News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

BGD: "Rasistički grad zaostao u vremenu"

Started by Jelence, June 23, 2010, 02:24:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

QuoteAmerička soul pevačica Mejsi Grej izjavila je da je nakon prošlogodišnjeg koncerta u Beogradu stekla utisak da se radi o "rasističkom gradu zaostalom u vremenu". Kako prenosi "Blic", ona je u intervjuu "Metrou", besplatnom londonskom listu, rekla da su ulice Beograda "pune ružnih, debelih ljudi", ali da su posetioci njenog koncerta bili divni.

- Prošle godine sam imala koncert u Srbiji. Nisam znala ni gde se nalazi, ali ljudi su me prepoznavali na ulici. Koncert je bio sjajan, ali grad u kojem smo bili nije bio tako dobar. Bio je rasistički i zaostao u vremenu. Ulice su bile pune debelih, ružnih ljudi, ali ljudi koji su došli na koncert su bili divni - izjavila je Mejsi.

-----------------------------------

Setila sam se alana forda i njegovog izvestaja iz bgda...

Pitam se zasto bi crnoputa pevacica rekla za grad da je "rasisticki"? Sta li joj se desilo na ulicama Beograda?

Sad je mrze ko Nemca jer je dirnula u dve svetinje: da se po bgd ulicama mogu videti samo manekeni (pogotovu zenske) i da ima ne samo ruznih nego i zaostalih ljudi.

Ne opravdavam njenu izjavu jer se takvo misljenje ne deli sa javnoscu (posto moze da uvredi nekoga), ali svejedno uzivam u besnim i zapenusalim reakcijama ruznih i debelih crncomrzaca.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Pojma nemam. Samo znam da dolazi u Toronto na Jazz festival 3 Jula i da cemo ici da je slusamo. Dolazi i Chaka Khan

Inace Macy me podesca na Dedu, njemu se jednom davno svidela ova pesma
Macy Gray - I Try

E

urbana

Quote from: E on June 23, 2010, 03:07:31 AM
Pojma nemam. Samo znam da dolazi u Toronto na Jazz festival 3 Jula i da cemo ici da je slusamo. Dolazi i Chaka Khan

auuu, ove godine se preklapaju montreal i toronto jazz festivali...ja idem na montrealski, nisam znala da su u isto vreme. chaka khan i macy gray ne bih propustila. phew... :x

E

E

nisam bila u Montrealu bah  :(
Mozda bih mogla da iznenadim muza za rodjendan pa da odemo na par dana  :idea:.
Doduse ako procita ovo ili ako me Ivan oda onda mi je propalo iznenadjenje.

Pijanista

keten, kobila, krava, stoka, guska, slonica, stoka, tvor, zirafa, majmun, serena williams, zmija, rasista, zhohar, guja, budala bez ogledala u kuci, narcis, komunista, crkotina, strvina, sotona.....

Che2

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Jelence

Quote from: Pijanista on June 23, 2010, 05:17:50 AM
keten, kobila, krava, stoka, guska, slonica, stoka, tvor, zirafa, majmun, serena williams, zmija, rasista, zhohar, guja, budala bez ogledala u kuci, narcis, komunista, crkotina, strvina, sotona.....

wtf?!?!

Che2

ma ne ti jelo nego ona crna nesreca...      xrofl

Pijanista

Che2

Pijani, ti si mnogo duhovitiji kada pijes crno I jedes cokoladu. Trebao bi malo cesce da znas...   :-)

tarana

nabijem je na !@#$
provela je 3 sata u jednom gradu i sve je skontala u ta tri sata...
pre tog nije znala ni di se nalazi....

Jelence

Nabijes ju na traktor?  :mrgreen:

Ajoj sto si naopak. Sta bi ti kazo da odes u Gumbin Republiku u da ti Gumbinci vicu "uuuaaaaaaaa paori!" gde god da te vide? Jel bi ih vol'o? Jelda da bi bili ruzni i debeli?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Hate mail

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

tarana

Quote from: Jelence on June 24, 2010, 05:39:02 AM
Sta bi ti kazo da odes u Gumbin Republiku u da ti Gumbinci vicu "uuuaaaaaaaa paori!"

nabijem i gumbince na !"#$

Jelence

E pa vidis, tako je i ona nabila Beogradjane na !"#$

tarana

o čemu ti zapravo pričaš jelka?
koji je tvoj stav in dis metr?
*i budi oprezna, nešto sam neurotičan danaske*

Jelence

Moj je stav da se slazem s tobom (nisam luda da se kacim kati spao lanac).
E sacu se za dupe ujesti kako bi da lanem...

tarana

slawen

Ја се с'оном црнкињом у потпуности слажем, само можда није требало баш она то нам каже - знамо ми то и сами, без да нам то тамо неки дебели полумајмуни набијају на нос.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

zagor te nej

Da je bila duze od tri sata mozda bi prosla k'o Bris Taton...a mozda bi dobila diplomu sa Poljoprivrednog fakulteta...nikad se ne zna.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Jelence

Razlika izmedju ljudi na ulici i onih na koncertu je u tome sto je na koncertu probrana masa ljudi (dosli su oni koji se ne plase crnaca, koji vole njenu muziku, ili su se naduvali pa im svejedno gde su).
Oni u divljini, neprobrani (po ulicama BGDa) su klasicna rulja: smeju se debelima, upiru prstom u copavce i dobacuju za camugama.

Ova zena dolazi iz druge sredine i malo joj je tesko da se ponovo privikne na ono sto su dozivljavali njeni preci na javnim mestima.

A i boli je djoka da se privikava, zalepi etiketu i teraj dalje.

Cenim sto ne piri u ladnu corbu (mada je bad bad bad girl sto je tako nesto izustila, ali posto gadja u kurije oko moram da joj oprostim nemam sta drugo).

Hate mail

A sta je to "Gumbin"?

I sta je to "Beograd"?

tarana

ja nigde na ovom topiku nisam procitao, da je dozivela bilo kakvu neprijatnost u srbiji.

Tromotorac

Sta je u pitanju? Povredjena nacionalna osecanja, ponos, autsajder kritikovao, ili izrecena neistina?
The bums will always loose.

Jelence

Quote from: tarana
ja nigde na ovom topiku nisam procitao, da je dozivela bilo kakvu neprijatnost u srbiji.

Istina, nisi.
Zasto mislis da je imala onakav utisak o Beogradjanima?

alan ford

missim stvarno... sta kaze Macy po pitanju svetske ekonomije? globalnom zagrevanju? ...
'el su je pitali? koga je briga?

Jelence

tarana

nem pojma.
ali je u najmanju ruku nekulturna.
pride i laze.
ulice pune ruznih i debelih?
pa kakve su ulice kotebe jebemtimaterdatiyebemupi!@#$?!
seljancura!
a na koncertu svi lepi i šlangasti?
ja bi je pit'o "el čuješ ti sebe kokoško?"

Hate mail

Treba videti vrstu debljine koja ovde postoji. Skoro svaki dan vidim tako nekog ko je "obese" ili cak "morbidly obese". Nije to moguce opisati recimo nekom u Srbiji ko nije mrdao dovde. To su brojevi pantalona 60-70, XXXXL kaputi, jakne, majice...

tarana

za beograd svašta mož da se kaže, al' "rasistički" svakako nije na vrhu top liste.

Hate mail

Uopste me ne bi iznenadilo da je neko od one poludivlje srBske dece, buducih pripadnika srBskih teroristickih postrojba, navijackih i desnicarskih organizacija, na ulici nesto dobacilo.

tarana

i da jeste...
sta, da mi u njujorku neko nešto dobaci, treba da proglasim 15 miliona ljudi za rasiste ružne i debele?

Hate mail

Che2

ako aludiras na srBske oficire i elitne postrojbe, promasio si temu hatemi.   :mrgreen:

p.s. bez psovanja molim da neb' ispao seljak k'o onaj ti drugar odvjetnik.

Hate mail

Jelence

Quote from: tarana on June 24, 2010, 06:23:18 PM
za beograd svašta mož da se kaže, al' "rasistički" svakako nije na vrhu top liste.

Ja bih zamolila Alana da nas podseti sta je bese pisalo u onom izlogu u centru BGDa. Da ne moram da trazim, nemam sad vremena.

Daisy

kako bre nije rasisticki?

izasla Mejsi na ulicu i sta ima da vidi?

nema - zuti (japanci, kinezi, indijci, vijetnamci ... )
nema - crveni (indijanci)
nema - latinosi, arapi, jevreji
nema - busmani, mongoli, aboridzini
nema - afrikanamerikan (mozda najbitnije) :o :shock:

samo beli ima (i cigane su beli-debeli rasisti preselili iz centra)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tarana

Quote from: Jelence on June 25, 2010, 04:33:44 AM

Ja bih zamolila Alana da nas podseti sta je bese pisalo u onom izlogu u centru BGDa. Da ne moram da trazim, nemam sad vremena.
nemam ni ja vremena.ali ako insistiraš, naći ću ti nešto u izlogu sidneja.

alan ford

Quote from: tarana on June 25, 2010, 07:31:17 AM
nemam ni ja vremena.ali ako insistiraš, naći ću ti nešto u izlogu sidneja.

cenim da neces jer su to kaznjive stvari. No to i dalje ne znaci da Mejsi zna sta prica.

baggio

Mejsi je uvek high tako da njena izjava nije ni malo neobicna. xrotaeye
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Jelence

zagor te nej

Gde je ono policija pucala na kriminalce i popove sto su dosli da poubijaju ucesnike gay parade, u Sidneju?   ;)
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Jelence

Jeste, u Sidneju. Isli popovi po ulicama a navijaci nekog kriket kluba za njima. Ubili su Boga u pederima... Rasterase pedere, izlecise grad od pederluka.