News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Unfinished sympathy

Started by Hate mail, July 28, 2010, 12:03:01 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Peticija za spomenik Miloševiću
27. jul 2010. | 15:42 | Izvor: Tanjug

Aleksinac -- Grupa građana u Aleksincu pokrenula je inicijativu da se u tom gradu podigne spomenik Slobodanu Miloševiću.

Milošević dobija spomenik u Aleksincu? (FoNet, arhiva)

Od 23. jula ova grupa je prikupila oko 800 potpisa građana koji su podržali akciju, kazao je jedan od koordinatora akcije Slaviša Jovanović.

On je najavio da će peticija biti predata čelnicima lokalne samouprave.

"Ličnim zalaganjem Miloševića Aleksinac je obnovljen posle NATO bombradovanja 5. aprila 1999. godine kada je poginulo 11 Aleksinčana, više od 50 je teže i lakše povređeno, a Ulica Vuka Karadžića potpuno razorena", rekao je Jovanović koji je kao agronom radio u aleksinačkom poljoprivrednom kombinatu koji je otišao u stečaj, a on ostao bez posla.

Ova grupa građana predlaže da spomen-park, gde se nalazi i spomenik žrtvama NATO agresije, bude nazvan po Miloševiću, jer bi i njegov spomenik bio u tom parku.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=27&nav_category=11&nav_id=448198

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

predsjednik milosevic je bio dobar covjek ali los politicar. i nesrecnik imao blesavu zenu sa cvetom u kosi...     :(
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Superhik

Cenim da gos'n Koordinator ima ambiciju da koordinise finansije za monument.
Jos ako mu, sta znam, bratanac radi u lokalnoj samoupravi - milin'ca.
A sa Djoletom vajarom je, sasvim slucajno, na prs' u dupe.

Jelence

Quote from: Superhik
A sa Djoletom vajarom je, sasvim slucajno, na prs' u dupe.

Sta bismo mi bez insajderskih informacija  :|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Che2

Ivan_D

Quote from: Che on July 28, 2010, 12:44:21 AM
predsjednik milosevic je bio dobar covjek ali los politicar. i nesrecnik imao blesavu zenu sa cvetom u kosi...     :(

xrofl xrofl xrofl

'bem ti budalu glupu bosansku.

dobar covek. stvarno si neverovatan.
If you dine with the devil bring a long spoon.

zagor te nej

predsjednik milosevic je bio dobar covjek ali los politicar. i nesrecnik imao blesavu zenu sa cvetom u kosi...     :(

Mmm.....kako bih ovo rekao, a da ne budem brutalan...jebao ti on mater maloumnu, glupavu i kretenizovanu posred usta.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Hate mail

predsjednik milosevic je bio dobar covjek ali los politicar. i nesrecnik imao blesavu zenu sa cvetom u kosi...     :(

Taj tvoj "dobar covek" je ubijao i Srbe sirom Beograda, Srbije, ex-Jugoslavije. Koliko je bio los politicar porucio vam je juce i ex-UK ambasador u tzv. Beogradu: imao je priliku da celu Jugoslaviju gurne u EU ali neeee, on "nije imao vremena za americkog ambasadora". Nijedna cena koju cete konsekventno platiti nije (ne bi trebalo da bude) neocekivana kada se tako nesto uradi.

Che2

seljacino iz LA, be careful what you wish for. ako ti svratim u LA moz' da dobijes preko picqe da te ni materesina koja te okotila tako glupavog i primitivnog ne prepozna. stoko neopjevana, psovanje majki je najprimitivnije sto si mogao da poneses iz srbije.

zagor te nej

Evo sav sam se usrao. Ajde sad nazad u kanal iz kog si ispuzao da nama, sto sko ziveli pod onim kleptomanima i krvolocima, objasnjavas da su to, eto,  fini ljudi. Bosanac iz Amerike, ljubitelj lika i dela SM, Legije i ekipe.
Niels Bohr

Tromotorac

Quote from: zagor te nej on July 28, 2010, 02:51:47 PM

Evo sav sam se usrao. Ajde sad nazad u kanal iz kog si ispuzao da nama, sto sko ziveli pod onim kleptomanima i krvolocima, objasnjavas da su to, eto,  fini ljudi. Bosanac iz Amerike, ljubitelj lika i dela SM, Legije i ekipe.

Mutant iz dijasere. Uz sve navedeno, obozava Putina i odaziva se na Chechvarak.

The bums will always loose.

Che2

jos nisam cuo zasto mrzite predsjednika milosevica. osim hatemija jos niko nije iznio neki argument.

Tromotorac

Decak, mi smo tu temu odavno zakljucili. Ti si u to vreme jos uvek drkao djon po skolskom dvoristu.

Che2

ma da, neki od vad su bili tzv. intelektualci vec prije velikog praska... i naravno sve znate, matore vuvuzele.    :roll:

zagor te nej

Kasnish, sinko. Evoluciono, pre svega.
Sta ti mislish, da ces ovde naci nekog da se sa tobom prepire zasto je Milosevic bio rak Srbije? E svasta.
Niels Bohr

Hate mail

"Na najtvrdje ide sance, na najljuce gradske zlice..."

Hate mail

Che2

drugovi, da li cu da docekam dan da naucite da citate ono sto je napisano, a ne ono kako bi to zakrzljali umovi interpretisali...

nisam rekao da je predsjednik milosevic bio dobar za srbiju. naprotiv, napisao sam da je bio los politicar i samim time los po srbiju. ali jesam rekao, i to jos uvijek tvrdim, da je bio dobar covjek.   xjap

Tromotorac

Od koga si cuo da je bio dobar covek? Rekao ti njegov kum?

Che2

neko i blizi i vazniji od kuma. btw. kum mu je zavrsio u krecani pod jos nerazjasnjenim okolnostima.

Hate mail

Che, nemoj da seres "kile na gomile" sto bi rekao moj otac, inace veliki mislilac.

Pijanista

A ko je taj Slobodan kako bese, Milosevic? Neki mnogo jak lik?

Che2

lik jeste bio mnogo jak, ali los strateg. pogresan covjek u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.

zagor te nej

Niels Bohr

Jelence

Kazu i da je Hitler bio dusa od coveka. Causesku je voleo pionire...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Da jednom i ja preduhitrim Pijanistu:

:mrgreen:

Executia lui Ceausescu
If you dine with the devil bring a long spoon.

alan ford

Quote from: Jelence on July 29, 2010, 08:22:28 AM
Kazu i da je Hitler bio dusa od coveka. Causesku je voleo pionire...

i Kim Dzong Il kazu da voli decu, posebno propupele devojke.

Che2

i drug tile, pokoj mu dusi, volio omladinke omorike tanke....    :mrgreen:

E

Quote from: Hate mail on July 28, 2010, 04:19:31 PM
Che, nemoj da seres "kile na gomile" sto bi rekao moj otac, inace veliki mislilac.
:)