News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Tetovaza

Started by vbo man, March 06, 2010, 12:56:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vbo man

Stvarno shta mislite o ovom trendu tetoviranja koji je uzeo maha?
The light at the end of the tunnel is the train.

Ivan_D

Licno se nikad ne bih istetovirao. Mada ima ljudi kojima dobro stoji i uklapa se u njihov zivotni stil. Znao sam par nasih ljudi sa dobrih 25-30% povrsine tela istetovirane i to je bio deo njih. Ne bih mogao da ih vise zamislim bez toga.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ha.

Kao da me pitas "sta mislite o ovom trendu da se kupuju i setaju dzukci?" a sto je postala masovna moda cca. 1990. u tzv. Srbiji.

Pa kad je dosla 1993. ulice pune pasa lutalica...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

Куче лакше елиминишеш.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

alan ford

Quote from: Ivan_D on March 06, 2010, 02:56:05 PM
Licno se nikad ne bih istetovirao.

ni ja, nema sanse.

Ali video sam neke ribe sa slatkim tetovazama na zanimljivim mestima i ne mogu da kazem da mi se nije dopalo...Mozda vise sexy nego dopalo, ali ajd sad.

Ivan_D

Ja ne volim ni na zenama da vidim nikako. odbojno mi deluje.

Elem, ovaj jedan lik iz bgd sto ga znam iz Amsterdama, lud ko struja covek, istetovirao na ramenu 3 glave mrtvih beba. I vrlo dobro uradjen tattoo, sa mnogo detalja.

Opet jedan drugi na oba kolena istetovirao po zvezdu, jednu zutu, jednu zelenu, obe sa crnim ivicama, a na podkolenicama i listovima povrce. Sargarepu, cveklu, i jos dve neke koje sam zaboravio. ali sve u originalnim bojama.

vbo man

Da vam dodje jedan ovakav tip da li biste ga zaposlili? Specijalno ako treba da radi " sa strankama"?

alan ford

sta da radi? raznosi pizze, utovaruje/istovaruje kutije, vozi kamion, farba,... sto da ne.

vbo man

Shta missish da zaposlish ovog da raznosi pice :?

vbo man

Ili ovog sa Maorskim crtezima...Zentala sam se na NZ i kad u po bela dana naletim na ovakvog...pa makar i Maorina ( to im u kulturi)...

Hate mail

slawen

Eкстра. Издвојио бих ону женску која истетовирала неку песму на гузи. Мислим да је 3.28 или тако нешто.
Па кад караш можеш и да се образујеш у погледу љубави.

Стварно је лепше са културном.

П.С. Где нам је Демо? Да му нису украли компјутер. Да га није лишило слободе? Тешко болестан? Киндаповао га батаљон јеврејки, па га сад злоставља?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

Quote from: slawen on March 07, 2010, 06:27:56 AM
Eкстра. Издвојио бих ону женску која истетовирала неку песму на гузи. Мислим да је 3.28 или тако нешто.

Sto je lepo biti pozitivan i u svemu biti dozivotni student. :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

slawen

Quote from: baggio on March 07, 2010, 06:39:19 AM
Quote from: slawen on March 07, 2010, 06:27:56 AM

Sto je lepo biti pozitivan i u svemu biti dozivotni student. :mrgreen:
Учити, учити и само учити!

baggio

Quote from: slawen on March 07, 2010, 06:43:58 AM
Учити, учити и само учити!

I u svakoj pozi. xrofl
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

alan ford

Quote from: Ivan_D on March 06, 2010, 08:20:35 PM
Ja ne volim ni na zenama da vidim nikako. odbojno mi deluje.

kao sto rekoh, meni su mali, provokativni, na zgodnim ribama itekako privlacni (verovatno zbog ribe). Medjutim ja se nikada ne bi tetovirao jer cak i ti simpaticni na tim zgodnim ribama ce za 10-20-30 godina postati smezuran, izbledela tetovaza na babetini...

Ivan_D

Kad sam bio u vojsci dve bosanske budale se napile i uzele na zajam da se istetoviraju. Jedan je hteo Conana (the barbarian) na ruku, a drugi Bruce Leea. Ovaj sto je hteo Bruce Lee-a je to zamislio tako da kad ispruzi ruku izbleda kao da Bruce Lee udara. Znaci veci deo tattoo-a je bio u predelu gde se ruka savija u laktu, na gornjem delu. A ruka Bruce Lee-a na donjem delu - podlaktici.
Needless to say, obe tetovaze su izgledale kao crtezi sedmogodisnjeg deteta.

I posto smo isli jednom nedeljno na lekarski pregled, kad se skinuo prvi od te dvojice i lekar porucnik  koji je uvek bio rezervisan i nikad nije pricao sa nama vise nego sto je bilo potrebno, to video, popizdeo covek i rekao mu "sta je ovo? sta je ovo? Znas kad ces to da skines? Nikad!!! Ti budalo jedna!!!"
Ubrzo je dosao na red i ovaj drugi, ali njega vise nije ni komentarisao.

Ja ne bih stavio ni mali tattoo, recimo 4cm2 za 10-20k. Male tetovaze mi nisu manje odbojne nego velike. Za 50-100K bih verovatno stavio srednje veliki tattoo recimo do 100 cm2.

Jednom na moru sam video coveka sa Titovim podpisima istetotiviranim. 2 cirilicna i 2 latinicna, po jedan na ledjima i po jedan na grudima i stomaku.

Mirabella

'De, bre, samo nalazis te likove, Ivane?!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Pa u vojsKi. Jedan crnogorac kod mene u pauzi izmedju dva "ratovanja" si je dao jednom drugom biseru da mu ovaj masinicom sklepanom od metalne mine od hemijske olovke, nekih federa, zica I AA baterije na ramenu istetovira 25cm dugu dvoglavu kokosku sa "cetiri S". Needless to say, koja je izgledala kao rad 4-godosnjaka. Sve je lako kad si mlad... :mrgreen:

vbo man

Zao mi je shto izbisah a ne postirah ovde ( da vas ne uzbudjuje :mrgreen:) fotke koje mi je poslao prijatelj iz LA. U pitanju je bila jedna baba (mrshava do dushe pa se tatoo nije mnogo izoblichio) koja je bila istetovirana na svakom mm svoga tela ukljuchujuci intimne delove :? koje je u potpunoj nagoti predstavila na fotkama.Josh je obesila neke zvonchice tamo dole...
Moj jedini komentar je bio : " svashta hoda po ovoj zemlji".

Ivan_D

Quote from: vbo man on March 07, 2010, 10:32:52 PM

Moj jedini komentar je bio : " svashta hoda po ovoj zemlji".
Neka si joj rekla.   :mrgreen:

D(z)avid

Tetovaze su danas jako pase, za razliku od prije 15-ak god...

Ivan_D

meni samo nije jasna dugotrajnost tetovaza. to je zagonetka za mene. buduci da se SVI molekuli koji nas cine kompletno menjaju, neki brze, neki sporije, ali i oni sto su sa nama najduze su 7-9 godina. molekuli sto cine kozu se menjaju jos cesce. valjda se molekuli i atomi koji cine kosti menjaju najbrze, cini mi se svakih godinu dana.

Elem, kako tattoo izdrzi toliko apsolutno mi nije jasno.

vbo man

QuoteTetovaze su danas jako pase, za razliku od prije 15-ak god...
UPRAVO TO ME I BRINE SHTO SE DANAS NEKI RELATIVNO NORMALAN SVET TETOVIRA...ne znam shta se deshava...

Ivan_D

passe valjda znaci da vise nisu u modi.   xnerd

alan ford

Quote from: Hate mail on March 07, 2010, 09:30:35 PM
Pa u vojsKi. Jedan crnogorac kod mene u pauzi izmedju dva "ratovanja" si je dao jednom drugom biseru da mu ovaj masinicom sklepanom od metalne mine od hemijske olovke, nekih federa, zica I AA baterije na ramenu istetovira 25cm dugu dvoglavu kokosku sa "cetiri S". Needless to say, koja je izgledala kao rad 4-godosnjaka. Sve je lako kad si mlad... :mrgreen:

jednom ortaku u srednjoj skoli su na nekoj zurci ziletom na ramenu urezali The Cult prilicno nepismeno - a sta i ocekivati od pijanih buzdovana i jos jednog kome urezuju ime omiljenog benda -  i to mu je tako ostalo kao oziljak. 

Jelence

Quote from: Ivan_D on March 08, 2010, 12:05:51 AM
meni samo nije jasna dugotrajnost tetovaza. to je zagonetka za mene. buduci da se SVI molekuli koji nas cine kompletno menjaju, neki brze, neki sporije, ali i oni sto su sa nama najduze su 7-9 godina. molekuli sto cine kozu se menjaju jos cesce. valjda se molekuli i atomi koji cine kosti menjaju najbrze, cini mi se svakih godinu dana.

Elem, kako tattoo izdrzi toliko apsolutno mi nije jasno.

Ne izdrzi. Mora da se obnavlja.
Tako da oni koji se isaraju ko novine moraju u neka doba da krenu od pocetka... Ne skine se tetovaza skroz, ali izbledi po delovima.

Ja BIH se tetovirala... Bas isto ovako ko jedna moja prijateljica. Mnogo joj dobro stoji. Otisla bih cak kod iste majstorice. Mada joj anesteziju nije najbolje uradila pa je bolelo.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

vbo man

Quotepasse valjda znaci da vise nisu u modi.   štreber

Jeste , moze biti da je to mislio Dzavid...mozda u Evropi...ali ovde nakon shto je pre 10-ak godina pochelo s modom malih tetovaza i na mestima gde nisu izlozene sad je chini mi se krenulo sa ovim suludim...cela ruka...celo telo, vrat...ne toliko lice. I postaje sve masovnije.Kazem i neki koji su chak izgledali regularni kao da su poshizeli...

Jelence

Ova prijateljica koju sam pominjala je tetovirala usta. Mnogo joj dobro stoji.

slawen

Quote from: Jelence on March 08, 2010, 05:58:08 AM
Ova prijateljica koju sam pominjala je tetovirala usta. Mnogo joj dobro stoji.
Где их је истетовирала?

Hate mail

Earth to Jelka, Eart to Jelka: nemo' da radi "univerzalni komunikator"!

Jelence

Ma bez zezanja.
Rodila klinca kojeg je stalno zamazivala ruzom za usne ljubeci ga, a nije mogla da se odrekne svakodnevnog sminkanja. Otisla i istetovirala se ko da se nasminkala. Ja nisam primetila razliku - tako je uvek stavljala karmin. Jos danas imas one "kiss proof" ruzeve sto se skidaju samo spahtlom, tako da sam podrazumevala da njih koristi.

Jednom se tako poveo razgovor o tetovazama (ima cerku u pubertetu sa tatoo/piercing idejama) i kaze ona kako sad moze ona nesto da kaze za tetovaze kad je ona sama istetovirana. Ja kazem e jeste, bas si se ti tetovirala (a bila lepotica, manekenka svojevremeno, bas ce da se naruzuje). Ma nisam joj mogla pverovati ni za tatoo-sminku, jer se ona uvek bas tako sminkala.

Kaze morace ponovo za 2-3 godine, pa cekam da vidim kako ce da izgleda kad pocne da bledi. Neke tetovaze se razliju, valjda zavisi od koze.

Mirabella

Idi, Jelka, u djavola!  xremyb  znam za tu vrstu tetovaze, al' ti kad mu ga das (ispricas)  :|

Imam drugaricu koja ima, tamo negde ispod lista, istetoviranu ribicu koja ispusta mehurice vazduha, mnogo slatko izgleda.  Pametno je odabrala deo tela gde tetovaza nece posle da visi.  Kaze, hocu da mi jednog dana unuci kazu "vidi babu kako je cool, ima tetovazu".  :!:  Ne uda se i decu ne dobi, doduse.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Quote from: Mirabella on March 08, 2010, 02:41:34 PM
Ne uda se i decu ne dobi, doduse.

Urekla je tetovaza  xheks