News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Milan Stankovic

Started by Jelence, March 14, 2010, 04:20:20 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Ovaj mali ce da predstavlja SER na Evroviziji.

Ovogodisnji sistem biranja kandidata nisam bas najbolje shvatila. (Brega birao troje, a nacija jednog od to troje?!)

Sta kazete za ovog malog (za koga verujem niste ni culi  :mrgreen: ). On je jedan vrabac iz jata Sase Popovica, omrazenog stancatelja novih turbo folk pevaca.

(btw, meni se svidja ono sto Popovic radi, nista bolje ne probrcka baru od konkurencije. Sveza krv je uvek dobra).
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Још да су оне пичке позади удариле стриптиз до коже....
А овај батић да носи оне шиптарске чакшире са висећим туром.... јебе кеву.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Ova Emina bas ne zna da peva. ni onaj drugi (Kostic?) nema pojma. Milan stvarno nije imao konkurenciju.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Nocobdija

Od ponudjenog on je bio ubedljivo najbolji, e sad, sistem izbora i nije baš najpošteniji, ali šta sad da se radi.  :(

tarana

slawen

Зато сам ја и предложио амандмане.
Да хоће да ме послушају, освојили би Европу.тм
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

alan ford

kakav krsh.... ako Srbi uzivaju (po splavovima) slusajuci turbofolk ne znaci da to ima ikakvu prodju u svetu. Inace ne cudi da je ovo proslo ako je Bregovic u ziriju koji se na konto ovakve muzike i proslavio. Jos da je on u Evro ziriju pa da bude nesto.

Tromotorac

Bilo je lakse bez YouTube-a...
The bums will always loose.

E