News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Do juna Zakon o restituciji

Started by Pijanista, April 06, 2010, 12:30:24 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

miskop

Cudi me da to nisi po kuriru sredijo.

Meni kad ustreba pasos, ja posaljem kurira.

To mu poso.

slawen

Дош'о си по репете?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Jel' ti kurir neko od one sakate dece sto sluze "civilno" il' si uz'o nekog sposobnog, iz trupe?

*Mi Njujorcani ne zakazujemo. Too much hassle, too unconstitutional. Mi se samo pojavimo.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

miskop

Nisam.

Ubedio si me da da je ovo sto je hajtov brazer lago, sve ziva
istina.

Stoji cinjenica da nisam u stanju ni jedan jedini dokaz da ti
donesem a pitanje je dal bi ga u pisarnici i overavali kad bi
im ga sada doneo.

Svaka cast !

Vidi se da si profesionalac.

Lazov.

slawen

Quote from: miskopUbedio si me da da je ovo sto je hajtov brazer lago, sve ziva
istina.
Глупљи си Мископе него што сам мислио.
Како сам те, за име Бога, убедио у нешто у шта те нисам ни убеђивао?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

miskop

Nisi ti njujorcanin.

Ti tamo radis ali si ORGINAL Pancevac.

U prevodu.:

Kulov.

Hate mail

U vozackoj (non-drivers ID, jer ne vozim; vozi me sofer) pise NY adresa. A u pasosu ce pisati "Nationality: United States of America".

Upisi tamo.

miskop

Moze da pise bilo sta.

Ti si mentalno kulovcina i valjda se i to racuna.

Nego....zar je i u usa potrebno da prodjes lekarski, da bi
polagao vozacki ?

Ivan_D

si morao da se odreknes srbijanskog ili ne?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ne, boli ove ovde za lesser drzave.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Plus CIFRA MI NE DOZVOLJAVA DA SE AKAM po srbijanskim prcvarnicama oko otkazivanja i tomu slicno.

miskop

I da nisi drukovo CIJI one majstore sa SC dobio bi pasos za
ovoliko godina.

Dobro da nisu videli da si zvaljav i moroncina....mora da ti je
molbu obradjivo jos grdji od tebe.

Hate mail

Ti si mi pobeg'o inace bi mi dali jos pre ihaha.

miskop

Ja znam neke molere i kamiondzije koji tamo odose iz
Kanade jos onomad, pa su se odavno sredili.

Dzabe si druko okolo.

Hate mail

Ma da. "Placaju i porez". Eno ima 30 miliona takvih sto su se "odavno sredili".

H1-B, green card, citizenship. Tacka.

Hate mail

Wow, here's one pretty sistah (and some emo music, too :mrgreen: ):

http://easy-passport.com/

alan ford

Quote from: slawen on April 07, 2010, 09:34:27 PM
Па кад вам је пасош прост к'о шебој....
А да видиш овај наш, то се пријатељу мој чека по шест - седам месеци само да предаш захтев, а после, према заслугама.... и вреди, сваки минут чекања!

kazu da je svaki ponaosob rucno oslikan...

Hate mail

Quote from: Pijanista on April 07, 2010, 12:12:30 AM
Kod helikoptera i slicnog rada: Kad je bio onaj zemljotres negde kod valjeva pre desetak godina, objasnjava jedan tip, radi pri vojsci "Ameri nam poslali zemljotres na BG, ali smo ga mi odbili, mada ne dovoljno". (ono grupa 69, Arandjel, sta ja znam)

Brate, sinoc sedim na nekoj zabavi i covek do mene, bivsi srBski policajac i dobrovoljac u nekom od ratova 90-tih, vec 15 godina u Americi i posednik zelene karte, otac dvoje dobrih studenata lokalnih univerziteta govori sledece stvari: "A ovaj zemljotres na Haitiju: to je americko nuklearno oruzje odradilo da bi se Amerikanci tamo vojno uglavili". Morao sam da spustim Heineken na stocic jer bi gre'ota bilo da mi ruka zadrhti i prospe se ta tekucina... pa sam se ispricao i otisao da uzmem nesto da pojedem sve pitajuci se kako je ovako nesto uopste moguce u ovom vremenu i na ovom mestu... a otherwise fin covek...

slawen

Служба је служба, а дружба је дружба....

Hate mail

I zapeo da emigrira bas u "tu Ameriku". I ona ga uzme, prigrli. Ne znam.

Mirabella

A sta ti radis na zabavama te vrste?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Zabava nije bila te vrste vec rodjendan deteta PhD drugarice mog brata iz nase zajednicke osnovne skole iz prethodnog zivota i njenog muza sa kojim sam igrao fudbal kao dete. Oni pozvali i porodicu njihove nanny i eto.

Mirabella

:)  Pitam... Ma, znas zasto pitam.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Znas sta, u grupi u kojoj je makar i jedan srpski ili srBski muskarac od 20 ili vise godina - chances are da su nolens volens bili u toj masini. Ne mozes niti birati a niti izbeci. E sad, ovi sto su volens, to ti je ta Elipton prica. Uglavnom. No eto, nisam siguran da su neki malo prepredeniji i od tih spremni pasti na to. Ima ih i takvih a i onakvih sto su i po sluzbenoj duznosti isli, a znas na koga mislim.

Mirabella

Elipton! Ja sam na to i zaboravila.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/serbs-threaten-to-unleash-deadly-secret-weapon-1394229.html

Ja se (sada) izuzetno tesko snalazim u razgovorima te vrste koji, interesantno, i dalje opstaju.  Unatoc.  Godine, bre, prosle, al' ne vredi.

alan ford

Quote from: Hate mail on April 18, 2010, 08:25:28 PM
[...] sa kojim sam igrao fudbal [...]

ti igrao fudbal? da li si bio svestan rizika? 'el si se ugruvao?

Hate mail

Kad si dete ima tu mnogo faktora koji zamagljuju razborito postupanje. Sva sreca, osvestao sam se kasnije...

alan ford

sreca tvoja za osvestanje :)

nego da se vratimo na temu. Kazu da su odlucili da ljudima vrate oduzetu imovinu kroz drzavne obveznice. Vracanje imovine bi bilo komplikovano. Nadam se da ce i tzv. prestolonaslednika izbaciti napolje iz Belog Dvora i poslati mu bezvrednu hartiju...