News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

na parove razbrojs

Started by tarana, November 24, 2009, 07:58:49 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taki

Quote from: E on November 25, 2009, 02:07:41 PM
Quote from: Paramecijum on November 25, 2009, 10:18:52 AM
Nema potrebe da se registrujete dvaput; na forumu je dozvoljena promena nika; možeš svako jutro da odeš u svoj profil i izabereš obličje za taj dan...

Sajno, za neke koji ne umeju da zadrze jedan nick duze od par meseci . Bas sam juce nasla neki topic iz 2001  ( Unija nezavisnih diskusija) gde se  troumim izmedju tri nicka. Iskreno zavidim svima vama koji ste nakon niza godina ocuvali svoj nick.

Mogla si neki od ta tri da iskoristis pa da i mi znamo ko si  ;)

Deda

Quote from: taki on November 25, 2009, 02:12:29 PM
Nema potrebe da se registrujete dvaput; na forumu je dozvoljena promena nika; možeš svako jutro da odeš u svoj profil i izabereš obličje za taj dan...

Sajno, za neke koji ne umeju da zadrze jedan nick duze od par meseci . Bas sam juce nasla neki topic iz 2001  ( Unija nezavisnih diskusija) gde se  troumim izmedju tri nicka. Iskreno zavidim svima vama koji ste nakon niza godina ocuvali svoj nick.

Mogla si neki od ta tri da iskoristis pa da i mi znamo ko si  ;)

A, da, stvarno. Ajde malu hronologiju svojih nikova (onako kao gagarin na početku topika).

Deda

Quote from: Tromotorac on November 25, 2009, 01:06:04 PM
Jel pozvao neko Obi Van Kenobija? Deda?

Ako misliš na Shakija, Ereasorhead-a..  i njega imam na FB.  8)
U pravu si, cimnuću ga kad dođem kući (na poslu nemam FB)

E

Quote from: Deda on November 25, 2009, 03:28:59 PM

Sajno, za neke koji ne umeju da zadrze jedan nick duze od par meseci . Bas sam juce nasla neki topic iz 2001  ( Unija nezavisnih diskusija) gde se  troumim izmedju tri nicka. Iskreno zavidim svima vama koji ste nakon niza godina ocuvali svoj nick.

A, da, stvarno. Ajde malu hronologiju svojih nikova (onako kao gagarin na početku topika).

Deda shagadelic baby  :) bas ti je simpatican avatar.

Ovako nekako , ko se doseti jos nekog neka ga slobodno doda, ovo je ono cega se secam.
Moj prvi nick na netu ikada je bio Deda
sledeci :
oblacak
hipnotisano pile
kornjaca
korky
cmelot
jenny
E

Jelence

bio je jos neki sigurno :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

amans

Quote from: E on November 25, 2009, 03:53:17 PM
Quote from: Deda on November 25, 2009, 03:28:59 PM

Deda shagadelic baby  :) bas ti je simpatican avatar.

Ovako nekako , ko se doseti jos nekog neka ga slobodno doda, ovo je ono cega se secam.
Moj prvi nick na netu ikada je bio Deda
sledeci :
oblacak
hipnotisano pile
kornjaca
korky
cmelot
jenny
E

da glasamo?   :)
We're lost, but we're making good time.

Pikoleta

mahmah svima, cmokcmok ponekima  ;D

dakle, gdje smo ono stali...'ocete vic?? 

E

amans

ja glasam za "oblačak", mnogo mi se svidja  :)

Paramecijum

ma to je naša stara dobra KORNJAČA.
Zar je iko bio u stanju da je zaboravi?

Obi Wan Kenobi

Obavestio me deda da ste pitali za moje zdravlje. Jos da miskap dozovete i imacu utisak da je 99.  :)

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

A propos...

"To sam ti pričala, onaj naš čovek u Kanadi što je vadio pasoš, ne? Naš čovek u Kanadi oženjen Amerikankom, dobije dete. Sedne Amerikanka za kompjuter, svojoj državi tamo javi da je rodila dete, pet dana kasnije, dete ima državljanstvo, stiže i pasoš. Naravno, deda Srbin bi jako voleo i misli da je to neophodno, da dete sada ima i srpski pasoš. E sad, tu počinje crno-beli film. Znači, ovaj naš čovek tamo odlazi u konzulat, ali prvo pitanje, što si ti oženio Amerikanku. Prvo to da istražimo. I sad ovaj u nebranom grožđu potpuno zgranut, pazi koje pitanje. Pored onolikih naših Srpkinja, ti se ženiš Amerikankom. Skraćena verzija glasi, to se završava tako što mu ovi kažu, sredićemo to za dete, to državljanstvo i pasoš, ali ako pristaneš da čitaš kanadske novine i da nas izveštavaš šta pišu o nama. Prvo, valjda ima u konzulatu služba koja se bavi čitanjem novina i tu ima i neka titula. Drugo, ako i nema, to može i iz Beograda. Te novine su na netu, imaju svoja online izdanja, ustvari ne, oni prave špijuna od ovog, jer njih ne zanima šta pišu novine, nego ih zanima kako on to interpretira. Da li mu je srce na pravoj strani, što rekoše JUL-ovci. Čvorović je malo dete za ove."

:P

http://www.pescanik.net/content/view/3988/207/
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Deda

Deda

Quote from: Obi Wan Kenobi on November 25, 2009, 10:00:15 PM
Obavestio me deda da ste pitali za moje zdravlje. Jos da miskap dozovete i imacu utisak da je 99.  :)

Lepo reče Demče: Ten Years After

P.S. Samo fali najvećim fan Alvina Lija: Kralj Ibi !!! 8)

Pijanista

Quote from: Hate mail on November 25, 2009, 10:04:26 PM

Quotevećinu toga ide sa mnom moja koleginica Brenda, Amerikanka, prisustvuje svim tim ponižavanjima i frci. I sada, stižemo mi na srpsku granicu, gde sada ona treba prvi put da dobije neku vizu od naših i ja sad tako naplašena, odmah plan B. Čak i ako ti ne daju vizu, ona me pogleda, ali onako autentično zapanjena, kao kako da mi ne daju vizu? Pa ja sam Amerikanka.

Gde je onaj smajli sto fartuje i vomituje?

amans

Quote from: Hate mail on November 25, 2009, 10:04:26 PM
A propos...

"To sam ti pričala, onaj naš čovek u Kanadi što je vadio pasoš, ne? Naš čovek u Kanadi oženjen Amerikankom, dobije dete. Sedne Amerikanka za kompjuter, svojoj državi tamo javi da je rodila dete, pet dana kasnije, dete ima državljanstvo, stiže i pasoš. Naravno, deda Srbin bi jako voleo i misli da je to neophodno, da dete sada ima i srpski pasoš. E sad, tu počinje crno-beli film. Znači, ovaj naš čovek tamo odlazi u konzulat, ali prvo pitanje, što si ti oženio Amerikanku. Prvo to da istražimo. I sad ovaj u nebranom grožđu potpuno zgranut, pazi koje pitanje. Pored onolikih naših Srpkinja, ti se ženiš Amerikankom. Skraćena verzija glasi, to se završava tako što mu ovi kažu, sredićemo to za dete, to državljanstvo i pasoš, ali ako pristaneš da čitaš kanadske novine i da nas izveštavaš šta pišu o nama. Prvo, valjda ima u konzulatu služba koja se bavi čitanjem novina i tu ima i neka titula. Drugo, ako i nema, to može i iz Beograda. Te novine su na netu, imaju svoja online izdanja, ustvari ne, oni prave špijuna od ovog, jer njih ne zanima šta pišu novine, nego ih zanima kako on to interpretira. Da li mu je srce na pravoj strani, što rekoše JUL-ovci. Čvorović je malo dete za ove."

:P

aaahhhaha

http://www.youtube.com/watch?v=i6Lc-7JyB8Q&feature=related

Pijanista

Iz prve ruke (oficirske): kad se raspala SFRJ, JNA nije znala sta ce sa gomilom oficira. I zada im da prate stampu, ako da utvrde sta svet pise o nama. Kazu posle ti sklonjeni da su bolje prosli od "prasinara", i jos kad ih neko pita cime se bave, odgovore polutiho i zagonento "Obavestajnim radom"...

Jedno vece neko rece
niko nema nista prece
nego sto je dom.....

Wiz

Pozdrav svima (pa, dobro, ne baš svima...)

Elem, možda ste vi 10 godina stariji, ja sam 10 godina mlađi (samozavaravam se da to nije u onom smislu o kome tarana zbori).

Pisanja na Internetu mi je prilično preko glave (za to postoje, a kako bi drukčije i moglo biti, subjektivni & objektivni razlozi). Možda ću jednom objasniti zašto. Sve u svemu (eto dobre vesti za neke), ne verujem da će me ovde mnogo biti, jer me ni drugde nema mnogo (a uglavnom me nema uopšte).

Konkretno, što se 7k tiče, jedan naš stari internet drugar me je, po stilu, prepoznao u jednom čitalačkom komentaru na e-novinama, pa mu tada napisah, otprilike, ovako: "Na 7k su me svi pljuvali, da bih, kako vidim, posle 4-5 godina svi (osim onog koji po "svoje sopstveno mišljenje" redovno ide u komiteJ) sada zastupali tačno ono zbog čega su me pljuvali. Pa, ako im je trebalo samo 5 godina da shvate neke stvari onda i nisu toliko glupi koliko sam ja mislio da jesu."

Rečju... Ušao sam u neku vrstu "autarkeje", niti meni ima ko šta da kaže, niti ja imam kome šta da kažem.

Pozdrav

Wiz aka Computer Wizard

Pijanista

Quoteniti meni ima ko šta da kaže, niti ja imam kome šta da kažem

A napisa najduzi post ovde  ;D

Jelence

Quote from: Wiz on November 26, 2009, 01:56:26 AM
Pisanja na Internetu mi je prilično preko glave

Mislis da nama nje?
(meni drago sto tebe a i nas vidim ovolikom broju)

"Na 7k su me svi pljuvali, da bih, kako vidim, posle 4-5 godina svi (osim onog koji po "svoje sopstveno mišljenje" redovno ide u komiteJ) sada zastupali tačno ono zbog čega su me pljuvali. Pa, ako im je trebalo samo 5 godina da shvate neke stvari onda i nisu toliko glupi koliko sam ja mislio da jesu."

Znas kako kazu "glupoca je u oku posmatraca".

Nego, sta je to sto treba da se ukapira u roku od 5 godina? Ja bih da pocnem na vreme.

Wiz

Quote from: Pijanista
A napisa najduzi post ovde  ;D

Ma to ću ja da se istrtljam sad, pa me nema ko zna do kad.

Quote from: Jelence
Nego, sta je to sto treba da se ukapira u roku od 5 godina? Ja bih da pocnem na vreme.

Ekstremno je prosto... Slušaj šta Deda zbori, pa ispred svega turi jednu negaciju oli obrni za 180 stupnjeva. Ako on kaže da je dan, znaćeš da je noć i glava te neće boleti. Ako kaže da je suvo & toplo, znaš da treba da obučeš kaput i obuću za kišu ili sneg.

amans

Pozdrav svima (pa, dobro, ne baš svima...)

Elem, možda ste vi 10 godina stariji, ja sam 10 godina mlađi (samozavaravam se da to nije u onom smislu o kome tarana zbori).

Pisanja na Internetu mi je prilično preko glave (za to postoje, a kako bi drukčije i moglo biti, subjektivni & objektivni razlozi). Možda ću jednom objasniti zašto. Sve u svemu (eto dobre vesti za neke), ne verujem da će me ovde mnogo biti, jer me ni drugde nema mnogo (a uglavnom me nema uopšte).

Konkretno, što se 7k tiče, jedan naš stari internet drugar me je, po stilu, prepoznao u jednom čitalačkom komentaru na e-novinama, pa mu tada napisah, otprilike, ovako: "Na 7k su me svi pljuvali, da bih, kako vidim, posle 4-5 godina svi (osim onog koji po "svoje sopstveno mišljenje" redovno ide u komiteJ) sada zastupali tačno ono zbog čega su me pljuvali. Pa, ako im je trebalo samo 5 godina da shvate neke stvari onda i nisu toliko glupi koliko sam ja mislio da jesu."

Rečju... Ušao sam u neku vrstu "autarkeje", niti meni ima ko šta da kaže, niti ja imam kome šta da kažem.

Pozdrav

Wiz aka Computer Wizard

knjigu pise Kraljevicu Marko....

Paramecijum

ovde samo još Pulicer fali...

Wiz

Jesam ja pročitao i ovaj topik po dijagonali, pa mi je možda i promaklo, ali čini mi se da niko ne spomenu Zeku Lafontena (a baš je on taj koga sam spomenuo glede e-novina).

Tromotorac

The bums will always loose.

iDemo

Quote from: Wiz on November 26, 2009, 02:24:08 AM
Jesam ja pročitao i ovaj topik po dijagonali, pa mi je možda i promaklo, ali čini mi se da niko ne spomenu Zeku Lafontena (a baš je on taj koga sam spomenuo glede e-novina).
Daj ga.

Jelence

Jes, Wiz, daj mu ga   ;D

Hehehe, Dzeki... :)

Wiz

Quote from: iDemo on November 26, 2009, 03:04:20 AM
Daj ga.

Pa nemam ja njegov mail ili tako nešto. On je mene prepoznao i ja sam zamolio moderatora da ne briše off topic itd, tako da smo tamo malo "popričali". Nemam način da ga kontaktiram.

Jelence

iDemo

Quote from: Jelence on November 26, 2009, 03:12:26 AM
Jes, Wiz, daj mu ga  ;D

Hehehe, Dzeki... :)
Inace - za amatere i nepoznavaoce - 'Daj ga' je iz neke verzije srpskih i inih bajki & prica koju je radila ekipa u kojoj su bili Radmilovic, Bora Corba i dalje redom - ukljucivo i Stevu Shumadinca. Al' ne vredi tebi govoriti... :)

Jelence

D(z)avid

Quote from: pikoleta on November 25, 2009, 04:50:25 PM

Ej, djes ti, kako je?
Ajd jedan, samo... samo nemoj o Bosancima! :)

Pikoleta

veselo je, bolan, davide, veselije neg' prije 10g, citam i osjecam kako smo evoluirali ;D

izvinite gospodjice, mogu li vam ponuditi jedno pice?

ne, hvala gospodine, alkohol nije dobar za moje noge!

o, zao mi je, sigurno vam oteknu?

ne, razmaknu se...

Pijanista

Cao Pikoleta.
Sta pijes?  8)

Pikoleta

sokic s ledom ;D kockice ili, da budem neeznija, kuglice upotrebljavam za gadjanje po strateskim mjestima

Ivan_D

Je l' zna neko gde su Patamije, Tempo, ace, Monopol, Slawen, zbunjena.
I onda ljudi iz starih dana: Underground, galeb...
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Quote from: D(z)avid on November 26, 2009, 03:13:49 PM
Quote from: pikoleta on November 25, 2009, 04:50:25 PM

Ej, djes ti, kako je?
Ajd jedan, samo... samo nemoj o Bosancima! :)

Ti si Pas s maslom?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

Quote from: D(z)avid on November 26, 2009, 09:13:39 PM
Taj sam!

Tajson?

Hvala Dzavide, ovako mogu da te nedvosmisleno i kulturno oslovim...
The bums will always loose.

baggio

Neverovatno, opet na istom mestu nakon tolikih godina.

Tarance, znala sam da cu opet na tebe negde da naletim. ;)

Veliki pozdrav svima!

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pijanista

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

tarana

Quote from: baggio on November 27, 2009, 06:47:23 AM

Veliki pozdrav svima!

:-*

baggio

Quote from: tarana on November 27, 2009, 08:02:55 AM
Quote from: baggio on November 27, 2009, 06:47:23 AM

Veliki pozdrav svima!

:-*
;)

SusFerox

Quote from: Pijanista on November 25, 2009, 01:34:31 AM
Sus domestica?
Quote from: iDemo on November 25, 2009, 01:37:08 AM
Quote from: Pijanista on November 25, 2009, 01:34:31 AM
Sus domestica?
Sta je to?
Kako se zvao onaj tip iz Zagreba?? Sus ferox ili tako nekako??

Je, SusFerox...  ;D

Tako mi je drago da vas opet vidim, pa makar i virtualno... :love

Brings back memories... :sigh

SF
SF

iDemo

Quote from: SusFerox on November 27, 2009, 09:10:48 AMJe, SusFerox...  ;D

Tako mi je drago da vas opet vidim, pa makar i virtualno... :love

Brings back memories... :sigh

SF
Brz si k'o struja, je@ote...

SusFerox

Quote from: iDemo on November 27, 2009, 09:14:25 AM(...)

Istosmjerna...  ;D

Što ima, što se radi?

SF
SF

iDemo

Quote from: SusFerox on November 27, 2009, 09:30:01 AM
Quote from: iDemo on November 27, 2009, 09:14:25 AM(...)

Istosmjerna...  ;D

Što ima, što se radi?

SF
Dobro kad nije trofazna...  ;D