News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ponos nase gradjevinske industrije

Started by Pijanista, May 17, 2010, 10:07:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

http://www.chillnite.com/wtf-gallery-of-zimbabwes-robert-mugabe

A Serbian construction company built it – Energoproject – to a Chinese design. Mugabe said in interview that the Serbian company donated their material and labour

Tromotorac

Kakve je sve teroristicke, ljudozderske, pljackaske, koljacke, i ostale nesvrstane smradove stitila SFRJ, nije uopste ni cudo sto normalan svet nije ni prstom mrdnuo prilikom raspada. Da je zapad bio pametan, pa da nalema 'rukovodstvo' te jugoslavije jos ranije, ali i inercija ili kosmicka pravda imaju svoju svrhu.

Fuj kakvo je to zlikovacko leglo bilo.
The bums will always loose.

Hate mail

Otkad sebe ja govorim da tzv. Srbi nisu nista drugo nego crnci.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

hatemi, mnogo mi draze kada nas dame pohvale da smo crnci... ali 'ajde, i tebi cemo tzv. srbi da oprostimo zarad mira u kuci.   :-))
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Ivan_D

hehe, sad me podseti. jednom, u redlightu u Amsterdamu, usao ja kod cupi, Beloruskinja ispastovice se kasnije, i pita me onda odakle sam, posto sam joj platio. Ja kazem iz Jugoslavije, aha kaze ona, onda mi ga pokazi i ako mi se ne svidja vraticu ti pare.
Ja bio zabezeknut, nisam apsolutno znao sta je po sredi. Nisam bolestan, niti izgledam bolesno, nemam kozna oboljenja, cist sam itd.
I nista ja joj ga pokazem i ona kaze dobro je. I onda mi objasni da mnogi Jugosloveni imaju mnogo veliki, usledio je ribolovacki gest rukama ispruzenih kaziprsta da bi mi bolje docarala o cemu govori   :mrgreen:    i da te i takve odbija i vraca im pare.

:mrgreen:   Jes mi bilo drago iako ne spadam u tu grupu.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Добро да ти није вратила паре и рекла да можеш и џабе....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Auuuuuuu Ivane, ja bih se hvalio samoi da mi je vratila pare.

zagor te nej

E nasmeja me Ivan danas, kad sam raspolozen smao da nekog pogazim...  :lol:
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Mirabella

Ja sam davnih dana (otkad sebe) primetila da je nas Ivan iskren do bola, cak i kad mu ne ide sasvim u prilog.  ;) :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

alan ford

Quote from: Mirabella on May 24, 2010, 01:17:07 PM
Ja sam davnih dana (otkad sebe) primetila da je nas Ivan iskren do bola, cak i kad mu ne ide sasvim u prilog.  ;) :mrgreen:
to je ono sto cenim kod coveka te volim da ga citam i razmenjujem misljenje. i ja gledam da ne izmisljam i ne fabrikujem stvari mada neke jednostavno preskacem i ne pominjem ... kao recimo ono kad sam u nekoj 'red district' u Amsterdamu otisao kod neke zenske, ispostavilo se beloruskinje, a ova kada mi je videla alatku mi vratila pare i rekla da je prevelika. Na izlazu me jos pitala odakle sam...
:)

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.