News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

joooj

Started by E, May 19, 2010, 09:55:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Zatvorila mi ogromna vrata na izlazu iz stanice preko prsta,preko nokta.Sad sedim tuzna u vozu I sisam prst :(

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

tarana

el se lak oštetio?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

To moze da bude gadno.

Meni jedne godine glupi Real Estate agent zatvorio prozor u kome je ostao moj prst. Zvezde sam video, i nosio plasticni cast sledeca tri meseca. Trebalo je da ga ili tuzim ili da ga ubijem na licinom mestu....
The bums will always loose.

E

Dobro sam prosla. Evo jutros posle incidenta jos mi je malo  otecen prstitj , modro crven iznad nokta. Nokat nije poplaveo. Mogu i da mrdam prstom bez problema. Boli malo ali nije strasno.

Evo sad mozete na ovEm topicu da se pozalite ako vas nesto zaboli pa da kolektivno bubimo xremyb. Nemoj samo nekog da je bolela gooza , necu da idem toliko daleko  xrofl

E

Evo citam vas u putu I zvacem zvaku I ujela sam se za unutrasnju stranu obraza :(
Mozda mi tetka mesi kolace ;)

urbana

kuhinja je jedno opasno mesto. ona treba da izgleda lepo i da se u njoj nista ne prcka. jos uvek na podlaktici nosim oziljak od rerne iz januara, a juce sam se tako strasno posekla da se umalo nisam onesvestila od hastra.
znaci, JOJ.

E

Auuu Urbi opekotine su bas joj.

Moj joj danas je za komarce , vec su poceli. Nocas smo ih jurili posto nismo jos uvek postavili mrezice na prozore krvopije su usle u kucu. Dva su me capila za malic na levoj ruci i to preko zgobcica. I svrbi i boli

E

Ivan_D

Leeepi prsti + nokti   :)

Za mene VRLO vazan detalj zenskog tela (both fingers and toes)
If you dine with the devil bring a long spoon.

urbana

joj, joj!
znam da su mreze dosadne i da ne propustaju vazduh bas-bas, ali mi to ne skidamo ni zimi.
ps. lepi ti prstitji :)

E

E

Danas sam bila kod zubara da izvadim umnjak. To je bilo u 4 popodne. Jos uvek krvarim :? a skoro ce ponoc. Pljuckam ovu groznu gazu i stavljam novu, ne mogu da zaspim sa gazom u ustima a kad je skinem osecam ukus krvi. Dakle joj i bljak

E

xfoht
juce su me odveli sa posla u hitnu.
4 bockanja , vadjenje krvi, infuzija..itd

Pijanista

E

Quote from: Pijanista on June 14, 2010, 04:56:50 AM
si dobro sad?
Bolje mi je  :). Bio mi je pritisak 170/110 :shock: i nisam mogla da hodam od bolova. Bas sam se bila uplasila .

urbana

Quote from: E on June 14, 2010, 01:24:34 PM
Quote from: Pijanista on June 14, 2010, 04:56:50 AM
si dobro sad?
Bolje mi je  :). Bio mi je pritisak 170/110 :shock: i nisam mogla da hodam od bolova. Bas sam se bila uplasila .

pa da znas...i ja bih se uplasila.
a sve to od vadjenja zuba?

u medjuvremenu da dodam svoja nova samoranjavanja: ja sam uspela da na jedno jako ostro rende, dok sam seckala krastavce i buljila u tv, ocapim pola nokta na sednjem prstu desne ruke. al' nokta s mesom! i opet se umal' nisam onesvestila!
sto sam postala strasljiva, strasno nesto!
i onda sam, tako trapava (na levoj ruci cepnut palac nozem, na desnoj pola nokta) smirglajuci pete, uspela da osmirglam i unutrasnji zglob!
evo me k'o da sam s fronta dosla, sva ochofranjena!
JOJ!

E

Quote from: urbana on June 23, 2010, 03:59:51 AM

pa da znas...i ja bih se uplasila.
a sve to od vadjenja zuba?
Ma ne zaboleo me stomak. Nisam mogla da hodam. U hitnoj mislili da je slepo crevo pa su mi vadili krv, dali infuziju i neke droge  :?: za bolove, uradili ultrazvuk koji je pokazao neku cistu u bubregu :?. A nisu ne bolela ledja nego stomak. Svejedno pritisak mi je i dalje katastrofa , ovaj donji konstantno preko 95 (100, 114).
Quote from: urbana on June 23, 2010, 03:59:51 AM
u medjuvremenu da dodam svoja nova samoranjavanja: ja sam uspela da na jedno jako ostro rende, dok sam seckala krastavce i buljila u tv, ocapim pola nokta na sednjem prstu desne ruke. al' nokta s mesom! i opet se umal' nisam onesvestila!
sto sam postala strasljiva, strasno nesto!
i onda sam, tako trapava (na levoj ruci cepnut palac nozem, na desnoj pola nokta) smirglajuci pete, uspela da osmirglam i unutrasnji zglob!
evo me k'o da sam s fronta dosla, sva ochofranjena!
JOJ!
Ijaooo  :shock: ti urbi kao da si prosla solunski front. Trebalo je da das Mr. Urbanom da se pozabavi petama  ;)

Hate mail

Sta je to "smirglanje peta"?

E

Quote from: Hate mail on June 23, 2010, 04:13:35 AM

Kjomp to ti  je da ti pete budu glatke  i mekane

Pijanista

Quoteja sam uspela da na jedno jako ostro rende, dok sam seckala krastavce i buljila u tv

Ne idu kuvanje i svecko prvensvo zajedno. Ostavi rende muzu dok gledas fuzbal!

Hate mail

tarana

glatke i mekane?
pete?
napravicete od deteta metro dete.

urbana

Quote from: tarana on June 23, 2010, 09:33:58 PM
glatke i mekane?
pete?
napravicete od deteta metro dete.

nije dete, pile, nego tetka, tetka smirglala pete  :mrgreen:

svidja mi se, pijanisto, tvoj predlog, samo...ne gledam fuZbal, vise gledam majstorisanja  xrofl

E: bome, drz' situaciju na oku...
btw, jesi osetila danas zemljotres? i to spada pod "joj"  :P

Ivan_D

Quote from: Hate mail on June 23, 2010, 04:13:35 AM

slicno kao anal bleaching, samo drugo mesto    :)

Hate mail

What is... ahh, forget it.

Ivan_D

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Cistila tus kabinu i prsnulo mi Mr Clean u oko  :P

Hate mail

E

Jedno bas tuzno joj.
Malopre sam bila u nekoj kupovini sa najmladjim detetom koje ne da voli vec obozava kolca. Posto je bio jedan balon sa likovima iz filma cars , trazio mi je da mu ga kupim. Tako je bio srecan. Drzao je taj balon, mahao njime, pevao, uzivao kako to samo dvogodisnjak moze. Kad smo se vratili do kola dok sam ja stavljala stvari u gepek njemu odleti balon. Ja sam potrcala da ga uhvatim ali je balon odleteo. Vetar je duvao jako bacao mi kosu preko lica a balon je leteo sve vise i vise ka nebu i i daljinu. Malisa se zaprepastio:" Oh no mummy wook [look] my bawoon [baloon] is gone." Mnogo se bas mnogo rastuzio, kad smo stigli kuci jos je pricao o balonu pokazujuci prsticem :" Mommy is bawoon up on the roof ?" "Is bawoon up in the tree?"
:( I tako je malopre zaspao jos pricajuci o balonu. Sad moram da tekstujem tati da kupi novi balon "Daddy 's gonna make it all better."

slawen

Хтео сам да питам нешто (како вам деца гледају на акценат донет из завичаја), ал' се бојим да ће се неко нађе увређеним, па ће стварно да буде јоој.

Зато ћу да испричам да сам данас, због неких гостију који су се најавили за увече, морао на трчање од пола шест до пола седам, а напољу је плус 40, само сам ја и још два лудака били у Шумарима, у једном тренутку сам мислио шта ћу ако ме пичне инфаркт по оној сиџи, било Богу душу, у сваком случају по цену живота не дам оном брадоњи да ми ради реанимацију. А видим да у БГ тренутно пљусак, температуру оборило на 260, док овде и даље пржи, цена лубеница скочила са 15 на 20 динара... јоој, што је зајебан живот.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: slawen on August 16, 2010, 05:14:55 PM
Хтео сам да питам нешто (како вам деца гледају на акценат донет из завичаја), ал' се бојим да ће се неко нађе увређеним, па ће стварно да буде јоој.

S obzirom da u ovoj zemlji imas toliko puno emigranata sa razlicitim akcentima deca su totalno ok i sa nasim akcentom. To samo u Srbiji neko moze da ti se smeje ako ti je akcenat ili dijalekat neki drugi do beogradski.

slawen

Е сад ми лакше, да знаш, да не објашњавам зашто.

E

Quote from: slawen on August 16, 2010, 05:22:13 PM
Е сад ми лакше, да знаш, да не објашњавам зашто.

Nemoj da uflekas Putina kad jedes lubenicu  xrofl

Hate mail

Moji su Srbijanci ali ne izlecu se sa akcentima uopste a majka je delom i odrasla u Pancevu. Tu gde sam ja odrastao, Pancevo, govori se uglavnom srbijanska/beogradska ekavica minus ono sto mumlaju doseljenici iz Bosne & krajeva (kojih je oduvek bilo i koji oduvek omanjuju da se integriraju u srbijansko i/ili vojvodjansko drustvo). Ima i Lala a oni su tesko oppressed vrsta koja slabo ima pristup ka mainstream dogadjanjima, zaposlenjima i slicno i mahom ne izlaze iz svojih dvorista, ili iz svojih cesto zabacenih/skrajnutih ulica i sokaka po obodima centra. Ili sa salasa.

Moj Miladin voli da se izlece sa umotvorinama iz rodnog kraja (okolina KG) a za to ponekad mora da se koristi jezik kraja i to su teski pishevi.

Na primer, prica Miladin pricu. Popeo se Milojica na Miljojku i "radi". U neka doba pita je:

- "Ooo, Miljojka, jesi li devojka?"
- "Jesaaam" (ovo treba cuti da bi se posve pojmilo; mozda odvjetnik ima predstavu :)).
- "A sto ne kukas?"
- "Ijaaooo..."

Che2

hateni, a zasto krijes bosanske korijene kao zmija noge?!
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Kakve bosanske "korijene"?

Che2

porodicne veze i porijeklo? btw. nemo' da se pravis lud.

Hate mail

U tzv. Bosnu sam isao samo kada se islo kolima na more (Peljesac) i sluzbeno jednom...

Che2

how yes no...    xwink2

Pijanista

Quote from: Hate mail on August 16, 2010, 05:46:55 PM
U tzv. Bosnu sam isao samo kada se islo kolima na more (Peljesac) i sluzbeno jednom...

A to sluzbeno je takodje kolima. Samo malo kabastijim....

Hate mail

Che2

to nisu korijeni, to su repovi hatemi... samo ja tebe necu da prijavljujem.    :)

Hate mail

OK. Necu ni ja tebe...

AFord

Quote from: E on August 16, 2010, 05:20:16 PM
S obzirom da u ovoj zemlji imas toliko puno emigranata sa razlicitim akcentima deca su totalno ok i sa nasim akcentom. To samo u Srbiji neko moze da ti se smeje ako ti je akcenat ili dijalekat neki drugi do beogradski

mislim da deca koja od malih nogu slusaju roditelje sa akcentom taj akcenat ni ne primecuju prvo vreme. prosto tako ocekuju da govoris. kasnije ih je verovatno blam zbog drustva, mada oko puberteta ih je svega vezano za roditelje blam.

Zanimljivo da sa decom pricate engleski. ja sam poceo na srpskom i sada oboje (5,3) pricaju samnom srpski bez greske (za njihov uzrast) cak se ni ne postapaju engleskim. Videcemo sta ce biti kada podju u skolu pa se treba objasniti nesto iz matematike i sl.

E

boli me desna (.) 
:( plasim se da odem kod lekara

urbana

Quote from: E on September 07, 2010, 10:17:04 AM
boli me desna (.) 

to su hormoni garant, ali hajd' ti ipak do lekara.

E

Quote from: urbana on September 07, 2010, 02:57:22 PM
Quote from: E on September 07, 2010, 10:17:04 AM
boli me desna (.) 

to su hormoni garant, ali hajd' ti ipak do lekara.
mislis jos jedna bebuska  :lol:, e to bi bilo lepo  :!: