News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Dok Pijanista drema

Started by Pareski do, April 20, 2010, 03:17:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Wow, polako!

Ovo se "nadovezalo" na neka licna razocarenja (i licne zakljucke, en general) od juce, ako bas moram da ti objasnjavam tok misli.  A ti ga ode u sitna crevca.  Ja nemam zivaca i vremena za to.  Meni muka, a ti kako hoces.

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

QuoteIstom metodom su Srbi postali koljaci - jer je trebalo bombardovati srpske polozaje u Bosni da se ne raspravlja zasto je tadasnji predsednik otresao djoku na Monikinu haljinu.

Da su Srbi bili nesto bio pametniji, mogli su da budu prijatelji Klintonu, i da mu objasne da je bolje da ga obrise o zavesu. Ne bi bilo ni skandala ni bombardovanja. Poserem se u srpski PR devedesetih...

slawen

Па тај Растко Поцеста (какав бастард србског имена и рвацког презимена, где га Иван да нам шибне једну опширнију анализу) је већ дуље време присутан на таласима Б92, мислим задњих четири-пет година, та говна га узимају као неког Буд(х)у, Ла(х)му, па шта Растко каже, а они удри у реализацију, лепо сам ја говорио да је то једна опака секта, менме само занима како се не јави ни једна удруга за заштиту права малодобника, или бар центар за социјални рад "Солидарност" да га заштити од очигледно погубног утицаја његових тзв. родитеља....

Спремају га за министра.... хахахахаха....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

Imao je Sarlo Akrobata pesmu "Fenomen" na tu temu   xyxy
The bums will always loose.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Tromotorac

:|

Mladost - ludost. Pogotovo kad nisi fenomen :)

alan ford

Quote from: Jelence on April 27, 2010, 03:30:57 PM
PS.

BTW, Zasto nema dece da puze na fudbalskoj utakmici? Zato sto ce da ih pregaze fudbaleri. Naravoucenije: ne pustaj dete na adults' playground. It's too tough. A ako ga pustis pa ga ocepe - oces li kriviti fudbalere sto nisu pazili na dete?

al' zato je OK poslati dete na nekoj jedrilici da oplovi zemaljsku kuglu? Tu nece niko da ga pregazi.
'el i ovo iz edicije "attitude is everything"? Kako koje naocare stavis tako se kriterijumi menjaju?

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 27, 2010, 02:32:59 PM
Wow, eno ga Pareza!

Hate, ti nisi otisao u ilegalu/podzemlje, nakon sto je Pareza juce odapeo strelu?

Nadam se da si napustio tri-state area i da se javljas uz neki prvoklasni anonymizer.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

I have really scary groupings.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Monte

Да, видиш... Сад кад сам одгледао видео, тек схватих колику сам неправду овдје јутрос починио.

Главна говна, јавни сервис ЊКВ сам заборавио. Баш ме интересује како би изгледала прича о малом Хасану, дванаестогодишњаку, Есекс, који себе декларише као "Алаховог војника", дане проводи у интернет "активизму" и не може ишчекат да напуни 15, кад су му обећали да ће ић' на обуку у какав АлКаеда камп.

Hate mail

Da, to bi zaista zvucalo bizarno buduci da bi se desavalo u Evropi, gde su te neke stvari kao ljudska prava, red. Mir, demokratija, sloboda itd. glavna fora vec 65 godina.

Taman kad sam se mislio sta bi Simo Gajin na ovo rekao ("Whom would Jesus bomb?") kad ono medjutim...

Monte

Quote from: Hate mail on April 28, 2010, 01:36:40 AM
Da, to bi zaista zvucalo bizarno buduci da bi se desavalo u Evropi, gde su te neke stvari kao ljudska prava, red. Mir, demokratija, sloboda itd. glavna fora vec 65 godina.

Taman kad sam se mislio sta bi Simo Gajin na ovo rekao ("Whom would Jesus bomb?") kad ono medjutim...

Преклопи, егзибициониста. Толико говедо да се прегониш око овога нијеси, упркос све пиротехнике.

Са дванаест година су дјевојчице "фуј" и "ију", а тог несретно дијете је препуштено да га раскубају и бране говна ка' што су BBC, B92 и "Образ", гдје се не зна ко је губа и стока већа.

Hate mail

Monte

Quote from: Hate mail on April 28, 2010, 02:22:30 AM
Milika Shundic. :mrgreen:

Е у ребус си ме бацио. Имена се сјећам, знам да је један од СМрадних "новинара" био... али трика, ама трика, није било да се сјетим лика, стрва му се не знало.

Google, кад искочи листа, кукала ти мајка... "реномирани", вели, "југословенски новинар", Радио Загреб. Па референце по Time, па цитирања којекуда, па деманти да је "погрешно преведен"...

А то је онај врљави кикирез са "Clark Gable" брчићима... уфффф :x.

Tromotorac

Simo Gajin se ne zaboravlja. On je ugraviran u long-term memory.  :(

slawen

Monte

Quote from: Tromotorac on April 28, 2010, 03:01:10 AM
Simo Gajin se ne zaboravlja.

Све сам их побркао, остала само једна огромна флека. Симо Гајин је врљави кикирез. Зашто не могу да се сјетим фаце тог Милике Шундића?

Hate mail

Simo Gajin i Milika Shundic (ovaj potonji mahom radijski) su odradili "antibirkokratsku revoluciju", dok su ubijanja i pijani palez odradili Shtula, Baleticka i onaj Shime something. Ne mesajte dve grupe.

FYI, Milika izgleda kao neki lik iz filmova o italijanskoj mafiji ovde.

Jelence

Quote from: Tromotorac on April 27, 2010, 04:53:23 PM
Ne upustajuci se u deo price o detetu,  Obraz je deo srpske politicke kulture, u istoj meri u kojoj je KKK bio prisutan u americkoj. "Vi mucite crnce" je ostalo odomaceno, iako je svima jasno da su KKK bili skup budala koji ne odrazavaju stavove vecine ljudi u SAD. Medjutim, tough shit, najgori cesto budu najcesce prepoznati jer se o njima prica. Otud na sirem drustvu je da se izbori sa tim izmetima, jer hteli ili ne, oni su tu, postoje i o njima se prica.

... a dok se drustvo ne izbori (imas potpuno pravo da su deo srpske politicke kulture) poslednji koji ne prave razliku izmedju kolaca i govana treba da budu oni koji znaju vise o zivotu tamo od onih sto gledaju fejkirane BBC izvestaje.

Drugim recima dokle god znamo da tamo ima ljudi koji su drugaciji MI SMO PRVi koji treba da jasno i glasno kazemo da znak jednakosti (izmedju govana i kolaca) nema smisla, a ne jos da ga sami stavljamo i zakucavamo.

U tom smislu je "bas su Srbi kreteni" potpuno neumeren komentar... To moze da kaze onaj sto se nasisao bbc-ja, ali ne i mi.

Ili smo prestali da pravimo razliku izmedju zita i kukolja?

Jedno je da se priklonis politickoj struji koja gubi, da imas posrani PR dok ga Klinton trese o Moniku, a drugo da pretis smrcu 12godisnjem detetu.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: alan ford on April 27, 2010, 07:05:18 PM
Quote from: Jelence on April 27, 2010, 03:30:57 PM
PS.

BTW, Zasto nema dece da puze na fudbalskoj utakmici? Zato sto ce da ih pregaze fudbaleri. Naravoucenije: ne pustaj dete na adults' playground. It's too tough. A ako ga pustis pa ga ocepe - oces li kriviti fudbalere sto nisu pazili na dete?

al' zato je OK poslati dete na nekoj jedrilici da oplovi zemaljsku kuglu? Tu nece niko da ga pregazi.
'el i ovo iz edicije "attitude is everything"? Kako koje naocare stavis tako se kriterijumi menjaju?

Nemam pojma kako ti je uopste poslo za rukom da napravis poredjenje.

Sa jedne strane imas klinca koga su zgazili pa on kmeci na sva zvona - znaci nespreman je usao medju odrasle, a sa druge imas devojcicu koja je (evo jos malo, nedelju - dve) oplovila svet. Da li joj je plovidba bila laka? Nije. Da li je kmecala? Nije. Da li su roditelji krenuli sa blame list kad je onomad alarm zazvonio sto je znacilo da joj je jarbol u vodi (a ona je sama, u tri pcke materine negde na pucini)? Nisu.

Da li je mala uzjahala Facebook i napljuvala bilo koga? Nije. Sve vreme ona ima only herself to blame. To je nivo zrelosti koju mnogi odrasli (cak i medju nama!) nisu savladali.

Prema tome, sta si tacno poredio u ova dva slucaja?

Nisu cak ni vrsnjaci ni istog pola.

Jelence

Quote from: Mirabella on April 27, 2010, 04:56:40 PM
Wow, polako!

Ovo se "nadovezalo" na neka licna razocarenja (i licne zakljucke, en general) od juce, ako bas moram da ti objasnjavam tok misli.  A ti ga ode u sitna crevca.  Ja nemam zivaca i vremena za to.  Meni muka, a ti kako hoces.

To je OK...

Tromotorac

Quote from: Jelence on April 28, 2010, 01:07:21 PM
Quote from: Tromotorac on April 27, 2010, 04:53:23 PM
Ne upustajuci se u deo price o detetu,  Obraz je deo srpske politicke kulture, u istoj meri u kojoj je KKK bio prisutan u americkoj. "Vi mucite crnce" je ostalo odomaceno, iako je svima jasno da su KKK bili skup budala koji ne odrazavaju stavove vecine ljudi u SAD. Medjutim, tough shit, najgori cesto budu najcesce prepoznati jer se o njima prica. Otud na sirem drustvu je da se izbori sa tim izmetima, jer hteli ili ne, oni su tu, postoje i o njima se prica.

... a dok se drustvo ne izbori (imas potpuno pravo da su deo srpske politicke kulture) poslednji koji ne prave razliku izmedju kolaca i govana treba da budu oni koji znaju vise o zivotu tamo od onih sto gledaju fejkirane BBC izvestaje.

Drugim recima dokle god znamo da tamo ima ljudi koji su drugaciji MI SMO PRVi koji treba da jasno i glasno kazemo da znak jednakosti (izmedju govana i kolaca) nema smisla, a ne jos da ga sami stavljamo i zakucavamo.

U tom smislu je "bas su Srbi kreteni" potpuno neumeren komentar... To moze da kaze onaj sto se nasisao bbc-ja, ali ne i mi.

Ili smo prestali da pravimo razliku izmedju zita i kukolja?

Jedno je da se priklonis politickoj struji koja gubi, da imas posrani PR dok ga Klinton trese o Moniku, a drugo da pretis smrcu 12godisnjem detetu.

U pravu si... mada vrlo malo vajde od onog sto mi mislimo. Na svakom drustvu/drzavi jeste da razmislja ( ida ucini nesto)  da ih BBC/B92/CNN banda ne naslikava govnima. Kako se to npr. Sloveniji ili Madjarskoj nije dogodilo (a Srbiji i drugima jeste).

Jelence

Quote from: Tromotorac
U pravu si... mada vrlo malo vajde od onog sto mi mislimo. Na svakom drustvu/drzavi jeste da razmislja ( ida ucini nesto)  da ih BBC/B92/CNN banda ne naslikava govnima. Kako se to npr. Sloveniji ili Madjarskoj nije dogodilo (a Srbiji i drugima jeste).

hm... pa jes, izgleda da pojedinac nema sanse. narocito posle svega onoga kroz sta smo mi - koji smo ziveli u Milosevica vreme - prosli.

sa druge strane i drustvo se sastoji od pojedinaca, zar ne? drustvo se i menja tako sto se pojedinci promene. drzava je samo rec, pojedinac je stvarnost. drzava je brand, neopipljiva stvar vrednovana na osnovu skupa kriterijuma (kakvi su pojedinci je jedan od kriterijuma).

mediji zasipaju govnima one koje po politickoj (ili mozda nekoj drugoj) liniji treba da zasipaju govnima. mediji ne prenose cinjenice nego misljenje. OK, da preformulisem, ono sto ces kroz medije da dobijes su cinjenice zapakovane u misljenje. znaci misljenje vidis od gore, a cinjenice dobijes samo ako se potrudis da raspakujes.

pa eno onaj bbc sreco na ko zna kojim ulicama, a tvrdi da se javlja iz Srbije. misljenje koje treba da se pass on je vise nego ocigledno: ruzna ulica, nakrivljena kuca. da li je to setup za lepu vest, lepe stavri o Srbima?

prema tome, sta mediji kazu potpuno je irelevantno za istinu kakvu mi trazimo. mediji u sukobima sluze za pripremu naroda jer oni koji odvedu ljude u rat rizikuju da rat izgube ili nesto jos gore - da izgube vlast. mediji sluze da nam objasne kakva stoka zivi u Srbiji, tako da i da je se bombarduje - who gives a fuck.

"nezavisni mediji" mu dodje kao zlatni gral koga svi traze a nikako da ga nadju, ali legenda kaze da postoje.

mediji su previse mocni da bi se pustili da budu nezavisni.

zato se Sloveniji i Madjarskoj nije desilo da ih slikaju govnima, jer nisu bili uskurac. da su bilo jos kako bi bilo kojekakvih "nezavisnih" izvestaja, ljudi sa pedigreom, sa doktorskim disertacijama, titulama, ovaj pesnik, onaj pesnik, holivudski glumci, ma cela bulumenta bi bila pozvana, kao sto je bila pozvana da objasni o Srbima ili Avganistancima, tako bi sada bila pozvana da objasni kako su Slovenci ili Madjari stoka najobicnija. Kobasicari, jodleri, piros cizmasi i vajkremisti. Fuj.

isto su i srpski mediji radili - nema tu mnogo filozofije - imali su ovog akademika, onog akademika, glumce i pevace, Momu pokojnog recimo, ljudi koji su ceo svoj zivot ulozili u gradjenje svoje reputacije i koji su tu istu reputaciju stavili on line da podrze ono sto su srpski politicari gudili u dato vreme.

oni koji su stali uz Milosevica ispali su budale, oni uz Srbiju za vreme bombardovanja ispali su heroji. a svi su bili samo sredstvo manipulisanja u rukama politike.

Jelence

A'sam ga rastegla da kazem I don't give a fuck sta kazu mediji.

Hate mail

ABsolutno. Treba svi da givamo fuck sto ovaj mali dobija PRETNJE SMRCU zbog toga sto prosto voli Ameriku. Da je kao milion srBske dece otvorio saIt o crvenim beretkama, srbija brate, ili kanal na YouTubu o srpskim specijalcima, ovoj ili onoj jedinici niko za njega ne bi ni cuo, milion ih takvih ima po MySpace-u i YouTube-u (znam jer iz mojih nekih razloga nailazim na to i gledam), ne bi mu niko pretio smrcu, sve bi bilo peachy.

Hate mail

A nemoj mi samo o srBskim dzadama i "kucama".  Kad se dovucem do posla postavicu par egzemplarnih slika.

slawen

А шта, и малеме Растку претило?
Др'ш  се Тадићу, стиже смена!

Tromotorac

Quote from: Jelence on April 28, 2010, 02:02:10 PM
A'sam ga rastegla da kazem I don't give a fuck sta kazu mediji.

Sve si objasnila, tako da sam ostao bez txt-a.  xrotaeye

Monte

Quote from: Jelence on April 28, 2010, 01:14:07 PM
Sa jedne strane imas klinca koga su zgazili pa on kmeci na sva zvona - znaci nespreman je usao medju odrasle, a sa druge imas devojcicu koja je (evo jos malo, nedelju - dve) oplovila svet.

Ко кмечи? Ето прича у камеру ка' да је то одликовање, "знате и СМРЋУ су ми пријетили". Пун поноса.

Quote from: Jelence on April 28, 2010, 01:14:07 PMU tom smislu je "bas su Srbi kreteni" potpuno neumeren komentar... To moze da kaze onaj sto se nasisao bbc-ja, ali ne i mi.
Наравно да је закључак да смо болестан народ. То дијете се подиже у САД. Да задојиш дванаестогодишње дијете да се активно упусти у политику неке (за то дијете, за НАШУ дјецу сјутра) запиздине 10-15 хиљада километара далеко је болесно, то само Србин може.

Нормалан свијет, кад стркне 15000 километара од нечега што јесте (или што он мисли да јесте) тако лоше, гледа ту дјецу да изолује од пакла.

Гурнути дванаестогодишње дијете на политичку вјетрометину (која им је опис посла, онамоњима из Б92) може само у Србији, гдје елементарног консензуса што јесте заједнички интерес сваког људског створа који тамо живи не постоји.

То је бре болесно, да десет милиона људи не може да се одмакне од "политике" која се своди на затирање "оних других". Да не може да дефинише елементарни минимум ствари које се не раде.

Да скочи да јебе матер говну које пријети смрћу дјетету, ма и говну које дванаестогодишње дијете гура тамо гдје му мјесто није.

Да је есенција политичког делања, и Чедиста, и оних из Образа, ЕЛИМИНАЦИЈА политичке опозиције, или покрштавање, или прављење неког митолошког либералног Србина државном (или Бог те пита каквом не) силом.

Да ти овдје на форуму ординира лик који велича НАТО и заговара бомбе на "оне друге" а док на другим неким форумима исто тако страсно, убијеђено и задрто нека друга екипа позива на екстерминацију "издајника".

Ми смо бре болестан један народ кад смо неком другом дозволили, или сами направили (свеједно) да смо "на крв и нож" завађени.

Наравно да ја то имам и право и разлог да кажем, а да је потпуно ирелевантно што успут BBC дроби (сем да им сочно споменем све живо и мртво у контекстуи  да им памтим "милост" ту).

Hate mail

BA in Political Science - Princeton, Harvard, Kennedy School of Government, pa kad im se najebe mame nenormalne za jedno 30 godina kao Secretary of State...  :mrgreen:

Jelence

Quote from: Hate mail on April 28, 2010, 05:31:18 PM
BA in Political Science - Princeton, Harvard, Kennedy School of Government, pa kad im se najebe mame nenormalne za jedno 30 godina kao Secretary of State...  :mrgreen:

Oce ali u kurcu.
Natprosecna inteligencija i poziv politicara ne idu zajedno ama bas nikako.
Jos ako mali bude insistirao da je humanista i sve ostalo sto je kao 12 godisnjak sanjao - pre ce mecku da rodi nego da bude SoS.

Tromotorac

Osim ako ne bude tehnokrata. Imas ih puno po State Dept. i raznim drugim agencijama - appointed, not elected. Oni koji "vuku konce"  xnerd

Hate mail

I ja sam bio humanista... dok nisam posao u obdaniste 1976.... znas ono, "ko pre 30-te nije bio _______________ (upisi)", mosh' ga jebat...

Pijanista

QuoteNatprosecna inteligencija i poziv politicara ne idu zajedno ama bas nikako

A Kissinger? Ili Djindjic, da ne idemo u USA.

Tromotorac

Kissinger nije bio elected politician. On ti je konsultant, technocrat, proffesional. Ali politicar u klasicnom smislu reci nije.  Djindjic jeste. U socijalistickim drustvima svi su bili politicari.

Nocobdija

Mali je bio večeras u centralnom Pinkovom dnevniku i onako, malko je naduven, starmali, pametan, arogantan i ne baš simpa. Ako ne bude ministar za bilo šta - promašio je načisto.

Dete treba da bude dete, da ga volite i razumete...

Hate mail

Tzv. Pink ima "centralnu informativnu emisiju"?

O tempora, o mores...

Jelence

Quote from: Pijanista on April 28, 2010, 08:21:05 PM
QuoteNatprosecna inteligencija i poziv politicara ne idu zajedno ama bas nikako

A Kissinger? Ili Djindjic, da ne idemo u USA.

Jel bi mogao da izracunas koji je to % od ukupnog broja politicara? Cisto da vidimo dal je pametan politicar pravilo ili izuzetak.

Jelence

Quote from: Nocobdija on April 29, 2010, 12:22:29 AM
Mali je bio večeras u centralnom Pinkovom dnevniku i onako, malko je naduven, starmali, pametan, arogantan i ne baš simpa.

izeo goMno onaj koga ce ovo da iznenadi...

tarana

Quote from: Nocobdija on April 29, 2010, 12:22:29 AM

Mali je bio večeras u centralnom Pinkovom dnevniku i onako, malko je naduven, starmali, pametan, arogantan i ne baš simpa. Ako ne bude ministar za bilo šta - promašio je načisto.

recimo inostranih poslova?

slawen

Миссим, народ који има такву омладину...

alan ford

covek vam brani Kosovo a vi tako o njemu...

Pijanista

Quote from: Hate mail on April 29, 2010, 01:19:38 AM
O tempora, o mores...

"O tempura, o mores". ja vido na Glasu Razuma.

Hate mail

Mirabella

Quote from: Pijanista on April 29, 2010, 04:42:18 PM
Quote from: Hate mail on April 29, 2010, 01:19:38 AM
O tempora, o mores...

"O tempura, o mores". ja vido na Glasu Razuma.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Je li tzv. Obraz neakva organizacija Turaka u tzv. Srbiji?

Tromotorac

Za cas moze da se konfigurise u tursku organizaciju - samo zamenis "a" sa "e"   xjap

Hate mail

Ovome je shmrljavku glavu i facu iskonfiguris'o cukundeda haraclija.

Hate mail

Stavio bih pare da je to glavudzom centralno-azijskom i bradom azerbejdzansko-anadolsko-uzbekistanskom Pareza licno.