Author Topic: SERBIA TODAY  (Read 1708375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

• 4
  • 3
Re: SERBIA TODAY
« Reply #25150 on: 31-01-2025, 18:07:17 »
https://x.com/karabinjera/status/1885321989562229044

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25151 on: 31-01-2025, 18:42:08 »
Da to je ovo što je Bata linkovbao mada preko Danasa. Evo direktan link na Krik. Čitam ceo dan i krstim se. A satanista sam.

https://www.krik.rs/skaj-poruke-borba-u-novosadskom-sns-u-oko-novca-i-naklonosti-andreja-vucica/

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25152 on: 31-01-2025, 19:41:59 »

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
« Reply #25153 on: 31-01-2025, 20:24:28 »
To kao što je Đavolja varoš bila kandidat za jedno od modernih prirodnih svetskih čuda... Za sve je bolje da nas ne uzimaju u obzir.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25154 on: 31-01-2025, 20:55:14 »
Hahaha, ne samo to nego je ovo baš ono nepotvrđena informacija. Evo šta kaže sam komitet:

• Where can I see a list of all of the nominees for this year's Nobel Peace Prize?
Contrary to common belief, there is no public list of the current year's nominees. Read more here.   
  • Can you officially confirm if a nomination for this year's prize is real or not?

As a matter of principle, and according to the Nobel statutes, the Norwegian Nobel Institute can never confirm, or disconfirm, whether someone has been nominated for the Nobel Peace Prize until 50 years have passed

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25155 on: 31-01-2025, 22:01:03 »
Novak se još malo odmetnuo. Na basketu je u duksu sa natpisom Students are Champions. Brate, na Vučića sad i zec oštri kurac...

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25156 on: 31-01-2025, 22:03:31 »
Ali enivej, ovo što je trenutno na ulicama Novog Sada je zaista... VELIKO. Ovolika energija će zaista biti greota da propadne ako opet napravimo stativu.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25157 on: 31-01-2025, 22:30:21 »
pa šta sad to značioko Nobela, da Siniša Kovačević bukvalno laže?

ne pitah ja izgleda džaba prije neki dan, jel ostao ko normalan

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #25158 on: 31-01-2025, 22:41:06 »
Novak se još malo odmetnuo. Na basketu je u duksu sa natpisom Students are Champions. Brate, na Vučića sad i zec oštri kurac...
Bolje da nije ni dolazio kako igramo. A i skinuo je duks.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

mac

• 3
« Reply #25159 on: 31-01-2025, 22:50:57 »
pa šta sad to značioko Nobela, da Siniša Kovačević bukvalno laže?

pa brt onaj ko predloži nekog zna da je taj neko predložen...

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25160 on: 31-01-2025, 23:07:14 »
pa brt to šta je Siniša Kovačević predložio to mogu i ja preko vebsajta da predložim

a tvrditi da su zvanični kandidati, kao da ih je komitet Nobelove fondacije kandidovao

pa to je fejknjuz

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #25161 on: 01-02-2025, 00:53:13 »
Meni svi Vučićevi potezi i ovo novo na Kriku liče na uvod u hapšenje Vučevića za korupciju u Novom Sadu. Što je i logično, pošto je dotični svojevremeno lično najavljivao "potpuno potpuno rekonstruisanu" železničku stanicu.

Bukvalno kao Sloba, Vučić pod malim pritiskom lako predaje jedno po jedno i na kraju ima da uhapsi samog sebe.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

mac

• 3
« Reply #25162 on: 01-02-2025, 01:32:25 »
pa to je fejknjuz
mda, tačno. Siniša agituje..

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25163 on: 01-02-2025, 12:49:50 »
BTW ko hoće da uživo gleda strim današnjih protesta u Novom Sadu, imaće ovde:

https://uns.blokada.info/

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25164 on: 01-02-2025, 22:20:52 »

džin tonik

• 4
  • 3

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25166 on: 02-02-2025, 07:07:20 »
I Marina Abramović prebegla. Džaba joj praviš velelepne izložbe, to se prvom prilikom svrstalo uz, jelte, mlade i napaljene:

(A i Madona je na instagramu postovala, jelte, snimke i obavestila amerčku javnost)

Palmer

• 3
« Reply #25167 on: 02-02-2025, 14:34:04 »

Palmer

• 3
« Reply #25168 on: 02-02-2025, 14:35:19 »

Palmer

• 3
« Reply #25169 on: 02-02-2025, 14:53:17 »
I Marina Abramović prebegla. Džaba joj praviš velelepne izložbe, to se prvom prilikom svrstalo uz, jelte, mlade i napaljene:

(A i Madona je na instagramu postovala, jelte, snimke i obavestila amerčku javnost)

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25170 on: 02-02-2025, 15:18:25 »
BTW stvarno je bizaran ovaj najnoviji napor službe da proizvede kontroverzu, kao, narod je sada šokiran što su studenti zvali Bjelu, Ivana Ivanovića, Kesića i Jelenu Obućinu da pričaju na blokadi. Kao Kesić i Džej Ou su sada nekako "izdaja" nepolitizovanog studentskog protesta??? Nigga please. Čim vidim da se Saša Radulović tu našao da smatra shvatam koliki je očaj zavladao u BII... Jebote, juče prete RTS-u, danas ovo, stvarno su na dnu...

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25171 on: 02-02-2025, 15:19:38 »
A u drugim, jelte, novostima:

Advokati izglasali: Obustavljaju rad na 30 dana

Edit: Da ne zaboravim, taksisti ispali ozbiljna gospoda. A što je, uz one pojoprovrednike, danas apotekare itd. valjda podsećanje da ovo što gledamo nije protest "privilegovanih" kako je Ljilja Smajlović pre neki dan pokušala da objasni, već da su oni koji nemaju ništa da izgube jer još ništa nisu stekli povukli sa sobom i ove koji imaju da izgube i to malo što su im dali da imaju.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #25172 on: 02-02-2025, 15:29:18 »
BTW stvarno je bizaran ovaj najnoviji napor službe da proizvede kontroverzu, kao, narod je sada šokiran što su studenti zvali Bjelu, Ivana Ivanovića, Kesića i Jelenu Obućinu da pričaju na blokadi. Kao Kesić i Džej Ou su sada nekako "izdaja" nepolitizovanog studentskog protesta??? Nigga please. Čim vidim da se Saša Radulović tu našao da smatra shvatam koliki je očaj zavladao u BII... Jebote, juče prete RTS-u, danas ovo, stvarno su na dnu...

Klasičan "đubraši jedni" momenat. Namnožilo se ljudi koji su iznad situacije.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25173 on: 02-02-2025, 15:35:37 »
Bukvalno se hvataju za slamke. Ovaj idiot prekjuče uzo da napada penzionera-invalida pred kamerama što se žali na to da teško živi i da mu povećanje od 11 posto ne donosi nikakvu promenu u životu. Baš da se iznenadiš kako gube kontrolu nad narativom.

Palmer

• 3
« Reply #25174 on: 02-02-2025, 16:20:32 »
Koj će k. bina bilo kakva. Da bi se budale podelile i pitale ko jeste, a ko ne služba. #pametnomdosta

tomat

• 4
  • 3
« Reply #25175 on: 02-02-2025, 16:27:53 »
Dobra

https://youtu.be/V7M9-WcqTVs?si=3MvTwCeRN9ZuoPjz

Meni ovaj podkast bukvalno zvuči kao kad DJV dovede ekipu na Informer TV pa nešto smatraju. Random sam nabo onaj deo "džaba vam zastave" i prestao da slušam. Mimovi deluju ko naslovne strane Kurira, bukvalno je taj tekst. Ja ne volim da se pravim da umem da namirišem udbu, ali ako nešto vonja na službu onda je to ovaj narativ "nisam za Vučića, ali ko im je birao govornike".
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25176 on: 02-02-2025, 17:00:33 »
zar je filozofski fakultet služba?
https://www.instagram.com/filozofi.u.blokadi/p/DFig-4lo-y-/?img_index=5

jedino ako je ovo fejk nalog

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #25177 on: 02-02-2025, 17:15:29 »
ako se slucajno i odbaci vucic, treba dobro promisliti i pametno birati nove koji ce stvarno i ostvariti nekakvu veliku srbiju...

Palmer

• 3
« Reply #25178 on: 02-02-2025, 18:25:10 »
Svaki narativ koji deli je služba. Bine tome
služe. Kesić zaboga.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25179 on: 02-02-2025, 18:28:13 »
zar je filozofski fakultet služba?
https://www.instagram.com/filozofi.u.blokadi/p/DFig-4lo-y-/?img_index=5

jedino ako je ovo fejk nalog

Jeste fejk nalog, barem su to rekli na drugim nalozima na kojima se prate sa drugim nalozima fakulteta.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25180 on: 02-02-2025, 18:37:09 »
pa ovaj nalog je praćen od strane glavnog naloga studenata u blokadi

mislim, to i pričaju Trivunac i njegov gost na linku koji sam stavio. Studenti filozofskog nisu stranački, a studenti nekih drugih (npr FPN) su bliži nekim strankama

najjača priča sad govoriti da ovi što su zviždali Kesiću juče su ubačeni na blokade

a Trivunac bukvalno pozvao ljude da im zvižde i ne dozvole da preotmu protest

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25181 on: 02-02-2025, 18:48:50 »
Pa Trivunac je već izvesno vreme problemm jelte.  :lol:

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25182 on: 02-02-2025, 18:55:16 »
ok, Trivunac je posebna priča, ali studenti nisu ni pozicija ni opozicija, i zašto je sada čudno što se pljuje Kesić

Palmer

• 3
« Reply #25183 on: 02-02-2025, 19:40:43 »
Bukv. Ja mislim da je to zato što se teško kapira da se ljudi podele oko vrste udice za pecanje, a kamoli oko toga da li iko i ko treba da priča na bini u ovom tenzičnom trenutku gde je paranoja velika. A kome je u interesu da deli studente osim službe. Logika je nenadjebiva.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25184 on: 02-02-2025, 19:54:15 »
Meni je neshvatljivo zašto se pljuje Kesić. Nije stranačka ličnost, nema politički program niti političke ambicije, spreman je da uvek da platformu progresivnim tendencijama u društvu, on je najprirodniji saveznik ovakvog jednog protesta.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25185 on: 02-02-2025, 19:56:44 »
Plenum studenata Filozofskog fakulteta u Beogradu je juče izdao saopštenje u kojem se ograđuje od dvadesetčetvoročasovne blokade mosta Slobode u Novom Sadu zbog infiltracije opozicionih organizacija koje pokušavaju da studentski protest pretvore u opozicionu, pro-NATO, pro-EU priču koja umesto ispunjenja studentskih zahteva ima za cilj rušenje trenutnog SNS režima i instalaciju opozicije na vlast, koja suštinski nije ništa bolja opcija od Vučića, već je samo drugi deo kapitalističke elite koja se bori za svoj deo kolača i priliku da eksploatiše radni narod Srbije. Studenti Filozofskog su podržali planiranu trosatnu blokadu mosta ali ne i opozicionu zloupotrebu blokade koja je potom usledila.

Skandalozni program dvadesetčetvoročasovne blokade mosta Slobode je uključivao govore brojnih NATO eksponenata poput Jelene Obućine sa N1 (direktna ispostava američkog CNN-a), Zorana Kesića (koji je na protestu izviždan od strane studenata povicima „Zoran Kesić nije deo nas“), Dragana Bjelogrlića (čoveka koji je privatizovao dobar deo filmske industrije u Srbiji) i drugih eksponenata opozicione organizacije ProGlas koja je pre desetak dana javno objavila da ona treba da preuzme studentske proteste. Ivanka Popović, jedan od članova ProGlasa je otvoreno na televiziji izjavila: „Hvala studentima, ali mi preuzimamo sada.“

Ti ljudi nisu jednostavno predstavnici neke struke kako žele da se predstave već su članovi političke organizacije koja ima za cilj smenjivanje vlasti u Srbiji, dok studentske proteste vidi kao dobru odskočnu dasku za osvajanje vlasti. Dragan Bjelogrlić, na primer, nije prosto glumac i reditelj već je član ProGlasa koji pokušava da se nametne studentima i da uprkos jasnom ograđivanju pokreta od političkih organizacija i partija, na silu preuzme proteste.

Studenti Filozofskog fakulteta u Beogradu su bili primorani da javno kažu šta misle o ovom besramnom pokušaju infiltracije opozicionih elemenata u protest i skupljanju političkih poena preko dvomesečnih studentskih blokada koje nemaju nikakve veze sa smenjivanjem vlasti već sa ispunjenjem jasno definisanih studentskih zahteva.

Studenti ne žele obećanja ni ove niti bilo koje druge vlasti, već ispunjenje zahteva i odbijaju da budu deo politikanstkih igara između vlasti i opozicije.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #25186 on: 02-02-2025, 19:57:32 »
Kesić nije smešan

Palmer

• 3
« Reply #25187 on: 02-02-2025, 20:02:33 »
Meni je neshvatljivo zašto se pljuje Kesić. Nije stranačka ličnost, nema politički program niti političke ambicije, spreman je da uvek da platformu progresivnim tendencijama u društvu, on je najprirodniji saveznik ovakvog jednog protesta.

Koi LOW IQ Čićvu našo weak spot i trlja ručicama..

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25188 on: 02-02-2025, 22:00:19 »
Eo ne znam šta to znači.

Ali, evo i da kažem da ja i dalje ne shvatam da se inače sasvim pametni ljudi sad sasvim glupo čude KAKO TO da su ovo bili govornici. Pa sve vreme pričamo da se mora dogoditi određena politička artikulacija antikorupcionaške energije koju su studenti probudili. Njihovi zahtevi su, da tako kažemo, vrlo "tehnički" i pre svega se tiču rada tužilaštva. Da tužilaštvo zaista radi, posle onog Krikovog teksta od Petka, čovek koji nam je tehnički gledano i dalje premijer bi bio u pritvoru bar od Subote. Dakle, ne radi a da bi proradilo, studenti ne mogu da budu sami i da sami sve urade. Potreban je širi front, jelte, pritiska. Dakle, imamo njih, imamo poljoprivrednike, pozorišne umetnike, muzičare, zdravstvene radnike i imamo običan svet koji izlazi na proteste i blokade, i ja ne vidim šta je neobično da se neko od tih ljudi pozove da govori. Solidarnost se tako izražava.

Razumeo bih da su pozvali, ne znam, Mariniku Tepić ili Pavla Grbovića, ili Sinišu Kovačevića, pa da se neko namrgodi i da kaže da nije očekivao direktnu sponu sa partijskim organizacijama, mada je nekako to endgame u nekoj srednjoročnoj perspektivi. Kako već rekosmo, neće studenti da se kandiduju na eventualnim slobodnim izborima već, jelte, politike koje sastavljaju profesionalni političari. Ali nisu pozvali njih, pozvali su:

- Dvojicu TV voditelja koji su poznati po kritičkom stavu prema režimu i bez vidnih partijskih afilijacija
- Jedni urednicu i prezenterku vesti koja radi za kompaniju koja je studentima omogućila mnogo mogućnosti da se čuju i vide, između ostalog tako što je N1 dopustio studentskoj "televiziji" da se emituje preko njihovog kanala na kablovskoj, bez cenzure, bez ičeha
- Glumcu koji ima istoriju kritike režima
- Profesorki koja je dok je bila rektorka stala na stranu studenata u prethodnj pobuni pa zbog toga popila i smenu.

Kako to nisu najlogičniji govornici?

I da se razumemo, sasvim razumem da čovek može da ima ideološke nesuglasice sa mnogim od ovih govornika, kao što bih ja imao da su recimo pričali neki pop, ili pomenuti Siniša Kovačević ili, recimo Boško Obradović. Ali to jesu teme za šesti oktobar. Za sada je u prvom planu promena režima, vraćanje moći u institucije, oslobađanje medija, formiranje autentičnog građanskog demokratskog izraza. Posle može da se ide na stvaranje prirodnih savezništava itd. Ali su sada valjda saveznici svi koji vide zarobljenu državu i žele da je oslobode iz ruku kriminalaca.

Palmer

• 3
« Reply #25189 on: 02-02-2025, 22:19:08 »
Što bi reko Tomat "prestao sam da gledam/čitam kod "najprirodniji savenzik" ili bez "političkih afilijacija".

Ali nisam ispoštovao sam do kraja tldr post...Ja znam za sebe da nisam agent i meni je dovoljno a da služba radi na podelama samo to i radi u to sam siguran. I uzdam se u logiku. Ovo mi zvuči uglađeno sročeno do besmisla da ne kažem da zvuči kao druga kriška sendviča ili kao pravim se Toša. Na kraju se uvek vratim na to ko je Kesić, ko Obućina i meni dovoljno. Kome nije poštujem.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25190 on: 02-02-2025, 22:28:02 »
Mene pitaš ili onako? Možda si ostario, Meho, pa ne kontaš nove generacije!

Ovako odokativno, mogu da kažem da nigdje u zahtjevima se ne spominje promjena režima niti oslobađanje medija. Ne kažem da na to studenti ne misle ali to nisu zahtjevi.

Malo se previše učitava šta to studenti hoće, za to su i sami krivi jer su previše opštih stvari zahtijevali, pa se svako može priključiti, što je tipična strategija ne-desničarskog (ne-nacionalnog) populizma.

S druge strane, to da li će studenti da se kandiduju na izborima, otkud mi to znamo? A ne znam ni kako će se formirati autentični građanski demokratski izraz s Kesićem. Možda nama treba baš to, formacija autentičnog građanskog izraza, pa makar potrajalo mjesecima.

Ovi studenti možda će izgubiti godinu, ali mi smo već izgubili 30 godina, i ne vidim čemu to "ubrzavanje" sa prebacivanjem lopte na N1 i kojekakve meni nepoznate opozicione aktere.

E sad, da li će to poprilično da zatrokira čitavu zemlju, pa moguće, ali izgleda studenti filozofskog ne haju. Ostalima valjda Kesić nije ni smetao.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25191 on: 03-02-2025, 06:21:02 »
Sve je to fer, ali KAKO učešće nestranačkih ličnosti na protestu, a koje daju najopštiju podršku tom protestu, bez pozivanja na priključivanje postojećim političkim opcijama nekako narušava čistotu tog protesta?

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #25192 on: 03-02-2025, 10:09:49 »
Osnovni problem nije ko govori na studentskom protesti već što su studenti, ti svi što govore i narod u celini prozreli Vučića i njegov režim, a on se i dalje ponaša kao da je kao suza čist i svoju prljavštinu koju ne priznaje projektuje na sve, pa tako i na te govornike na mitingu u Novom Sadu.

Ali, ajde da se ne bavimo svim tim, već da prvo smenimo Vučića za koga svi znamo da je crn kao crni đavo, pa ako je sve to što priča Vučić i njegovi poltroni istina, da su i drugi crni kao on, videće se to i tada, pošto Vulić bude smenjen, pa ćemo tad i rešavati, jedno po jedno. Dotle o Bjelogrliću i kompaniji ne želim ni da razmišljam.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25193 on: 03-02-2025, 11:07:01 »
Sve je to fer, ali KAKO učešće nestranačkih ličnosti na protestu, a koje daju najopštiju podršku tom protestu, bez pozivanja na priključivanje postojećim političkim opcijama nekako narušava čistotu tog protesta?

opet, mene pitaš ili onako? :)

Pričamo o studentima filozofskog fakulteta... Plenum jeste komunistička tvorevina, nije liberal-demokratska, nije za saradnju sa sumnjivim buržoaskim tipovima, ili CIA N1 i Novom, to je političko oruđe klasne borbe, tu nema infiltracije i potkupljivanja, jer koga uopšte na plenumu možeš da potkupiš da sarađuje sa N1 i frakcijama vladajuće klase...

Druga stvar su ovi fejk plenumi s drugih fakulteta, koji nisu ni ideološki ni politički upućeni.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25194 on: 03-02-2025, 11:18:36 »
Dobro, ali onda se vraćamo naono što si već rekao: zahtevi studenata su jasni i precizni. U njih ne spada rušenje globalnog kapitalizma, oslobađanje domaćeg medijskog prostora od uticaja imperiijalističke CNN propagande itd. Deluje kao da Filozofski fakultet odlazi daleko u širinu sa ovakvim kritikama. Jebote, Jelena Obućina je svetao primer žene koja je imala obećavajuću karijeru u usponu na Javnom servisu koju je voljno prekinula jer je smatrala da Javni servis služi interesima vladajuće klike a ne građanima. Malo je OVERKILL da sad ona bude problem.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #25195 on: 03-02-2025, 11:38:47 »
I nemojmo da se zanosimo da će studentski protesti doneti bilo kakvo rešenje bez kristalizovanja novih ličnosti koje imaju politički kapacitet.

Naravno da sada režim na sve te sada prvo udara, upravo to pokazuje strah Vučića i režima.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25196 on: 03-02-2025, 11:47:03 »
čuješ ona problem. Za filozofski fakultet od Đinđića do Vučića je prava linija, crvenom vrpcom vezani

tragično je gledati kako Bjeli nije jasno da su na plenumu djeca ljudi koji su zaginuli u privatizaciji. To je overkill.

džaba i Trivunčev kompanjon govori da čak i korak nazad ka DOS-u je sada korak napred. Izvršitelji i notari se vrate u sud, to je korak nazad koji je korak napred. Mediji se vrate u Đilasove kandže, to je korak nazad koji je korak napred u odnosu na današnje medije. Vratiš se na DOS korupciju, to je korak nazad koji je korak napred.

Ali je i dalje korak nazad. I dalje je overkill za djecu privatizacije.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25197 on: 03-02-2025, 12:09:10 »
Dobro, možda je za decu koja su, jelte idealisti, svaki korak nazad (čak i kad su, kako ispravno kažeš, to i dalje koraci napred) neprihvatljiv. Ali ja ni ne pričam o deci, pričam o široj javnosti gde sam video za mene iznenađujuće mnogo negativnih reakcija na, jelte, govornike.

Krsta Klatić Klaja

• 4
  • 3
« Reply #25198 on: 03-02-2025, 12:23:26 »
pa dobro, ali Kesić SBB-ovac nije bio dio režima prije 2012. godine. Možda nije zgoreg stalno ponavljati da je savjetnik N1 Dejvid Petreus, bivši direktor CIA. To ne može da se izmisli kad bukvalno piše na N1 sajtu.

Kesić nije ni smiješan ni čist ni pametan. Jednostavno nije.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #25199 on: 03-02-2025, 12:47:37 »
Pretpostavljam da si hteo da kažeš da Kesić nije bio protiv režimapre 2012. godine?

Enivej u kom smislu nije čist?