Da iskoristimo popularni templejt za šale koji često upotrebljavaju korisnici društvene mreže tviter:
Niko:
Rob Liefeld: Znate, šta, prestajem da radim za Marvel, znam da to niko nije očekivao, evo i ja sam mislioda ću ovo da radim dok mi pero ne iščušaju iz ledene, već od rigor mortisa skvrčene ruke, ali ne vredi NE MOGU VIŠE, DAO SAM VAM SVE, NE BUDITE ALAVI.
Deadpool Creator Rob Liefeld Says Goodbye to Marvel: “I’m a Little Sad” but Retiring on My Own TermsDa bude jasno, Rob Liefeld APSOLUTNO jedva da je išta radio za Marvel poslednjih deset godina. Nakon što su ga pedalirali iz DC-ja tamo negde 2014. godie (mada, naravno, on to predstavlja tako da je on otišao jer su pokušavali da mu potkrešu kreativna krila), po mom sećanju on je doslovno uradio samo jedan miniserijal (
Major X) i nedavno jednu kratku priču za
Deadpool antologiju Seven Slaughters. I sad, kao, radi miniserijal o Deadpoolu koji treba da izađe otprilike kad i film.
Naravno, on računa naslovne strane koje su mu dali da crta u "rad za Marvel", što svakako vredi da se pribroji, ali, mislim, da se razumemo, nije to NEKI rad.
Tako da, eto, čovek koji da je jedva išta uradio u Marvelu poslednjih deset godina (a pre toga, jelte, nije radio za Marvel decenijama) se sada pompezno "povlači iz Marvela".
Da ponovim, ja prema Liefeldu imam simpatije i to što ga skoro uvek kritikujem kada ga pomenem, nije ni iz kakve mržnje ili resantimana. Pa tako i ovo. Nek uživa u penziji koju je ODAVNO zaradio.