News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Covers / Obrade

Started by Daisy, February 02, 2010, 06:27:02 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MalaKoala

MalaKoala

MalaKoala

MalaKoala

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

MalaKoala

MalaKoala

MalaKoala

matador

Quote from: MalaKoala
a ne...ovo je definitivno najbolji cover te pesme
Da, predivan glas... a vidi kako je peva Doroti kada je izasla iz Oza   :)

JUDY GARLAND: 'SOMEWHERE OVER THE RAINBOW' ON THE 'ANDY WILLIAMS SHOW.' 1965

Daisy

Daisy

http://yourlisten.com/channel/content/121177/Bregovic_komponovao_za_Tadica?rn=srw8jzkufg8w

Goran Bregović komponovao je muziku koja će u predstojećoj predsedničkoj kampanji pratiti lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, saznaje "Blic".

Bregović je za Tadića obradio himnu Evropske unije "Oda radosti". Poznata kompozicija Ludviga Van Betovena imaće drugačiji zvuk od originala. U skladu sa Bregovićevim stilom, Betovena i evropsku himnu izvodiće trubači.

Kako sazanje "Blic", kompozicija je poklon muzičara predsedniku Tadiću.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

A ritam od Marsha na Drinu.

Superhik

Odlepio. Skroz.

Ne znam ko mu radi kampanju, ali oni pastoralni spotovi su neobicno degutantni. O ciklusu `fabricki krug/gradiliste` i da ne govorim.

Mirabella

"Fabricki krug/gradiliste"?

Ovako nesto?

MALJČIKI - IDOLI (1981)

P.S.  Autor hikonline...  Ti li si?!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Razgledaju fragmente nekog artiljerijskog projektila koji je pao na tu livadu?

Daisy

Obamin čovek radi kampanju DS-a?

IZVOR: BLIC

Beograd -- DS u kampanji za izbore 6. maja savetuje američki stručnjak Edvard Goldberg koji je 2008. na predsedničkim izborima u Americi radio za Baraka Obamu, piše Blic.

Goldberg je bio savetnik za medjunarodnu politiku u predsedničkoj kampanji Baraka Obame i savetnik senatora Džona Kerija za odnose s Rusijom i bivšim zemljama Sovjetskog saveza u predsedničkoj kampanji 2004. godine.

Na drugoj strani, Srpsku naprednu stranku u kampanji za predstojeće izbore, kako je naveo Blic, savetuje politički strateg iz Izraela Eisif Asaf koji je za predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića radio jednu od dve predsedničke kampanje.

Kampanju Ujedinjenih regiona Srbije ponovo će voditi konsultantska kuća "Stetkom" na čijem je čelu Marko Selaković.

Selaković je Blicu rekao da je ta kuća u saradnji sa Sebastijanom Jeretičem iz Slovenije smislila kampanju za Vojvodinu budući da je, poput Slovenije, u pitanju multietnička sredina.

Jeretič je radio kampanju Piteru Bosmanu, izabranom za gradonačelnika Pirana, i bivši je savetnik za odnose sa javnošću slovenačkog premijera Boruta Pahora.

Hate mail

Slovenija je multietnicka sredina?

Pijanista

Ovo Tadicevo mi lici na "Field guidance tour" od onijeh Kimova.

Mirabella

Quote from: Hate mail on April 04, 2012, 06:48:10 PM
Slovenija je multietnicka sredina?

Naravno, znas koliko Albanaca i Bosanaca ima u Sloveniji.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

i srba. narocito bosanskih. tzv. republika srbska prakticno prezivljava od gastarbajtera baustelaca koji rade po sloveniji.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Mirabella

Na to sam i mislila, mada znam i jednu Slovenku Sabinu.

Tetka mog prvog muza, Sarajka (srpska je li), udala se ranih pedesetih za Slovenca (pravog  :mrgreen:), ziveli u Izoli, dva sina (pravo Slovenijales  :)), posle unucici, sve to bre izmesano...  Kako uopste neko i pomislja (pa se jos bije i ratuje zbog istog) da je "cist".  Neshvatljivo.  Mislim, kako ne pomisliti da je za onih 500 godina neki Turcin stig'o neku moju babu.

Hate mail

Ne razumes ti urasle medje. :mrgreen:

Mirabella

It's almost poetic  :)

Hate mail

Pa kad sinovac udara strica sekirom oko urasle medje (ili stric sinovca), kakav je problem pobiti celo selo iza 2 brda?

Gde je slawen?

Mirabella

Hate mail

Daisy

Quote from: INI on April 04, 2012, 06:42:26 PM
Obamin čovek radi kampanju DS-a?

IZVOR: BLIC

Na drugoj strani, Srpsku naprednu stranku u kampanji za predstojeće izbore, kako je naveo Blic, savetuje politički strateg iz Izraela Eisif Asaf koji je za predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića radio jednu od dve predsedničke kampanje.

ČETVRTAK 19.04.2012 | 19:52

Rudi Đulijani u Beogradu kod Vučića

IZVOR: B92

Beograd -- Rudolf Đulijani, legendarni gradonačelnik Njujorka, doputovao je u Beograd na poziv Aleksandra Vučića, kandidata SNS za gradonačelnika Beograda, saznaje B92.

Vučić će, kako saznajemo, sutra predstaviti svoj program Đulijaniju, a predviđeno je i zajedničko obraćanje novinarima.