali deo odgovornosti za ono sto ih je snaslo. Mali, melecni, gotovo zanemarljiv neznatan delic.

Offline tarana

• 7k
« Reply #20 on: February 01, 2010, 09:29:34 PM »
i meni je zao kraljice...
i volo bi da je mir u celom svetu..

Offline E

• 7k
« Reply #21 on: February 01, 2010, 09:31:57 PM »
Don't be too fast to judge people

Offline E

• 7k
« Reply #22 on: February 01, 2010, 09:32:19 PM »
i meni je zao kraljice...
i volo bi da je mir u celom svetu..
xrofl xremyb

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #23 on: February 01, 2010, 09:34:26 PM »

Ako se na mene odnosi, ni sam brz.

Offline E

• 7k
« Reply #24 on: February 01, 2010, 09:35:45 PM »

Ako se na mene odnosi, ni sam brz.
Na tebe se odnosilo

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #25 on: February 01, 2010, 09:35:58 PM »
I ne dirajte mi Rasima

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #26 on: February 01, 2010, 09:38:37 PM »
Pa to "to je jednostavno tako". Znam nekoliko hiljada aktivnih i nekoliko miliona pritajenih diktatora koji jedva cekaju da im mase tako misle.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #27 on: February 01, 2010, 09:38:56 PM »
Ajde malo o Magi. Cura obrazovana, inteligentna, svesno izabere drogu i sve sto uz to ide. Nie radi se o naivnoj cobanici koja pojma nema sta je heroin. Sta tu ima da se zali? Meni jeste zao nje, volim EKV, ali sama je kriva.
Treba li da verujem da Ceca nije imala izbora u zivotu? Bogata, mlada i slavna, sta se kacila sa mafijom.  

Offline amans

• 7k
« Reply #28 on: February 01, 2010, 09:41:20 PM »
Meni je zao i sto je Margita Stefanovic umrla kao beskucnik, zao mi je bilo i kad su Cecu Raznatovic stavili u samicu i odvojili je od dvoje male dece, zao mi je citala sam skoro na Slawenovim sajtu  nekog coveka koga su roditelji jos kad je bio momcic dali nekom coveku da mu cuva stoku taj isto tako nema nikakva dokumenta da postoji, radi jadnicak celi svoj zivot kao rob. Svasta mi je zao kad cujem , ali ne mogu da kazem kriv je ovaj ili onaj , zato sto je to jednostavno tako.

Slawen ima sajt??? Daj link, pliz.
We're lost, but we're making good time.

Offline E

• 7k
« Reply #29 on: February 01, 2010, 09:42:34 PM »
Meni je zao i sto je Margita Stefanovic umrla kao beskucnik, zao mi je bilo i kad su Cecu Raznatovic stavili u samicu i odvojili je od dvoje male dece, zao mi je citala sam skoro na Slawenovim sajtu  nekog coveka koga su roditelji jos kad je bio momcic dali nekom coveku da mu cuva stoku taj isto tako nema nikakva dokumenta da postoji, radi jadnicak celi svoj zivot kao rob. Svasta mi je zao kad cujem , ali ne mogu da kazem kriv je ovaj ili onaj , zato sto je to jednostavno tako.

Slawen ima sajt??? Daj link, pliz.
cek sekundu da ga izvadim iz brushaltera  xfrog

Offline E

• 7k
« Reply #30 on: February 01, 2010, 09:43:11 PM »

Offline amans

• 7k
« Reply #31 on: February 01, 2010, 09:44:50 PM »
taj se izgleda otkopcava odnapred, kad si tako brza  :mrgreen: Danke.  :lol:
We're lost, but we're making good time.

Offline E

• 7k
« Reply #32 on: February 01, 2010, 09:46:33 PM »
 ;)

Offline Nocobdija

• 7k
« Reply #33 on: February 01, 2010, 10:43:55 PM »
Ajde malo o Magi. Cura obrazovana, inteligentna, svesno izabere drogu i sve sto uz to ide. Nie radi se o naivnoj cobanici koja pojma nema sta je heroin. Sta tu ima da se zali? Meni jeste zao nje, volim EKV, ali sama je kriva.
Treba li da verujem da Ceca nije imala izbora u zivotu? Bogata, mlada i slavna, sta se kacila sa mafijom. 

Meni je odavno zaprepašćujuće što veličaju i u nebesa dižu i nju i Milana Mladenovića, Bog da im dušu prosti. Njihova muzika je OK i ne mogu da kažem da ih nisam slušao (mada znam i za bolje), ali mi je muka kad svake godine gomila likova gomilax  oživljava sećanja na divne trenutke provedene sa njima, te nezaboravno stvaranja muzike i drogiranje, to je naravno praćeno obeležavanjem godišnjice x od smrti Milana Mladenovića. Poslednje pojavljivanje gospodjice je bilo u vrlo jadnom izdanju kod Vanje Bulića u Biserima i nakon toga je negde u Ovči umrla u vikendici nekog ko je pustio da skonča u svoj bedi onoga što je od nje ostalo. Tužno, ali nikako za veličanje. Gde su tada bili oni koji je se sećaju? Bežali su od nje svi. 

Jovanka Broz nikada ništa nije radila, nikada ni po čemu nije bila bitna, niti značajna za Srbiju i njen narod, i ne vidim u čemu se razlikuje od bilo kog drugog čoveka ove zemlje. Ima odgovarajuću penziju, ima čak i šofera i vilu koju su drugovi mogli da joj srede da su hteli, jer nisu sirotinja(čak su joj sredjivali krov devedesetih za vreme ratova). Vidim ja da je to po modelu: jednom car, uvek car. Bila žena apsolutnog gospodara, pa?
Qq koliko njih će sad da me oplete zbog ovog rečenog.

Offline E

• 7k
« Reply #34 on: February 02, 2010, 12:16:36 AM »
Pa to "to je jednostavno tako". Znam nekoliko hiljada aktivnih i nekoliko miliona pritajenih diktatora koji jedva cekaju da im mase tako misle.

Kjomp you've been so mean to me lately

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #35 on: February 02, 2010, 12:25:30 AM »
I'm impartial, actually.

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #36 on: February 02, 2010, 12:25:32 AM »
Meni nije jasno šta je problem sa Jovankom? Šta me bole za nju?

Odnos prema Jovanki slican je odnosu prema starima, sirocicima ili prema kljastima. Sto je drustvo na vecem stepenu razvoja, to bolje vodi racuna o takvima.

Tako da nema tu nista cudno - ko nije znao nivo razvoja (ili zaostalosti) drzave, sad zna.

Ovaj Dacic je cirkus od coveka.

Margita EKV je pocela da uzima drogu sa 13-14 godina. Ako mi neko govori o "svesnom odabiru" balavice od 14 godina, govori mi jednu od dve stvari:
1. da nema dece (ili ih jednostavno ne voli)
2. da je veoma, veoma brz na obaracu kada je u pitanju sudjenje i osuda.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #37 on: February 02, 2010, 12:45:00 AM »
Margita EKV je pocela da uzima drogu sa 13-14 godina. Ako mi neko govori o "svesnom odabiru" balavice od 14 godina, govori mi jednu od dve stvari:

Nisam znao da je pocela da se drogira tako rano, mislio sam da je to usledilo kasnije. Da li je ikad pokusala da se leci, da li je trazila strucnu pomoc, psihologa, kliniku za odvikavanje, zatvor, manastirsku lopatu, sta bilo. Cura koja moze da zavrsi faks, svira, komponuje i daje suvisle intervjuje je intelignentna da shvati koje zlo je droga, makar se navukla kao balavica. Bar tu lezi njena odgovornost. Ono sto mi ide na jaja je da kad neko "fin" umre od gudre, onda je kao krivo drustvo (ko zapravo, svi mi?), to je izraz bunta, bla bla. Mislim, ja se ne osecam nimalo odgovornim.

Offline E

• 7k
« Reply #38 on: February 02, 2010, 12:45:19 AM »
...

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #39 on: February 02, 2010, 01:09:08 AM »
'If you took all the money away from everyone in the world and distributed it evenly, the same people would be rich again in a few short years and the same people would be poor again overnight"

Offline E

• 7k
« Reply #40 on: February 02, 2010, 01:14:23 AM »
'If you took all the money away from everyone in the world and distributed it evenly, the same people would be rich again in a few short years and the same people would be poor again overnight"
Well zato i kazem  "to je jednostavno tako"

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #41 on: February 02, 2010, 01:18:13 AM »
Ne razumem zasto tolika mrznja i odbojnost prema religiji. Imas pogreshan stav. Pogledaj samo malo kakvom tehnologijom su raspolagale  i koliko napretka u svim sferama su postigle zemlje zapadnog bloka gde je religija ostala da bude vrlo vazan deo u zivotu vecine stanovnistva , a koliko su zaostale i koliko su lose prosle zemlje istocnog bloka gde je religija bila zabranjena i gde je vladao komunizam

ovo nema veze jedno sa drugim. Komunizam je propao ne zasto sto je potisnuo religiju vec zato sto ne valja. kratko i jasno.
Komunisticka ideologija ima sve odlike religije - tu su svete knjige, proroci, dogme, zabrana prelaska na drugu ideologiju i kaznjavanje u slucaju prekrsaja pravila.

Offline E

• 7k
« Reply #42 on: February 02, 2010, 01:26:04 AM »
otishla sam  xyxy

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #43 on: February 02, 2010, 02:09:18 AM »

Nisam znao da je pocela da se drogira tako rano, mislio sam da je to usledilo kasnije. Da li je ikad pokusala da se leci, da li je trazila strucnu pomoc, psihologa, kliniku za odvikavanje, zatvor, manastirsku lopatu, sta bilo. Cura koja moze da zavrsi faks, svira, komponuje i daje suvisle intervjuje je intelignentna da shvati koje zlo je droga, makar se navukla kao balavica. Bar tu lezi njena odgovornost. Ono sto mi ide na jaja je da kad neko "fin" umre od gudre, onda je kao krivo drustvo (ko zapravo, svi mi?), to je izraz bunta, bla bla. Mislim, ja se ne osecam nimalo odgovornim.

Pijanisto, prvu stvar koju treba da imas na umu je da ako stignes do zakljucka da nesto osudjujes to je indikacija da problem nisi razumeo. Svako ima razlog zasto radi ono sto radi i svako zivi zivot iz sopstvenih razloga i pobuda. Ima niz nacina i tehnika kako da ne skrenes na tom putu zakljucivanja omamljen cinjenicom da si samo jedan obican covek. A obican covek sta ne razume to osudi i a’ u pizdu materinu.

Druga stvar, ne znam da li si gledao intervjue Sonje Savic kojih je bilo puno na Youtube na razne teme. Intervjui su fantasticni jer daju insight u to kako radi um godinama natapan drogom. Pogledaj bar neki od njih, ako mozes bez potrebe da se zgadis nad onim sto vidis. Jer ono sto je ocigledno je da je ta zena mislila o zivotu drugacije od mnogih. Slusala sam i Ramba koji je pricao o tome kako izgleda pod opijatima. Drugi svet, druga logika, druga pravila. Ja ne razumem nista od toga, ali mi je jasno da ljudi svoj zivot obezvrede uzimajuci drogu. Sta ih na to natera to je opet druga prica. Za analizu u najgorem slucaju, nikako za osudu.

Ne znam da li si svestan da bi ti na njihovom mestu isto uradio?

Offline Jelence

• 7k
  • always B +
« Reply #44 on: February 02, 2010, 02:18:25 AM »
A inace, sto se religije tice, opet se osudjuju neke stvari kad obican covek ima urge da poravna sve po sebi i svojim merilima i vrednostima.

Mnogo je lakse kad ljudi shvate da idealno ne postoji. Idealna je smrt jer smo tada stigli na kraj puta i ne mozemo nista vise da uradimo. Citav zivot je samo jedan beskonacni improvement. Cilj zivota je da uradis stvari bolje nego prethodni put - zato postoje i dobra i losa iskustva.

Ljudi traze od sveta da bude idealan zato sto to traze od sebe samih (koliko se ruzite kad napravite neko sranje i kojim recima - koliko dugo ste samom sebi zlopamtilo).

Kakve to veze ima sa religijom? Pa ni religija nije idealna. Pomaze na jednoj a odmaze na drugoj strani.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #45 on: February 02, 2010, 03:20:12 AM »
E samo da se nadovezem jos malo... :mrgreen:

Kad je E rekla malopre "to je jednostavno tako" umal' nisam od besa jauknuo. Nije sto je ona to rekla nego sto sam za ovih 37 godina uvek pizdeo kada bi neko odvalio bilo sta na taj fazon "to je sudbina", "tu se nista ne moze", "to je tako i kvit". Imao sam nameru da ispricam i kratku ratnu pricu na tu temu ali je bio "limmo time" :mrgreen: pa ne stigoh.

Elem, nekoliko dana po dolasku u zonu borbenih dejstava u bivsim opstinama Pakrac i Novska, uvedu nas u borbu na pravcu prema Donjoj Subockoj, znace Neprijateljska Emigracija o cemu govorim. Nakon celog dana jurcanja pod vatrom, gledanja u neke cini mi se hrvatske vojnike koji nisu bas najbolje podneli susret sa nasim tenkom, tegljenja kontejnera sa raketama, minobacacke vatre koja nas promasuje, zaleganja itd. nas 5-6 dobije naredjenje da se utvrdimo na brdascetu iznad neke kuce i sa desne strane od neke rechice i puta koji se bas ispod nas racva i da tu uspostavimo raketni polozaj ako bi nesto naislo putem. Posto je bio decembar a kukuruz nepokupljen svud unaokolo, ukljucujuci malenu njivicu na vrju tog brdasceta, jer je u leto izbio rat pa nije imao ko da ga pokupi, ti meci malo-malo pa preseku neku stabljiku a mi prekinemo kopanje pa licem u blato. Bio u toj grupi neki bosanac iz Prnjavora onako malo volast tip (zaboravih sad ime coveku) sto je, po vlastitoj prici, sa ocem pre rata dolazio da u nadnicu "shtija" bas po tom terenu. On u neka doba valjda mu dopizdilo i mraz, i sneg i blato i meci koji zvizde oko nas dok mi pokusavamo da se ukopamo, pa povika: "Necu da kopam, jebga! Necu da kopam! Ako mi je poginit nek poginem...", i baci asov I onako od 1.90 stane I bleji.
 A okolo rat.

Kad je to video neki decko Sale iz Aleksandrovca Zupskog, a inace malo zivcan, pa kad se izdera na njega: "Kopaj bre da se ja sklonim pa ti posle izadji majke ti ga nabijem lude!". Upish. :mrgreen:

Offline vbo man

• 7k
« Reply #46 on: February 02, 2010, 03:25:39 AM »
Jao postaje opasno...sve vishe se slazem sa Jelenchetom :x
The light at the end of the tunnel is the train.

Offline vbo man

• 7k
« Reply #47 on: February 02, 2010, 03:40:56 AM »
Shto se Jovanke tiche ne znam shta da kazem...Nije isto jer Tito se bio namestio dozivotno, ne znam dal je ikad bio izabran na bilo kakvim izborima, vladao je kao diktator (posleratne godine i zlochine da i ne pominjem) ali nikad mu nije bilo sudjeno pa je chovek pred zakonom nevin.E sad kao takav i on i njegova supruga imaju neka prava, predpostavljam chak i po nekakvim zakonima.U Americi ti preCednici imaju raznorazne povlastice kad im istakne mandat a mozda i dozivotno( ja bar mislim). Nekako logika nalaze da ako su imali neshto protiv Jovanke trebalo je da joj sude a ako ne onda je trebalo da ima dokumenta ( pasosh included). Da li su duzni da joj daju ovakvu ili onakvu kucu i da li treba da je odrzavaju valjda takodje stoji negde u nekakvim aktima.
No imajuci u vidu kakvo ludilo je Srbija proshla ( i skoro nece moci iz njega da se izchupa) mene ovakve stvari ostavljaju potpuno hladnom.
The light at the end of the tunnel is the train.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #48 on: February 02, 2010, 04:20:32 AM »
Jelence, gledao sam Sonjine intervjue, i da, odvratna mi je. Sama je zrtvovala zivot za drogu i odrekla se porodice zbog umetnosti. Stvar izbora. I moj mozak drugacije radi psole gajbe piva, imam vizije koje vi nemate, pa se time ne pravdam pred zenom.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #49 on: February 02, 2010, 04:31:59 AM »
"Necu da kopam, jebga! Necu da kopam! Ako mi je poginit nek poginem...",

hehe bio jedan lik iz Semberije, istrcao na liniju da se kurchi, kao ja sam najjaci, najkuratiji.... i odvali ga snajper u glavu. Dvojica rizikovala zivot da izvuku ziv lesh sa linije. Izvade mu metak (sva sreca pogodio ga u glavu bosansku, daleko od vitalnih organa) i kad se oporavio kaze "a jebiga izvinite koja sam budala bio".
Trebalo da popije metak u hipofizu da mu dodje iz dupeta u glavu. Jebote.